نوشته اصلی توسط baran bala نمیدونم تاحالاعاشق شدی؟؟؟؟؟؟؟/ آره شدم چند بار دلت شکسته؟؟
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
نوشته اصلی توسط javad jan آره شدم چند بار دلت شکسته؟؟ آره امانفرین نکردمشون چرا آدماازمرگ میترسن؟؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط baran bala آره امانفرین نکردمشون چرا آدماازمرگ میترسن؟؟؟؟؟؟ من نمیترسم و حاظرم برای مرگ چرا زندگی رو سخت میگیریم؟؟
چون واقعا سخته هیچ چیزی شبیه آنچه که ما می خواهیم نیست . چرا سرپرست تالار سوال های سخت می پرسه ؟
نمیدونم از خودش بپرس خونه تکونی عید کردی؟
هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد
نوشته اصلی توسط y a l d a نمیدونم از خودش بپرس خونه تکونی عید کردی؟ تا حدودی آره والله کمرم زیر بار مسولیت خم شد تا حالا دل شکوندی؟؟؟
نوشته اصلی توسط paksersht تا حدودی آره والله کمرم زیر بار مسولیت خم شد تا حالا دل شکوندی؟؟؟ جااااااااااااااااان؟؟؟ کمرت چی شد؟ دخترم با مادرت زیر دیپلم ح بزن دلمو شکوندن این جمله بالارو ک گفتی ترجمه میکنی؟؟
نوشته اصلی توسط y a l d a جااااااااااااااااان؟؟؟ کمرت چی شد؟ دخترم با مادرت زیر دیپلم ح بزن دلمو شکوندن این جمله بالارو ک گفتی ترجمه میکنی؟؟ کمر من هست الان کمر منو تصور کن خوب الان خم شده منحنی شده ،چرا؟؟؟؟ چون مسولیت مادری مثل تو کار سختیس حالا افتاد یا بیشتر توضیح بدم ننه؟؟
نوشته اصلی توسط paksersht کمر من هست الان کمر منو تصور کن خوب الان خم شده منحنی شده ،چرا؟؟؟؟ چون مسولیت مادری مثل تو کار سختیس حالا افتاد یا بیشتر توضیح بدم ننه؟؟ عجب! منحنی شده؟ اشکال نداره ننه زندگی همینه کمر خم میشه دست میشکنه گردن قطع میشه زیاد بش فک نکن چیز مهمی نیس چرا نت من همش میپره امشب تو اینو بگو ؟؟
نوشته اصلی توسط y a l d a عجب! منحنی شده؟ اشکال نداره ننه زندگی همینه کمر خم میشه دست میشکنه گردن قطع میشه زیاد بش فک نکن چیز مهمی نیس چرا نت من همش میپره امشب تو اینو بگو ؟؟ تو که میگی مهم نیست لابد نیست دیگه، چی بگم نت نیست حلزون الان اینجا بود با نتمون مقایسه کنیم اون برنده میشده
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن