یه بار جواباتون رو مرور کنید . اونایی که عذرخواهی کردین و از جواب دادنش طفره رفتین !!!
وقتی قبول کردین رو صندلی بشینین یعنی باید به همه چی جواب بدین ، وگرنه که نشستن روش آسونه .
donya88
سلام
سلام
ببخشید که دیر اومدم . اطلاع رسانی نشد.
خواهش میکنم
دوستان سوالات اصلی را پرسیدن
1- مالیه عمومی را گذروندی؟ نظرت در موردش چیه؟ اصلا کلاساشو رفتی یانه؟ اعتراف کن.
ما این واحد رو نداریم
مالیه عمومی بررسی عملیات و فعالیتهای مربوط به چگونگی انجام هزینههای دولتها، روشهای جمع آوری در آمدها و نحوه اداره وجوه و منابع مالی است. یکی از مسائلی که فکر اقتصاددانان امروز را بخود مشغول می کنید و در تمامی کشورهای جهان، چه کشورهای توسعه یافته و چه کشورهای در حال توسعه موضوع داغ روز است و آن تحت عنوان مالیه عمومی است. دلیل اهمیت آن را میتوان گسترش روز افزون وظایف دولت ها، گسترش نیازهای ملتها و منابع محدود در حال کاهش کشور خلاصه کرد. و این باعث علم جدیدی بنام علم مالیه عمومی گردید.(ویکی پدیا)
2- هدفت از مدیریت تو بخشت چیه؟ چرا مدیریت مدیریت صنعتی را ورنداشتی؟
هدفم صرفا فعالیت در زمینه آخرالزمان و ظهور بوده ....و....
بهتر میدونم که بگم من خودم رو آدم مذهبی نمیدونم و هیچ گونه ادعایی در این زمینه ندارم ولی من در جستجوی حقیقت بوده و به مذهب رسیده ام و میگویم که تنها راه درست است که یافتم
و در ضمن من حتی ادعای دیندار بودن رو هم نداشتم و ندارم و فقط سعی کردم به این جمله از امام و سالار شهیدان حسین بن علی علیه السلام عمل کنم
اگر دین ندارید آزاده باشید
و دیگه اینکه من در بخش الهیات صرف یک کپی پیسر(اگه درست تلفظ کرده باشم) میباشم یا به عبارتی انتقال دهنده مطالب ....، اگر من اشتباهی مرتکب شدم به پای اسلام نگذارید که مشکل از من است ...
3- اصلا چرا مدیریت صنعتی؟
چون همین رو از طریق کنکور سراسری قبول شدم اما طی تحقیقات میدانی که انجام دادم مثل آموزش دیدن و گرفتن مدرک کنترلر کیفیت از فنی حرفه یی و حضور یک ماهه در شرکت کابل سازی ایران واقع در جاده قدیم کرج و حضور 3 ماهه در شرکت ایران خودرو به این نتیجه رسیدم که باید به سمت رشته و تخصص دیگری برم
که در واقع بهتر و مفید تر برای جامعه و خودم باشم
4- به نظرت وقتی یه نفر می خواد اولین بار بره سر یه کلاسی برای تدریس( مثلا پیام نور) باید با چه جمله ای شروع کنه که بچه ها خوششون بیاد و از طرفی حساب کار هم دسشون بیاد
بر خورد کردن و ایجاد رابطه با سال اولی ها بسیار مشکله ...البته به نظر میرسه خانمها مشکلات کمتری دارند ،چرا که بیشترین بی نظمی ها در کلاس درس از جهت آقایون ایجاد میشه ،مخصوصا اگه سال اولی و بدتر از اون ترم اولی باشند ...
و به طبع آقایون با اساتید خانم راحتر کنار میان تا با استادان هم جنس خودشون (و خانمها هم با استید آقا بهتر تعامل دارند)... این یه قانونه ...فقط یه سری پسرهای خود شیرین هستن که دنبال نشون دادن خودشون هستن که باید کنترل بشن(اونای که دنبال خراب کردن جو هستن و اونایی هم که دنبال اظهار فضل و نشان دادن بار علمی خودشون و به طبع اون خودنمایی وکم کردن روی استاد) ...آقایون خصلت رهبری دارند و خانمها خصلت پیروی ... پس اگر آقایون گوش به زنگ استاد باشند از سمت خانمها هرگز مشکلی پیش نمیاد و فقط اساتید خانم باید مواظب خانمهای باهوش کلاس باشند که یه وقت نخوان بار علمیشون رو به استاد هم جنس خودشون نشون بدن (حسادت)...
