بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 6 از 7 اولیناولین ... 4567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 از مجموع 63

موضوع: برنامه نتایج و اخبار فوتبال المان 2010_2011

Hybrid View

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ماريو گومز: مي توانيم گلادباخ را شکست دهيم

ماريو گومز، مهاجم بايرن مونيخ، معتقد است تيمش از کيفيت لازم براي شکست دادن مونشن گلادباخ در ديدار امروز برخوردار است.

در حالی که تنها 7 هفته تا پایان رقابت های این فصل بوندس لیگا باقی است، بایرنی ها به دنبال راهیابی به رقابت های لیگ قهرمانان فصل آینده هستند و گومز اعتقاد دارد تیمش می تواند تیم ته جدولی گلادباخ را شکست دهد.
    او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بایرن گفت:" ما کیفیت بالاتری داریم. در خانه بازی می کنیم و به پیروزی نیاز داریم. اگر آنچه مربی طراحی کرده را انجام دهیم، به پیروزی خواهیم رسید. "
    با این وجود او از مشکلاتی که گلادباخ می تواند برای بایرن ایجاد کند، آگاه است.
    " گلادباخ با تمام وجود دفاع خواهد کرد. بنابراین دیدار دشواری پیش رو خواهیم داشت. گلادباخ نسبت به بعضی از تیم های لیگ بازیکنان بهتری دارد. آنها با تمام وجود بازی خواهند کرد."

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بازي نيمه‌تمام ماند!
    اصابت ليوان به کمک‌داور سن‌پائولي – شالکه

نمايش خوب شالکه پيش از ديدار با اينتر زير سايه اتفاق جالبي قرار گرفت. يکي از هواداران سن‌پائولي در فاصله دو دقيقه مانده به پايان بازي، کاري کرد که داور بازي را نيمه‌کاره بگذارد.

بازی داشت با نتیجه دو بر صفر به سود شالکه به پایان می‌رسید و این اولین دیدار شالکه با رالف رانگنیک، مربی جدیدش بود. رائول و جولین درکسلر دو گل شالکه را در دقایق 26 و 66 زده بودند و کالا و بارتلز از سن‌پائولی هم در دقایق 68 و 79 اخراج شده بودند تا این که در دقیقه 88، یکی از تماشاگران یک لیوان نوشیدنی را به سمت کمک داور پرتاب کرد و این لیوان به پشت سر او اصابت کرد. به همین دلیل دنیز آیتکین، داور دیدار بازی را به صورت نیمه‌کاره به پایان برد.
    انتظار می‌رود مجازات سختی در انتظار سن‌پائولی باشد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رائول: مي خواهم تا سال 2012 در شالکه بمانم

رائول گونسالس، مهاجم اسپانيايي شالکه درصحبتهايي اعلام کرد تمايلي به ترک اين باشگاه آلماني ندارد.

این در حالی است که شالکه در فصل 11-2010، فصل نه چندان قابل قبولی را پشت سرگذاشت . شالکه در رقابتهای این فصل بوندس لیگا، عملکرد خوبی نداشت و درحال حاضر و پس از اخراج فلیکس ماگات در میانه های جدول رقابتهاست.
    شالکه همچنان در لیگ قهرمانان اروپا حاضر است و به فینال جام حذفی آلمان رسیده است و رائول مطمئن است که در ولتینز آرنا خواهد ماند.
    ستاره سابق باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی گفت: من با فلیکس ماگات قرارداد نبسته بودم.من با شالکه قرارداد بستم و می خواهم تا سال 2012 در این تیم بمانم. ولی درنهایت همه چیز به خواسته های باشگاه بستگی دارد.
    رالف رانگنیک، مربی جدید شالکه معتقد است که رائول تنها به حمایت بیشتری از سوی سران باشگاه نیاز دارد. رائول در 27 دیداری که برای شالکه برگزار کرده، توانسته 11 گل به ثمر برساند.
    مربی جدید شالکه ادامه داد: رائول بازیکنی استثنایی است ولی لازم است تا سایر بازیکنان تیم به او در زمین مسابقه کمک کنند.
    رائول تابستان گذشته بعنوان بازیکن آزاد رئال مادرید را به مقصد شالکه ترک کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ماگات: ولفسبورگ آخرين باشگاه من در آلمان خواهد بود

فليکس ماگات، مربي جديد ولفسبورگ گفته دومين دوره حضورش در اين تيم آخرين دوره حضور او در بوندس‌ليگا خواهد بود.

