دوستان عزیز نوبت سارا خانم به اتمام رسیده حالا یک نفر دیگه جای سارا خانم بشینه!!
دوستان عزیز نوبت سارا خانم به اتمام رسیده حالا یک نفر دیگه جای سارا خانم بشینه!!
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
باشه تا شنبه تمدید شد!!
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
بهترین غذایی که تا به حال خوردید؟
رنگ مورد علاقتون ؟
ویژگی مادر خوب را در چه می دانید؟
دختر بیشتر دوست دارید یا پسر ؟
فعلا کافیه........
1-چند سالگی دوست داری ازدواج کنی؟
2-شوهرت اون موقع چند سالش باشه خوبه؟
3-قیافه اش چقدر مهمه؟
غصه نخور دلم ... هر کسی جایگاهی داره که درکش برای همگان دشواره ...
اگه تو رو شکستن ...چون میخواستن کوچیک بشی ...درست به قدر فهم و درک خودشون .
ببین فریبا جون!
گاهی ادما اینقدری به کسی علاقه دارند که گمون می کنن زندگی بدون اون براشون بی معنیه
من خودم گاهی که توی همان دوگانگی در عقاید پذیرفته عقلی که صحبتش رو با هم کردیم قرار می گیرم فکر می کنم فراموش کردنش بهتره، اما...
اینجور موقع ها به این فکر می کنم وقتی که شب خوابیدم صبح به چه امیدی بیدار شم؟
بعضی ها می گن بیشتر از عشق این وابستگیه، درست یا غلط من فقط به اون فکر می کنم
بازم سلام فریبا خانمی
1- چرا مدیر شدم؟ اینو باید از اقای سانی بی بپرسین. اما شاید به خاطر اینکه من از اولین کسایی بودم که توی این سایت عضو شدم و بعد از خود آقای مدیر بیشترین پست ها رو داشتم
2- این رو هم باید از ایشون بپرسین. شاید به خاطر علاقه خودم. شاید هم به خاطر جوابی که چندروز پیش به سوال آقای مدیر توی همین تاپیک دادم
3- حس؟ نمی دونم. تقریبا هیچی. باید حس خاصی داشته باشم؟
1- چندتا آهنگ هستن که خیلی دوستشون دارم. از هرکدوم سعی می کنم یه تیکه رو واستون انتخاب کنم:
- آهنگ مواظب خودت باش- مجید خراط ها
اونطور منو نگاه نکن، دست توی دست من نذار
برو یه وقت مریض می شی، بغضت رو هی نگه ندار
فدات بشم، فدات بشم، فدات بشم بذار برو
محاله باورش که من دیگه نمی بینم تورو
صدات می لرزه عشق من، اسمم رو هی صدا نکن
طنابو دور گردنم بنداز دیگه نگام نکن
- آهنگ هنوز برام عزیزی - اشکان سالار
هنوز برام عزیزی، هنوزم برام همونی
به خاطر تو می رم، می خوام اینو بدونی
- آهنگ مسافرم - علی عبدالمالکی
تورو خدا گریه نکن، اینقدر نگو نرو نرو
بغضم داره می ترکه، اینقدر نگو نرو نرو
اینجوری بی تابی نکن، الهی قربونت برم
خدا نگهدارت باشه، باید برم، باید برم
- آهنگ وقت رفتن - حمید عسگری
وقت رفتن نمی خوام ببینمت، می دونم ببینمت کم می یارم
اگه یه لحظه فقط نگام کنی، دلمو پشت سرم جا می ذارم
اگه خونسرده نگام به دل نگیر، دل تو یه روز ازم خسته می شه
اگه اسممو فقط صدا کنی، راه رفتن به روم بسته می شه
بازم هستا... اما دیگه روم نمی شه بنویسم
2- به این سوالات یه بار جواب دادم فریبا جون
3- بیشتر به شرایط روحیم بستگی داره. کلا دختر شادی هستم. از اون هام که مستعد خندیدنم و برای اینکه ساعت ها بخندم به یه جرقه احتیاج دارم. سر کلاس اگر یه روز من نمی خندیدم معلمامون می یومدن می گفتن چی شده؟ تو که نمی خندی کلاس سوت و کوره. اما خوب توی سه ماه اخیر همش غمگین گوش کردم. شرایط اینجوری اقتضا کرده
1- این سوالو آقای کارما هم پرسیدن
2- تو رو؟ می گم اینقدر ناراحت نباش
3- راستش خودم هم اینقدری پیشرفته نیستم که بخوام تورو نصیحتت کنم. اما گمونم برای ماها خیلی مطالعه کردن مهمه. باید زبان انگلیسی خصوصا زبان تخصصیمون رو قوی کنیم. و روی وب نویسی لازمه تسلط داشته باشیم
4- باید اونجوری برات ای تی و معنای فناوری اطلاعات رو معنی کنم. بهت می گم برو به تالار فناوری اطلاعات
- راستش من به ماکارونی خیلی علاقه دارم اما دلچسب ترین غذایی که خوردم پیتزا بود که با یه دوست خوب و ناز رفته بودیم بیرون خوردیم
- معلومه دیگه قرمز
- مادر غیر خوب توی ایران وجود نداره. مادرای ایرونی همشون مهربون، فداکار، عاشق خانواده و وفادار به همسر و بچه هاشونن
- اگر منظورت این باشه که فرزند خودم دوست دارم چی باشه! باید بگم سالم باشه، هرچی خدا داد خوبه ولی باید پسر باشه