یادم میاد در دوره دبیرستان یک کلاس سال اولی داشتیم که دبیر خودشون رو در واقع فراری دادند ،اونم دبیر ریاضی شون رو و دبیر بعدی که جایگزین شد موفق عمل کرد ،اون دبیر موفق اینگونه عمل کرد در اولین برخورد شاگرد دردسر ساز کلاس رو جوری ترسوند که همه حساب کار دستشون اومد ولی در ادامه بلافاصه یه شوخی کرد و همه کلاس زدن زیر خنده ...نتیجه : این دبیر با عملش به بچه ها گفته شما دو تا انتخاب دارید 1- کاری که با قلدر کلاس کردم 2- این احساس خوشایندی که از شوخی به شما منتقل کردم ....میتونید خفه شید یا با آرامش نفس بکشید :انتخاب با شماست
در واقع داستان قدیمی ترس از دست دادن و لذت بدست آوردن ... انسانها همواره و در حال تصمیم گیری هستن برد یا باخت ؟
*جالب است که بدونید ترس از دست دادن بسیار قوی تر از لذت بدست آوردنست ،در واقع قدرت کشش ترس از دست دادن 2 و نیم برابر کشش لذت بدست آوردن بوده و همین عامل
دلیل اصلی بسیاری از شکست های انسان در زندگی که شامل روابط ،تحصیلات و اشتغال است را در بر میگرد چرا که ترس باعث سکون است
نتیجه: برخی برای رهبری از ترس استفاده میکنن یعنی دیگران را انقدر میترسانند که حتی دیگران تا چندی بعد از مرگ آنها نیز میترسن از قوانین آنها تخطی کنن ...و برخی هم از لذت بدست آوردن
اما بهترین راه تر کیبی از هر دوی این روشهاست یعنی قدرت کشش 3 و نیم ...در واقع این مفهوم را : اگر با من باشید آن چیزی را که باید از دست بدهید از دست نمیدهید
و آنچیزی را هم که باید بدست بیاورید، بدست میاورید ( 1+2.5 = 3.5 )
و اما پیام نور :
در پیام نور به دلیل اینکه استاد نمیتونه از ابزار و اهرم فشار نمره کلاسی به درستی استفاده کنه (به دلیل نحوه محاسبه دو گانه نمره کل درس در پیام نور یعنی 1-حالتی که شاگرد در کلاس حضور داره :6 از استاد-14از برگه 2- حالتی که دانشجو اصلا سر کلاس حاضر نمیشه :20 از برگه
یکم کار مشکل تره و باید به این موضوع هم توجه شه
اتفاقاتی که برای اساتید جوان و سال اولی افتاد و خودم شخصا مشاهده کردم
1- خانم چادری که دانشجوی کارشناسی صنایع امیر کبیر بود و استاد تحقیق در عملیات ما که فکر کنم هم سن خودم بود
نمیتونست مفاهیم رو خوب انتقال بده و معمولا 20 دقیقه مونده به پایان کلاس از سرش دود بلند میشد و کلاس رو تعطیل میکرد
و پرسها فقط یکم باهاش شوخی میکردن مثل یکی از بچه ها که در پایان کلاس حتی برگشت رو به استاد و دستش رو دراز کرد به سمت اون و گفت :خسته نباشید ...استاد بیاید دست مادرانه بدیم و استاد کلا یک دقیقه سکوت کرد و در حالی که سر تا پا تبدیل شده بود به علامت سوال ، به زحمت گفت :حا لا چرا دست مادرانه ؟ (توانایی علمی داشتن یک بحثیست و نحوه انتقال آن یک بحث دیگه، استاد خوب کسی که خودش رو با میانگین توانایی های یادگیری مجموع شاگردان هماهنگ کنه)
البته این استاد شانس اورد که خانم بود وگرنه پسرا بیشتر از اینها کار رو براش سخت میکردن
2-استاد ریاضیات پایه : یکی از دانشجوهای خود شیرین و سال اولی کلاس که ای بگی نگی در ریاضیات تبحر داشت یه سوالی رو که از قبل آماده کرده بود اورد و به استاد گفت :استاد بی زحمت این سوال رو برامون حل میکنید ؟،استادم نگاهی به مسئله نوشته شده رو کاغذ کرد و با اعتماد به نفس کامل گفت حتما عزیزم ... سوال بسیار آسان بود...
اما نکته دار ... و استاد در پای تخته شروع کرد به مصرف کردن گچ...
اندکی بعد گچ ها همه مصرف شده
رنگ از تخته و استاد پریده
دانشجویان همه مبهوت ...چرا که سوال را هر چه حل میکرد آن استاد بیچاره
جواب حاصل نمیگشت از این چاره ..
.استاد از پاسخ شده بود شرمنده
دانشجوی نامرد هم هی میکرد زیر لب خنده ...
آن هنگام که استاد در پی اینکه آخر جواب چنده ؟
شاگرد ناقلا بلند شد و گفت: استاد ،حل ای سوال با بنده
استاد گفت: جواب همین است بیخود نکن تلاش که هست بی فایده
:جواب دادن به این سوال برای تو زوده تا آنجا ها هنوز خیلی مانده
شاکرد پیش آمد با نیش خند ی زیرکانه
با فکری در سر که بود کاملا بچگانه
گچ را به دست نگرفته معما حل گشت ساده
دانشجویان مبهوت، استاد مبهوت همه و همه از این حادثه مبهوت و درمانده
.
.
.
خلاصه عمل این دانشجوی خود شیرین بود خیلی ناپخته و ناجوانمردانه
هر چند که از آن ماجرا گذشته است سالها ولی هنوز آن شاگرد هست خجل از آن حرکت کودکانه.
. به سبب آن عمل مذکور که به واسطه آن استاد در میان شاگردانش گشت سر افکنده و شرمنده
از دانشجویی سر زد که کسی نبود جز بنده
.
(این ترم قصد دارم برم واز استادم شدیدا عذر بخوام)
.
.
.
و دیگه روزی رو یادم میاد که سر کلاس همین استاد بچه ها اصلا توجه نمیکردن که استاد چی میگه و یکی از بچه ها از این موشک کاغذی ها درست کرده بود و پرت کرد به سمت یکی از خانمها ...شایدم میخواست مطلبی رو به اون خانم بگه نمیدونم ....چون من بیشتر حواسم به استاد بود ولی چون موشک یه مقدار بیش ازحد تو هوا تاب خورد همه از جمله استاد فهمیدن و خلاصه کلاس از وضعیت عادی خارج شد و به قول دوستمون فرزین اصن یه وضی ... ( نداشتن معلومات کافی باعث کاهش اعتماد به نفس میشود و کسی که به خودش اعتماد نداره دیگران هم بهش اعتماد ندارن)
نتیجه : هر کاری از 3 قسمت تشکیل میشه
شروع و استارت کار
ادامه و متن کار
پایان کار
فکر میکنم برای تشکیل یه کلاس خوب باید شروع ،ادامه و پایان خوبی رو در نظر داشته باشید
یعنی از قبل برنامه اوقات کلاس دست شما باشه و بدونید که میخواید چیکار کنید تا دیگران(دانشجویان) اتفاقات رو به شما تحمیل نکنن
استاد باید معلومات مناسبی داشته باشه تا سر کلاس استرس نداشته باشه اما بدونید این معلومات شما نیست که دانشجو رو قانع میکنه که گوش به حرف شما باشه بلکه نحو انتقال و اعتماد به نفس شماست که این پیام رو به دانشجو میده (حواست با من باشه) ،اگه شما از چیزی بترسید دانشجویان ناخداگاه متوجه ترس شما میشن و اگه منصف نباشن شما رو اذیت میکنن
بذارید شاگردا درگیر شما بشن نه شما درگیر اونا
شما وقتی سر کلاس حاضر میشید در واقع این کلاس و دانشجوها هستن که به محضر شما حاضر شدن نه شما ...یعنی اونا پیش شما میان نه شما پیش اونا ...شما مهمونه دانشجوها نیستید دانشجوها مهمونه شما هستن
و کلاس خونه ی شماست
بهترین کار این هستش که قسمتی از تایم اولین جلسه رو با دانشجو ها حرف بزنید ،مثل صاحب خونه که با مهمونشخوش آمد میگه و ....و حتی بهش نظم میده.(بفرمایید اینجا ،بفرمایید میوه و ...مهمون کارهایی که شما میخواید انجام میده) ..برنامه تون رو براشون مشخص کنید ،پاداش و... توجه کنید تنبیه رو باید غیر مستقیم گفت بذارید خود دانشجو تصور کنه که اگه کج بره مطمئنا براش بد میشه
یادتون باشه دانشجو ها به شما همون حسی رو دارن که شما به اونا دارید
فاصه استاد و شاگردی باید همواره حفظ بشه
جملات شما مهم هستن اما مهمتر از آن حسی است که شما در هنگام بیان آن جملات دارید
اگه دروغ رو هم با اعتماد بنفس بگید همه باور میکنن حتی کسی که حقیقت رو میدونه
هر گز دروغ نگید ،حقیقت رو با دوچندان اعتماد بنفس بیان کنید
همه رو نمیشه راضی کرد ولی میشه قانعشون کرد
اینها نظرات من بود البته با توجه به مطالعات و تجربیات شخصی
بهترین راه کمک گرفتن از مشاورین و روانشناسان و مطالعه کتاب های روانشناسی و ...ذر این زمینه است
5- این یکی سوالو نپرسیدن پس حالا بگو:
قد- وزن- رنگ- شماره کفش- رنگ مو- ریش یا بی ریش
فعلا کافیه
بر میگردم
قد : 198 دقیق با کفش و موهای سر 203 الی 205
رنگ :آبی (شوخی بود) رنگ پوستم رو میگید؟ سپید (سفید)
شماره کفش : 48
رنگ مو: مشکی
ته ریش خیلی کوتاه
خو شحال میشم![]()
سلام
هر دو برای رو کم کنی اما انگیزه ها متفاوته
اما انگیزه خانمها اینه که خودشون رو به استاد نشون بدن ولی پسرا اینکه خودشون یه جورایی بدرخشن
خانم ها فقط در صورتی که نسبت به هم احساس حسادت کنن به هم ضربه میزنن ولی آقایون به هر علتی که فکرش رو کنید بهم ضربه میزنن
البته این نظر کاملا شخصیه
نظر خودتون چیه؟
خانم روانشناسalamatesoal
نظر شما چیه ؟
ا
negar92
1-چند متلک متداول که مورد استفاده ی خودت یا دوستاتِ( خب بابا تو بخون چیزایی که شنیدی!) بگو ؟
من اهل متلک انداختن و این حرفا نیستم و این کار رو از فحش دادن بدتر میدونم
دوستم هم تا حالا ندیدم این کار رو انجام بده فاونم مثل منه
ولی یکی از بچه های دانشگاه تو یه جمعی میگفت با دوستم داشتیم میرفتیم( دوست طرف عینکی بوده اونم از نوع ته استکانیش )
که دیدم یه خانمی داره به ما نزدیک میشه که عینکیه ...تا به ما رسید برگشتم گفتم :ببخشید خانم ...شما گواهی نامه دارید که نشستید پست اون عینک ؟
خانمه بلافاصله برگشته و گفته این دوست خودتون چی؟
گواهی نامه داره که نشسته پشت اون اسکانیا ؟
2-احساست به ...
جوجه
از دیدن یه جوجه انقدر کیف میکنم که انگار دنیا رو بهم دادن
یه دختر بچه ناز
میخوام لپاش رو بکشم
گوش کردن یه آهنگ خوب
یه احساسی دارم که توصیف نشدنیه
فیلم هندی
اصلا دوست ندارم
ولی اگه نگاه کنممثل باغبان
3.به نظر تو چطور میشه فهمید که کسی رو دوست داری یا نه فقط بهش وابسته شدی؟
ساده است اینکه اونم به همون اندازه که دوستش داری باید دوستت داشته باشه
فردی از امام صادق علیه السلام پرسید : ای بزرگوار به من بسیار میگویند که دوستتداریم از کجا بفهمم که واقعا مرا دوست دارند
امام فرموند: به قلب خودت رجوع کن ...اگر تو هم او را دوست داشتی پس او هم تو را دوست دارد
4. کدوم یک از شخصیت های کاربرا رو دوست داری؟
خیلی هاشون رو ...تعدادشون واقعا زیاده 90درصد افرادی که تو لیست دوستان من هستن
5.فک نمیکنی یکم زود عصبی میشی؟
من زیاد عصبانی نمیشم
ولی اگه کسی از خط قرمز من رد شه فقط ناراحت شدنم رو بهش میگیرم تا متوجه شه و بیشتر از این نه
اهل گفتگو هستم و ناراحتیم رو میگم و بحث میکنم تا با طرفم کنار بیام
6.هدفت از اومدن به صندلی داغ؟
امتحان کردن خودم اینکه ببینم چقدر صادقم
7.بزرگترین حماقت زندگیت؟
دست انداختن استادم
8.قوانین زندگیت رو نام ببر!
اینا رو به خودم میگم
فقط با یه دختر دوست شو (همسرت)
سیگار ،مشروب، و هر نوع مواد مخدر دیگه هرگز
با هر پسری دوست نشو
با آدمای کوچیک دوست نشو چون برای قرار گرفتن تو دلشون باید کوچیک بشی ،
با دریا دلا دوست شو
اگه اشتباه کردی حتما عذر بخواه
دلیلی نداره از کارهای دیگران ناراحت بشی
دیگران رو درک کن هر چند اونا تو رو درک نکردن
به دیگران فرصت بده هر چند اونا به تو فرصت ندادن
به کسی بدهکار نمون ،این مهم نیست که دیگران همیشه بدهکارت باشن پس برای گرفتن طلبت عجله نکن
برای دیگران مفید باش هر چند اونا برات مضر بودن
با همه برخورد خوبی داشته باش اما با فرودستان برخودی مناسبتر از برخوردی داشته باش که با بالادستان داری
برای دیگران کم نذار ولی کم بردار
به حرفهای بیهوده دیگران اهمیت نده
شرایط رو تغییر نده
دنیا میدان بازی شطرنجه ، سرباز نباش ،وزیر باش ،اگه سربازی اشکال نداره فقط این رو بدون که میتونی وزیر شی فقط باید تا اخرش بری و کم نیاری
اگه کسی از حضور تو بدون خداحافظی رفت (منظور دنیای مجازی نیست چون شرایطش فرق میکنه فقط دنیای واقعی و روابط واقعی مد نظرمه)
بدون که اون آدم ارزش رفاقت کردن نداره
و ...
9.ادامه ی این جمله رو کامل کن: ستاره ها برای این روشنند که ...؟
ستاره ها برای این روشنن که بدانیم تاریکی هر چقدر فراگیر وظلمانی هیچگاه پایان روشنی و خالی از آن نیست
بلکه این تاریکی به واسطه کوچکترین روزنه نور ( امید) شکسته خواهد شد و تو همواره امیدوار باش حتی به باریکترین روزنه ها که میتوانی به واسطه آنها به روشنایی برسی
10.چرا خدا ادم ها رو افرید؟
چرا خداوند انسان را آفرید؟ اهداف آفرینش او چیست؟
همینا فعلن
من رو هم توصیف کن...
حساس ،سرزنده،هیجانی، روابط عمومی بالا ،عاشق فیلم هندی ،ناراحت نمیشین اگه بشین بدجور ناراحت میشین
یکم بیخیال ، الان میخواین از این شکلک برای من استفاده کنید،اطرافیانتون شما رو دوست دارن ...
سلاممن کاربر جدیدم اومدم چندتا سوال فوق فوق تخصصی بپرسمهمشونو جواب بده باشه؟1شاعر یه توپ دارم قلقلیه کیه؟2این واقعیتو تا چه حد قبول داری؟کریس سرور مسیه3چرا اگه ما دخترا بخوایم فوتبال بازی کنیم حتما باید موهامونو کوتاه کنیم و حجاب داشته باشیم؟چرا پسرا حجاب نداشته باشن؟4 چرا کریس اینقدر خوشگله؟چرا همه عاشقشن؟یعنی میشه یه روز بیاد ایران؟5چرا مرغ اینقدر گرون شده؟6چرا دخترا نمی تونن برن سربازی؟7چرا کریمی از پرسپولیس میره؟چون ما لیاقتشو نداریم یا اینکه اون لیاقت ما رو نداره؟8تا حالا به خاطر تیمت گریه کردی؟سوالام خیلی چرت بودن؟ببخشید بای یای
donya88
این رو یادم رفته بود جواب بدم
وزن : بین 82 تا 85 متغییره