بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 57 از 151 اولیناولین ... 747555657585967107 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 561 تا 570 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ويسي: مسئولان صبا در كارم دخالت نمي‌كنند

سرمربي تيم فوتبال صبا گفت: به هيچ عنوان مسئولان صبا در کارهاي فني دخالت ندارند.

عبدالله ويسي پس از تساوي بدون گل صبا برابر تراکتورسازي اظهار داشت: 6 بازيکن اصلي خود را در اختيار نداشتيم، اما توانستيم بازي خوبي را به نمايش بگذاريم. بازيکنان تمام تلاش خود را در جريان بازي به کار بستند و تمام دستورات ما را درون زمين پياده کردند.
    سرمربي صبا عنوان کرد: روي پرتاب‌هاي اوت عليزاده و فعاليت‌هاي آندرانيک تيموريان و جاسم کرار تمرين کرده بوديم و توانستيم به خوبي کارهايي تاکتيکي آنها را خنثي کنيم.

ويسي در مورد اينکه در نيمه اول تحت تاثير بازي تراکتور قرار داشتند، تاکيد کرد: تراکتور تيم بزرگي است و توانست در نيمه اول بازيکنان ما را کنترل کند، اما در بين دو نيمه بازيکنان به خود باوري رسيدند و با صحبت‌هايي که انجام داديم موقعيت‌هاي زيادي را روي دروازه تراکتورسازي به وجود آورديم که متاسفانه به گل دست پيدا نکرديم.
    وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه آيا مسئولان صبا در مسائل فني تيم دخالت دارند؛ يادآور شد: به هيچ عنوان مسئولان صبا در کارهاي فني تيم دخالت ندارند و من هرگز اجازه اين امر را نمي‌دهم، البته از تمام مسئولان کمک مي‌گيرم.
    ويسي افزود: صبا پتانسيل بسيار بالايي دارد و مطمئن باشيد در پايان فصل جزء 6 تيم برتر ليگ خواهد بود.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

انتقام مرفاوي از دايي با برتري برابر پرسپوليس 10 نفره

تيم فوتبال مس کرمان برابر پرسپوليس 10 نفره به برتري رسيد و به رده سوم جدول صعود کرد.

ديدار مس و پرسپوليس از ساعت 16:30 در ورزشگاه باهنر کرمان و در حضور حدود 18 هزار تماشاگر برگزار شد و با برتري يک بر صفر مس خاتمه يافت.
    نبي الله باقري‌ها در دقيقه 2 براي مس گلزني کرد تا مس يک بر صفر در اين ديدار به پيروزي برسد. مس 12 هفته است که در ليگ برتر شکست نخورده است.

هدايت ممبيني داور مسابقه به حسين بادامکي، هادي نوروزي، محمد نوري و عليرضا محمد از پرسپوليس و قاسم دهنوي، مصطفي سيفي و فرهاد سالاري و فراز فاطمي از مس کرمان کارت زرد نشان داد.
    عليرضا نورمحمدي مدافع پرسپوليس در دقيقه 53 با دريافت کارت قرمز از ميدان اخراج شد.
    ساکت الهامي مربي تيم مس هم در دقيقه 78 از سوي داور از روي نيمکت مس اخراج شد.

با وجود اين شکست پرسپوليس 27 امتيازي باقي ماند و همچنان در رده دوم جدول است و مس 26 امتيازي شد و به رده سوم جدول صعود کرد و با يک بازي بيشتر بالاتر از استقلال ايستاد. استقلال فردا در تهران ميزبان شاهين بوشهر است.
    مس با مربيگري مرفاوي در شرايطي اين ديدار را برد که اين مربي سال گذشته در دربي تهران مغلوب پرسپوليس شده بود و مرفاوي به نوعي توانست از دايي انتقام بگيرد.

ترکيب پرسپوليس:
    عليرضا حقيقي، سيد جلال اکبري(از دقيقه 53 مجتبي شيري)، عليرضا نورمحمدي، سپهر حيدري، عليرضا محمد، مازيار زارع، حسين بادامکي( از دقيقه 84 سعيد حلافي)، امير حسين فشنگچي، محمد نوري، هادي نوروزي، اشپتيم آرفي( از دقيقه 70 کريم باقري)
    سرمربي: علي دايي

ترکيب مس کرمان:
    عليرضا قديري، نبي الله باقري‌ها، پيروز قرباني، فرهاد سالاري، ميلاد فخرالديني، فرزاد حسين‌خاني، مصطفي سيفي( از دقيقه 85 آندره دياز)، ادينهو، احمد حسن‌زاده( شجاع خليل‌زاده)، قاسم دهنوي، فراز فاطمي( از دقيقه 77 پائولو زالترون)
    سرمربي: صمد مرفاوي

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جلوگيري از مصاحبه با بازيكنان استيل‌آذين به خاطر احتمال سرماخوردگي!

سرپرست تيم فوتبال استيل‌آذين به علت احتمال سرماخوردگي به بازيکنان اين تيم اجازه مصاحبه کردن نداد.

پس از اينکه استيل‌آذين برابر ملوان به تساوي بدون گل دست يافت، خبرنگاران به سمت بازيکنان استيل‌آذين رفتند تا با آنها مصاحبه کنند، اما صادق درودگر، سرپرست اين تيم اجازه اين کار را به آنها نداد و خطاب به خبرنگاران گفت: به علت اينکه امکان دارد بازيکنان استيل‌آذين سرما بخورند اجازه مصاحبه به آنها را نمي‌دهم.
    وي در واکنش به اصرار خبرنگاران براي انجام مصاحبه و اينکه آيا فقط بازيکنان استيل‌آذين سرما مي‌خورند، تصريح کرد: من مسئول هستم و هر تصميمي که بگيرم عملي خواهد شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

برگزاري کوتاه‌ترين نشست خبري تاريخ ليگ در کرمان
    دايي: به احترام خبرنگاران به سالن كنفرانس آمدم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از مسابقه با مس کرمان در کوتاه‌ترين نشست خبري ليگ شرکت کرد.

در حالي که کميته انضباطي فدراسيون فوتبال علي دايي را ممنوع المصاحبه کرده سرمربي پرسپوليس پس از شکست يک بر صفر برابر مس کرمان در نشست خبري حاضر شد و فقط يک جمله بر زبان آورد.
    دايي گفت: من از همه شما خبرنگاران تشکر مي‌کنم ولي نمي‌توانم صحبت کنم و اجازه مصاحبه ندارم و فقط به احترام شما به سالن خبري آمدم.
    خبرنگاران نيز براي دايي دست زدند و کوتاه‌ترين نشست خبري تاريخ ليگ به اين ترتيب برگزار شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اجازه نمي‌دهم دايي را کوچک کرده و به او توهين کنند
    مرفاوي: پرسپوليسي‌ها حق ندارند به داوري اعتراض كنند

سرمربي تيم فوتبال مس کرمان گفت: هيچ‌کدام از پرسپوليسي‌ها نمي‌توانند اعتراضي به داور داشته باشند.

صمد مرفاوي پس از برتري يک بر صفر برابر پرسپوليس اظهار داشت: پرسپوليس تيم خوبي است و در مکان دوم جدول قرار دارد. مي‌دانستيم که بازي سختي داريم. البته ما نقاط ضعف و قوت پرسپوليس را به دقت بررسي کرده بوديم و از آنها نهايت استفاده را برديم.
    وي ادامه داد:‌ برخي از بازيکنان را به دليل مصدوميت و محروميت در اختيار نداشتيم. برخي تصور مي‌‌کردند بازيکنان جايگزين دچار مشکل شوند اما ديديد که نفرات جايگزين با تمام وجود بازي کردند و به خوبي جاي غايبان را پر کردند. اين نشان‌دهنده انسجام تيمي مس است که بازيکنان ما از نظر فني و اخلاقي به آن رده رسيده‌اند که با تمام وجود و به عشق مردم کرمان بازي مي‌کنند.

