جناب Deh-ab عزیز
اولا که بهتره در نوع به کار بردن کلمات ادب بیشتری به کار ببرید البته شخصیت منو که میشناسین ولی هر چیزی جایی داره
دوما این که وقتی به دنیا میای تو گوشت اذان میگن میشی مسلمان بهش میگن تحمیل حالا چه درست چه غلط چون اگه ازش برگردی اعدامت میکنن.
خدمت mojgan عزیزم عرض کنم همه مشکلات فعلی ما فرهنگیه، یعنی ناشی از بی فرهنگی ماست که این بی فرهنگی به خاطر سیستم کاملا غلطیه که ما الان گرفتارشیم
حالا چه yamahdi عزیز خوشش بیاد چه نه سیستم فعلی کشور ما کاملا ایراد داره ما به جای اینکه فرهنگ درست لباس پوشیدنو به بقیه یاد بدیم راه افتادیم تو خیابونا به زور چوب چادر سرشون میکنین.
همین امروز جلوی چشمام طوری دختر مردمو پرت میکردن تو ماشین که من تعجب کردم اینا واقعا انسان هستن یا نه
ولی مهمترین چیز اینه که خرابیه سیستم هیچی از مسئولیت ما کم نمیکنه چون آخرش خودمون مسئول کارایی که میکنیم هستیم
ببخشید سرتونو درد آوردم
هیچ کدوم از این چیزا که گفتین مبارزه با دین نیست ولی خوب کجا هست؟؟؟؟
متاسفانه حاکمیت ما داره به خاطر بازی قدرت خودش و .... که خودتونم کاملا میدونین با این بهونه ها مردم رو سرکوب میکنه و مخالفاشو از میدان به در میکنه.
وگرنه فساد اقتصادی و اجتماعی روز به روز داره بیشتر میشه طبق آماری که خودشون منتشر میکنن. پس بهتره با چشم باز و جدا از تعصبات مذهبی به مسایل نگاه کنیم
ضمن تشکراز زهره _ جای دموکراسی دردین کجاست لطفاتوضیح نه توجیه یا...
در کل اگه بخوام نظر خودمو بگم وضعیت فعلی کشور ما به خاطر سیستم خراب ماست ولی بازم میگم این هیچی از مسئولیت ما کم نمیکنه پس نمیتونیم بعدا ادعا کنیم قربانی سیستم شدیم (اون قبلیا جوابیه بود این نظر منه)
اسلام دین آرامش یعنی چه؟اصلا آرامش یعنی چه؟
در ضمن بازم به deh-ab عزیز میگم سوالایی که شما پرسیدی گفتنش آسونه ولی جواب دادن بهش ممکنه سر آدمو به باد بده پس اگه خواستی یه جای خصوصی بپرس تا منم بتونم جواب بدم که اینقدر دنبالش نگردی.
DEH-AB'گرامی
سعدی جمله خوبی میگه اینکه هر کسی عقل خویش را به کمال و فرزند خویش را به جمال بیند
اولا اگه میخواهید تمام تکس نوشته های منو تکرار کنید از نقل قول استفاده نکنید چون بیخودی صفحه پر میشه.
دوما نمیدونم کجایی که از دنیا اینقدر پرتی .
سوما برای این میگم عصبانی صحبت نکن چون میگم مودبانه راجع به چیزی که مطمئن نیستی حرف بزن چون اون مطلبی که من بهش اشاره کردم حدیثی از پیامبر اکرم راحع به غیبت بود که میتونی تو گوگل جستجو کنی
چهارما کل حرفهات بی ربط به موضوع این پست هست
پنجما اگه میخواهی موضوع بحث رو به مسائل بی ربط دیگه سیاسی بکشونی از معاونت باشگاه میخوام رسیدگی کنند
سلام
عزیزان در مورد این بحث وظیفه من هست که تذکر بدهم
مواظب انتخاب کلمات و نحوه بیان باشید تا توهینی به کسی یا گروهی یا موجبات فیلتر شدن سایت نشه
حسنت به ازل نظر چو در کارم کرد
بنمود جمال و عاشق زارم کرد
من خفته بدم به ناز در کتم عدم
حسن تو به دست خویش بیدارم کرد