سحر خانوم منم تبریک میگم!! امیدوارم همیشه درخوشی و مهربونی و خدای نکردی ناراحتی و غم همیشه یار و هم دم هم باشین! و تمام پستی و بلندیهای زندگی رو با کمک و همیاری هم هموار کنید!
با احترام
سحر خانوم منم تبریک میگم!! امیدوارم همیشه درخوشی و مهربونی و خدای نکردی ناراحتی و غم همیشه یار و هم دم هم باشین! و تمام پستی و بلندیهای زندگی رو با کمک و همیاری هم هموار کنید!
با احترام
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
اقا طه چه حسی دارین از اینکه منو دارید حسابی میسوزونید
بیشتر بهش انتقام گیری میاد تا سوزاندن خب بریم سراغ جواب سوالا
1.هردوشون رو دوست دارم اما فیلم بیشتر
2.سریال ایرانی "خواب و بیدار"وسریال خارجی"lost year
3.بیشتر موضوعات فیلم های ایرانی مثل هم هست و همشون هم مثل یک اندازه خوب میبینم تا الان هیچ فیلم ایرانی رو بهتر از بقیه ندیدم ,فیلم خارجی "if only
4.شهاب حسینی و کتایون ریاحی
5.Halle Berry","Tom Hanks"
6.خب هر انسانی هنری در وجودش هست هنر احساسات انسان هارو به شکل زیبا بیان میکنه و به نظر من انتهاءو مقصد هر هنر چیزی جزء زبیایی نیست و رابطه اش هم با کامپیوتر یک رابطه ی خیلی عمیق و مستقیم هست مثلا خیلی چیزهای زیبا و رویایی موجود در زندگیمان با استفاده از کامپیوتر ساخته شده است
7.فرهنگ در واقع زبان هنر تمدن آداب و رسوم و سنت های انسان هاست که فرهنگ انسان ها در هر نقطه از جهان بایکدیگر فرق داره
8.به نظر من هر انسانی باید در زندگی دارای منطق وانسان فلسفی باشد و اتفاقات و سرنوشت هایی که در زندگی برایش رخ میدهد رو استدلال و ارزیابی کند تا فکر و ذهنش به خطا و غلط راه نیابد ورابطه اش هم باکامپیوتر؟ دیگه رابطه شو اقا طه زحمت میکش میگن چون خیلی به منطق و فلسفه علاقه دارن
9.انسان زیاد هنرمندی نیستم ولی به فرهنگ و اداب و رسوم و سنتی که دارم خیلی پایبندم انسان تقریبا منطقی هستم و فلسفه رو هم دوست دارم
10.خب معلومه اگه این هارو در زندگی داشته باشه یک انسان موفق محسوب میشه اگر یک هنرمند باشه طبیعت و زیبایی هاشو به راحتی میتونه درک کنه اگر انسان بافرهنگ باشه میدونه که وقتی موز میخوره پوستشو تو خیابون و نمی اندازه اگر منطقی باشه هر ادعایی رو که انکار میکنه برای اون دلیل و اثبات میاره و اگر فلفسی باشه همیشه به دنبال جواب سوال هایی که از زمان تولد براش پیش اومده میگردهممنون بابت سوال ها
موفق باشید
فریبا جون من برا چند روزی نمیتونم ان شم و بقیه ی سوالات رو هم بعدن جواب میدم
بقیه هم احیانا اگه خواستن سوال بپرسن بزارن برا دو سه روز دیگه چون به احتمال زیاد چند روزی نیستم
ممنون
میگم که چرا حالا انقدر به حقوق و قضا علاقه داری؟
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
Safir Network Solutions
Cisco, Linux, Microsoft & Mikrotik
Contact
Mail : AliRezazadeh {AT} Live {DOT} com
MSN ID : AliRezazadeh@live.com
Y! ID : Redalex2002سایت دانشجویان IT پیام نور کرج http://ITCentre.ir
سلام من اومدم ببخشید دیر شد
1.نه زیاد
2.شازده کوچولو
3.نوسنده ای مد نظرم نیست
4.باور کردن دروغیکه انسان صد بار شنیده آسان تر از حقیقتی است انسان حتی یکدفعه هم آن را نشنیده است . جان کایزل
5.
اگر آن ترک شيرازي به دست آرد دل ما را
به خال هندويش بخشم سمرقند و بخارا را
6.حافظ
7.خواننده ی غیر مجاز (سیاوش قمیشی) و مجاز( خواجه امیری و چاووشی )و خارجی ( کریس دی برگ)
8.همه نوع ترانه گوش میدم ولی بیشتر آهنگ های یواش و غمگین دوست دارم
7.کسی رو اسم نمیارم چون ممکنه خواننده ی مورد علاقه ی یکی از شماها باشه