من بدون تقلب می نویسم .یعنی متاسفانه نظر هستی خانوم ونخوندم که این همه تعریف وتمجید شده از ایشون .به نظرم ممممم یعنی کارام درسته شما برید ( منظور خودمم هاااااا ) جلو بوق بزنید
بعضی ها فکر کردن من اومدن کپی کاری کردم نمی دونم واقعا چی بگم بیا این همه خلاقیت رو کن آخرشم ببین چطوری حق آدمو می زارن کف دستش .باشه نمی خواین چاپگرمو بدین خوب ندین .دیگه چرا بدو بیراه می نویسین. خب حالا شاید یک چند کلمش با نوشته هستی خانوم یکی باشه خب اینکه دلیل نمیشه اینطوری با آدم برخورد کنین!
ممنون فرناز خانوم عزيز
لطف داريد.قطعا تفسير شما هم مورد قبول همه هست و ممنون كه نظره قشتگتون رو در مورد آواتورم داديد.
نه عزيزم.تفسير شما هم مطمئنا زايده ي تفكر خودتون هست و ازتون هم متشكرم بابت اين تفسير قشتگتون در مورد اواتورم
فقط شرمنده يكم دير گفتيد و جايزه رو كسي ديگر برنده شدهالان هم جايزه ها تموم شده ديگه.
افرين مژگان خانوم.كاره شما جاي تشويق هم داره
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
میشه بگی منظورت از اون مرد سبز که رو به رو کره زمین ایستاده چیه من که خوشم نیومد
البته اگه منظور آواتارت رو دقیقا برسونی اون موقع بهش نمره میدم
اوم مرد سبر زنگ نمايد يك فرد مدرن و تلنولوژيك كه فقط بسوي علم حركت مثبت قدم برمي دارد نه كارهاي بي هوده ي و عبس ديگر...
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
حالا شد , چون من عاشق پیشرفت علمی هستم به آواتارت 20 میدم
اول اینو بگم نمره ایکه من میخوام بدم هیچ ربطی به دلیلم نداره به علاقم ربط داره چون من از این اواتار بدم میاد نمره 0 رو میدم ولی اگر بخوام به علاقم نگاه نکنم و منطقی نگاه کنم و نمره بدم نمره 18 رو میدم
دلیل: معمولاً هرکسی که یه عکسی رو به عنوان اواتارش یا بک گراند گوشی یا صفحه مانیتورش انتخاب میکنه یا حتی رینگ تن های گوشی همه و همه بیانگر شخصیت و حس درونی انسانهاست
به نظر من اواتار معاون بیانگر این میتونه باشه که دنیا رو خارج از چیزی که هست میبینه و با یک دید دیگه بهش نگاه میکنه و روش متمرکز میشه
به نظر من با شخصیتتون و رشتتون جوره دیدتون وسیع وعاشق یه جور رفاه الکترونیکی برای زندگی اسان هستین بهتون نمره19رو میدم چون زندگی فقط تو رفاه الکترونیکی و بیت های صفر و یک و دیجیتال و ... خلاصه نمیشه