-
خدایی؟؟؟
ببین راست میگن از ترم بعد قراره بریم ابن باویه؟؟؟
راستی یه کم بهمون توصیه کن! تو تجربه ت بیشتره! بهمون بگو از الان چطوری تخصصیا رو بخونیم خوب پاس میکنیم؟ عمومیها چی؟ بذاریم شب امتحان اونا رو؟؟؟
-
ببین بذار اینو بگم!
ما آزمایشگاه کامپیوترو حذف کردیم چون کلاسش نبود! حالا کلاسشو گذاشتن! از طرفی آز پیش نیاز مبانیه!!!! همینجوری رو هوا شناوریم!!!! چه خاکی به سرمون بریزیم؟؟؟؟؟
-
کل اگر طبیب بودی ، سر خود دوا نمودی
جدن ؟ آزمایشگاه گذاشتن واسه مبانی ؟ زمان ما که نبود !
اینهمه دانشجو رو کجای ابن بابویه میخوان جا بدن ؟ ( قبرستونشو نمیگما ! همون ساختمونه رو میگم ! ) .. برای ادامه ساختنش که مجوز نمیدن بعد ما رو میخوان کجای دلش بذارن ؟
-
-
بیخیال تو رو قرآن! تازه یه بیانیه هم دادن بیرون!
فردا آخرین جلسه ی مبانی با استاد طیه ست! دلم براش خیلی تنگ میشه....
و جمعه هم آخرین جلسه ادبیات.... وحشتناک دلتنگ استاد دلیر میشم! به خصوص اینکه امروز دیدمش!!!
یکشنبه کلاس ریاضی رو اومدی؟؟؟ پدرمون درومد! این یکشنبه م قراره ادغام شیمکاساز 9 صبحه!!!!
-
نه نیومدم چون دوستم نیومده بود
آخی
همه جا آخرین جلسه ست
ولی من دلم تنگ نمیشه
فقط دلشوره امتحان دارم
برنامه ریزی برای درس خوندن
راستی اریث
جمعه دو هفته پیش بودی برای جشن ؟
خیلی باحال بود
من که زودتر رفته بودم برای کمک
دوربین مخفیشون خیلی باحال بود :دی
-
آره بابا تو جشن هم بودیم با رفقا!!!!
جات خالی موقع اون فیلم مستنده و حرفهای حاج آقا فقط بولوتوث بازی میکردم آخ چه حالی میداد! موقع دوربین مخفی هم که فقط میخندیدیم! اما من چون موندم کلاس استاد دلیر یه کم دیر شد مامانم کم مونده بود سرخم کنه!!!!
یعنی انقدر امتحانا رو خرکی میگیرن؟؟؟ من که نمیدونم این همه کتاب رو چجوری بخونم!!!!!!! به نظرت اول تخصیصیا رو بخونم یا اول دخل عمومیا رو بیارم؟
-
صد البته که اختصاصیا مهمترن
میون اختصاصیا ، عمومی رو برای رفع خستگی بخون
معمولا من اینکارو میکنم
-
http://ces-pnu.blogfa.com/این آدرس وبلاگ بچه های کامپیوتره!و این تالارمونه:ces.irbb.ir
-
سلام
احتیاج به راهنمایی دارم.
من امسال کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور تهران واحد ری قبول شدم .
چند تا سوال دارم اگه لطف کنید و جوابمو بدید ممنون می شم.
تو سایت پیام نور تهران یک اطلاعیه ای برای پذیرفته شدگان دوره فراگیر زده که گفته نیاز به مراجعه حضوری برای ثبت نام نیست و باید اسکن مدارک ارسال شه. سیستم ثبت نام دانشگاه برای همه ی ورودی ها همینطوره ؟
و اینکه من کنکور پیام نور ندادم از طریق کنکور کارشناسی ارشدی که اسفند برگزار می شه قبول شدم. هر دوی اینا تو همین دانشگاه پذیرفته می شن؟
متشکر
برچسب برای این موضوع