آرزوهایت را روی کاغذ بنویس و یکی یکی از خدا بخواه خدا فراموش نمی کند اما تو یادت می رود آنچه که امروز داری آرزوی دیروز تو بوده است!!!
1-بد نیست راحته
2-زرشک پلو بهتره (ترشی از شیرینی بهتره)
3-خوبه ازش راضیم
4-به به شیکه خدا قسمت کنه
5-اگه مجبور نباشم برم سر کار عالیه
6-دردآوره مخصوصا اگه جلو مدیری ضایع بشی
7-واقعا لازمه تو خونه ندارم میمیرم تا یه پست به سلامتی ارسال بشه
8-خیلی جذاب نیست واسم (رمان باید عاشقانه باشه)
9-تا حالا چندین بار ازش استفاده کردم
10-خوش مزه باشه خوبه
11-اگه یاد بگیرمش شیرینه
12-اگه خوب درس بده عالیه
خدایی خودت میتونی با 12 تا کلمه بی ربط جمله بسازی؟
میتونم برات داستان بسازم:
پیژامه به پا داشتم کشمش پلو میخوردم که گوشیه نوکیام زنگ زد شخصی با فراری 430 اومده بود دنبالم آخه تعطیل رسمی بود و منم خونه بودم یهو یاد پیژامم افتادم و دیدم حسابی ضایع شدم آخ که چه دردی داره ضایع شدن! استاد ریاضیمون اومده بود دنبالم همون که درس ریاضی میده خدایا منو ببخش که داشتم با adsl تو اینترنت دنبال یه رمان علمی تخیلی می چرخیدم و یادم رفت 1 کیلو گلابی واسه مهمون بد بختم بخرم (خیلی مزخرف بود )
آرزوهایت را روی کاغذ بنویس و یکی یکی از خدا بخواه خدا فراموش نمی کند اما تو یادت می رود آنچه که امروز داری آرزوی دیروز تو بوده است!!!
1-بد نیست راحته
2-زرشک پلو بهتره (ترشی از شیرینی بهتره)
3-خوبه ازش راضیم
4-به به شیکه خدا قسمت کنه
5-اگه مجبور نباشم برم سر کار عالیه
6-دردآوره مخصوصا اگه جلو مدیری ضایع بشی
7-واقعا لازمه تو خونه ندارم میمیرم تا یه پست به سلامتی ارسال بشه
8-خیلی جذاب نیست واسم (رمان باید عاشقانه باشه)
9-تا حالا چندین بار ازش استفاده کردم
10-خوش مزه باشه خوبه
11-اگه یاد بگیرمش شیرینه
12-اگه خوب درس بده عالیه
خدایی خودت میتونی با 12 تا کلمه بی ربط جمله بسازی؟
میتونم برات داستان بسازم:
پیژامه به پا داشتم کشمش پلو میخوردم که گوشیه نوکیام زنگ زد شخصی با فراری 430 اومده بود دنبالم آخه تعطیل رسمی بود و منم خونه بودم یهو یاد پیژامم افتادم و دیدم حسابی ضایع شدم آخ که چه دردی داره ضایع شدن! استاد ریاضیمون اومده بود دنبالم همون که درس ریاضی میده خدایا منو ببخش که داشتم با adsl تو اینترنت دنبال یه رمان علمی تخیلی می چرخیدم و یادم رفت 1 کیلو گلابی واسه مهمون بد بختم بخرم (خیلی مزخرف بود میدونم )
1-بله کسی بوده که لیاقتش بوده دلشو بشکنم
2-اگه همون مشاعره که مهدی جون گفت رو بگم باید بگم اصلا معلوم نشد آخر چی شد!
3- بستگی داره دور و برم کیا باشن بسته به شرایط همه چیز گوش میدم حتی اگه خیلی ذوست نداشته باشم
4-از نظر معصومیت و قشنگ خوابیدن به بچه تعبیر میکنن نه از نظر طولانی بودن خواب
5-میخوایم به کنترل این فرصت رو بدیم که آخرین تلاشش رو هم واسه کار کردن بکنه!!!
1-هر کسی باید تمیز کار کنه خب جلاد هم وجدان کاری داره دیگه!
2-من باهاش ملاقات نداشتم جدیدا وقتی که دیده بودمش هر دو بچه بودیم
3-آره تا دلت بخواد
4-غیر ممکن وجود نداره
5- لابد چون با حیان
6-ازشون میپرسم بهت میگم
7-روغن ذرت از ذرت تهیه میشه روغن سبزیجات از سبزیجات روغن بچه از مواد شیمیایی برای استفاده نی نی ک.چ.ل.ها تهیه میشه
8-من کلا با سگها شوخی ندارم اینه که تا حالال تو صورتشون فوت نکردم با ماشین هم نبردمشون گردش!
1-چون اینطور صلاح دید
2-به نظر من نه
3-من شخصا همیشه به یادشم و اونو کنار خودم میدونم در هر لحظه
4-بستگی به آدمش داره
5-شناختم 100% که نیست ولی با همین قدر شناخت هم عاشقانه میپرستمش
6-نه هرگز ولی گاهی ازش دلخور شدم که بعد از مدتی فهمیدم صلاح من تو اون بوده و بعد بار ها شکرش کردم
7-فکر میکنم بشه
8-به اندازه 21 سال زندگی
9-بله
10-تا حدودی
11-نه اصلا در هر شرایطی باید تلاش کرد
واسه شروع خوب بود ولی هنوز گرمم نشده میتونین هیزمارو بیشتر کنینا!!!
من منتظر سوالاتتون هستم
آقا نیما آتیش رو شعله ور تر کن
داداش طه کجایی پس؟
خيلي باحال بود ايول/5-نیما جان ای کبوتر سفید باشگاه پیام نور بیا برات بیسکویت گرجی خریدم اینو بخور با کبریتم بازی نکن خطر داره پسرم!!!
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
http://pnu-club.com/pnu.1239.html
O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....