ممنون از همه دوستان.
همگي عالي هستيد و جاي هيچ انتقادي نيست.
ممنون از همه دوستان.
همگي عالي هستيد و جاي هيچ انتقادي نيست.
در آن سوی این دلتنگی ها خدایی هست...که داشتنشجبران تمام نداشتنهاست
دوست عزیز اگر منظورتان بنده هستم! باید یا آوری کنم که لینک نمونه سوالی که در پست قبلی قرار دادم رو کپی و پست کردم اگر هم اشتباه تایپی و غلط املایی هم بوده مال ارسال کننده بوده نه بنده دوما این نظر شماست با این چیزا درجه باشگاه یا کسی پایین نمیاد چیزایی مثل شخصیت- ادب- طرز برخورد با کاربران- محتوای موضوعات- و... درجه باشگاه رو پایین یا بالا میبرن نه اشتباه تایپی!!
با احترام مدیریت باشگاه
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
ممنون از پاسختون.بايد ياد آوري كنم منظور من شخص شما نبود و ضمناَ خودتون خواسته بوديد ضعف هايي كه به چشم هر كاربر مياد اينجا عنوان بشه.پس لطفاَ موضع نگيريد.
هر چيزي جاي خودش رو داره.از كساني كه حداقل مدرك ليسانس رو دارن توقع نميشه كلمه ها رو با يه «ت» يا «ز» ديگه بنويسن.
و يه مورد ديگه:من اينجا نيومدم كه با ديدن متن شما مثل يه معلم املا غلط بگيرم.اومدم نظرمو بنويسم.در مورد پايين اومدن وجهه هم كه اگر دقت كنين عرض كردم (به نظر من...)
موفق تر باشيد
در آن سوی این دلتنگی ها خدایی هست...که داشتنشجبران تمام نداشتنهاست
بنده موضع گیری نکردم بنده به حکم وظیفه جواب شما رو دادم همین!
چیزایی که شما فرمودین در مورد بنده صدق نمیکنه! اگر بنده اشتباهی در مورد تایپ کلمات کرده باشم تایپی بوده نه املایی!! چون من تند تایپ مکینم! مثلا بعضی وقتا بجای کلمه دانلود مینویسم دنلود! اگر هم کسی اشتباه املایی داشته باشه دلیل بر بی سوادی یا غیره نداره!! من خیلی سایتهای بزرگ دیدم که مدیرانش همین اشتباهات املایی و تایپی را دارند که اینا یک سری چیزایی اجتناب نا پذیرند البته میشه با کمی دقت رفع کرد! چون اکثرا از این اشتباهات میکنند!! برای همین برای همین باعث آبرو ریزی سایتی نمیشن! از شما هم تشکر میکنم که به همه مسائل باشگاه با دید دقیق نگاه میکنید! این باعث دلگرمی بنده و مدیران عزیز میشود! در ضمن بنده در عرایض قبلی هم عرض کردم به نظر شما! اگر عرایض قبلی بنده رو دوباره مطالعه کنید متوجه میشن!
موفق باشید دوست گرامی!
با احترام مدیریت باشگاه
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
خب محبوبه جون اينكه ديگه گفتن نداره اونم تو اين تايپيك
. معماي سختي هم نيست ( البته اگر فرمايشتون صحيح باشه ) يكي به خاطر بي دقتي و ديگري هم به دليل اينكه
مديران بنده خداها بيشتر مجبورند پست بنويسند ( براي استفاده كاربران )
اگه كاربران عادي هم اينگونه عمل مي كردند ( پستهاي زياد مي گذاشتند ) غلط املايي اونا هم در مي اومد عزيز
موفق باشي![]()
O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....
با سلام خدمت مدیریت محترم
میخواستم بگم توی بخش پاتوق دانشگاه پیام نور تهران اسم دانشگاه پیام نور واحد طالقان که زیر مجموعه استان تهران هست وجود نداره.
لطفا بذارید تا ماهم با هم دانشگاهی هامون آشنا بشیم.
با تشکر از زحماتتون.
با تشکر از شما به درخواست شما واحد طالقان هم به لیست اضافه گردید!
http://pnu-club.com/pnu.thread22858.html
با احترام مدیریت باشگاه
به ادرس زیر مراجعه کنید
چرا
کد html غیر فعال است شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنیدمن بااین جملات برخوردم یعنی دیگه نمی تونم سوال امتحانی بگیرم؟
سلام.چرا
کد html غیر فعال است شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنیدمن بااین جملات برخوردم یعنی دیگه نمی تونم سوال امتحانی بگیرم؟
کد html برای همه به غیر از مدیر کل غیر فعاله و این اصلا" ربطی به نمونه سوالات نداره.
همچنین فایل پیوست هم ربطی به گرفتن نمونه سوالات نداره و فایل پیوست مربوط میشه به فرستادن فایل نه گرفتن فایل.
مشکلتون از جایی دیگست
به ادرس زیر مراجعه کنید
http://pnu-club.com/pnu.1239.html