بنظر من باید اول با یه بهانه ای درسی باهاش حرف بزنی
بعد بهش بگی میخوای باهاش دوست شی
موفق میشی
بنظر من باید اول با یه بهانه ای درسی باهاش حرف بزنی
بعد بهش بگی میخوای باهاش دوست شی
موفق میشی
به نظر من کسی که این قدر کم میاد دانشگاه ، مخصوصا خانوم ها ، یعنی خیلی سرش شلوغه یا درس خوان .
دخترها خیلی دقیق تر از ما پسرها هستن ، مخصوصا روی نوع صحبت کردن ما و مخاطب ما . شاید ما پسرها اسم یه دختر ندونیم ولی همه دخترهای کلاس آمار ما رو دارن .
شما از روی حرکات و صحبت ها تون می تونید یک نفر رو به خودتون جلب کنید . حتی اگر دوستتون نداره .باید اخلاق شخص مقابلتون رو بشناسید .
اگه سر کلاس کم صحبت می کنه و معمولا دوستی نداره ، کمی خجالتی و گوشه نشینه .
اگه سر کلاس زیاد سوال می کنه و جنب و جوش زیادی داره ، باید شما هم مثل اون فعال باشید .
اگه نسبت به شوخی ها و حرف های پسرها عکس العمل نشون می ده ، یعنی تمایل داره با یک پسر رابطه داشته باشه .
اگه خودش رو می گیره و سعی می کنه سنگین باشه ، شاید کسی رو در زندگیش داره ، به قولی که بهش داده پای بنده .
اگه زیاد به شما نگاه می کنه یا وقتی شما به جایی نگاه می کنی و اون در چشمتون خیره می شه ، دوست داره با شما رابطه داشته باشه .
و ...
پست هایی که در باشگاه با مضمون ضد پسری یا ضد دختری گذاشته می شن رو اگه بخونین ، اطلاعاتتون در مورد جنس مقابل بیشتر می شه . این پست ها درسته که دارن مسخره می کنن ولی تا یک حدی درست و صحیح هستن .
رابطه در بالا بستگی به شما و طرف مقابل داره .
من که یک بار اشتباه بزرگی کردم و تا الان پشیمونم . امیدوارم شما درست تصمیم بگیرید تا شما هم پشیمون نشید .
شاید این فرد قست شما نباشه .
حسنت به ازل نظر چو در کارم کرد
بنمود جمال و عاشق زارم کرد
من خفته بدم به ناز در کتم عدم
حسن تو به دست خویش بیدارم کرد
ای ول درست گفت ازش یاد بگیر ببین همین کارها رو میکنه که .......
![]()
به به !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من لذت میبرم این جوونارو میبینم که اینقدر تجربه های مفید دارن و در اختیار دیگرون میذارن !!!!!!
میگم دوستان با تجربه مثل mojgan77 عزیز یه سری کلاس همسریابی هم بزارن تا ما جوونترا بیشتر از وجودشون استفاده کنیم ! !!!![]()
وبلاگ جدیدمو بخون یاد میگیری![]()
با اینکه مژی آبجی کوچولویخودمه ولی سنش بیشتر از منه
هنوز نمی دونم چطوری این طوری می شه
شاید بخاطر این باشه که خوب مونده نهههههههههههههههه![]()
اگه بهتون بگم اون طرف اين ترم تا اخر هفته گذشته نيومده شايد كسي باور نكنه
فك كن يه كسي رو بخواي و سه ماه نبينيش چي ميشه؟! چه اتفاقي سر روح و روانت مياد؟
ببین یه چیز می گم روش فکر کن
مشغول بودن ذهن و قوای تعقلی پیامدهای بدی در پیش داره .
1 آیا فکر کردن به نداشته ها دردی رو دوا می کنه
2 اگه واقعا دوستش داری و هوس نیست ، پس تا آخر دوستش خواهی داشت و از چیزی جز اینکه کسی دیگه تو زندگیش باشه نخواهی ترسید
3 این نوع افکار و مشغله های فکری سمی برای درس و پیشرفت شماست ، تا به حال فکر کردی نامزد داشته باشه ، می دونی با دلت و آتشی که تو خرمنش انداختی چه خواهی کرد . این آتش تا خاموش بشه و خاکستر ، خیلی ضرر خواهی دید . چیزی که الان من تجربه اش رو دارم ولی چه کنم که آتش زیر خاکستر شده .
من برای خاموشی این آتش دست به هر کار غیر متعارف از نظر خودم ( نه غیر اخلاقی ) زدم اما نتونستم یا نخواستم به اون احساس پاکی که داشتم ظلم کنم و خاموشش کنم . می تونی عواقبش رو تحمل کنی . خیلی سخته حتی سخت تر از عاشق شدن یا تلاش برای رسیدن به معشوقت .
4 اگه از من می شنوی تکلیف خودت رو با خودت معلوم کن و از همین الان به خودت بگو اگه نشد عیب نداره ، سعی کن بتی از اون برای خودت در دلت نسازی وگرنه عمرت به فناست
5 چیزی که من از ازدواج دستگیرم شد : باید فردی با من ازدواج کنه که بتونه کمبودهای استعدادی و احساسی من رو تامین کنه و من هم بتونم همین کار رو برای طرف مقابلم کنم وگرنه ازدواج با هر کسی جز این شخص یعنی اتلاف عمر خودم و دیگری
چه جوری با کسی که نمی شناسی می خوای ازدواج کنی .
6 هر کسی گفته ازدواج رو باید با عشق شروع کرد و تا آخر ، اشتباه گفته ، چون استارت ازدواج میل به جنس مخالف هست که تا 3 یا 4 ماه اول کمتر خواهد شد و در حد دل زدگی خواهد رسید ، از اونجا به بعد احساسات دو طرف باعث بقای این عهد و پیمان خواهند بود . اگه طرف مقابل ساز ناسازگاری بزنه ، به طلاق خواهد کشید .
باید از روی عقل انتخاب کرد و با عشق به همسر و فرزندان زندگی کرد .
اول با خودت کنار بیا و تکلیف خودت رو معلوم کن بعد درخواست بده .
یا علی
محمد
منم با حرفاش موافقم![]()