اینا که گفته بودن فقط درسای ترم 6 به بعد رو تابستون ارائه میدن پس چرا توی لیست امتحانات که جدیدا اعلام کردن همه درسا هستش؟!!!![]()
اینا که گفته بودن فقط درسای ترم 6 به بعد رو تابستون ارائه میدن پس چرا توی لیست امتحانات که جدیدا اعلام کردن همه درسا هستش؟!!!![]()
سلام
من در زمانی که برای حذف اضطراری داده شد برای ترم تابستان هیچ درسیو حذف نکردم
ولی الان میخوام حذفشون کنم
اگه سر جلسه امتحان حاضر نشم خود به خود حذف میشه؟
در کل 6 واحد برداشتم که 3 واحدش زبان عمومیه.حالا میخوام زبان عمومیو امتحان ندم تا حذف بشه.در این صورت فقط 3 واحد میمونه.ایا به مشکل بر نمیخورم؟
مثلا در ترم پاییز یا بهمن اگه واحدتات از 12 واحد کمتر بشه اون ترم کلا برات حذف میشه و مرخصی رد میشه.ایا این موضوع در ترم تابستان هم به همین شکل هست؟
یه سوال دیگه
برای شرکت در امتحانات ترم تابستان باید کارت دانشجوییمو اعتبارشو تمدید کنم؟اگه تمدید نکنم به مشکل میخورم؟
sabr rishe hal moshkelat ast.
![]()
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
کلا برای حذف می توان سر جلسه غایب بود و خود به خود درس حذف بدون بازگشت شهریه می شود.
برای شرکت در جلسه امتحان ترم تابستان نیاز به تمدید کارت نیست و با فیش واریز شهریه و کارت ورود به جلسه می توان شرکت کرد.
حداقل دروسی که هر ترم برداشته میشه باید 12 واحد باشه و اگر در امتحانات پایان ترم شرکت نکنید بعضی از درس ها و یا نمره قبولی نگیرید مهم نیست .....
مهم همون حداقل اخذ12 واحد برای هر ترم می باشد حالا به هر تعداد واحد اخذ شده را قبول شوید به خودتون بستگی دارد
موفق باشید
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور