ببینید از اول هم تصمیم گیری نهایی بر عهده مرد بوده و هست . ما نمی گوییم مشورت نباشه , مشورت باشه ولی اگر در موضوعی به نتیجه نرسیدند نظر مرد تمام کننده خواهد بود .
ببینید از اول هم تصمیم گیری نهایی بر عهده مرد بوده و هست . ما نمی گوییم مشورت نباشه , مشورت باشه ولی اگر در موضوعی به نتیجه نرسیدند نظر مرد تمام کننده خواهد بود .
این که گفتن نداره!!
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
برای تاکید بیشتر بود ........
من که انتظار دارم از تصمیماتم تبعیت کنه!!!!!!!
البته این درسته ولی مردا هم باید تصمیماتی بگیرن که زنا احساس نکنن که این تصمیم یک طرفه ایت و از این حرفا!!
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
ببینین اینجا که کسی نیست، خودمونیم. الان توی ایران چیزی که شما می گین خیلی آرمانگرایانست. من معتقدم بیشتر مردای ایرانی تابع تصمیم های زنشونن. لااقل اون چه که من اطرافم می بینم اینو تصدیق می کنه
سارا جون منم موافقم....
اما من اصلا موافق نیستم .درست است که هر کدوم از طرفین از هم حساب می برند ولی تصمیم نهایی در دست مرده و گهگاهی هم که به حرف زنش گوش می کنه به خاطر علاقه است و اینکه زنش احساس نکنه که شوهرش به نظر اون اهمیت نمی ده .و شما این موارد اندک رو جلوی چشمتون می گیرید و از اون به عنوان زن ذلیلی مرد ها یاد میکنید و ..............
من نمی دونم، شاید ما واقعیت هارو نمی بینیم. شاید هم شما چشمتون را به روی زن ذلیلی های بیشمار اطرافتون بستین
بچه ها بحث ها داره زیادی خاله زن بازی میشه! به فکر چاره باشین. دقت کنید توی هر تا÷یک که میرید فقط میگیم دخترا اینطورین پسرا اونجورین!
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
Safir Network Solutions
Cisco, Linux, Microsoft & Mikrotik
Contact
Mail : AliRezazadeh {AT} Live {DOT} com
MSN ID : AliRezazadeh@live.com
Y! ID : Redalex2002سایت دانشجویان IT پیام نور کرج http://ITCentre.ir
hamsare adam bayad puldar bashe zalil bashe kotakkhor bashe harchi zanesh mige begushe va zudam biofte bemireeeeeeeeeee