من چکار کنم که تو سایت دانشگاه هنوز برنامه رو نزدن یعنی نمیدونم فکر کنم فایل دانلود رو یادشون رفته همین جور هم گروه ها داره پر میشه چکار کنم ؟؟؟
من چکار کنم که تو سایت دانشگاه هنوز برنامه رو نزدن یعنی نمیدونم فکر کنم فایل دانلود رو یادشون رفته همین جور هم گروه ها داره پر میشه چکار کنم ؟؟؟
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
mr nima این نشداهمه این چیزای رو که گفته بودی انجام دادم نشد مثل اینکه حسابی قاطی کرده در هر صورت مرسی از راهنمایی هاتون فکر کنم باید فردا تشریف ببرم دانشگاه
(آخه پیام نور چه به این حرفها همیشه مشکل داره به خدا من نمی دونم چرا اینا وقتی سیستمشون نمی تونند درست کنند چرا اصلاً اینترنتی می کنند همون سیستم قلم و کاغذ واسه اینا خوبه زیاد هم هست
)
دوستان سلا
مشکل من اینه که فقط دروس عمومی رو واسه انتخاب اورده ...
وقتی هم از انتخاب دروس درس رو انتخاب میکنم مینویسه درس یا ارائه نشده یا غیر فعال هست!
میخوام بدونم کسی هم این مشکل رو داره؟!
فکر کنم باید یه چند ساعتی بمونید بعد انتخاب رشته کنید من ترم قبل مشابه مشکل شما رو داشتم اما با این فرق که مال من فقط گروه یک بود تمامی دروس بعد از چند ساعت درست شد .
با یکی از مسئولان سایت هم که صحبت کردم گفتن که اگه میتونید صبر کنید تا مشکلات برطرف بشهحالا گفتم ممکنه که این زمان یه مقدار طولانی بشه
![]()
دوستان به این هم توجه کنند که بعد از اینکه تایید شد انتخاب واحدتون بلافاصله سیستم براتون قفل میشه تا زمانی که شهریه رو پرداخت نکنید هم باز نمیشه این ترم خیلی ضربتی عمل کردن
پس حسابی دقت کنید
توجه توجه
براي انتخاب واحد عجول نباشيد . انتخاب واحد تا 28 مهلت دارد و به احتمال بسيار فراوان تمديد هم خواهد شد.
روزهاي اول به دليل اوج ترافيك سايت گلستان , سايت دچار بسياري از خطاها مي شود كه اين به ضرر شماست.
دقت داشته باشيد زمانبندي شما هر موقع كه باشيد شما مي توايند تا 72 بعد از زمانتان انتخاب واحد كنيد(البته اين 72 رو من براي ريسك كردن گفتم اگه نه تا آخر انتخاب واحد شما مهلت داريد)
پس عجله نكنيد اين به ضرر شماست
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
http://pnu-club.com/pnu.1239.html
دووووووووستان من چند روز پيش شهريه بدهكاري مو پرداخت كردم ولي هنوز سيستمم باز نشده؟ از پنجشنبه تا حالا بايد باز مي شده ديروز ولي نشده چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
♥در ﺑﮯ کراﻧﮧ زندﮔﮯ،جاﮰ ﮐﮧمن هستم ، ﮬﻤﮧ چیز کامل، ﺑﮯ نقص و عاﻟﮯ است و با این ﮬﻤﮧ، زند ﮔﮯ همواره در تغییر است ♥
احيانا ربطي كه به سيستم ارزشيابي اساتيد نداره؟؟
♥در ﺑﮯ کراﻧﮧ زندﮔﮯ،جاﮰ ﮐﮧمن هستم ، ﮬﻤﮧ چیز کامل، ﺑﮯ نقص و عاﻟﮯ است و با این ﮬﻤﮧ، زند ﮔﮯ همواره در تغییر است ♥
با سلام دوست عزيز پس از واريز شما سيستم گلستان پس از 72 ساعت كاري باز مي شود.پس اندكي صبر كنيد/اگر اين باز نشد حتما به بخش اموزش مركز پيام نور خودتون مراجعه كنيد.
چه خوب هست قبل از شروع انتخاب واحد بدهكاري خودمون با سيستم گلستان رو صاف كنيم تا زمان انتخاب واحد با اين مشكلات مواجه نشين.
موفق باشيد
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور