بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 4 از 6 اولیناولین ... 23456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 از مجموع 54

موضوع: معرفی و گپ دوستانه ... لطفا توی این بحث شرکت کنید

hiddenboy آواتار ها
    • 542

عنوان کاربری
    مدیر سابق تالار شبكه و لينوكس
    محل تحصیل
    کرج
    شغل , تخصص
    دانشجو و مدیر شبکه و هاستینگ
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

منم علي هستم ، دانشجوي ترم 4 فناوري اطلاعات پيام نور كرج ،‌واقعا عاشق رشتم هستم براشم خيلي تلاش ميكنم -- به شبكه و لينوكس فوق العاده اشتياق دارم روشون فعالييت و كار ميكنم - براي ارشد هم ميخوام گرايش طراحي يا امنيت شبكه رو بخونم و تا آخرين درجه اين رشته مي خوام برام -- خيلي دوست دارم كه از اين طريق توي پيشرفت كشور در اين زمينه كمك كنم كه جايگاه بهتري رو توي دنيا بدست بياره ،‌ و همين طور با پيشرفت اين رشته رفاه مردم و سطح فرهنگ جامعه بالاتر هم خواهد رفت

نقل قول نوشته اصلی توسط yashar نمایش پست ها
    من یاشار هستم دانشجوی سال دومی.
    ساکن اردبیلم ولی در یک شهرستان دیگه درس می خونم ،به رشته ام خیلی علاقه دارم و می خوام به درجه خیلی بالایی برسم(مثلا فوق دکترایit یا پر فسوری)!
    مسخره ام نکنید چون هم استعداد دارم هم علاقه.تنها مشکل امکانات که حتی توی شهرم یه کلاس درست حسابی هم وجود نداره. نزدیک 4 ماه پیش کلاس تردی مکس حرفه ای ثبت نام کرده بودم و تا همین حالا کلاس تشکیل نشده. و در ضمن هیچ کلاس تخصصی هم در زمینه it تو اردبیل پیدا نمیشه .فقط یک مشت بیسواد زیر زمین خونشون رو می کنن کلاس کامپیوتر و بعد هم ورد یاد میدن!
    دوست عزيز ميتوني روي كمك من و همه بچه هاي خوب اين باشگاه كمك حساب كني - من در زمينه شبكه و لينوكس در خدمتن - در ضمن يك سري آموزش هاي سلسله مراتبي و مرتب در تالار شبكه و لينوكس گذاشتيم كه ميتوني دنبالشون بكني
    I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance

Safir Network Solutions

Cisco, Linux, Microsoft & Mikrotik

Contact
    Mail : AliRezazadeh {AT} Live {DOT} com
    MSN ID : AliRezazadeh@live.com
    Y! ID : Redalex2002
    سایت دانشجویان IT پیام نور کرج http://ITCentre.ir

pdfstore.ir آواتار ها
    • 512

عنوان کاربری
    مدیر کل فروشگاه آنلاین نمونه سوالات باشگاه
    محل تحصیل
    پيام نور
    شغل , تخصص
    پيام نوري
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط hiddenboy نمایش پست ها
    منم علي هستم ، دانشجوي ترم 4 فناوري اطلاعات پيام نور كرج ،‌واقعا عاشق رشتم هستم براشم خيلي تلاش ميكنم -- به شبكه و لينوكس فوق العاده اشتياق دارم روشون فعالييت و كار ميكنم - براي ارشد هم ميخوام گرايش طراحي يا امنيت شبكه رو بخونم و تا آخرين درجه اين رشته مي خوام برام -- خيلي دوست دارم كه از اين طريق توي پيشرفت كشور در اين زمينه كمك كنم كه جايگاه بهتري رو توي دنيا بدست بياره ،‌ و همين طور با پيشرفت اين رشته رفاه مردم و سطح فرهنگ جامعه بالاتر هم خواهد رفت

دوست عزيز ميتوني روي كمك من و همه بچه هاي خوب اين باشگاه كمك حساب كني - من در زمينه شبكه و لينوكس در خدمتن - در ضمن يك سري آموزش هاي سلسله مراتبي و مرتب در تالار شبكه و لينوكس گذاشتيم كه ميتوني دنبالشون بكني

علی آقا ممنون که توی بحث ما شرکت کردی ... ما همگی روی کمکت حساب باز می کنیم
    فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir

فرناز آواتار ها
    • 1,985

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته تالار زبان و ادبيات انگلیسی
    محل تحصیل
    پرند
    شغل , تخصص
    مدرس زبان انگلیسی
    رشته تحصیلی
    حسابداری
    راه های ارتباطی

سلام من فرنازم،ترم 6 رو تموم کردم ،تو دانشگاه پیام نور پرند حسابداری می خونم همیشه عاشق هنربودم الانم کارای هنری زیاد انجام میدم اما شغلم حسابداریه تو یه شرکت خصوصی (مهندسین مشاور).فکر کنم با دار زدن حساب ها دارم به جامعه مخصوصا جامعه مهندسین مشاور ایران خدمت می کنماین باشگاه رو هم خیلی دوست دارم و تقریبا هر روز(روزی چند بار) بهش سر می زنمامیدوارم شاهد پیشرفت روز به روز همدیگه و دانشگامون باشیمموفق باشیداز بحث قشنگتون ممنونفکر جالبی بود.
    آرزوهایت را روی کاغذ بنویس و یکی یکی از خدا بخواه خدا فراموش نمی کند اما تو یادت می رود آنچه که امروز داری آرزوی دیروز تو بوده است!!!

pdfstore.ir آواتار ها
    • 512

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    پيام نور
    شغل , تخصص
    پيام نوري
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط فرناز نمایش پست ها
    سلام من فرنازم،ترم 6 رو تموم کردم ،تو دانشگاه پیام نور پرند حسابداری می خونم همیشه عاشق هنربودم الانم کارای هنری زیاد انجام میدم اما شغلم حسابداریه تو یه شرکت خصوصی (مهندسین مشاور).فکر کنم با دار زدن حساب ها دارم به جامعه مخصوصا جامعه مهندسین مشاور ایران خدمت می کنماین باشگاه رو هم خیلی دوست دارم و تقریبا هر روز(روزی چند بار) بهش سر می زنمامیدوارم شاهد پیشرفت روز به روز همدیگه و دانشگامون باشیمموفق باشیداز بحث قشنگتون ممنونفکر جالبی بود.

سلام دوست عزیزم
    اینجا تالار دانشجویان رشته کامبیوتر و یا ای تی هستش ... فکر کنم اشتباه آمده باشی
    بهرجهت خوشحال شدیم
    فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir

pnugirl
    • n/a

سلام بچه ها
    خیلی بده که من تاحالا اینجا خودمو معرفی نکردما. شرمنده
    گمونم اسمم رو همه بدونن. سارا هستم. ترم 7مهندسی فناوری اطلاعات. اگر خدا بخواد سال دیگه درسم تموم میشه میشم خانم مهندس (اهم )
    اما به نظر من، من اون چیزی که مهمتره و حرفه ای بودن توی درسمه رو ندارم. یعنی اصلا چیزی جز اونچه که خوندیم بارم نیست

pdfstore.ir آواتار ها
    • 512

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    پيام نور
    شغل , تخصص
    پيام نوري
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط moongirl نمایش پست ها
    سلام بچه ها
    خیلی بده که من تاحالا اینجا خودمو معرفی نکردما. شرمنده
    گمونم اسمم رو همه بدونن. سارا هستم. ترم 7مهندسی فناوری اطلاعات. اگر خدا بخواد سال دیگه درسم تموم میشه میشم خانم مهندس (اهم )
    اما به نظر من، من اون چیزی که مهمتره و حرفه ای بودن توی درسمه رو ندارم. یعنی اصلا چیزی جز اونچه که خوندیم بارم نیست

سلام سارا جون
    خیلی خوشحال شدم توی بحث ما شرکت کردی

امیدوارم موفق باشی خانم مهندس

خوب توی این یک ساله اگر وقت کردی توی زمینه ایی که علاقه داری فعالیت کنی خیلی بهتره
    چون اگر وارد کار بشی دیگه خیلی خیلی برات سخت می شه

با آرزوی موفقیتهای روزافزان برایت
    پری

DEH-AB آواتار ها
    • 331

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تفت
    شغل , تخصص
    دانشجوی بیکار ؟؟؟
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
    اینجانب ابوالفضل 20 سالم دانشجوی رشته مهندسی فناوری اطلاعات بسیار اهل تحقیق در زمینه it هستم. با این که در ترم 4 این رشته هستم چندین مقاله و تحقیق در زمینه فناوری اطلاعات و کاربرد ان ارائه داده ام.به نظر من مهمترین رکن موفقیعت در این رشته علم اندوزی در زمینه کامپیوتر است.
    دوست دارم وقتی که در این رشته فارغ التحصیل شدم در این زمینه واقعا مهندس باشم و نه فقط اسمش باشه.
    در پایان جا دارد از دوستان تشکر کنم.

pdfstore.ir آواتار ها
    • 512

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    پيام نور
    شغل , تخصص
    پيام نوري
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط deh-ab نمایش پست ها
    با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
    اینجانب ابوالفضل 20 سالم دانشجوی رشته مهندسی فناوری اطلاعات بسیار اهل تحقیق در زمینه it هستم. با این که در ترم 4 این رشته هستم چندین مقاله و تحقیق در زمینه فناوری اطلاعات و کاربرد ان ارائه داده ام.به نظر من مهمترین رکن موفقیعت در این رشته علم اندوزی در زمینه کامپیوتر است.
    دوست دارم وقتی که در این رشته فارغ التحصیل شدم در این زمینه واقعا مهندس باشم و نه فقط اسمش باشه.
    در پایان جا دارد از دوستان تشکر کنم.

سلام خیلی خوش آمدید
    امیدوارم همیشه موفق باشید

پری

Silence آواتار ها
    • 498

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    شهرری
    شغل , تخصص
    درس خوندن
    رشته تحصیلی
    روانشناسی عمومی
    راه های ارتباطی

سلام
    سایلنس هستم :دی
    دانشجوی ترم 4 علوم کامپیوتر - پیام نور واحد ری
    به کامپیوتر علاقه داشتم ، به خاطر یه سری تفکرات خانواده نتونستم این رشته رو در دوران دبیرستان بخونم و رفتم ریاضی خوندم ! هدفم آشنایی بیشتر با کامپیوتر و برنامه نویسی و کلی چیز میز بود اما هنوز به هدفم نرسیدم و از علاقم هم کم شده ، دانسته های قبلیم هم تبخیر شدن :) ممنون از اساتید و خودم و خانواده رجبی
    دوست دارم در زمینه رشتم فعالیت داشته باشم و کار کنم " حتما " :)
    فعلا تو مسیر این رشته دارم گام برمیدارم ، ببینیم آخر و عاقبتمون چی میشه :)

l3_rang آواتار ها
    • 179

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    مشهد
    شغل , تخصص
    بعدا مي گم
    رشته تحصیلی
    مهندسي كامپيوتر
    راه های ارتباطی

سلام
    سعيد هستم
    متولد و ساكن مشهد و دانشجوي مهندسي كامپيوتر پيام نور مشهد
    فعلا همين بسه
    يه چيزي برام جالب بود و اون اينكه بين افرادي كه تو پستهاي قبلي خودشون رو معرفي كردن آي دي همه شون رنگي شده.
    جالبه ها مگه نه؟!

صفحه 4 از 6 اولیناولین ... 23456 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع