بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 54 از 151 اولیناولین ... 444525354555664104 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 531 تا 540 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مظلومي: دينم را به استقلال ادا كنم، مي‌روم

سرمربي استقلال گفت: ديني دارم که وقتي آن را ادا کردم از استقلال مي‌روم.

پرويز مظلومي پس از پايان تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران درباره شرايط استقلال گفت: شرايط خوبي داريم و خود را براي کسب سه امتياز مقابل شاهين بوشهر آماده مي‌کنيم. شاهين تيم خوبي است. بازي سختي خواهيم داشت اما مصمم هستيم نهايت استفاده را از بازي خانگي ببريم.
    وي درباره مصدومان استقلال عنوان کرد: جباري و يوسفي قطعا به اين بازي نمي‌رسند اما فرهاد مجيدي با تيم تمرين کرده است. آرش برهاني نيز از فردا پا به توپ مي‌شود و بايد ببينم وضعيتش به چه صورت است.
    مظلومي با رد اين نظر که باخت به نفت آبادان زمان خوبي اتفاق افتاد اظهار داشت: باختن در هيچ زماني خوب نيست. ما دوست نداريم تحت هيچ شرايطي بازنده باشيم. بازيکن بايد حرفه‌اي باشد. حتما نبايد ببازد تا تلنگر به او وارد شود. غرور معني ندارد و هميشه بايد با همه وجود تلاش کنيم تا برنده باشيم.
    وي درباره حضور قادرحسن در اين تيم تصريح کرد: او را بايد در تمرين ببينم و نظر نهايي‌ام را بدهم. البته فيلم بازي‌هايي که از اين بازيکن ديده‌ام خيلي خوب بود اما تائيد نهايي منوط به حضور قادر حسن در تمرين است.
    مظلومي يادآور شد: فتح‌الله زاده نيز اين حرف را به من زده و اگر خوب نباشد وي را در اختيار باشگاه مي‌گذارم. آقاي فتح‌الله زاده اين بازيکن را از دست قطري‌ها درآورده و روي آن حساب باز کرده است. اگر زماني قادرحسن به کار استقلال نيايد فتح‌الله‌زاده قصد ترانسفر کردن او را دارد.
    سرمربي استقلال درباره اينکه بارها اعلام کرده به داوري‌ها معترض نمي‌شود اما پس از پايان بازي با نفت آبادان اعلام کرد داوري قهرماني مشکوک بود تصريح کرد: من هيچ وقت به داوري معترض نبودم. من گفتم قضاوت قهرماني خوب بود اما روي دو گلي که دريافت کرديم بهتر است کارشناسان نظر بدهند.
    مظلومي در حالي که صحبت‌هايش به پايان رسيده بود با سوال يک هوادار مبني بر اينکه عده‌اي مي‌خواهند اين تيم را به حاشيه ببرند روبرو شد و در پاسخ گفت: من از اول دنبال اين بودم که به اين تيم حاشيه وارد نشود. از شما هم مي‌خواهم که چندان نگران نباشيد. من چسبيده به اين فوتبال و اين نيمکت نيستم. ديني دارم که وقتي اين وظيفه‌ام را ادا کنم از استقلال مي‌روم. از روزي که به استقلال آمدم به فکر رفتن بودم. ديگران هستند که مي‌خواهند استقلال را به حاشيه ببرند اما من مقابل اين حاشيه‌ها ايستاده‌ام. نمي‌خواهم به سال خاصي اشاره کنم اما مي‌توانيد مقايسه کنيد سال‌هاي قبل حاشيه‌هاي استقلال چه بوده و اکنون چيست. 14 هفته گذشته اما حاشيه خاصي در اين تيم وجود نداشته چون من جلوي آنها را گرفته‌ام.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اسامي داوران هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال

اسامي داوران هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال اعلام شد.

اسامي داوران به شرح زير است:
    پنجشنبه 20/8/89-هفته پانزدهم
    استيل آذين-ملوان بندر انزلي-دستگردي-تهران-ساعت 16:30
    سيد مهدي سيد علي-بابک داوري-حجت علي رضايي تبار-اسماعيل بابايي-ناظر:سيامک بخشي
    صباي قم-تراکتورسازي تبريز-يادگار امام(ره)--قم-ساعت 15
    يدالله جهانبازي-سعيد علي نژاديان-صادق نوري-عبدالحسين ايازي-ناظر:اسماعيل صفيري
    مس کرمان-پرسپوليس-باهنر-کرمان-ساعت 14:30
    هدايت ممبيني-رضا سخندان-مسعود فرح نيا-قاسم واحدي-علي خسروي
    جمعه 21/8/89-هفته پانزدهم
    پيکان-سايپا-رجايي-قزوين-ساعت 15
    محسن ترکي-داود رفعتي-سجاد طوري-بيژن حيدري-ناظر:رحيم رحيمي مقدم
    نفت تهران-راه آهن-اکباتان-تهران-ساعت 15
    بابک وسيله بر-مجيد ويشگاهي-مهدي الوندي-عليرضا شيخي-ناظر:عبود سنگاشکن
    شهرداري تبريز-پاس همدان-يادگار امام(ره)--تبريز ساعت 15
    ايرج ساعدي-محمد رسول فروغي-حسين طالقاني-حسين محبوبي-ناظر:ابراهيم ميرزابيگي
    استقلال تهران-شاهين بوشهر-آزادي-تهران-ساعت 17:30
    سعيد بخشي زاده-محسن فريماني-حميد غمزه-رضا کرمانشاهي-نادر جعفري

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پروين: به جاي مصاحبه به فکر ملوان باشيد

رئيس سازمان فوتبال باشگاه استيل آذين به بازيکنان تيم فوتبال اين باشگاه توصيه کرد به جاي مصاحبه کردن، به گرفتن 3 امتياز مقابل ملوان فکر کنيد.

علی پروین از روز یکشنبه و پس از 5 سال در تمرین استیل آذین لباس ورزشی برتن کرده و در تمرینات این تیم حضور مستمری دارد.
    وی برای از بین بردن تنش‌ها در این تیم و ایجاد رفاقت بیشتر میان بازیکنان، خطاب به آنها گفت: امروز استیل آذین شرایط حساس و نامطلوبی دارد اما با یک پیروزی همه چیز می‌تواند، تغییر کند و تیم در مسیری درست و موفقیت آمیز قرار بگیرد.
    رئیس سازمان فوتبال باشگاه استیل آذین افزود: بهتر است به جای مصاحبه، تنها به گرفتن 3 امتیاز مقابل ملوان فکر کنید تا این حرف و حدیث‌ها و حاشیه‌ها دست از سر استیل آذین بردارد.
    پروین همچنین تاکید کرد: حسین هدایتی رفیق خوب ماست. وی تا امروز برای این تیم کم نگذاشته و امیدوارم با نتایج خوبی که در ادامه بازی ها می‌گیریم، شرایط بهتر از گذشته شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تساوي سپاهان و النصر در ديدار دوستانه

تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان در دومين ديدار دوستانه خود در اردوي امارات امروز در ورزشگاه آل مکتوم برابر النصر امارات به تساوي دست يافت.

اين ديدار که از ساعت 16 و 15 دقيقه برگزار شد، در پايان 90 دقيقه با نتيجه يک بر يک به پايان رسيد. ابراهيم توره در دقيقه 26 براي سپاهان و ليما در دقيقه 52 براي النصر گلزني کردند.
    * هادي عقيلي ، محرم نويد کيا و فابيو جانواريو در اين ديدار به ميدان نرفتند.
    * تيم النصر امارات با همه بازيکنان اصلي و خارجي خود در اين ديدار حاضر شد .
    * حدود 500 تماشاگر عرب از اين ديدار استقبال کردند.
    * همه مقامات و مديران ارشد باشگاه النصر امارات به همراه خانواده‌هاي خود در ورزشگاه آل مکتوم براي تماشاي اين ديدار حاضر شده بودند.
    * بارود سرمربي تيم النصر است که هدايت تيم ملي نوجوانان امارات را نيز بر عهده دارد.
    * تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان که به دليل حضور بازيکنان خود در بازي هاي آسيايي گوانگ‌جو ديدارهايش در ليگ برتر ايران تعطيل شده، اردوي يک هفته‌اي خود را در امارات برپا کرده است.
    * سپاهاني‌ها در اين اردو در باشگاه ايرانيان دبي مستقر شده‌اند و جمعه 21 آبان ماه امارات را به مقصد ايران ترک مي کنند.
    * شاگردان امير قلعه نويي در اولين ديدار تدارکاتي خود در اين اردو موفق شده بودند با نتيجه 4 بر2 الاهلي امارات را مغلوب کنند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ناصر حجازي: فقط در برنامه زنده حرف مي زنم

ناصرحجازي در پي وخامت حال امروز به بيمارستان منتقل شد

رئیس کميته فني باشگاه استقلال تهران گفت: ازاين پس ديگر مصاحبه نمي کنم و اگر بخواهم صحبت کنم فقط در يک برنامه زنده تلويزيوني حرف مي زنم .
    ناصر حجازي،رئيس کميته فني باشگاه استقلال تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت:از امروز يک کلمه هم مصاحبه نمي کنم چون هم در تلویزیون و هم در روزنامه ها حرفهایم گزینشی کار می شود. .

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

استيلي: شكست استقلال در آبادان كار ما را دشوار كرده است

سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: شکست استقلال برابر نفت آبادان کار ما را در ديدار با اين تيم مشکل‌تر کرده است.

حميد استيلي در مورد ديدار روز جمعه با استقلال اظهار داشت: اين هم يکي ديگر از بازي‌هاي ليگ است و مي‌دانم بازي بسيار سختي برابر اين تيم داريم. استقلال تيم قدرتمند و قوي است اما شاهين بوشهر از هر لحاظ براي اين ديدار آماده است. شکست استقلال در هفته گذشته برابر نفت آبادان کار ما دشوارتر کرده زيرا اين تيم براي جبران آن شکست انگيزه بيشتري دارد.
    وي ادامه داد: شاهين بوشهر در نتيجه گيري خوب عمل نکرده است. اين در حالي است که بازي‌هاي خوبي ارائه کرده‌ايم و در تمام مسابقات از نظر آمار بازي‌ مانند درصد مالکيت توپ تعداد کرنر و ... برتر هستيم اما نمي‌دانم چرا در زدن ضربات آخر موفق عمل نمي‌کنيم. شاهين بوشهر يکي از کم نوسان‌ترين تيم‌هاي ليگ از نظر کيفيت بازي بوده است.
    سرمربي شاهين بوشهر يادآور شد: بازيکنان تيم با فلسفه کاري من آشنا شدند و اميدوارم نتايج بهتري در روزهاي آينده بگيريم. ما هر بازي نسبت به بازي گذشته روان‌تر بازي مي‌کنيم و اميدواريم روز جمعه نيز بازي خوبي برابر استقلال انجام دهيم.
    استيلي در مورد مصدومان تيمش گفت: محمد صادق کريمي و سليماني از مصدومان اصلي شاهين هستند که جمعه نمي‌توانند بازي کنند و عبدالله کرمي و منصور تنهايي و ايوان پتروويچ نيز مصدوميت جزيي دارند. با اين حال من به بازيکنان تيمم ايمان دارم و مي‌دانم آنها با تمام توان و انگيزه برابر استقلال بازي خواهند کرد. استقلال از مربي خوبي مانند پرويز مظلومي بهره مي‌برد و نسبت به فصل گذشته کمترين تغيير را داشته است.
    سرمربي اسبق استيل آذين در مورد حضور علي پروين در اين تيم گفت: پروين از اسطوره‌هاي فوتبال است و سرد و گرم فوتبال را چشيده است. او درد استيل آذين را تشخيص داده و مي‌توان آن را درمان کند به شرط آنکه بازيکنان هم دست به دست هم بدهند. استيل آذين بازيکنان بزرگي دارد که براي حفظ شخصيت خودشان بايد تلاش بيشتري کنند و تيم به شرايط خوب گذشته بازگردد تا مديران ساير بخش‌هاي خصوصي نيز تمايل به سرمايه گذاري در فوتبال داشته باشند.
    استيلي در مورد جدايي امير مهريزي از باشگاه استيل آذين گفت: مهريزي از مديران زحمت کش فوتبال است که حتي حاضر است از جيب خود براي فوتبال هزينه کند. اين براي يک مدير در فوتبال مزيت محسوب مي‌شود که وضع مالي خوبي دارد و از جيبش هم هزينه مي‌کند. در فوتبال بايد احترام‌ها حفظ شود و همه چيز سر جاي خود باقي بماند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مرفاوي: دايي را در کرمان شکست مي دهم

سرمربي تيم فوتبال مس کرمان با اشاره به اينکه بازيکنان پرسپوليس سخت ترين ديدار ليگ برتر را در کرمان سپري خواهند کرد گفت: اين بار دايي را در کرمان شکست خواهم داد.

صمد مرفاوی اظهارداشت: بازی با پرسپولیس برای مس کرمان مانند دیگر بازیها است و به پرسپولیس نیز مثل دیگر تیمها فرصت نمی دهیم و روز سختی را برای پرسپولیسی ها در کرمان پیش بینی می کنیم.
    وی تصریح کرد: پرسپولیس تیم بزرگی است و بازیکنان خوبی دارد و در شرایط بسیار خوب در جدول قرار دارد و با توجه به موقعیتش در جدول بازی سختی را برای هر دو تیم پیش بینی می کنیم چرا که مس نیز موقعیت حساسی در جدول لیگ دارد که نباید از دست بدهد.
    وی افزود: تیم مس احتیاج به سه امتیاز بازی دارد و تیم پرسپولیس هم شدیدا برای حفظ موقعیتش در جدول نیازمند امتیاز است اما تیمی در زمین موفق می شود که بتواند تمرکز تیمی خود را حفظ کند و از موقعیت های بازی نهایت استفاده را ببرد و سه امتیاز بازی را از آن خود کند.
    مرفاوی یادآورشد: طبیعتا بازی سختی مقابل پرسپولیس خواهیم داشت ولی با توجه به شرایط میزبانی امیدواریم بتوانیم سه امتیاز بازی را از آن خود کنیم.
    مربی مس کرمان خاطر نشان کرد: کادر فنی مس با تفکرات علی دایی آشنایی کامل دارد و از این تیم آنالیز داشتیم و نکات مورد نظر را بارها به بازیکنان گوشزد کردیم از طرف دیگر تیم حریف نیز با روحیات کادر فنی مس آشنایی کامل دارد.
    وی با اشاره به اینکه تیم مس کرمان تماشاگران بسیار خوبی دارد گفت: امیدواریم در بازی فردا از حمایت ویژه و صد در صدی تماشاگران برخوردار شویم تا با کسب نتیجه برد آنها را شاد کنیم.
    وی ممنوع المصاحبه شدن دایی را جز مسائل حاشیه ای بازی دانست و گفت: این مسئله موضوعی بوده که بین کمیته انضباطی و دایی روی داده است و به تیم مس و یا بازی پرسپولیس برابر مس ربطی ندارد و من هم قصد ندارم درباره این موضوع صحبتی داشته باشم.
    مرفاوی تصریح کرد: دوست دارم سه امتیاز این دیدار به مس کرمان برسد با هر نتیجه ای که باشد مهم نیست فقط سه امتیاز بازی برای ما مهم است.
    وی ادامه داد: هم روی تیم خودمان و هم روی تیم پرسپولیس برنامه داریم و اینکه آنها بخواهند ادینهو را مهار کنند برای مس کرمان زیاد مهم نیست چون یک تیم به نام مس داریم و تکیه به نفرات نداریم.
    این مربی مصدومین تیم مس را یکی از نگرانی ها برای این بازی دانست و افزود: غیبت منصوری در میانه زمین نیز صد درصد به ضرر مس است اما بازیکنان جایگزین خوبی برای این مصدومین و محرومین داریم در ضمن مصطفی سیفی و امرایی نیز در بازیهای آینده کم کم به تیم اضافه می شوند.
    مرفاوی درباره طلبش از تیم استقلال نیز گفت: هنوز طلبم را نگرفتم کمیته انضباطی رای خودش را داده منتها کارهایش هنوز مانده و بخش زیادی از طلب بنده هنوز در تعهد باشگاه استقلال است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پورغلامي: برابر استيل‌آذين پرمهره بايد هوشيارانه بازي كنيم

سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: برابر استيل‌آذين پرمهره بايد هوشيارانه بازي کنيم تا امتياز بگيريم.

فرهاد پورغلامي در مورد ديدار برابر استيل آذين در روز پنج‌شنبه از هفته پانزدهم ليگ برتر گفت: حريف تيم پرمهر‌ه‌اي است و ستاره‌هاي اين تيم مي‌توانند هر لحظه سرنوشت مسابقه را تغيير دهند. بايد با استيل آذين هوشيارانه بازي کنيم زيرا کوچکترين غفلتي مي‌تواند کار ما را سخت کند. از نام حريف ترسي نداريم و ملوان بازي خودش را انجام مي‌دهد و مي‌خواهيم با امتياز از تهران به انزلي برگرديم. البته مي‌دانيم بازي سختي داريم.
    وي در مورد اينکه استيل آذين تيم بحران‌زده‌اي است گفت: ما به شرايط تيم حريف کاري نداريم و و فقط کار خودمان را انجام مي‌دهيم و فوتبال خودمان را ارايه خواهيم کرد. مي‌دانيم رمز موفقيت در اين ديدار دوندگي و جنگندگي است.
    سرمربي تيم ملوان در مورد حضور علي پروين در استيل آذين و اينکه اين شوک مي‌توان مثبت باشد يا منفي گفت: علي پروين از اسطوره‌هاي فوتبال ايران و يکي از مردان بزرگ فوتبال است اما ما هم ملوان هستيم و سعي مي‌کنيم کار خود را به بهترين شکل انجام دهيم.
    پورغلامي در مورد اينکه بازيکن مصدوم يا محروم در هفته پانزدهم ليگ برتر دارد يا نه گفت: بازيکن مصدوم داريم اما نامشان را نمي‌گويم زيرا در تلاش هستيم تا آنها را به بازي برسانيم. البته مهدي دغاغله و محسن مسلمان از تيم ما همراه تيم اميد در چين هستند و محروم هم نداريم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رحمان رضايي در انتظار تاييديه عليدوستي

سه مدافع جديد از جمله رحمان رضايي در تمرينات تيم فوتبال پيکان حضور دارند تا مورد ارزيابي فني قرار بگيرند.

مسئولان باشگاه پيکان اعلام کردند اين باشگاه هيچ قراردادي با سعيد لطفي امضا نکرده و اين بازيکن فقط براي شرکت در تست فني در تمرينات تيم شرکت کرده است.
    همچنين رحمان رضايي و بهشاد ياورزاده نيز در تمرينات حضور دارند و هر کدام از اين بازيکنان مورد تاييد حميد عليدوستي سرمربي تيم قرار بگيرند با آنها قرارداد امضا خواهد شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

چهار بازيكن مصدوم مس به ديدار با پرسپوليس مي‌رسند

پزشک تيم فوتبال مس کرمان از بهبود چهار بازيکن مصدوم اين تيم براي ديدار با پرسپوليس خبر داد.

مهدي مداحي اظهار داشت: مصدوميت نبي الله باقري ها که از ناحيه زانو مصدوم شده بود، فرهاد سالاري که از ناحيه مچ پا آسيب ديده بود و مصطفي سيفي که از ناحيه کشاله ران دچار کشيدگي شده بود بهبود پيدا کرده و مي توانند در هفته پانزدهم ليگ برتر برابر پرسپوليس بازي کنند. ارشاد يوسفي دروازه بان مس نيز براي اين مسابقه آماده شده و در صورت صلاحديد کادر فني مي تواند در ترکيب مس قرار بگيرد.
    وي ادامه داد: فقط امير حسين يوسفي و کيوان امرايي نمي توانند برابر پرسپوليس بازي کنند و اين دو بازيکن به خاطر مصدوميت اين مسابقه را از دست خواهند داد.
    ديدار اين دو تيم ساعت 16:30 روز پنجشنبه در ورزشگاه باهنر کرمان برگزار خواهد شد.

برچسب برای این موضوع