بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 5 از 6 اولیناولین ... 3456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 از مجموع 57

موضوع: نظراتان در مورد رشته مهندسی نرم افزار؟؟

IT.88 آواتار ها
    • 14

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    یزد
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

ممنون از شما دوست عزیز
    انشاالله بیشتر میام و فعالیتمو بیشتر میکنم به زودی با همتون بیشتر آشنا میشم
    تشکر از جوابتون جای دیگه که جواب منو نمیدن بازم شما
    شما ترم چند هستین؟ کسی رو میشناسین که تازگیا تو همین رشته حالا کامپیوتر یا آی تی فارغ التحصیل شده باشه؟ مهندسی که دیگه نوشتن آره؟ البته میگن کارشناسی نا پیوسته دانشگاه غیر انتفاعی نمی نویسن

• 19

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    mashhad
    راه های ارتباطی

سلام دوستان ، من زماني كه وارد اين رشته شدم كارداني نرم افزار داشتم و به همين علت خيلي تحقيق كردم كه اي تي بهتره يا نرم افزار ولي همه گفتند نرم افزار
    ولي اين كه كسي تو اين دانشگاه چيزي ياد نمي گيره رو واقعا حق ميدم
    بعنوان مثال من خودم hmtl تدريس مي كنم يعني مسلطم ولي وقتي سر كلاس اين درس تو دانشگاه نشستم
    تازه فهميدم كه من چقدر عالي درس ميدم و امتحان ميان ترم و فقط من تونستم تو كلاس جواب بدم !!!
    امتحان پايان ترم هم كه استادمون از بعضي ها ورد گرفت به جاي php,html
    از مابقي هم يه امتحان آبكي..!!!
    اين فقط به خودت بستگي داره و تلاشهاي غير از درس و دانشگاه ولي معمولا بچه ها اينقدر درگير نمره و درس مي شن كه از همه جا غافل ميشن
    نتيجه اينكه نرم افزار از همه رشته ها بهتر و باااالاااتر ه و شك نداشته باشين!!

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Icon10

نقل قول نوشته اصلی توسط it.88 نمایش پست ها
    ممنون از شما دوست عزیز
    انشاالله بیشتر میام و فعالیتمو بیشتر میکنم به زودی با همتون بیشتر آشنا میشم
    تشکر از جوابتون جای دیگه که جواب منو نمیدن بازم شما
    شما ترم چند هستین؟ کسی رو میشناسین که تازگیا تو همین رشته حالا کامپیوتر یا آی تی فارغ التحصیل شده باشه؟ مهندسی که دیگه نوشتن آره؟ البته میگن کارشناسی نا پیوسته دانشگاه غیر انتفاعی نمی نویسن
    با سلامي ديگر
    خواهش و لطف داريم. خوشحاليم كه تونستيم اندكي اكمكتون كنيم و هدف باشگاه هم همين هست كه بتواند در حد توان به همنوعان و دانشجويان مظلوم و محرو پيام نور كمك كند

بنده فعلا ترم 6 هستم و بله دوستاني داشتم در رشته هاي مهندسي كامپيوتر و اي تي در پيام نور فارغ التجصيل شدند و د مدركشون مهندسي درج شده نه كارشناسي!. فعلا اين طور هست مگر اين كه مجدادا در پيام نور تغييرات خاصي رخ دهد.كه بعيد مي دانم!!!
    پس راحت به ادامه تحصيلتون بپردازيد و اگر هم فرصت كرديد در باشگاه بيشتر بينيمتون و شاهده فعاليت مفيدتون باشيم

موفق باشيد

روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Icon140

نقل قول نوشته اصلی توسط tayebehkh نمایش پست ها
    سلام دوستان ، من زماني كه وارد اين رشته شدم كارداني نرم افزار داشتم و به همين علت خيلي تحقيق كردم كه اي تي بهتره يا نرم افزار ولي همه گفتند نرم افزار
    ولي اين كه كسي تو اين دانشگاه چيزي ياد نمي گيره رو واقعا حق ميدم
    بعنوان مثال من خودم hmtl تدريس مي كنم يعني مسلطم ولي وقتي سر كلاس اين درس تو دانشگاه نشستم
    تازه فهميدم كه من چقدر عالي درس ميدم و امتحان ميان ترم و فقط من تونستم تو كلاس جواب بدم !!!
    امتحان پايان ترم هم كه استادمون از بعضي ها ورد گرفت به جاي php,html
    از مابقي هم يه امتحان آبكي..!!!
    اين فقط به خودت بستگي داره و تلاشهاي غير از درس و دانشگاه ولي معمولا بچه ها اينقدر درگير نمره و درس مي شن كه از همه جا غافل ميشن
    نتيجه اينكه نرم افزار از همه رشته ها بهتر و باااالاااتر ه و شك نداشته باشين!!
    بنده هم دقيقا شرايط ام مثل اين دوست عزيز هست و قطعا شك نكنيد كه رشته ي مهندسي كامپيوتر-نرم افزار در عين حال بهترين رشته حال حاضر هست از سخت ترين رشته هاي موجود در پيام نور هست و همه اين سختي ها بستگي به خوده دانشجو دارد!! و هم چنين سعي و تلاش و همت و اراده دانشجو و در عين حال عملي كار كردن در اين رشته بستگي دارد!!!

روزگار خوش

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

Vira آواتار ها
    • 7

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

آقايون، خانوما سلام
    تو جمع باشگاه من يه تازه واردم اما دو سال و اندي است كه يك پيام نوري ام. رشته منم نرم افزاره و به خاطر علاقه اي كه به برنامه نويسي داشتم اين رشته رو انتخاب كردم. منم معتقدم اصله رشته نرم خيلي خوبه و سرفصل هاي عالي داره اما تمام وقت ما در پيام نور براي حفظ كتابهاي قطور و ساعتهاي آموزش تئوري گرفته مي شه و جايي براي كار عملي كه اصل اين رشته است باقي نمي مونه. تو پيام نور همچين رشته اي رو خوندن علاوه بر علاقه فراوان، صبر ايوب و عمر نوح نياز به پشتكار زياد داره تا كم و كاستي هاي دانشگاه رو با كلاسهاي مرتبط با نرم افزار در طول دوران تحصيل جبران كنيد.
    و فكر مي كنم يه بخش مهم رسالت بچه هاي نرم افزار و كلا كامپيوتر پاك كردن اين تفكر غلط از ذهن مردمه كه يك مهندس كامپيوتر بايد در تمام n رشته ي يك كامپيوتر تخصص داشته باشه از اتصالي كابل برق تا هر مشكل سخت افزاري و نرم افزاري مربوط به كامپيوتر
    موفق باشيد

• 51

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

با این شیوه اموزش %100 بی ارزش و بی اعتبار.اگر هم تمامی کتابهای درسی رشته نرم افزار رو کاملا یاد بگیرید (نه حفظ) باز هم ارزش ندارد چون یاد گیری بدون کاربرد فقط یادگیری است . چون در بازار کار از شما چیز دیگری میخواهند که در کتاب های دانشگاه وجود ندارد.

ولی اگر از همان اول که وارد این رشته شدید این اگاهی را بدست اورید که دروس تئوری دانشگاه فقط برای دانشگاست و شما باید خودتان بر حسب علاقه در یکی از گرایشهای کاربردی به کسب دانش و مهارت بپردازید و متخصص ان گرایش شوید ان وقت شانس ورود به بازار کار را پیدا میکنید.

مدرک دانشگاه فقط بلیط ورود است نه مجوز ماندن

• 21

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    STR
    راه های ارتباطی

خوب خوب در صورتی که بهش علاقه داشته باشی،در غیر اینصورت اتلاف وقته.

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط champion نمایش پست ها
    خوب خوب در صورتی که بهش علاقه داشته باشی،در غیر اینصورت اتلاف وقته.
    با سلام
    دقیقا با این نظر دوست گرامی موافق هستم و همه چیز در این رشته عشق و علاقه و انگیزه خیلی تاثیر در پیشترفت ات دارد و در غیر این صورت می شوید یکی عین بقیه مدرک بگیرهای خشک و خالی.

در حالت کلی در این رشته داشتم مهارت حالا در هر زمینه مرتبط مثل برنامه نویسی و طراحی وب و ....خیلی مهم هست و تنها به داشتن مدرک و دانشت نمی توان از این راه آینده ی ابرای خود تصور کرد.

روزگار خوش

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    موسیقی که بقیه نتونن گوشکنن/پول.../آدم قدبلند
    شغل , تخصص
    ..........
    رشته تحصیلی
    م ه ن د س ی کامپیوتر
    راه های ارتباطی

کاملا درست گفتی

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط مبهم نمایش پست ها
    کاملا درست گفتی
    با سلام ممنون لطف دارید و شم هعم اگر در این باره نظری دارید حتما مطرح کنید دوست عزیز

روزگار خوش

به ادرس زیر مراجعه کنید

صفحه 5 از 6 اولیناولین ... 3456 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع