بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 4 از 13 اولیناولین ... 23456 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 از مجموع 124

موضوع: صندلی داغ شماره 14 [کاربر مژگان ] ( سرپرست ارشد باشگاه )

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط آبجی نمایش پست ها
    دیروز اصلا باز نمیشد صفحه اما الان باز شد منم بدو بدو رفتم ثبت نام کردم

خب سوالهای بعدیم :

1- تا بحال مشروط شدی ؟؟؟

2- امارشو داری چند تا از درسهات رو افتادی ؟؟؟

3- اگه بخوای تو موارد زیر به خودت نمره بدی چه نمره ای میدی؟جلوی هر کدوم بنویس....
    وفا
    لجبازی
    عاشقی
    صداقت
    گذشت
    صبر
    تلاش
    شهامت
    عدالت

4- از نظرت دانشگاه بیشتر به کدوم یک از جاهای دیگه میخوره :
    - سبزی فروشی
    - بقالی
    - کلوپ
    - اتاقی برای چت
    کافی شاپ
    و یا خودت چه اسمی میزاری

5- اگه بچه های سایت همگی بیان خونه تون چکار میکنی ؟؟؟

6- راجب فلسفه و اون سوال معروف مرغ اول بوده یا تخم مرغ که احتمالا شنیدی اما میدونی کدومش اول بوده ؟؟؟ حالا کدوم بو.ده و چرا ؟؟؟

7- چرا لک لک موقع خواب یه پاشو بالا میگیره ؟؟؟

8- خب حالا که اقا طه ازت طرفداری کرد یه لطیفه بگو

9- اسم معلم اول دبستانت ؟؟؟

10- یه خاطره از دانشگاه برامون میگی

ممنون خانومی
    خدایا به دادم برس باز که شما سوال پرسیدید
    1_ نه...واقعا نه ...بغیر از این ترم که نمیدونم چی شد ؟اخه من خودم برای بچه ها جلسه رفع اشکال گذاشته بودم اونوقت خودم نمره نیاوردم ...موضوع روتو وبلاگم نوشتم وواقعا نمیخوام دوباره یاداوری کنم اونم با معدل بالای 17 خدارو خوش نمیاد

2_ ...جوابش معلوم شد دیگه

3_ خب نمره از بیست اگه باشه

وفا 18
    لجبازی اکثر مواقع 20 بعضی مواقع هم 0
    عاشقی 20
    صداقت 20
    گذشت 22
    صبر 15 یا 15 وگاهی هم نمره مشروطی
    تلاش 20
    شهامت 20
    عدالت
    اینو بقیه باید بگن خودم فکر می کنم چیزی رو برای کسی میخوام که برای خودم هم دوس داشته باشم واین خودش نوعی عدالت ه
    شانست چیزهایی رو پرسیدی که من دارم وگرنه اونقدر هاهم خوب ومیزون نیستم !

4_ عجب سوال سختی بستگی به محیط اون دانشگاه ، شهر ودانشجوهاش داره...شاید بشه بگم شهر هرت

5_ اینو از ته دل می گم من عاشق مهمون ام واعتقادم اینه که مهمون روزی خودشو میاره

6_ مرغ بوده به همون دلیل فلسفه ه

7_ خستگی پاش در بره

8_ یادم نمیاد کمی خسته ام

9_خانم بیات

10_ والا اینی که برای شما می خوام بعنوان خاطره بگم برا ی خودم زندگیه!! خب زیاده ولی بیشترشون یه جورایی تصویریه ووقتی بخوام بصورت نوشتاری اینجا بنویسم خیلی جالب از کار در نمیاد .اینکه چطوری عین این ننه بچه ها برا ی دوتا از دوستام ( نفیسه وزهرا) دنبال ژتون سلف بودم ...خب اگه قیافه من وقیافه اون دوتا که عین کره خر های یتیم به من نگاه می کردند ومی شد تصویریش کرد بعدا می شد بگی دارم خاطره تعریف می کنم .

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط negahefarda نمایش پست ها
    سلام : واقعا که :
    چرا به اون بنده خدا یه بار همسر گرامی : آقام : نگفتید !!!!!! وا مصیبتا وااااااااااا ......

این که ایشون باید تهرونی بوده باشه که از همون اول مشخص بود حالا هم که اقاش مشهدیه باید معلوم باشه ماجرا چی به چیه دیگه !!!!

1-دختر کوچلو بودی موهات رو خرگوشی می بستی ؟
    2-وقتی که خودت رو شناختی کی بود ؟
    3-محرم و ماه رمضون چه حالیه واست ؟
    4- نظرت در مورد dance آقات چیه ؟ کی بود هم که میزنه دیگه دیکه بیا قر کمر و..... ؟؟!!!!!!!! و دنسش خنده داره یا نه ؟
    5- چی شد که فکر کردی اقات خوش بختت می کنه ؟ چی درش دیدی که بهتر از کسای دیگه ای بود که صف کشیده بودن ؟
    6- چندتا نصیحت به دخترای دم بخت ؟!!!
    7- چند تا نصحیت در مورد پسرای که می خوان برن زن بگیرن و از اون ساعت خواستکاری !!!!!!!
    8-مشقهات رو کی برات می نوشته ؟
    9- اگه می تونستی برگردی به دوره بچه گی : زمان انتخاب همسر : زمان انتخاب رشته : چه می کردی ؟
    10-عشق یعنی چی ؟ مرگ یعنی چی ؟

این هم واسه اهلش :

حالا بگو بنوازندند:

به مژگان سیه کردی هزاران رخنه در دینم

بیا کز چشم بیمارت هزاران درد برچینم

الا ای همنشین دل که یارانت برفت از یاد

مرا روزی مباد آن دم که بی یاد تو بنشینم

جهان پیر است و بی‌بنیاد از این فرهادکش فریاد

که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم

ز تاب آتش دوری شدم غرق عرق چون گل

بیار ای باد شبگیری نسیمی زان عرق چینم

جهان فانی و باقی فدای شاهد و ساقی

که سلطانی عالم را طفیل عشق می‌بینم

اگر بر جای من غیری گزیند دوست حاکم اوست

حرامم باد اگر من جان به جای دوست بگزینم

صباح الخیر زد بلبل کجایی ساقیا برخیز

که غوغا می‌کند در سر خیال خواب دوشینم

شب رحلت هم از بستر روم در قصر حورالعین

اگر در وقت جان دادن تو باشی شمع بالینم

حدیث آرزومندی که در این نامه ثبت افتاد

همانا بی‌غلط باشد که حافظ داد تلقینم

حالا حالا هااا با همتون یه کارای دارم .

بدرود !!!!
    اصلا کلمه شوشو یکی از افتخارات من در دنیای مجازیه این کلمه اولین بار توسط من در جمع دوستان مجازی اختراع شد
    بعدش از کجا فهمیدی که من تهرانی ام ؟ یا اصل قضیه من وشوشو چی بوده ؟

1_ نه .. مامانم می گفت موی کوتاه تمیز نگه داشتنش راحت تره برای همین همیشه موهام کوتاه بود یا پسرونه یا مدل گوگوشی یا کلوش کوتاه

2_منظورت ونفهمیدم .منظورت از شناخت چی بوده ؟

3_ برای من مقدسات ، مقدسات وکاری هم به قبول یا تکذیبشون ندارم .خب تو محرم همیشه بخاطر فضایی که ایجاد می شه حس وحال خوبی ندارم البته بیشتر ادم وافسرده می کنن تا جذب عقاید کنن

4_ من از مردهایی که مردونه نمی رقصند خوشم نمیاد _ محمد خردادیان یکیش _ وقتی می گن مرد وزن... خب باید متفاوت باشن دیگه ، یکی رو می بینی واقعا اگه فکر نکنی مرد ه خیلی عالی هم می رقصه ولی خب من خوشم نمیاد.شوشو من تقریبا مردونه می رقصه .اگه هواسش به کارای من نره عالی تر هم می رقصه

5_ میدونی یه شناخت عمیق حدود 5 ساله پشت این ازدواج بود واین که میدونستم همیشه یه چیزه صددرصد ایده آل وجود نداره وزندگی یه چیزی ورای تصورات ادم می تونه باشه ودر اصل هست .ولی راست وحقیقتش همون شناخت خیلی عمیق وطولانی باعث این همه اعتماد داشتن من به شوشو شد . دیگه تو یه همچین رابطه ای همه خصوصیات طرف دستت اومده وفیلم وفیلم بازی ها هم اگه بر فرض وجود داشته باشه دیگه تموم شده بوده !

6_ گاهی بهشون حق میدم که شرایط سخت برای ازدواج بذارند چون وقتی یه نصف جمعیت رو بخوای نصیحت کنی باید اون نصف دیگه رو هم نصیحت کنی .من نمی تونم بگم مهریه خوب نیست خرج سنگین نکنید ویا برید ازدواج همین مثلا اجنبی ها از قول خودمون رو ببینید که چقدر درعین سادگی با شور ونشاط وکم خرج برگزار می شه تا وقتی که جامعه ما وقوانین ما وعرف ما نه پشت خانم هاست ونه اصلا اونها رو در نظر می گیره ....پس نمی تونم چیز خاصی که اعتقاد قلبی خودم هست وبهشون بعنوان نصیحت بگم .هر چی دیگه هم بگم جزو اعتقادات من نیست .ولی خب باید جامعه ومردم وقوانین وعرف عوض بشه . _ میدونم این عوض شدن باید از خودمون شروع بشه ، ما شروع کردیم وپس بقیه هم بسم الله _

7_ جوابش بالا هست .....زیاد به خواستگاری بدون شناخت قبلی عقیده ندارم .پس نظر هم نمیدم !

8_ خود بیچاره گردن شکسته ام

9_ مطمئنا همین شوشو وهمین رشته .خب وقتی من خواستم برای بار سوم دانشجو بشم گفتم رشته حسابداری فقط هم دانشگاه مشهد ...پس صد در صد به خواست وتمایل خودم بوده

10_ عشق یعنی
    عشق يعني يك سلام و يك درود

عشق يعني درد و محنت در درون

عشق يعني يك تبلور يك سرود

عشق يعني قطره و دريا شدن

عشق يعني يك شقايق غرق خون

عشق يعني زاهد اما بت پرست

عشق يعني همچو من شيدا شدن

عشق يعني همچو يوسف قعر چاه

عشق يعني بيستون كندن بدست

عشق يعني آب بر آذر زدن

عشق يعني چون محمد پا به راه

عشق يعني عالمي راز و نياز

عشق يعني با پرستو پرزدن

عشق يعني رسم دل بر هم زدن

عشق يعني يك تيمم يك نماز

عشق يعني سر به دار آويختن

عشق يعني اشك حسرت ريختن

عشق يعني شب نخفتن تا سحر

عشق يعني سجده ها با چشم تر

عشق يعني مستي و ديوانگى

عشق يعني خون لاله بر چمن

عشق يعني شعله بر خرمن زدن

عشق يعني آتشي افروخته

عشق يعني با گلي گفتن سخن

عشق يعني معني رنگين كمان

عشق يعني شاعري دلسوخته

عشق يعني قطره و دريا شدن

عشق يعني سوز ني آه شبان

عشق يعني لحظه هاي التهاب

عشق يعني لحطه هاي ناب ناب

عشق يعني ديده بر در دوختن

عشق يعني در فراقش سوختن

عشق يعني انتظار و انتظار

عشق يعني هر چه بيني عكس يار

عشق يعني سوختن يا ساختن

عشق يعني زندگي را باختن

عشق يعني در جهان رسوا شدن

عشق يعني مست و بي پروا شدن

عشق يعني با جهان بيگانگى

مرگ یعنی پایان دنیا

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط moongirl نمایش پست ها
    سلام مژگان جون
    سوالای من درمورد شوهمل عزیزت
    1- اگر پاک کن بودی کدوم خصوصیت شوهمل گلت رو پاک می کردی؟
    2- اگر مداد رنگی بودی شوهمل گلت رو چه رنگی می کردی؟
    3- اگر می خواستی بهترین خصوصیت اخلاقیشو انتخاب کنی کدوم خصوصیتش رو انتخاب می کردی؟

1_ میدونید یه سری از اخلاق های بد نیستند شاید برای ادم خوشایند نباشن .مممم... من این اخلاق کمرویش با من تو جمع رو پاک می کردم .تو خونه شوشو واقعا دنباله من ه ولی تو جمع ....نمیخوام دائم منو بغل کنه ویا ابراز محبت کنه ولی میخوام در حدی باشه که نشون بده من ودوس داره

2_ رنگهای روشن طیف رنگهای قرمز _ که کمرنگ ، پررنگ می شه ومیره تا به سمت صورتی وگلبهی کمرنگ _ رنگ نارنجی وسبز وسوسنی وهمه رنگهای شاد

3_ به کلمه واقعی _ نه اونی که تو جامعه ما مستدل شده _ مرد بودنش رو...یه مرد واقعی که مثل بیشتر مردا فکر نمیکنه واونی که برای خودش دوس داره برا ی همسرش هم _ شاید بقیه برای دیگران حق بدونن ولی جایی که به همسرشون ختم بشه رو حق نمیدونن ومی گن زنمون پررو می شه _ دوس داره .میدونه که یه سری از مسایل مشترک ه وحق هردوس ( زن ومرد ) حتی اگه جامعه به زن در این مورد بها نداده باشه یا طردش کنه یا اصلا زن رو به حساب نیاره اون اینجوری فکر نمی کنه .خیلی خیلی منطقیه حتی اگه با خواسته هاش همخونی نداشته باشه منطق به خواسته هاش وحتی اعتقاداتش می چربه پس یه همچین فردی اعتقاد تلطیف شده ومنطقی ودرستی داره که مورد قبول اکثر مردم منطقی هست حتی اگه برای یه عده تو جامعه ما خوشایند نباشه .

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط yamahdi نمایش پست ها
    سلام مژگان خانم
    اینم سوالات من:
    تاچه حدمذهبی هستی؟
    ازبین کلمات ادب شجاعت رفاقت سلامت به تربیب اولویت هاانتخاب کن.
    زندگی ازتهران به مشهدسخت نیست؟
    دوست داری سرکاربری؟

_ مذهب خیلی واژه گسترده ایه .از نظر ظاهر اصلا مذهبی نیستم واز نظر اعتقادی مذهب باید تو قلب ادم باشه .منظورم این نیست که کسی که مذهبی هست نباید ظاهرش مذهبی باشه نه ....من خودم یه سری اعتقاددارم که صددرصد اون اعتقادات تو رفتار وگفتار ومنش من تاثیر می ذاره .ولی به اون شکلی که حس می کنم منظور شماست نه ..من ادم مذهبی نیستم .

_ سلامت
    ادب
    شجاعت ورفاقت .به نظر من اول ادم باید سلامت باشه چه از نظر ظاهری وچه از نظر باطنی ویه ادم با سلامت حتما باید ادب داشته باشه .ادب از نظر من فقط رفتار خوب ومودب بودن وشامل نمی شه .ادب یعنی وقتی یه رفتاری با کسی انجام میدی اونم می تونه اون رفتار رو با تو انجام بده ...پس بقیه واژه هایی که اسم بردید در داشتن همین ادب خلاصه می شه .ادم سالمی که ادب داره حتما شجاعت ورفاقت هم داره .شجاع ه وقبول میکنه اگه اشتباهی مرتکب شده باشه وسعی در رفع کدورت می کنه وهمه حواسش به نگهداری یه رابطه خوب وسالم دوستانه هست پس رفاقت هم داره ! ...اولین وبالاترین نعمت ونیاز ادم سلامت وداشتن آرامش خیاله وبعدش ادب که خودش سر منشا داشتن هر خصلت وخوی پسندیده ای می شه

_ اگه بگم نه دروغ می گم عین سگ !!..خیلی سخته حتی الان بعد از گذشت ده پانرده بیست سال !!! واقعا سخته ...خب طرز فکر وتفکرات هر جایی با جای دیگهمتفاوته دیگه ..نمی خوام بیشتر بگم که شاید سو تفاهم ایجاد کنه.

_ خب من تا قبل از قبولی در دانشگاه سر کار می رفتم .الان زیاد تو فکرش نیستم .خیلی به خونه اهمیت می دم ویه کاری می خوام که همه چی زندگی در اولیت باشه .ولی خوب خودمو هم خیلی دوس دارم ونمی تونم یه خانم پشت اجاق گازی باشم .یکی دوتا پیشنهاد خوب داشتم وعین احمق ها نه گفتم .تا ببینم بازم دوست صمیمیم آقا شانسه !بازم در خونمون میزنه یا نه ؟

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حریف می طلبیم ...نبود ؟

من همچنان بی امضاء

Dr.Mobile آواتار ها
    • 2,781

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته
    محل تحصیل
    موبايل
    شغل , تخصص
    موبايلي
    رشته تحصیلی
    موبايل
    راه های ارتباطی

سلام
    اينم يك چنتاي از هزار سوالات من
    قسمت اول

1_تا حالا چند واحد درسیت رو افتادی؟
    2_
    بهترین خاطره دوران کودکی؟
    3_
    بدترین خاطره کودکی؟
    4_
    به نظرت وقتی نخوای سئوالی رو جواب بدی چه باید کرد؟
    5_
    دوست داری کجا سفر بری؟
    6_
    اگر فقط بتونی یک نفر رو با خودت ببری سفر,دوست داری کی همسفرت باشه؟

قسمت دوم

1. دوست داشتی جای کی بودی؟ چرا؟
    2. تاحالا کجاهات شکسته؟ چند سالت بوده؟
    3. تا حالا کجاهات بخیه خورده؟ چند سالت بوده؟
    4. قدت چقدره؟دكي فضولي
    5. چند کیلویی؟دكي فضولي
    6. سایز پات چنده؟دكي فضولي
    7. از ارتفاع میترسی؟
    8. موهات چه رنگیه؟ دكي فضولي
    9. چشات چه رنگین؟
    10. اهل موسیقی هستی؟
    11. اگه ساز میزنی، چه سازی؟
    12. چه جور موسیقی ای گوش میدی؟
    .

ديگه ببخشيد بعضي هاشون خيلي داغه و خودم جوابشو دام

donya88 آواتار ها
    • 2,753
    كنترل باشگاه

عنوان کاربری
    كنترل باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام اومدم جواب بده
    1- يجايي اون بالاها نوشته بودي براي بار سوم كه دانشجو ميشي . اگه ممكنه شفاف سازي كن؟

2- احساس مي كنم تمام كارهاي داخل و خارج از خانه به گردن تو هست چرا اينطوري فكر مي كني ؟( البته اگه درست حدس زده باشم ) به نظر من اينطوري طرف مقابل عادت ميكنه و يه جاهايي و يه زماني ميرسه كه خسته ميشي اون موقع بايد كمكت كنه اما نه بلد نه دلش مي خواد ( تنبل شده )

3- الان امار طلاق كشور پايين اومده . فكر مي كني دليلش چي ميتونه باشه ؟
    4- از نظر من اقتصادوحسابداري بهم ربطي ندارن( به جز چند واحد مشترك كه طبيعيه ) . نظرت چيه ؟با دليل

5- نظرت در مورد فاركس چيه ؟ اطلا عاتت تا چه ميزانه ؟
    6- در مورد بازار بورس چي ؟ الان سهام كدوم شركتها پيشتازه ؟ شاخص بورس ايران به چند رسيده ؟ ( دقيق نمي خوام )

7- همسرت چه تيپيه ؟( جسمي و شخصيتي )
    8-فكر كنم به تجملات خيلي علاقه داشته باشي خصوصا چيزايي كه برق ميزنه و دوس داري تو يه جمع سرامد باشي و مورد توجه همه ادم كم حوصله و عجولي هستي .درس بود ؟ اگه نه توضيح بده
    موفق باشي

.
    O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط dr.mobile نمایش پست ها
    سلام
    اينم يك چنتاي از هزار سوالات من
    قسمت اول

2_
    بهترین خاطره دوران کودکی؟
    3_
    بدترین خاطره کودکی؟
    4_
    به نظرت وقتی نخوای سئوالی رو جواب بدی چه باید کرد؟
    5_
    دوست داری کجا سفر بری؟
    6_
    اگر فقط بتونی یک نفر رو با خودت ببری سفر,دوست داری کی همسفرت باشه؟

قسمت دوم

4. قدت چقدره؟دكي فضولي
    5. چند کیلویی؟دكي فضولي
    7. از ارتفاع میترسی؟
    9. چشات چه رنگین؟
    10. اهل موسیقی هستی؟
    .

ديگه ببخشيد بعضي هاشون خيلي داغه و خودم جوابشو دام

قسمت اول

اینو که قبلا جواب دادم .فقط یه درس اونم ترم گذشته با معدل بالای 17
    2_بهترین خاطره دوران کودکی؟

سوالا می پرسی هان ؟...یه به سنم نگاه کن ببین چیزی از اون موقعا یادم مونده یا نه ؟
    3_بدترین خاطره کودکی؟

درراستای سوال قبلی این شکلک رو فرستادم !
    4_به نظرت وقتی نخوای سئوالی رو جواب بدی چه باید کرد؟

5_دوست داری کجا سفر بری؟
    کشورهای دیگه ...حتی دنقوزآباد سفلی هم که شده ولی تو ایران نباشه !
    6_اگر فقط بتونی یک نفر رو با خودت ببری سفر,دوست داری کی همسفرت باشه؟

ای خدا...............ای تابلو بپرس...معلوم شوشو جونو

قسمت دوم

خودم وخودم

خوشبختانه هیچ شکستکی ندارم

بازم نه
    4. قدت چقدره؟دكي فضولي

اره دیگه حتما هستی 170
    5. چند کیلویی؟دكي فضولي

الان 68 ونیم

38 ویا 39
    باز جای شکرش باقیه که سایز جای دیگه رو نخواستی ای بابا چقدر منحرف اید منظورم سایز کمر بود ...دهههه
    7. از ارتفاع میترسی؟

تا دلت بخواااااااااااااااااااااد

خرمایی رنگ ، می شه قهوه ای تیره
    9. چشات چه رنگین؟

مشی رنگ وخمار
    10. اهل موسیقی هستی؟

اره ..شوشو هنرمند داشتن همینه دیگه

هیچی فقط مصرف کننده ام _ یعنی گوش میدم وخلاص _ البته وسطش یه رقصی هم میکنیم !

بذار بگم چه نوع صداهایی تا دستت بیاد چه موسیقی ...ابی وسیاووش قمیشی وچاووشی رو دوس دارم .یا شکیرا که باهاش برقصم .رپ هم بدم نمیاد ولی دلمو خیلی زود میزنه اخه خیلی دیگه بعضیاشون _ روم نشد بگم اکثریتشون _ بی محتوا هستند

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط donya88 نمایش پست ها
    سلام اومدم جواب بده
    1- يجايي اون بالاها نوشته بودي براي بار سوم كه دانشجو ميشي . اگه ممكنه شفاف سازي كن؟

2- احساس مي كنم تمام كارهاي داخل و خارج از خانه به گردن تو هست چرا اينطوري فكر مي كني ؟( البته اگه درست حدس زده باشم ) به نظر من اينطوري طرف مقابل عادت ميكنه و يه جاهايي و يه زماني ميرسه كه خسته ميشي اون موقع بايد كمكت كنه اما نه بلد نه دلش مي خواد ( تنبل شده )

4- از نظر من اقتصادوحسابداري بهم ربطي ندارن( به جز چند واحد مشترك كه طبيعيه ) . نظرت چيه ؟با دليل

6- در مورد بازار بورس چي ؟ الان سهام كدوم شركتها پيشتازه ؟ شاخص بورس ايران به چند رسيده ؟ ( دقيق نمي خوام )

8-فكر كنم به تجملات خيلي علاقه داشته باشي خصوصا چيزايي كه برق ميزنه و دوس داري تو يه جمع سرامد باشي و مورد توجه همه ادم كم حوصله و عجولي هستي .درس بود ؟ اگه نه توضيح بده
    موفق باشي

.

دوسه ترمی روانشاسی خوندم ودیدم اصلا باروحیه حساسم سازگاری نداره بعد کاردانی کامپیوتر خوندم وچون شوشو مهندس ه بهتر دیدم تو خونه فقط یه مهندس باشه .حسابدار ی رو انتخاب کردم که هم دوسش داشتم هم باروحیه کاری قبل از یونی ام سازگاری داشت _ تو شرکت حسابدار بودم _ هم راحت تر از کامپیوتر برام بود تا بخوام ادامه تحصیل بدم !

موضوع کاملا برعکس فکریه که شما می کنید .من خرید خونه رو یه نوع تفریح قلمداد می کنم وواقعا دوس دارم .بارها شوشو گفته که دلش نمیاد بسته های خرید رو تو دست من ببینه _ برای همین دوسالی می شه برام ماشین شخصی گرفته _ ولی خب سر من اینجوری خوب گرم می شه علاوه بر اینکه بیشتر از لیست هم تو هایپر مارکتا خرید می کنم وهمه چی دست خودمه ...واقعا نمیتونی تصور کنی شوشو چقدر فوق العاده اس

دلیلش تعریف وتمجید های من از شوشوس ...البته من اینجوری فکر نمی کنم اوضاع خراب تر از اونی که بذارند به گوش من وشما برسه ...شک کن به آمار

نمیدونم والا ...داشتن صرف چند واحد درسی مشترک نمی تونه مبنا برای ربط داشتن یا ربط نداشت رشته ها باشه .دانشکده ای که توش حسابداری تدریس می شه مربوط می شه به دانشکده اقتصاد ومدیریت ...همچین بی ربط هم نیست ولی باید بهت حضوری بگم نمیدونم چرا موقع نوشتن استدلال هام فروکش می کننن

تا همون حدی که مطلب ارسال کردم ! شوشو این کاره اس

یعنی بهم میخوره اینقده اقتصاددان قوی باشم کارام اینقده درسته ؟...ای خداااااااااا

قد بلند ونسبتا خوشتیپ _ می گم نسبتا چون کمی دیگه هم باید چاق بشه _ مهربون وصبور وقانع کن درجه یک .سیاستمدار ذاتی ولی کمتر از من جاه طلب ه .....بیشتر نکات خوب رو داره فقط کمی برای ابراز محبت کردن به من تو جمع کمرو وخجالتی تشریف داره .برعکس بیشتر مردای ایران _ تو برابری زن ومرد _ هم درست فکر می کنه وهم مرد عمل ه برابری بین خودم وخودش وقبول داره وکاری هم به جامعه وقوانین مرد سالاری اون نداره ! اصلا سو استفاده گر از این امتیازات نیست وبرعکسش هوای خانم ها رو خیلی داره ....عملا هم ثابت کرده

صد در صد درسته این خصوصیت یه مردادی اصیله ...واین ربطی به مهربون نبودن وخودخواه بودن نداره .من در عین حالی که مهربونم وخیلی خیلی با گذشت ...گاهی عین یه شیر می غرم .جاه طلب هستم وهمه چی در حد بهترین باید برام مهیا باشه ولی این دلیلی نمی شه که مثل یه عده از خانم ها پامو بذارم رو خفت ! جناب همسر وبهش امر ونهی کنم .عاشق خونه داری هستم ولی اصلا خانم پشت اجاق گاز بمونی نیستم اولویت من اول همسر وخونه بعد هم مثل یه زن روشنفکر تو جامعه فعال بودنه ...من عاشق بهترین هام وهمیبشه هر چی رو که اراده کنم کف دستمه ! من قدرت طلب وخودخواه ومغرور وحساسم ولی خیلی مهربون تر از صفاتی هستم که بهم نسبت داده می شهکم حوصله یا عجول بودنم به اینکه میخوام سریع یه چیزی رو به دست بیارم مربوط می شه کلا عجول نیستم ...درست حدس زدی عزیزم ...اخه من یه مردادی ام !یه مردادی باشی یه گروه خون آ مثبت یه تیپ شخصیتی ب این می شه دیگه !

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حریف نبود ؟

من همچنان بی امضاء

صفحه 4 از 13 اولیناولین ... 23456 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع