مربی نام آشنای فوتبال ایران گفت: «شیث و نصرتی باید تنبیه شوند. ما عادت کردهایم که در چنین مواقعی بگوییم لطفا بزرگنمایی نکنید.»
جام نیوز: حرکت زننده محمد نصرتی و شیث رضایی حالا باعث شده تا اکبر میثاقیان هم نسبت به شادی غیراخلاقی این بازیکنان واکنش نشان دهد. اکبر میثاقیان که یکی از مربیان رسانهای فوتبال ایران محسوب میشود در واکنش به شادی غیر ورزشی نصرتی و رضایی گفت: «واقعا متاسفم، موهایم را در فوتبال سفید کردهام اما تا به حال ندیدهام که اینطوری خوشحالی کنند!»
میثاقیان ادامه داد: «این بازیکنان باید تنبیه شوند. ما عادت کردهایم که در چنین مواقعی بگوییم لطفا بزرگنمایی نکنید. در صورتی که این کار خودش همین اندازه زشت است و من از اینکه فوتبال ما به اینجا رسیده واقعا متاسفم.»
میثاقیان در ادامه به شوکهای خودش اشاره و تاکید کرد: «من چند تا شوک ساده به بازیکنانم وارد کردم آن همه حرف و حدیث درست شد. اگر طبق قانونی که با من رفتار کردند بخواهند این بازیکنان را مجازات کنند حتما باید اینها را اعدام کنند!»
میثاقیان البته از حرف های خود برگشت و با اشاره به فشارهای روانی بازیکنان پرسپولیس گفت: «با همه این حرفها باید بپذیریم که بازیکنان پرسپولیس خیلی تحت فشار بودند. آن قدر تحت فشار قرار گرفتند که مجبور شدند این طوری خوشحالی کنند! کار درستی نبود اما بهتر است این را هم فراموش کنیم و به آنها فرصت بدهیم که خودشان را اصلاح کنند.»
زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن
.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن
عصر ایران ورزشی- مديرعامل باشگاه پرسپوليس از صدور احكام كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس درباره شيث رضايي و نصرتي خبر داد.
بر اين اساس رضايي از باشگاه پرسپوليس اخراج و 300 ميليون تومان جريمه شود و نصرتي 250 ميليون تومان جريمه و تا نيم فصل از باشگاه اخراج شد.
به گزارش ايسنا، محمد رويانيان در تماس تلفني با برنامه ورزش و مردم اعلام كرد پس از بررسيهاي انجام شده تصميم گرفته شد شيث رضايي از باشگاه اخراج شود و همچنين اين بازيكن مبلغ 300 ميليون تومان جريمه شود.
رويانيان درباره حكم محمد نصرتي هم عنوان كرد: فعلا تصميم اين است كه نصرتي تا نيم فصل در تيم بازي نكند و البته جريمهي 250 ميليوني هم براي او در نظر گرفته شده است.
رويانيان در اين گفتوگو انتقادهاي تندي را عليه برخي از مسوولان فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ مطرح كرد.
وضعیت نصرتی بعد از ماجراهای اخیر
به گزارش اوج ، یکی از منابع نزدیک به محمد نصرتی درمورد شرایط وی پس از بازی با داماش توضیحاتی داده که در زیر میخوانید:
محمد شرایط بسیار بدی دارد. در این چند روز ساعتی خواب به چشمش نیامده و دیروز کار به جایی رسید که در درمانگاهی نزدیک منزلش بستری و زیر سرم رفت.
مادر و همسر او نیز شرایط خوبی ندارند.
منبع نزدیک به نصرتی میگفت، شب بعد از بازی مادرش ساعتها زیر باران اشک میریخت. او نگران آینده فرزندش است. اخبار و شایعات گوناگون مبنی بر فرار از کشور، خداحافظی از فوتبال و ... برای کسی که تازه یک ماه است نامزد کرده وضعیت وحشتناکی را پیرامونش ایجاد کرده است.
نامزد وی که دانشجوست ایمیلهای متعددی از دوستانش پیرامون ماجرای نصرتی دریافت میکند و همین مسئله شرایط روحی-روانی دشواری را برای او به وجود آورده است.
محمد نصرتی بعد از آن بازی تا کنون دو بار از منزل خارج شده، یک بار برای مراجعه به ستاد منشور اخلاقی و مرتبه دیگر برای رفتن زیر سرم در درمانگاه.
زننده گل صعود به جام جهانی 2006 به دوستان نزدیکش گفته اینکه من چگونه آدمی هستم و چه خصوصیات اخلاقی دارم را دیگران باید بگویند. من همواره اخلاق را سرلوحه کارهای خود قرار دادم اما در این شرایط نمیدانم چه باید بگویم و چکار باید بکنم. اصلا حال روز خوبی ندارم.
با این وجود نصرتی که آماج شایعات گوناگون قرار دارد شایعه خروج از کشور و البته خبر هولناک خودکشی خود را در گفتگویی با اوج نیوز تکذیب کرد و درباره انتشار این مسائل ابراز تاسف نمود: "هیچ جا نمیروم، همین جا کنار خانوادهام میمانم."
او یک جمله دیگر هم میگوید: "یکشنبه شب قرار بود به برنامه پارک ملت بروم. همه چیز آماده بود و لباسم را پوشیده بودم. به سمت آدرس استودیو حرکت کردم که ناگهان متوجه عمق اتفاقات رخ داده در تماسها و اساماس ها شدم. از همانجا به خانه برگشتم."
عصرایران ورزشی- مجتبی محرمی در دربی سال 69 حرکتی مشابه محمد نصرتی و شیث را در انجام داده بود.
در سال 1369 و در جریان بازی استقلال و پرسپولیس فرشاد پیوس موفق شد دروازه احمدرضا عابدزاده که آن زمان در استقلال بازی می کرد را باز کند. پس از به ثمر رسیدن این گل فرشاد پیوس به شادی پرداخت. مجتبی محرمی می خواست به وی بپیوندد، اما در میانه راه پشیمان شد و به سوی دروازه استقلال برگشت و رفتاری مشابه رفتار محمد نصرتی و شیث را در قبال احمدرضا عابدزاده انجام داد. هنگامی که عابدزاده رفت تا توپ را از دروازه خارج کند محرمی آن عمل غیر اخلاقی را بر روی وی انجام داد. عملی که علی رغم شباهتش با اتفاق بازی پرسپولیس و داماش زیاد در رسانه ها به آن پرداخته نشد و خیلی زود به تاریخ پیوست.
عکس زیر همان صحنه ذکر شده را نشان می دهد. مجتبی محرمی پشت سر فرشاد پیوس در حال برگشتن به سوی عابدزاده است که درون دروازه و پشت به تصویر ایستاده است.
این عکس نشان می دهد که این اتفاق در فوتبال ایران بی سابقه نیست و مشابه اش را نیز داشته ایم ولی از آنجا که مسوولان با چنین مواردی برخورد قاطع نداشته اند ، متاسفانه بی اخلاقی ها در فوتبال ایران ریشه دوانده است.
کاش با تمام قانون شکنی ها و جرم ها همین طور موشکافانه برخورد میشد، بیچاره ها رو به روز سیاه نشوندند درسته کارشون زشت بود ولی
فکر نکنم درمورد این فوتبالیستها عمل با عکس العمل برابری داشته باشه![]()
باور کنید من هیچ قصد و غرضی نداشتم. چون یک سر این قضیه شیث است همه فکر میکنند اتفاقی افتاده است.
وقتی با نصرتی تماس میگیریم از رای صادر شده باشگاه پرسپولیس مطلع بود. کاملا مشخص است که در این چند روزه فشار زیادی را تحمل کرده است. مطبوعات، رسانهها، رادیو و تلویزیون آنقدر گفته و نوشتهاند که کمتر کسی است نداند نصرتی و شیث رضایی چه کاری انجام دادهاند.
هر جا میروی بلوتوثها روشن است. فقط کافی است در جمع عمومی دهان باز کنی و بگویی صحنه را ندیدهای!
50 نفر به شما پیشنهاد میدهند: «فیلمش را دارم میخواهی؟» هیچکس عملی را که این دو بازیکن انجام دادهاند قبول ندارد و همه هم آن را تحریم کردهاند اما... .
نصرتی که همیشه همه او را در زمره بازیکنان بااخلاق قرار میدادند خواسته یا ناخواسته وارد بازیای شده که اعتبار چند سالهاش را به باد داده است. به قول استیلی، او جرات نمیکند از خانه خارج شود و سرش را بالا بگیرد. جرات نمیکند بگوید من همان نصرتی هستم که گل صعود ایران به جامجهانی را به بحرین زدم و هرگز یک بار هم به کمیته انضباطی نرفتهام.
این گفتوگو را روزنامه وطن امروز دقایقی پس از اعلام رای باشگاه پرسپولیس با نصرتی گرفته شده است. در جواب دادن تردید داشت اما سرانجام سکوتش را شکست و گفت: «چه کار کنم؟ دارم داغون میشوم».
باشگاه پرسپولیس رای خودش درباره شما و شیث را صادر کرد.
خبرش را شنیدم. نمیدانم در این باره باید چه بگویم.
برخی پیشکسوتان ورزشی حتی در رشتههای دیگر در بیانیهای درخواست تخفیف مجازات را برای تو کردهاند.
همه آنها لطف دارند. خدا بزرگ است. فکر میکنم عزت دست خداست.
بازیکنان تیمملی هم توماری امضا کردهاند و از تو حمایت کردهاند.
من با همه آنها همبازی بودهام و همه میدانند که اخلاق من چطوری است. ما هم خدایی داریم. عادل فردوسیپور مرا نابود کرد اما نمیداند از آن طرف خدایی هم وجود دارد.
اما رای نهایی کمیته انضباطی روز یکشنبه صادر میشود. به نظر آنها نرمش باشگاه را نخواهند داشت.
من خدا را دارم. سابقه من مشخص است.
چه نظری درباره رای باشگاه داری. فکر میکنی این رای عادلانه باشد؟
نمیدانم چه چیزی باید بگویم اما یکنفر نیامد از خود من در این زمینه سوال کند. باور کنید من هیچ قصد و غرضی نداشتم. چون یک سر این قضیه شیث است همه فکر میکنند اتفاقی افتاده است.
قضیهای که اتفاق افتاده ذهن همه را به این سمت برده که این حرکت نشأت گرفته از شوخیهای بیجا در تمرینات است.
به والله، به والله من از این شوخیها با کسی ندارم. من مجرد نیستم و یک فرد متاهل هستم. چرا باید از این کارها بکنم. هر کسی به زعم خودش یک چیزی نوشته است. هیچوقت با کسی از این شوخیها نداشته و ندارم.
حالا فکر میکنی انتهای این ماجرا به کجا میرسد؟
نمیدانم، فقط این را میدانم که خدای من هم بزرگ است.
نامه ی عذر خواهی شیث رضایی
شما شاهد بودید که در صحنه اول تقصیری نداشتم و شروع کننده نبودم. در مورد دوم نیز هرچند چیزی از شوخیهای من قابل رؤیت نیست اما میپذیرم که به دلیل پخش زنده لازم بود هنجارهای اجتماعی را رعایت میکردیم ولی بیمبالاتی کردیم و حالا پشیمانم.
رضایی در نامهای ضمن عذرخواهی از جامعه فوتبال، مردم و مسئولان خواهان بخشش شده است.
به گزارش فارس، شیث رضایی مدافع اخراجی تیم فوتبال پرسپولیس از حرکتی که پس از گلزنی در دیدار با داماش گیلان انجام داده عذرخواهی کرده و خواهان این شده که مردم و مسئولان او را ببخشند.
متن نامه رضایی به شرح زیر است:
"میخواستم از ملت ایران، مسئولین باشگاه پرسپولیس، فدراسیون فوتبال، کمیته اخلاقی، کمیته انضباطی از رسانههای گروهی و از تمام فوتبال دوستان صمیمانه عذرخواهی میکنم. تقاضای من این است که من را ببخشید.
هرگز نمیخواستیم که افکار عمومی را جریحهدار کنیم. ممکن است شوخیهای ما به دلیل بیمبالاتی در دید افکار عمومی قرار گرفته و باعث آزردگی خاطر مردم شده باشد ولی این سوء رفتار ما به دلیل بیاحترامی به هنجارهای جامعه و بیاحترامی به مردم نبوده است. میپذیرم به دلیل هیجان ناشی از گل رفتاری مرتکب شدیم که خودمان از بازتاب آن بیاطلاع بودیم.
شما شاهد بودید که در صحنه اول تقصیری نداشتم و شروع کننده نبودم. در مورد دوم نیز هرچند چیزی از شوخیهای من قابل رؤیت نیست اما میپذیرم که به دلیل پخش زنده لازم بود هنجارهای اجتماعی را رعایت میکردیم ولی بیمبالاتی کردیم و حالا پشیمانم.
ما فرزند شما هستیم هرحکمی که بدهند میپذیرم. اگر محرومیت من میتواند اسباب التیام گردد آن را میپذیرم اما تکرار میکنم قصد بیاحترامی به کسی را نداشتیم و مردم و مسئولین هر تصمیمی بگیرند میپذیرم. از خداوند میخواهم که ذهن مردم را نسبت به رفتار ما به سمت عطوفت رهنمون نماید."
اخلاق برباد رفته!
مبارزه با بی اخلاقی نباید محدود به دو بازیکنی شود که رسانه ها بر روی آنها زوم کرده اند بلکه باید ضمن برخورد قانونی با این دو ، فکری اساسی تر برای اخلاق بر باد رفته در ورزش کشور کرد.
عصر ایران ورزشی - این روزها که تاختن به محمد نصرتی و شیث رضایی آسان ترین کار ممکن است، عاقلی باید از مسئولان فوتبال ایران این سئوال اساسی را بپرسد که جرم شیث و نصرتی بیشتر است یا جرم تماشاگرانی که معمولاً در هر بازی به داور یا مربی و بازیکن حریف فحش های رکیک ناموسی می دهند و در پایان بازی بی کمترین شرمساری ای بابت الفاظ غیراخلاقی شان، راهی منزل می شوند تا هفته بعد مجدداً فضای ورزشگاه را به فحش های آب نکشیده شان عطر آگین کنند؟!
چرا هیچ کس برای اعمال غیراخلاقی هزاران هزار تماشاگر مجازاتی در نظر نمی گیرد و همه این گونه شمشیر را برای شیث و نصرتی از رو بسته اند بابت ارتکاب جرمی ثابت نشده؟
ظاهراً فحش های ناموسی تماشاگران به داوران و بازیکنان و مربیان این تیم و آن تیم، منکری است که به معروف بدل شده است. به بیان دقیق تر، این الفاظ رکیک را دیگر باید جزئی از عرف فوتبال ایران قلمداد کرد.
اما آیا عادلانه است فحش های رکیک هزاران تماشاگر را نادیده بگیریم و چوب همه بی اخلاقی های رایج در فوتبال ایران را یکجا بر سر شیث رضایی و محمد نصرتی بکوبیم؟
سخن بر سر این نیست که شیث و نصرتی مجازات نشوند ؛ بلکه باید مجازات قانونی درباره آنها اعمال گردد بلکه لب مطلب این است که بی اخلاقی در فوتبال ایران فراتر از این اقدام زشت دو بازیکن رفته و به تماشاگران هم رسیده است.
اگر تیم هایی که هوادارانشان در سکوهای ورزشگاه ها ، نوامیس این و آن را با رکیک ترین و شرم آورترین کلمات یاد می کنند ،چند جلسه ای از حضور در مسابقات تیم شان محروم شوند ، شاید فضای سالم ترین در استادیوم ها فراهم شود.
مبارزه با بی اخلاقی نباید محدود به دو بازیکنی شود که رسانه ها بر روی آنها زوم کرده اند بلکه باید ضمن برخورد قانونی با این دو ، فکری اساسی تر برای اخلاق بر باد رفته در ورزش کشور کرد.
خدا ستارالعیوبه. ولی ما عیب دیگران رو بزرگ میکنیم و زیر ذره بین هم میذاریم.
همه ی ما تو زندگی اشتباه داریم
پس بزرگی و مرامی که مسلمونا ازش دم میزنیم کجا رفته!![]()