این مربی سابق شالکه می‌خواهد این دوران را با افتخار به پایان برساند: «ولفسبورگ آخرین تیم من در آلمان خواهد بود.
    پس از پایان قراردادم در دو سال آینده، ممکن است آن را تمدید کنم تا به اهدافم برسم. من همیشه می‌خواستم فاتح لیگ قهرمانان شوم و باید بگویم هنوز هم چنین جاه‌طلبی‌هایی دارم.»
    آخرین حضور ماگات در ولفسبورگ به سال‌های 2007 تا 2009 برمی‌گردد. او در آن هنگام این باشگاه را به اولین قهرمانی‌اش در بوندس‌لیگا رساند.
    ماگات در سال 1995 مربی‌گری را آغاز کرد. اولین تیم این مربی 57 ساله هامبورگ بود. او سپس شش باشگاه دیگر را هدایت کرد، و از جمله دوران موفقی را در بایرن مونیخ گذراند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فن خال: يوپ هاينکس نسبت به من شرايط بهتري دارد زيرا دوست الي هوينس است

لوئيس فن خال، سرمربي بايرن مونيخ، در حالي که تيمش بايد اين هفته با تيم ته جدلي بورسيا مونشن گلادباخ روبرو شود، در مورد يوپ هاينکس، جانشينش در تيم باواريايي صحبت کرد.

این مربی هلندی در پایان فصل آلیانس آره نا را ترک خواهد کرد و جای خود را به یوپ هاینکس، سرمربی فعلی لورکوزن خواهد داد.
    فن خال در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من فکر می کنم او از تجربه کافی برخوردار است و در جایی خواندم که او دوست الی هوینس، رئیس باشگاه است. بنابراین شرایط او نسبت به من برتری دارد."
    بایرن مونیخ در حال حاضر در رتبه چهارم جدول قرار دارد اما فن خال به رتبه های بالاتر چشم دارد. او معتقد است تیمش می تواند جواز حضور در رقابت های فصل آینده لیگ قهرمانان را به دست بیاورد.
    " ما باید در هفته آخر حداقل در رتبه دوم یا سوم باشیم. هیچ رتبه دیگری من را راضی نمی کند.
    گلادباخ؟ فکر می کنم آنها مقابل ما نمایشی بسیار دفاعی خواهند داشت."
    ماریو گومز در رقابت های این فصل در 25 دیدار 19 بار گلزنی کرد و سرمربی هلندی از پیشرفت او بسیار راضی است.
    " او پیشرفت بسیار خوبی داشته است. او اکنون برخلاف سال گذشته در ترکیب اصلی جای دارد. او علاوه بر گلزنی، گلسازی نیز می کند."

pnugirl
    • n/a

نتایج بوندس لیگا: برد دورتموند، لورکوزن و بایرن

بایرن مونیخ 1 – مونشن گلادباخ صفر
    گل: روبن (78)

بروسیا دورتموند 4 – هانوفر 1
    گل ها: گوتزه (59)، باریوس (64 و 72)، گروسکروتس (83) برای دورتموند، ابدلاوه (56) برای هانوفر

کایزرسلاترن صفر – بایر لورکوزن 1
    گل: سم (74)

ماینس 1 – فرایبورگ 1
    گل ها: العلاقی (74) برای ماینس، سیسه (1) برای فرایبورگ

وردربرمن 1 – اشتوتگارت 1
    گل ها: فرینگس (34) برای برمن، هاینال (13) برای اشتوتگارت

pnugirl
    • n/a

فان‌خال: به یوونتوس نمی‌روم

مربی بایرن مونیخ گفته شایعات مبنی بر رفتنش به تورین صحت ندارد.

لوییس فان‌خال، مربی بایرن مونیخ گفته شایعه مبنی بر رفتنش به یوونتوس در تابستان صحت ندارد.
    شنبه صبح، گفته شد که یوونتوس با این مربی 59 ساله تماس گرفته و قصد دارد او را جانشین لوییجی دل‌نری در تابستان سازد. گفته می‌شد همسر او در رستورانی گفته که آنها به شمال ایتالیا می‌روند.
    اما این مربی به سرعت به این صحبت‌ها واکنش نشان داده: «این‌ها حرف‌های بی‌پایه‌ای هستند که معنایی ندارند.
    همسرم آخرین فردی است که در چنین مسائلی با او صحبت می‌کنم. او می‌داند که من قصد دارم یک سال دور از میادین باشم. به او قول داده‌ام و این کار را می‌کنم.»

pnugirl
    • n/a

اصابت لیوان به کمک‌داور سن‌پائولی – شالکه؛ بازی نیمه‌تمام ماند!

شالکه داشت به خوبی بازی را می‌برد که این اتفاق روی داد.

نمایش خوب شالکه پیش از دیدار با اینتر زیر سایه اتفاق جالبی قرار گرفت. یکی از هواداران سن‌پائولی در فاصله دو دقیقه مانده به پایان بازی، کاری کرد که داور بازی را نیمه‌کاره بگذارد.
    بازی داشت با نتیجه دو بر صفر به سود شالکه به پایان می‌رسید و این اولین دیدار شالکه با رالف رانگنیک، مربی جدیدش بود. رائول و جولین درکسلر دو گل شالکه را در دقایق 26 و 66 زده بودند و کالا و بارتلز از سن‌پائولی هم در دقایق 68 و 79 اخراج شده بودند تا این که در دقیقه 88، یکی از تماشاگران یک لیوان نوشیدنی را به سمت کمک داور پرتاب کرد و این لیوان به پشت سر او اصابت کرد. به همین دلیل دنیز آیتکین، داور دیدار بازی را به صورت نیمه‌کاره به پایان برد.
    انتظار می‌رود مجازات سختی در انتظار سن‌پائولی باشد.

pnugirl
    • n/a

بایرن مونیخ 1 – مونشن گلادباخ صفر: بایرن به رده سوم رسید

آرین روبن گل دیرهنگامی برای بایرن زد تا تیمش پیروز شود.

بایرن مونیخ با وجود نمایش ضعیفی که داشت با گل دیرهنگام آرین روبن توانست گلادباخ سخت کوش را شکست دهد.
    گل روبن در دقیقه 78 به ثمر رسید و آنها توانستند با توجه به شکست هانوفر در خانه دورتموند به رده سوم برسند.
    بایرن پس از شروعی کند، دست به حملات بسیاری زد اما گلادباخ دفاع مستحکمی داشت.
    سرانجام قفل دروازه گلادباخ در دقیقه 78 شکست. آرین روبن با حرکتی انفرادی و یک و دو با فرانک ریبری، توپ را وارد دروازه بیلی کرد. این گل برای رسیدن بایرن به لیگ قهرمانان فصل بعد بسیار مهم بود.

pnugirl
    • n/a

بایرن مونیخ 1 – مونشن گلادباخ صفر: بایرن به رده سوم رسید

آرین روبن گل دیرهنگامی برای بایرن زد تا تیمش پیروز شود.

بایرن مونیخ با وجود نمایش ضعیفی که داشت با گل دیرهنگام آرین روبن توانست گلادباخ سخت کوش را شکست دهد.
    گل روبن در دقیقه 78 به ثمر رسید و آنها توانستند با توجه به شکست هانوفر در خانه دورتموند به رده سوم برسند.
    بایرن پس از شروعی کند، دست به حملات بسیاری زد اما گلادباخ دفاع مستحکمی داشت.
    سرانجام قفل دروازه گلادباخ در دقیقه 78 شکست. آرین روبن با حرکتی انفرادی و یک و دو با فرانک ریبری، توپ را وارد دروازه بیلی کرد. این گل برای رسیدن بایرن به لیگ قهرمانان فصل بعد بسیار مهم بود.

صفحه 6 از 7 اولیناولین ... 4567 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع