بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 6 از 7 اولیناولین ... 4567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 از مجموع 64

موضوع: قواعد حرکت دادن اجسام با نیروی چشم (تله کینزی)

Hybrid View

ami$ آواتار ها
    • 4

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    شهر ری
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط hoosy نمایش پست ها
    سلام دوستان. به تازگی دارم رو تله کینزی کار میکنم . باورتون نمیشه , نزدیک به 20 دقیقه تمرکز کردم (اینگار 1 دقیقه بود ) بین دستام یه نیروی مغناطیسی ایجاد شد که خیلی باحال بود دستام نیروی دافعه به هم وارد میکردن . اینم اض. دست ميدادم رو بخوبي حس. ه کنم که من قدرت تمرکز بالایی دارم ولی هنوز نتونستم جسمی رو تکون بدم , به امید اون روزی که بتونم این کارو کنم . ون دارم
    بله.من هم نيروي دافعه بين دست را چندين بار امتحان كردم.خيلي حس خوبي داره.اما شما كه ميگيد تمركز بالايي داريد بهتره روي تله پاتي و ادراك فراحسي كار كنيد.بنده خودم يكبار فرافكني كالبد اختري را تست كردم.البته با كلي تمرين و هربار انرزي زيادي از دست ميدادم.اما بالاخره موفق شدم.كسي بهم نگفته بود بعدش چي ميشه.قابل توصيف نيست.اما من همون اولش ترسيدمو جيغ زدم وديگه نشد.وقتي از خانواده سوال كردم گفتن هيچ صدايي از تو نشنيديم!الان دارم ذهن خواني رو تمرين مي كنم.البته فعلا باپاسور.اين كار فقط نياز به تمركز تمركز تمركز داره.مثلا يه بار با داييم بحث همين چيزا شد.گفتم به يه عدد تك رقمي فكر كن تا بگم.تا سه بار عدد رو درست گفتم و زماني كه به هيجان امده بود تمركزم رو از دست دادم.اين كار شدني هست اماچ ون انرزي فوق العاده اي رو از دست ميديد نمي تونيد به طور مدام تمرين كنيد تا به نتيجه دلخواه برسيد.[quote]

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    پشمات آباد
    شغل , تخصص
    خم کردن قاشق
    رشته تحصیلی
    خم کردن قاشق گروهی
    راه های ارتباطی

من اومدم تلفونمونو تکون بدم هرچی زور زدم نشد آخرش زدم تلفونو شیکوندم بابام دعوام کرد حالا کی می خواهد خسارت بدهدداداش تو فضا سیر میکنی

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

من در حدود 20 الی 30 روز تمرین موفق شدم منتها نه این تمرین رو که گذاشتین
    این 3 تا تمرین که گذاشتین حداقل چند ماه تمرین می خواد
    بهترینش برای شروع اینه
    - 15 دقیقه ریلکسیشن کنید (دراز بکشید چشمهاتونو ببندید و یه موزیک ملایم و آروم گوش کنید )
    2- یک کاغذ رو به شکل مربع به طول 5 سانت درست کنید .
    3- حالا مربع رو به صورت قطری در دو جهت تا بزنید تا بعد از باز کردن به شکل یه هرم در بیاد .
    4- یه سوزن رو به طول حدود 3.5 سانت در جایی مثل یک شمع فرو کنید.
    5- کاغذی رو که درست کردید از قسمت گودی روی سوزن سوار کنید .
    6- حالا به فاصله 2متر از اون بشینید (فاصله کمتر باعث برخورد جریان تنفس شما به کاغذ و فاصله بیشتر باعث کاهش اثر انرژی شما میشه)
    7- ذهنتون رو از همه چی خالی کنید و بطور مداوم به کاغذ نگاه کنید. تا اونجایی که ممکنه پلک نزنید چون باعث به هم خوردن تمرکز شما میشه. البته باید تمرین کنیدو من خودم چون تمرین زیاد کردم وقتی نمرکز می کنم چیزی حدود 20 دقیقه می تونم پلک نزنم .
    8- تصور کنید نیروی قرمز رنگی از چشمان شما بیرون میاد و باعث حرکت کاغذ میشه (این نیرو واقعا وجود داره و مربوط به چاکراها میشه که در پست های بعدی راجع بهش مفصل توضیح می دم)
    9- با نگاه مداوم به کاغذ اراده کنید کاغذ به حرکت در بیاد. به صورت تلقینی تصور کنید کاغذ دور محور خودش می چرخه.
    نکات زیر به شما کمک خواهند کرد که در مسیر درست تله کینزی حرکت کنید:

۱- روزانه بمدت نیم ساعت و یا حداقل پانزده دقیقه مدیتیشن کنید.

۲- حداقل روزانه یکبار و در صورت امکان دوبار بمدت سی دقیقه تله کینزی را تمرین کنید

۳- بمدت یک هفته روی یکی از تکنیکها تمرکز کرده و در صورتیکه از آن نتیجه ای نگرفتید روشهای دیگر را به تناوب امتحان کنید

۴- راحت باشیدبه جای اینکه خیلی سخت بگیرید در مورد آن به عنوان یک آزمایش یا بازی فکر کنید اگر بیش از اندازه تلاش کنید خودتان را خسته می کنید و به جایی نمی رسید.

۵- دست از تلاش بر ندارید

۶- به خودنان نگویید که نمیتوانیدآن را انجام دهید چرا که شما میتوانید.

نکات :
    1- هیچ چیز غیرممکن نیست . شما هرکاری که بخواهید میتونید بکنید. پس با اراده و اطمینان تمارین رو انجام بدین و بدونید تله کنیزی یک واقعیت است .بساری انرا انجام دادهاند .شک مانند دیواری است که بین شما و تله کنیزی قرار میگیرد از روی این دیوار عبور کنید و انرا پشت سر بگذارید.
    2- هرکس سیستم بدن و ذهنش با بقیه فرق می کنه. یک نفر میتونه همون دفعه اول اینکارو بکنه یکی 1 هفته یکی هم 1سال. همچی بستگی به خودتون داره و باید خودتون رو باور کنید .
    3- معمولا بعد از اینکه کسی موفق به انجام اینکار میشه میترسه. طبیعی هم است چون تاحالا همچین کاری رو انجام نداده ولی بهتره پس از انجام اینکار خدارو شکر کنید که انهمه توانایی در بدن ما قرار داده ولی ما ازش استفاده نمی کردیم .
    هرکس موفق به اینکار شد یا قبلا تجربه اینکارو داشته تو بخش نظرات تجربیاتشو بگه تا بزارم تو وبلاگ که بقیه هم ازش استفاده کنن. ( نظر یادت نره )

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

مگه نمیگید دروغه پس این ویدیو که خودشونو مسخره نکردن که

اثبات علمی قدرت ذهن!

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام دوست عزیز منم چندین بار امتحان کردم نتونستم اصلا نمیدونم چطوری باید تمرکز کرد لطفا راهنمایی کنید

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    کامپیوتر
    شغل , تخصص
    کامپیوتر
    رشته تحصیلی
    کامپیوتر
    راه های ارتباطی

Icon423 کمک

سلام
    ببخشید . من هر کاری میکنم نمیتونم این کار رو انجام بدم .
    تروخدا راهنماییم کنین .
    بخدا همه چیزایی که اون جا گفتین رو انجام میدم (((

۱-همه می توانند«هر شخص زنده ای که مغز داردمیتواند» فقط باید آن را بکار برد

حد و مرز این نیرو بی حساب است

-۳باور کردن این توانایی

-۴روزی نیم ساعت تمرین و هدف وقت و حوصله

-۵روی یک روش حداقل یک هفته تمرکز کنید

-۶بجای جدی گرفتن آن ،به آن به چشم یک بازی نگاه کنید

-۷حتی یک درصد شک و تردید در توانایی خودتان برای انجام به خودتان راه ندهید

-۸هر گونه مانع کوچک یا بزرگی را در هم بشکنید

-۹سعی نکنید این کار را موشکافی کنید فقط آن را به عنوان یک اصل بپذیرید

-۱۰منطق را رها کنید

-۱۱خلوص قلب داشته باشید

-۱۲هدف شما از حرکت دادن اجسام پست و کوچک نباشد

-۱۳مدیتیشن لازم است و ذهن را آماده می کند
    )))
    همه رو انجام میدم کمکم کنین .

• 3
    کاربر باشگاه

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

دوست عزیز برای انجام این کار باید فقط باور داشته باشی که واقعا میتونی شاید اصلا لازم به انجام این مراحل هم نباشه و بتونی ..شایدم اصلا نشد ذهن خودتو مشغولش نکن زندگیت رو بکن من هنوز موفق نشدم ولی میدونم که میشم ..راستی یه مثال ساده که علمی هم نیست بگم : دوران بچگیم با دوستام تیرو کمان درست میکردیم و مسابقه هدف گیری میزاشتیم یادمه یبار دوستم حدود20 یا30 متر جلو تر از من وایستاده بود منم با خودم گفتم یه تیر بزنم کنار پاش بترسه بش بخندیم تیر رو با چوب حصیر درست کرده بودم یه میخ هم جلوش نصب کرده بودم که به هر جا بخوره همونجا وایسه ..خلاصه نشونه گیری کردم هیچ حسی به اینکه اینکار رو نکنم نداشتم فقط باورداشتم که دقیقا کنار پاش رو میزنم عاقا تیر رو رها کردم به شلوارش خورد شلوارش پاره شد ولی اصلا به پاش نخورد منم در رفتم و اخر سر هم یه کتک جانانه از بابام خوردم ولی یه چیز رو فهمیدم که اگه باور داشته باشی واقعا همونی که میخای میشه

• 1
    کاربر باشگاه

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

با عرض سلام خدمت شما دوست گرامی
    مقدمتا در پاسخ به سوال شما باید عرض کنم مشهورترین علوم غریبه عبارتند از : سیمیا و لیمیا و هیمیا و ریمیا و کیمیا که به تعبیر شریف شيخ بهايي، بهترين كتاب در اين ۵ علم كتابي بود به نام «كلّه سرّ» كه اين نام از حروف آغازين اين ۵ علم تركيب شده است.

سيميا : دانشي كه دربارة چگونگي ترکيب كردن نيروهاي ارادي با نيروهاي مادّي خاصي براي دست‌يابي به تصرفات عجيب در امور طبيعت، بحث مي‌كند. تصرف در خيال كه «سحر العيون» ناميده مي‌شود، از بخش‌هاي همين دانش است. اين علم از بارزترين مصاديق جادوست.

ليميا: دانشي است كه از چگونگي تأثير اراده به وسيلة اتصال صاحبش به ارواح قويّ عالي همانند ارواح موكل بر ستارگان و حوادث بحث مي‌كند. اين اتصال به‌وسيلة تسخير آنها يا استمداد از جنّ انجام مي‌شود. اين دانش هم فن تسخير است.

هيميا: دانشي است كه دربارة تركيب قواي عالم بالا (ستارگان و اوضاع آسماني ) با عناصر مادّه براي دست‌يابي بر تأثيرات عجيب بحث مي‌كند و این همان طلسم است.

ريميا: دانشي است كه از كيفيت به كارگيري قواي مادي براي دست‌يابي به آثارشان به گونه‌اي كه بر احساس ديگران خارق عادت جلوه كند، بحث مي‌كند و اين همان شعبده است.

كيميا: دانشي است كه از چگونگي تبديل صورت عناصر به يكديگر (مثلاً مس به طلا) بحث مي‌كند.

اموری چون سحر و خوارق عادات و ریاضات و علوم غریبه مستند به
    قوه ی اراده ساحر یا مرتاض و ايمان وی به تأثير افعال عجیب می باشد که اراده نیز تابع علم و اعتقاد است به عبارت دیگر ملاك در تأثير اراده‌ی صاحب خرق عادت، علم قطعي اوست، ولي مطابقت اين علم با خارج لازم نيست. شاهد آن نیز كساني هستند كه به تسخير ستارگان معتقد بودند و يقين به ارتباط با ارواح افلاك داشتند، در حالی که افلاک وجود خارجی ندارند.

به تعبیر شریف علامه طباطبایی در تفسیر المیزان، اين ارادة تأثيرگذار ایشان گاه هميشه هست و گاه در ظرف شرايط خاصي پيدا مي‌شود. شرايط خاص مثلاً در جاي خاصي با مركّب خاصي مطلب خاصي نوشته شود كه در تأثيرگذاري در دوستي‌ها و دشمني‌ها چنين است، يا ورد خاصّي (عوذه) خوانده شود و ... . همة اين شرايط براي پيدا شدن آن ارادة تأثيرگذار است، زیرا علم اگر يقيني باشد، براي حواس آدمي مشاهدة متعلقش را به ارمغان مي‌آورد و صحت اين ادعا نیز قابل آزمون است.
    کافي است به خود تلقين كنيد كه چيزي يا شخصي در جايي حاضر است. به اين صورت كه جز اين مطلب به چيزي نينديشيد و هيچ شكي هم به خود راه ندهيد. در اين صورت آن شيء يا شخص را آن‌چنان كه در نظر داشتيد، در برابرتان حاضر مي‌بينيد.
    چنانكه بعضي پزشكان هم امراض خطرناك را با تلقين سلامتي به مريض درمان كرده‌اند. حال اگر اراده قوي شود، مي‌تواند در ديگري همين اثر را بگذارد. بدون شرط يا در ظرف شرايط خاص.

با توضیحی که داده شد معلوم میشود که سحر یکی از اقسام علوم غریبه یعنی همان علم سیمیا است منتهی تفاوتی که علوم غریبه در نزد اندیشمندان مسلمان دارد با سحری که ملعبه دست ساحران جامعه دنیوی است این است که علوم غریبه اسلامی مبتنی بر حقیقت توحید صمدی قرآنی عارف و معرفت وی به حقایق شگرف نفسانی خویش است به عبارت دیگر شرط اصلی دست یابی عارف حقیقی به علوم غریبه،
    توحید و معرفت نفس است و تا زمانی که عارف به این دو حقیقت دست نیابد توفیق دریافت علوم غریبه را نخواهد داشت در حالی که ساحران جامعه کنونی تمامی خوارق عاداتی که دارند متکی بر اراده و قوت نسبی نفسانی ایشان است بی آنکه توجهی به قدرت خالق نظام عالم داشته باشند.

نکته دیگر این که بزرگانی چون شيخ بهايي، حاج شيخ حسنعلی اصفهاني، علامه طباطبايي که به داشتن انحای علوم غریبه مشهور هستند هرگز این علوم را برای کسب منافع مادی و دنیوی مورد استفاده قرار نمی دادند و نیز هرگز علومی از این دست را به عنوان غایت کمالات انسانی نمی شمردند در حالی که در نزد ساحران جامعه دنیوی این علوم به عنوان غایت کمالات انسان برشمرده شده و نوعا ملعبه ای برای کسب منافع مادی است و غافل از آن که اين علوم پايين‌تر از شأن آدمي است و اگر انسان طريق انسانيت را در پيش بگيرد، خودبه‌خود اين دانش‌ها و بلكه برتر و بالاتر از آنها به او ارزاني مي‌گردد و حيف عمر آدمي است كه صرف علوم غريبه شود.

عارفان و سالكان راستين حتی به كرامات وقعي نمي‌نهند و به آن دل نمي‌بندند و مي‌دانند كه دل بستن همان و توقّف همان. آن هم توقّف در قبر و لذا از اظهار آن جز در موارد ضرورت و مصلحت گريزانند و سخنشان اين است: الكرامات حيض الرجال؛ یعن كرامات در حكم حيض مردان خداست.

و در یک کلام می توان گفت: تفاوت سحر ساحران منحرف با علم و معرفت عرفان حقیقی در اين است كه آنان خودآگاه يا ناخودآگاه در صدد تقويت نفس‌اند و عارفان در صدد فناي نفس در پيشگاه حضرت حق.

لینک: (karshenas تفاوت علوم غریبه اسلامی با جادوگری چیست؟)

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام.
    یکی از تجربیاتی که در زندگی ام در مورد قدرت ذهن داشتم برایتان تعریف می کنم.
    من 30 ساله هستم و حدود ده سال پیش از لحاظ ایمانی قوی بودم که متاسفانه الان حتی نیمی از آن ایمان را ندارم.
    مثلا وقتی زمان نماز می شد از یک طرف ترس از خدا و از طرف دیگر شوق صحبت با خدا حالت عجیبی را در من ایجاد می کرد و از نماز خواندن لذت عجیبی می بردم. یا وقتی می دیدم کسی گناه می کند(مثلا دروغ) تعجب می کردم چرا گناه می کند.
    اما در مورد قدرت ذهنی ام اینکه هر کسی با من صحبت می کرد، قبل از اینکه حرفش را بزند می فهمیدم که چه چیزی را خواهد گفت و من هم جوابش را قبلا آماده می کردم. قدرت خاصی بود که فقط چند صباحی در من پیدا شد و بعد بعلت قبولی در دانشگاه و غرور و ... همه چیز را از دست دادم.
    شنیده ام که امامان معصوم هم چنین قدرتها و تواناییهایی داشتند. مثلا به محضر امام صادق(ع) هرکس که می رفت، ایشان می دانستند که آن فرد به چه منظوری آمده اند.
    موفق باشید.

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

با سلام، تله کینزی رو تقریبا" همه میتونن انجام بدن ولی چون زمان رسیدن به نتیجه خیلی طولانیه و تمرکز بالایی میخواد که اکثرا" همه تمرینارو نصفه کاره ول میکنن، یکی از ویژگی ماآدما اینه که اکثرا" انتظار داریم زود به نتیجه برسیم . بحث تله کینزی هم همینطوره .
    کسی که به اینجور مسائل اعتقادی نداره و اونو تخیلات یه ذهن خلاق میدونه تفاوتی با کسی که میگفت انسان ها هیچوقت نمیتونن پرواز کنن نداره، با نهایت احترام به عقائد بقیه دوستان باید بگم که بعضی ها نمیدونن چاکرا چیه و یا اطلاعات کمی دارن که اگی یکم در موردش تحقیق کنن میفهمن ، در بدن انسان هفت چاکرا وجود داره که سرشناس ترینشون چاکرای چشم سوم یا آجنا هست که با چشم برزخی که عده ی کمی دارنش فرق داره چاکرای آجنا با مدیتیشن فعال میشه ولی چشم برزخی با اراده خدا کسایی که میگن بعد فعال شدن چاکرای ششم جن میبینن واقعا" معلوم نیست چون من که چاکرام فعاله چیزی نمیبینم از اون گذشته برای تله کینزی باید همه ی هفت چاکرا فعال باشه که با تمرین میشه به نتیجه رسید . من برای تله کینزی کامل به نتیجه نرسیدم یعنی به صورت ارادی نمیتونم انجام بدم ولی چند باری شده که بصورت غیر ارادی و ناآگاهانه انجام شده بود.

صفحه 6 از 7 اولیناولین ... 4567 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع