زندگی چيست ؟
نان . آزادی . فرهنگ . ايمان و دوست داشتن
زندگی چيست ؟
نان . آزادی . فرهنگ . ايمان و دوست داشتن
چه قدر ايمان خوب است! چه بد مي کنند که مي کوشند تا انسان را از ايمان محروم کنند چه ستم کار مردمي هستند اين به ظاهر دوستان بشر ! دروغ مي گويند ، دروغ ، نمي فهمند و نمي خواهند ، نمي توانند بخواهند.
اگر ايمان نباشد زندگي تکيه گاهش چه باشد؟
اگر عشق نباشد زندگي را چه آتشي گرم کند ؟
اگر نيايش نباشد زندگي را به چه کار شايسته اي صرف توان کرد ؟
اگر انتظار مسيحي ، امام قائمي ، موعودي در دل نباشد ماندن براي چيست ؟
اگر ميعادي نباشد رفتن چرا؟
اگر ديداري نباشد ديدن چه سود؟
و اگر بهشت نباشد صبر و تحمل زندگي دوزخ چرا؟ اگر ساحل آن رود مقدس نباشد بردباري در عطش از بهر چه؟
و من در شگفتم که آنها که مي خواهند معبود را از هستي برگيرند چگونه از انسان انتظار دارند تا در خلأ دم زند؟
خدایا ! به من توفیق تلاش در شکست..صبر در نومیدی..رفتن بی همراه..جهاد بی سلاح..کار بی پاداش..فداکاری در سکوت..دین بی دنیا..خوبی بی نمود…عظمت بی نام… خدمت بی نان..ایمان بی ریا…گستاخی بی خامی…مناعت بی غرور..عشق بی هوس ..تنهایی در انبوه جمعیت…ودوست داشتن بی آنکه دوست بداند…روزی کن
معلم قرآن
معلم شهید دکتر علی شریعتیما معلم قرانی در دبستان داشتیم او معتقد بود و خیلی ها معتقد ند که اگر کسی قران را غلط بخواند گناه کرده است و این باعث می شود که هیچ شاگردی قران را نتواند درست بخواند چون اول باید انقدر غلط بخواند تا یاد بگیرد و هر بچه ای تا شروع می کرد به خواندن و هر زبری را زیر می خواند معلم با گیوه اش میزد تو سر بچه و بدبخت اگر گیوه از سر او به قران می خورد که دو گناه محسوب می شد و پدر بچه در می امد و تا اخر عمرش بس بود که اصلا سراغ قران نرود مبادا مرتکب جرم بشود
حسين بيشتر از آب تشنه لبيك بوداما افسوس كهبه جايافكارشزخمهاي تنشرا نشانمان دادندو بزرگترين درد او را بي آبي معرفي كردند!
خدایا : عقیده مرا از دست عقده ام مصون دار .
خدایا : به من قدرت تحمل عقیده مخالف ارزانی کن .
خدایا : مرا همواره آگاه و هوشیار ساز تا پیش از شناختن درست و کامل کسی یا فکری – مثبت یا منفی – قضاوت نکنم .
خدایا : شهرت , منی را که : میخواهم باشم , قربانی من که : می خواهند باشم نکند .
خدایا : به من تقوای ستیز بیاموز تا در انبوه مسئولیت نلغزم و از تقوای پرهیز مصونم دار تا در خلوت عزلت نپوسم .
خدایا : مرا به ابتذال آرامش و خوشبختی مکشان , اضطراب های بزرگ , غم های ارجمند و حیرت های عظیم را به روحم عطا کن . لذت ها را به بندگان حقیرت بخش و دردهای عزیز بر جانم ریز .
خدایا : اندیشه و احساس مرا در سطحی پائین میاور که زرنگی های حقیر و پستی های نکبت بار و پلید شبه آدم های اندک را متوجه شوم ; چه , دوست تر می دارم بزرگواری گول خورده باشم تا همچون اینان , کوچکواری گول زن .
خدایا : بر اراده , دانش , عصیان , بی نیازی , حیرت , لطافت روح , شهامت و تنهایی ام بیفزای .
خدایا : مرا یاری ده تا جامعه ام را بر سه پایه کتاب , ترازو و آهن استوار کنم و دلم را از سه سرچشمه حقیقت , زیبایی و خیر سیراب سازم .
خدایا : جامعه ام را از بیماری تصوف و معنویت زدگی شفا بخش تا به زندگی و واقعیت بازگردد و مرا از ابتذال زندگی و بیماری واقعیت زدگی نجات بخش , تا به آزادی عرفانی و کمال معنوی برسم
بگذاربگذار سپیده سر زندچه باک که من بمیرم و شبنم فروخشکدو شبگیر خاموش شود و شباهنگ گنگ گردد .و مهتاب رنگ بازد و ستاره ی سحری بازگردد .و راه کهکشان بسته شود ...بگذار سپیده سر زند و پروانه به سوی آفتاب پر کشد .نزدیک تر به خدامن باید فرود آیمنباید بنشینمسال هاست ازآن لحظه که پربر اندامم روییدواز آشیان از بام خانه پرواز کردمهمچنان می پرم . هرگز ننشسته امودیگر سری نیز به سوی زمین و به سواد پلید شهرهاوبامهای کوتاه خانه ها بر نگرداندمچشم به زمین ندوختمپروازی رو به آسماندر راه افلاکو هر لحظه دورتر و بالاتر ا ز زمینو هر لحظه نزدیک تر به خدا !
خدایا تو خود گفتی كه نامردان نمی بینند بهشت را ولی من دیده ام نامرد نامردی كه با خون رگ مردان عالم كاخ میسازد خداوندا بیا بنگر بهشت و كاخ نامردان را ............
خداوندا تو خود گفتی اگر اهرمن شهوت بر انسان حكم فرما شد من آن را بر صلیب خشم خیش مصلوب میسازم ولی من دیده ام چشمان شهوت وار مردی را كه بر ناموس مردم چشم میدوزد ..............
خداوندا اگر مردانگی اینست به نامردی قسم نامرد نامردم اگر دستم به دامانت بیالاید تف بر شرافت کسانی که دروغ میگویند ...لعنت بر کسانی که حق دیگران را چپاول میکنند..و لعنت بر کسی که ساکت مینشیند .....
مسلمان بودن تنها در نماز خواندن نیست کسی که ظلم را می بیند ومبارزه نمی کندمسلمان نیست ,کسیکه فقط سر در کتابهایش برده و به رنج مردم شکنجه های مبارزان ,استثمار کارگران و فقر دهقانان بی اعتناست,مسلمان نیست...