من لبتاب رو ترجیح میدم
خودم هم دارم
میتونم همه جای خونه ازش استفده کنم
یا هر جا ی دیگه
استفاده از اینترنت دانشگاه با لبتاب خودم هم خیلی حال میده
من لبتاب رو ترجیح میدم
خودم هم دارم
میتونم همه جای خونه ازش استفده کنم
یا هر جا ی دیگه
استفاده از اینترنت دانشگاه با لبتاب خودم هم خیلی حال میده
سلام ممنون از تاپيك جالبي و مفيدي كه ارائه داديد من پي سي رو به خاطر كارايي بيشترش ترجيج ميدم اما لپ تاب هم تو جاي خودش ميتونه خيلي مفيد باشه مثلا وقتهايي كه بايد پروژه ارائه بديد ولي مجبوريد بريد بيرون يا دانشگاه ،اين جاست كه لپ تاب به كار مياد......البته بازم ميگم من پي سي روبيشترترجيج ميدم ..![]()
سلام
عزیز مثل اینکه شما ایرانی نیستید
مگه نمیدونید ایرانی های کتاب میخرند یه تعدادشون از رنگ جلد کتاب خوششون میاد میگیرند و توشم نگاه نمیکنند
یه تعدادبه حجم و قیمتش
یه تعداد به اسم نویسنده یا مالف نام کتاب که حفظشون کنند و خودشون تو مباحث مطرح کنند.
یه تعداد به خاطر چند مطلب از آن رو تو جایی اسفاده کردن (کنفراس و مقاله و ...)
یه تعداد برای خواندن 2درصد
یه تعداد هم که واقعا خواننده هستند پولشو ندارن بگیرن بعد این که او کتاب از رده خارج شد میگیرن میخونند
حالا ببینم اون لپ تاپ شما واقعا لبش تاب خورده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما کجائید اونائی که واقع به این وسیله نیاز دارن بعد گذشت زمان طولانی موفق به خرید آن میشن.
اما روی هم رفته برا ما ایرانی ها که در صد کم مان کامپیوتر را به معنای واقیش ازش کار میکشیم لپ تاب برای آنهایی که پول دارند صلاح است بگیرند
سلام من نظرم رو فقط راجع به خودم ميگم چون نميتونم به صورت كلي صحبت كنم.دوستم به نظرم سوالي كه پرسيدي اصلا سوال جالبي نبود اخه هر كسي نسبت به كارش وسيله مورد نظرشو استفاده ميكنه من اگه لپ تاپ نداشته باشم اصلا كارام درست پيش نميره چون اكثرا خونه نيستم و كارم با نرم افزار اتوكد هست پس نياز خيلي زيادي به لپ تاپ دارم و پي سي كارم رو راه نميندازه ميشه گفت كسايي كه از لپ تاپ براي موسيقي و كلاس گذاشتن استفاده ميكنن خيلي احمقن البته با عرض معذرت
khob be nazare man in hastesh ke labta kheli naze va hamlesh rahate badesham mishe ba khodet hameja bord rahatam az net estefade kardesh