هر کس حق داره نظرش رو بگه همون طوری که یک خانم خارجی با دیدن یه خانم محجبه شاید همین حرفارو بزنه! همون طوری که گذاشتن چادر و روسری توی خیلی از کشورها ممنوع هست، کشور ما هم با بیحجابی مخالفه!
حالا درست یا غلطش بماند
هر کس حق داره نظرش رو بگه همون طوری که یک خانم خارجی با دیدن یه خانم محجبه شاید همین حرفارو بزنه! همون طوری که گذاشتن چادر و روسری توی خیلی از کشورها ممنوع هست، کشور ما هم با بیحجابی مخالفه!
حالا درست یا غلطش بماند
ما هم دقیقا کار همون کشورها رو به شکل دیگه ای تکرار میکنیم، پس در جایگاهی نیستیم که بخواهیم اونها رو به خاطر اینکه نمیذارن یه خانم مسلمان باحجاب باشه مورد نقد قرار بدیم.
تا حالا دیدیدخانومای بزرگ و سرشناس دنیا وقتی وارد کشورمون میشن مجبورن پوشش اسلامی رو رعایت کنن. این درحالی هست که خانومای ما توی اون کشورها میتونن حجابشون رو حفظ کنن و این اجازه رو دارند.
ممکنه اون خانوما که شما میفرمایید بیحجابند اصلا مسلمان نباشند و دین دیگه ای داشته باشند ولی چون در کشور ما هستند مجبورند حجاب رو رعایت کنند.
همون طوری که زنان مسلمان مجبورند در بعضی کشورهای دیگه چادر و روسری رو از سرشون بردارند. پس حالا دیدیم که ما هم مثل هموناییم، حالا یه جور دیگش![]()
یه مورد رو مثال بزن که یه نفر محجبه به خاطر حجابش تو خیابون دستگیر شده باشه فرانسه بعضی از دانشگاهاش حجاب ممنوع
فقط زدن روبنده جریمه داره و ممنوع
کلا تبلیغ ادیان تو دانشگاه ها غرب ممنوع تو ایتالیا چند وقت پیش یه قانون گذاشتن صلیب رو از تو مدارس جمع اوری کردن
چنین قانونی تو غرب نیست که اگه کسی حجاب داشت تو خیابون دستگیر بشه جریمه نقدی بشه اگه اونا هم روزی اینکارو بکنن کار اشتباهی کردن دلیل نمی شه ما نجام بدیم
همین عربستان که حکومتش اسلامی حتی در عربستان فقط در مکه و مدینه که غیر مسلمان هم اجازه ورود نداره حجاب اجباریه و در شهرهای دیگر مثل ریاض و جده اجباری نیست من نمی دونم کجای اسلام گفته حجاب برا غیر مسلمان هم واجب مگه همه ایرانی ها مسلمونن کسی از قلب کسی خبر نداره ممنون میشم کسی سند معتبر بیار در این ضمینه از قران یا سنت رسول الله که غیر مسلمون باید حجابشو رعایت کنه
چرا نباید برده ها حجاب داشته باشند؟
آيه 59 احزاب به شرح زير است:
يا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْواجِكَ وَ بَناتِكَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنينَ يُدْنينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلاَبِيبِهِنَّ ذلِكَ أَدْنى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلا يُؤْذَيْنَ وَ كانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحيما؛
اى پيامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: «جلباب ها [روسرىهاى بلند] خود را بر خويش فروافكنند، اين كار براى اينكه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگيرند بهتر است (و اگر تا كنون خطا و كوتاهى از آن ها سر زده توبه كنند) خداوند همواره آمرزنده رحيم است.
تو این ایه نگفته همه زنان گفته مومن اگه ایه ای هست که گفته همه ممنون میشم بگین
ممنوعیت روبنده در فرانسه به علت امنیتی وضع شده که چهره ها مشخص باشه
شما یه ماسک رو صورت بزن برو تو خیابون ببین نمی گیرنت
یکی دیگه ازدلایلش هم اجبار خانواده ها به فرزنداشون بوده
دوما من نمیدونم اینا چرا کشور خودشون رو ول میکنن میرن فرانسه؟ما ایرانی هستیم نه تبعه ی ایران
خود فرانسوی ها که مسلمون نیستن و محجبه نیستن مهاجر هستند مسلمونا از کشورا عربی شما نگاه کنی یه افغانی تو ایران حقوقش با یه ایرانی برابر؟
ادم تو کشور خودش نباید بتونه طبق سلغه خودش لباس بشوشه این اجتماع جامعه کیه ما هم جزوی از اجتماع هستیم
چه جور پی به این قضیه بردین من اقلیتم؟ حلا گیریم من اقلیت حق ندارم پوشش خودم رو خودم انتخاب کنم؟
فرض کن یه عده اکثریت هستن این دلیل میشه حقوق انسانی اقلیت رو بگیرن ازشون؟
تو فرانسه روبنده ممنوع به خاطر حوادث 11 سپتامبر دلیلش کسی که صورتش رو بپوشونه اگه کاری کنه پلیس نمی تونه تشخیص بده برا همین ممنوع
شما کانال فرانسه رو نگاه کنی میبینی تو خیابون مسلمونها محجبه هستن ولی کسی که صورتش رو بپوشونه بش گیر میدن
کلا تو غرب دین یه چیز شخصی استفاده از نمادا دینی ممنوع اونجا تو مکان های علمی
ولی کسی بی حجاب می تونه تو خیابونا ایران راه بره؟
قبول دارم تو مدارس ممنوع ولی ایا تو خیابون هاشون هم ممنوع حجاب؟
من که کاره ای نیستم ولی سوال من اینه
فرانسه کار درستی میکنه به حجاب مسلمونا گیر میده ؟
سوال اساسی من اینه به نظر شما باید به انسان پوشش تحمیل بشه یا خودش با سلیقه خودش انتخاب کنه؟
من نظر خودمو گفتم
واقعیت تلخیه دوست من. اینکه به خاطر اکثریت حقوق انسانیه اقلیت نادیده گرفته میشه!
توی تاریخ چند نمونه از این واقعیت های تلخ میتونی مثال بزنی؟ منم مثل شما مخالف این قضیه هستم ولی نمیتونم انکارش کنم . حادثه ی هیروشیما و ناگازاکی یک نمونه ی تلخ وحشتناک از این واقعیته .
دیگه غیر انسانی تر از این هم هست؟
رویا جان کجا رفتی تو جنگ جهانی بحث موضوع تایپیک این بود که چرا بعضی ها حجاب رو به طور کامل رعایت نمی کنن کسایی که بی حجابن انسان های تباهی هستند
منم گفتم اینطور نیست
چکیده حرفم این بود که پوشش اجباری زیر پا گذاشتن حقوق انسانی مردم و نوع پوشش هر کس به خودش مریوطه
الان مشگل ما این نیست قدیم جنگ جهانی شده کی پیروز شده کی شکست خورده مشگل ما اینه تو خیابون تو وطن خود ادم کسی که سوادش از خودت به مراتب پایین تره میاد به ظاهر و شخصیتت گیر میدهمی خواد درس اخلاق بت بده در بهترین حالتش بر خوردای دیگه هم حتما تو خیابون خودتون دیدید
لازم نیست ادم تحصیلاتی در علوم اجتماعی داشته باشه تا این اهانتی که به شخصیتش میشه رو درک کنه
من برات مثالی زدم چون گفتی حقوق اقلیت به وسیله ی اکثریت نباید پای مال شهحالا جوش نیار بابا ترسیدیم
![]()
میزنم خوردو خاک شیرت میکنم پسراااااا![]()
قانون باید عادلانه باشه
قوانین ظالمانه همیشه از بین میرن تاریخ اینو نشون داده چند هزار سال برده داری یه کار قانونی بود ولی الان برده داری جزو قانون نیست
اگه همه بردها به این فکر می کردن برده داری چون قانون پس باید قبول کنند هنوز برده فروشی قانونی بود
![]()
عزیزم بحث اینه که چرا دخترا یا پسرا خودشون این طوری بد حجاب شدن بحث این نیست که ما بریم با کسی که بد حجابه برخورد کنیم. منم با کسایی که این کارو میکنن مخالفم اما از اینم که میبینم نمیتونم کاری برای بد حجابی اینها بکنم که ضررش به منم میرسه ناراحتم . دوست دارم بحثو به جایی ببریم که چرا جوونا این طوری لباس میپوشن و...این که چرا فکر میکنن اگه بهتر و پوشیده تر لباس بپوشن و بهتر برخورد کنن ضرری به اونها میرسه و انگار بسته شد ن و این که برده میشن و باید از3دستورات بقیه اطاعت کنن. این که هر کسی هر لباسی بپوشه دست مگه اجبار کردن که مثلا همه مانتو بلند مشکی بپوشن؟؟نه اما خوبه تو انتخاباتمون عاقلانه انتخاب کنیم که حقوق خودمون حفظ بشه و به بقیه هم احترام بگذاریم![]()