اصلا!![]()
اصلا!![]()
سلام
من قبلا دانشجوی همین دانشگاه بودم،اما بنا به دلایلی مجبور به انصراف شدم
الان تصمیم به ادامه تحصیل دارم حالا یا آزاد یا پیام نور
و بین دو رشته زبان انگلیسی و کامپیوتر به شدت مرددم و برای انتخاب به نظرات دانشجویان این دو رشته خیلی احتیاج دارم.پس اگر کسی از این دو رشته تو این مرکز هست ممنون میشم راهنماییم کنه:
رشته من در دبیرستان ریاضی فیزیک و در دانشگاه اقتصاد نظری بوده و به هر دو رشته زبان و کامپیوتر هم علاقه دارم منتها میخوام بدونم آیا رشته زبان(مترجمی و یا ادبیات)واقعا به اندازه زبانکده ها به سواد انگلیسی آدم چیزی اضافه میکنن یا نه؟(من مدتیه که زبانکده میرم و خیلی هم راضیم و زبان رو به اون اندازه که تو مکالمه کاملا مسلط باشم و بتونم به راحتی متون ،کتابها و سایتها رو بخونم برای خودم کافی میدونم و فکر نمیکنم تو دانشگاه هم کسی مکالمه رو به خوبی یاد بگیره!اگر اشتباه میکنم بهم بگید)
درباره رشته کامپیوتر فکر میکنم شاید نکشم و خوندن اون تو سیستم پیام نور خیلی سخت باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوست عزیز امیدوارم هیچ وقت بر سر دو راهی نمونید
به نظر من بستگی به بازار کار داره و هوش واستعداد،، باید ببینید هوش واستعداد کدوم رو بیشتر دارید بعد تصمیم بگیرید،بنا به صحبتایی که دوستام در مورد رشته ی زبان زدن (دانشگا پیام نور)اصلا راضی نبودن تازه یک نفر هست که از دوره ی راهنمایی زبانکده میرفته استعداد خوبیم داره تو رشتش که زبان باشه خیلی بیشتر از اساتیدش مکالمش خوبه..
سلام.من دانشجوی شیمی خرمشهر هستم.پس بقیه شیمیست هامون کجان؟![]()
علیک سلام. من همشهریتم...امری باشه![]()
خوش اومدی![]()
سلام چرا همه دنبال خرمشهریانمن خرمشهریم
سلام من هم دانشجوي جديد تاريخ هستم.لطفا اگه اطلاعاتي درباره برنامه كلاسي دارين اطلاع بدين