فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
در هر حال شما می بایست تخصصی ها رو هم جواب می دادید چون با این وضع احتمال قبولیتون کمتر می باشد مگر اینکه مثل سال های قبل شرط ورود به دانشگاه پیام نور و هر رشته فقط شرکت در امتحان کنکور پیام نور باشه که در این صورت قبول هستید.(شیرینی ما هم یادتون نره)
همیشه بر اساس قوانین و مقررات مستدل و متند دفترچه راهنما اقدام کنید و سوالات رو پاسخ بدید یا ندید و به شایعات و حرفهای سره جلسه ی امتحان توجه نکنید چون خیلی قابل اعتماد و مهم تر مستند نیست.
موفق باشید
روزگار خوش
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
ممنون از راهنمايتون
سلام.من دانشجوی ریاضیات و کاربردها ی خواجه نصیرم ولی به خاطر علاقه به رشته های هنر تصمیم گرفتم رشته ی گرافیک رو از طریق فراگیر پیام نور بخوانم، ولی اطلاعات کمی درباره پیام نور دارم،میخواستم اگر ممکنه درباره ی محل دانشکده در تهران،حضوری یا غیر حضوری بودن کلاس ها،دروسی که کار گاه دارند و ... لطفا هر توصیه ای که دارید به من بگید قبل از انصرافم از دانشگاه..ممنون.
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت همه ي عزيزانيه سؤالي داشتم مي خواستم بدونم نوبت بعدي كه دفترچه فراگير ارشد مياد كي هستش ؟شنيدم كه ميگن تو اسفند ماه دفترچه مياد و ارديبهشت كنكورش برگذار ميشه ، اين درسته ؟ممنون ميشم اگه جوابم رو بديدباتشكر فراوان
امسال که ابان ماه اومده بود در این حدودا میاد خبری شد در بخش اخبار فراگیر درج میکنیم
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
به ادرس زیر مراجعه کنید
می خواستم بدونم اگه تو دوره دانشپذیری یکی مشروط شده (در مقطع ارشد) حداکثر چند واحد می تونه برداره؟ من از هرکی پرسیدم یه جوابی بهم داده یه سری میگن 12 تا یه سری هم میگن 14 تا رو می تونی برداری لطفا کمک کنید
سلام میخواستم در مورد تحصیل همزمان ازطریق فراگیربدونم لطفا راهنماییم کنید