نوشته اصلی توسط
Cheguevara
ممنون.
اما این مورد که در کتاب راهنمای دانشجویان نوشته بر چه اساسی استوار هست؟
"برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند حداکثر مدت مجاز تحصیل در دوره های کاردانی یا کارشناسی ناپیوسته 3 سال و برای دوره کارشناسی 6 سال می باشد.در صورت عدم تکمیل سقف دوره در مدت فوق،دانشجو بعنوان اخراجی به حوزه نظام وظیفه معرفی می شود.ادامه تحصیل پس از ارائه گواهی اشتغال به تحصیل در حین خدمت سربازی و یا پس از ان با رعایت سایر مقررات تا 10 سال بلامانع است.چنانچه در مدت سربازی ثبت نام نکند،مدت خدمت جزء حداکثر سنوات محسوب نخواهد شد.دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند،اگر در مدت 6 سال نتوانند دوره را تکمیل کنند،صرفا بعنوان دانشجوی اخراجی باید به خدما نظام وظیفه معرفی شوند و نباید انصراف دهند،بازگشت به تحصیل اینگونه دانشجویان با ارائه مدارک معتبر،گواهی اشتغال به خدمت و یا کارت پایان خدمت یا معافیت فقط از طریق مجوز کمیسیون موارد خاص سازمان مرکزی امکان پذیر است و مراکز بدون اخذ مجوز نباید نسبت به ثبت نام آنها اقدام کنند."
اینجا که نوشته پس از 6 سال بعنوان دانشجو اخراجی به حوزه نظام وظیفه معرفی میشه
بعد در ادامه گفته که با گواهی اشتغال به خدمت بازگشت به تحصیل امکان پذیر است!
اگر ممکنه یه پاسخ صریح و قاطع به من بدید.آیا این مطالب اشتباه هست یا اینکه من دارم اشتباه میکنم!
آیا شخصی هست که مثل من مدت تحصیلش بیش از 6 سال طول کشیده باشه و هنوز اخراج نشده باشه یا به نظام وظیفه معرفی نشده باشه؟
شما می فرمایید من اخراج نمیشم؟تا کی؟
ممنون از اینکه با حوصله به سوالات من پاسخ میدید.