مرفاوي تاکيد کرد: مس کرمان بازي قابل قبولي را ارائه داد و توانست 3 امتياز هم بگيرد. در 94 دقيقه مسابقه، پرسپوليس فقط يک موقعيت بالاي 40 درصد داشت و همه چيز تحت کنترل ما بود. موقعيت‌هاي زيادي براي گلزني داشتيم که از دست رفت اما از اينکه 3 امتياز بازي را گرفتم خيلي خوشحالم و به مردم خوب کرمان تبريک مي‌گويم. خوشحالم که آنها شاد به خانه‌هايشان رفتند.
    اين مربي با اشاره به نتايج مس گفت: مس روند رو به رشد خود را ادامه خواهد داد. وقتي تيمي نمي‌بازد و چه در خانه و چه در خارج از خانه امتياز مي‌گيرد معنايش اين است که به بالاترين سطح رسيده است. ما مي‌خواهيم از نظر فني پيشرفت کنيم و در جدول نيز در جايگاهي قرار بگيريم که شايسته نام مس و بازيکنان اين تيم است. از روز اول تلاشمان اين بود که شخصيت بردن را در بچه‌ها ايجاد کنيم و خوشحالم که اين اتفاق افتاد. اول خدا را شکر مي‌کنم و دوم از بازيکنانم تشکر مي‌کنم چون شخصيتي پيدا کردند که برابر هر تيمي بجنگند و امتياز بگيرند.

سرمربي مس در مورد اعتراض بازيکنان پرسپوليس به داور مسابقه گفت: پرسپوليسي‌ها حق ندارند به داور اعتراض کنند زيرا داور به سود ما سوت نزد و در برخي مواقع حتي به ضرر مس سوت زد. بازيکن پرسپوليس که يک کارت زرد هم داشت پيراهن بازيکن ما را گرفت و بايد اخراج مي‌شد اما اين اتفاق نيفتاد. چرا داور در آن صحنه بخشش به خرج داد. اگر پرسپوليسي‌ها به يک صحنه مشکوک معترضند و مي‌گويند پنالتي بود خطاي روي ادينهو هم مي‌توانست پنالتي باشد. من از داور ايراد نمي‌گيرم اما پرسپوليسي‌ها حق اعتراض به داور را ندارند.
    مرفاوي در مورد اينکه از شعار دادن عليه دايي ممانعت کرد، گفت: آن شعار که گفته شد (دايي يادت باشه مرفاوي سرورته) شعار بدي نبود اما من و دايي اگر در ميدان مسابقه مربي دو تيم مختلف هستيم ولي رفاقت ديرينه داريم. من در تيم ملي با دايي همبازي بودم و اجازه نمي‌دهم همبازي سابقم و سرمربي يک تيم، کوچک و به او اهانت شود. وظيفه‌ام بود که اجازه ندهم به چهره بزرگي مانند علي دايي توهين شود.
    سرمربي مس در مورد اينکه دايي ممنوع‌المصاحبه شده است، گفت: من به اين مسائل ورود نمي‌کنم زيرا کميته انضباطي تصميم‌گيرنده است.

مرفاوي در مورد تعطيلي ليگ عنوان کرد: نمي‌توانم در اين مورد نظر بدهم. اگر ليگ روند خودش را ادامه مي‌داد همه تيم‌ها هم همان روال را طي مي‌کردند اما اکنون که ليگ تعطيل شده بايد برنامه‌هاي ديگري داشته باشيم و مجبوريم به دليل دوري از مسابقات روي کارهاي بدني تمرين کنيم و اين کار مربي و بازيکن را سخت مي‌کند و کيفيت فني بازي‌ها را کاهش مي‌دهد اما سازمان ليگ هم مجبور بوده ليگ را تعطيل کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

همين يك امتياز هم خوب است
    علي پروين:
    از بازي بازيكنان كيف كردم!
    از موبايل بدم مي‌آيد و با موبايل به پيرواني مشورت نمي‌دهم

علي پروين گفت: اميدوارم از بازي‌هاي بعد پيروزي‌هاي استيل آذين شروع شود.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رييس سازمان باشگاه استيل آذين پس از پايان ديدار اين تيم مقابل ملوان انزلي در هفته پانزدهم ليگ برتر كه با تساوي بدون گل پايان يافت در مورد بازي استيل آذين و نتيجه‌اي كه در اين بازي به دست آمد اظهار كرد: امروز من از بازي اين بازيكنان كيف كردم. ما هيچ مشكلي در اين بازي نداشتيم و فكر مي‌كنم كه از بازي‌هاي بعد بهتر هم خواهيم شد.
    پروين ادامه داد: استيل آذين تنها مقداري از لحاظ بدني مشكل دارد كه اين موضوع را هم بايد در آينده رفع كنيم. بازي استيل آذين امروز خيلي بهتر از بازي‌هاي قبل بود.
    علي پروين در مورد حاشيه‌هاي تيم فوتبال استيل آذين نيز گفت: اصلا هيچ حاشيه‌اي در استيل آذين وجود ندارد، هيچ كدام از اين صحبت‌هايي كه شما خبرنگاران مي‌كنيد و دوست داريد هميشه دنبال حاشيه‌ها باشيد در استيل آذين وجود ندارد. نظم و انضباط به طور كامل در استيل آذين حاكم است و من به آينده‌ي استيل آذين بسيار خوشبينم.
    وي افزود: ديروز كه سر تمرين استيل آذين رفته بودم متوجه شدم كه علي كريمي چقدر زودتر بر سر تمرين آمده است. اين‌ها همه نشان از نظم و انضباط حاكم در استيل آذين دارد.
    پروين در مورد نمايش علي كريمي در اين بازي نيز گفت: كريمي در اين بازي خيلي خوب بود. او يك بازيكن بسيار منظم است و من فكر مي‌كنم كه اگر به همين روند خود ادامه دهد حتما بايد به تيم ملي دعوت شود. علي يك بازيكن بزرگ است و در زمين هم عصاي دست سرمربي تيم است.
    پروين در رابطه با شايعه‌ي حضور محمد پروين در استيل آذين در پايان نيم‌فصل اول نيز گفت: محمد پايش دچار مشكل شده و از شما مي‌خواهم براي او دعا كنيد. اما او استيل آذين‌ بيا نيست.
    پروين در پاسخ به اين سوال كه چه كسي امروز استيل آذين را ارنج كرد، گفت: افشين پيرواني سرمربي تيم است و همه‌ي مسائل فني بر عهده‌ي او و كادر فني است و من دخالتي نداشته‌ام.
    وي در رابطه با اينكه آيا از جايگاه ويژه از طريق موبايل به پيرواني مشاوره مي‌داده يا خير گفت: من اصلا از موبايل بدم مي‌آيد چه برسد به اينكه بخواهم با موبايل آن هم از جايگاه ويژه به پيرواني مشاوره بدهم.
    علي پروين در رابطه با اين موضوع كه چرا ديدار امروز استيل آذين از تلويزيون پخش نشد و اينكه آيا اين موضوع با دستور او صورت گرفته است، گفت: خير؛ من چنين چيزي را از شما خبرنگاران مي‌شنوم البته اگر تماشاگران بيشتري در ورزشگاه باشند مطمئنا هيجان بازي هم بيشتر مي‌شود.
    علي پروين در ادامه با انتقاد از خبرنگاران با خنده اظهار كرد: شما هميشه دنبال حاشيه هستيد. در حالي كه در استيل آذين كوچكترين مشكلي وجود ندارد شما هميشه به دنبال اين هستيد كه يك اختلافي را پيدا كنيد.
    پروين در پاسخ به سوال خبرنگاري كه از او پرسيد مگر شمانگفته بوديد كه استيل آذين بيمار است، گفت: بله، استيل آذين بيمار بود و مهمترين مشكل اين بيمار هم مشكل بدني است اما همه ديديم كه امروز استيل آذين بسيار بهتر از بازي‌هاي قبل كار كرد.
    رييس سازمان باشگاه استيل آذين همچنين در رابطه با شوخي علي كريمي و چند تن از بازيكنان استيل آذين در تمرين‌هاي اين تيم گفت: اين اتفاقات طبيعي است و بايد باشد. اگر بازيكنان تيمي با هم شوخي نكنند كه ديگر تيم نيستند. همه‌ي اين مسائل در تمرين‌ها پيش مي‌آيد، اما خبرنگاران آنها را بزرگ مي‌كنند.
    پروين در پايان با بيان اينكه همين يك امتياز هم براي استيل آذين خوب است گفت: امروز بسيار خوب بوديم و مطمئنا در بازي‌هاي بعدي نيز بهتر از اين خواهيم شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

شش جاي خالي در فهرست تيم هاي استقلال و پرسپوليس

نقل و انتقالات نيم فصل ليگ برتر فوتبال 22 آبان آغاز مي شود

نقل و انتقالات نيم فصل دهمين دوره ليگ باشگاه هاي برتر از روز شنبه 22 آبان ماه جاري آغاز مي شود که در فهرست تيم هاي استقلال و پرسپوليس تهران به ترتيب دو و چهار جاي خالي براي ثبت قرارداد جديد وجود دارد.
    مهلت نقل و انتقالات بازيکنان بين المللي در ليگ برتر از 22 آبان تا چهارم آذر ماه و بازيکنان داخلي از 22 آبان تا 15 آذر ماه آينده خواهد بود. بر اين اساس نقل و انتقال بازيکنان هفت تيم ليگ برتر شامل تيم هاي استقلال، پرسپوليس، استيل آذين و نفت تهران، راه آهن شهرري، سايپا البرز و پيکان قزوين در هيات فوتبال استان تهران ثبت مي شود.
    هر تيم در مسابقات ليگ برتر مجاز به استفاده از 27 بازيکن بزرگسال و 14 بازيکن اميد است و تاکنون قرارداد 25 بازيکن بزرگسال و سه بازيکن اميد با باشگاه استقلال به ثبت رسيده و 23 بازيکن بزرگسال و هشت بازيکن اميد نيز قرارداد خود را با باشگاه پرسپوليس ثبت کرده اند.
    قرارداد باشگاه هاي استيل آذين، راه آهن، سايپا، پيکان و نفت نيز به ترتيب با 23، 26، 25، 22 و 23 بازيکن بزرگسال در اين هيات ثبت شده است.
    علاوه بر مهلت هاي تعيين شده، هر باشگاه ليگ برتر بدون هيچ محدوديت زماني در طول فصل برگزاري مسابقات مي تواند با يک بازيکن به طور رسمي در هيات فوتبال قرارداد ثبت کند.

pnugirl
    • n/a

تیم فوتبال مس كرمان برابر پرسپولیس ۱۰ نفره به برتری رسید و به رده سوم جدول صعود كرد.
    دیدار مس و پرسپولیس از ساعت ۱۶:۳۰ در ورزشگاه باهنر كرمان و در حضور حدود ۱۸ هزار تماشاگر برگزار شد و با برتری یك بر صفر مس خاتمه یافت.
    نبی الله باقری ها در دقیقه ۲ برای مس گلزنی كرد تا مس یك بر صفر در این دیدار به پیروزی برسد. مس ۱۲ هفته است كه در لیگ برتر شكست نخورده است.
    هدایت ممبینی داور مسابقه به حسین بادامكی، هادی نوروزی، محمد نوری و علیرضا محمد از پرسپولیس و قاسم دهنوی، مصطفی سیفی و فرهاد سالاری و فراز فاطمی از مس كرمان كارت زرد نشان داد.
    علیرضا نورمحمدی مدافع پرسپولیس در دقیقه ۵۳ با دریافت كارت قرمز از میدان اخراج شد.
    ساكت الهامی مربی تیم مس هم در دقیقه ۷۸ از سوی داور از روی نیمكت مس اخراج شد.
    با وجود این شكست پرسپولیس ۲۷ امتیازی باقی ماند و همچنان در رده دوم جدول است و مس ۲۶ امتیازی شد و به رده سوم جدول صعود كرد و با یك بازی بیشتر بالاتر از استقلال ایستاد. استقلال فردا در تهران میزبان شاهین بوشهر است.
    مس با مربیگری مرفاوی در شرایطی این دیدار را برد كه این مربی سال گذشته در دربی تهران مغلوب پرسپولیس شده بود و مرفاوی به نوعی توانست از دایی انتقام بگیرد.

● تركیب پرسپولیس
    علیرضا حقیقی، سید جلال اكبری(از دقیقه ۵۳ مجتبی شیری)، علیرضا نورمحمدی، سپهر حیدری، علیرضا محمد، مازیار زارع، حسین بادامكی( از دقیقه ۸۴ سعید حلافی)، امیر حسین فشنگچی، محمد نوری، هادی نوروزی، اشپتیم آرفی( از دقیقه ۷۰ كریم باقری)
    سرمربی: علی دایی

● تركیب مس كرمان
    علیرضا قدیری، نبی الله باقری ها، پیروز قربانی، فرهاد سالاری، میلاد فخرالدینی، فرزاد حسین خانی، مصطفی سیفی( از دقیقه ۸۵ آندره دیاز)، ادینهو، احمد حسن زاده( شجاع خلیل زاده)، قاسم دهنوی، فراز فاطمی( از دقیقه ۷۷ پائولو زالترون)
    سرمربی: صمد مرفاوی

pnugirl
    • n/a

علی پروین به مدیران باشگاه استیل آذین توصیه كرده است بازیهای این تیم كه پیش از این از شبكه تهران پخش می شد، دیگر پخش نشود.
    از استیل آذین خبر می رسد كه پروین به مدیران باشگاه توضیح داده است كه پخش نشدن بازیها از تلویزیون تعداد تماشاگران را بالا خواهد برد.
    پروین كه حالا بدون داشتن سمتی مشخص، مسئولیت فنی این تیم را به عهده گرفته در تمرین دیروز گفت از همه طرفداران خودش و طرفداران پرسپولیس می خواهد در بازی روز پنجشنبه مقابل ملوان به استادیوم بیایند.
    استیل آذین با ۱۳ امتیاز از ۱۴ بازی، تیم شانزدهم لیگ برتر است.

pnugirl
    • n/a

علی پروین رییس سازمان فوتبال استیل آذین در تمرین دیروز از شرایط تیمش صحبت كرد. او گفت كه تیمش پیش از این خوب تمرین نمی كرده والان پژمرده است. او از خرید بازیكنان جدید برای این تیم خبر داد.

بعد از حضور شما پیشرفتی در تیم استیل آذین شده؟
    اگر پیشرفت نكنیم كه فایده ای ندارد. ما آمده ایم كه پیشرفت كنیم. هیچ تغییری در كادر فنی نمی خواهیم انجام بدهیم. می خواهیم كاری كنیم تا تیم نتیجه بگیرد. الان تیم شصت هفتاد درصد آماده است.مربی قبلی خیلی با تیم تمرین نكرده بود. من نمی گویم در این دوسه جلسه ای كه آمده ام، تیم خیلی بهتر شده. ولی سعی كرده ام كه تیم از نظر روحی بهتر باشد.

به نظر می رسد تیمتان خیلی شاداب نیست؟
    وقتی یك تیمی سه چهار باخت بد می آورد، بازیكنانش پژمرده می شوند. بچه های تیم من الان پژمرده هستند. مشكل تیم هماهنگ شدن ستاره ها با هم است. من به كم كاری اعتقادی ندارم، چرا كه بازیكنان می خواهند جلوی طرفداران از حیثیت خودشان دفاع كنند.

فكر نمی كنید كه بازگشت شما به استیل آذین بزرگترین ریسك دوران ورزشی تان باشد؟

كسی ریسك می كند كه دنبال پول باشد. من با هدایتی صحبت كرده ام و به عنوان بزرگتر بالا سر بازیكنانم. من هیچ پست و مقامی نمی خواهم. ما همه تلاشمان را می كنیم كه تیم را درست كنیم.

نمی ترسید كه اوضاع تیم بعد از حضور شما بدتر شود؟

امكان ندارد از این بدتر بشود. مثلا تیم از رتبه شانزدهم به رتبه هفدهم برسد؟ چه فرقی می كند. خوشبختی ما این است كه علی كریمی دارد آماده می شود. او خوب تمرین می كند و به آمادگی كاملش برمی گردد.

به نظر می آید كه علی كریمی خیلی آماده نیست.
    من ساعت ۱:۳۰ سرتمرین بودم، اما كریمی ساعت یك سرتمرین بود. این نشان می دهد كه خیلی انگیزه دارد. اگر كریمی آماده باشد شصت هفتاد درصد مشكلات را می تواند حل كند.من خیلی به او امیدوارم.

چه كسی تیم را ارنج می كند؟
    كادرفنی جلسه می گذارد و تركیب را تعیین می كند. همه كارها را پیروانی انجام می دهد. من فقط به عنوان بزگتر دركادر فنی هستم. البته من به اینكه در كادر فنی هستم اعتقاد ندارم چون هیچ پست ومقامی در این باشگاه ندارم و فقط كمك می كنم.

ازكی پیروزی های استیل آذین شروع می شود؟
    انشاءالله از بازی فردا با ملوان بردهایمان شروع می شود. می خواهیم از نیم فصل یك دفاع وسط ویك گلر به تیم اضافه كنیم.

برچسب برای این موضوع