با این افزونه های فایرفاکس، از تنبلی لذت ببرید! من از اون دسته کسانی هستم که یهو به سرشون میزنه که روی 10 تا لینکی که به نظرم جالب میان، دکمه وسط ماوس رو بزنم تا یه Tab جدید تو صفحه فایرفاکسم باز بشه (کاری که مسلماً مایکروسافت نمیتونست عیناً تو IE7.0 کپی نکنه!). خوب بعد از باز کردن این هوار تا سربرگ جدید، کلی از اونا میرن خارج از دید و یا من مشغول خودم رو مشغول خوندن دم دست ترینشون می کنم. به این صورت احتمالاً (که نه…قطعاً) یادم میره که کدوم ها رو به چه ترتیبی و اصلاً برای چی باز کردم و آیا این سربرگی که اینور باز کردم اصلاً لود شده و آیا اصلاً تا حالا خوندمش یا نه. خوب مسلماً برای چنین شخصیت برجسته ای همچون من! بستن پنجره های باز شده هم به اندازه باز کردن و خوندنشون دردسر داره. به عبارت دیگه، میام بزنم این پنجره رو ببندم، دستم میخوره و بغلیشو میبندم (بماند که به چه دلیل دستم ” میخوره “!)
حدس میزنم شمایی که الان داری این بحث پیچیده رو میخونی تا حالا با حداقل یکی از این مسائل دست به گریبان بودی و هستی و احتمالاً خواهی بود! به همین دلیل، یه عده کاملاً بیکار اومدن همینجوری نشستن و بازم همینجوری فکر کردن که چی کار کنن و همینجوری هم یه چندتا اکستنشن طراحی کردن و گذاشتن رو سایت موزیلا تا شما به شکل کاملاً حساب شده بری و دانلود کنی آنها را!
Tabxافزونهی ساده ایه که یه ضربدر قرمز رنگ رو در کنار هر Tab قرار میده تا بستنشون راحت تره انجام بگیره. من خودم امتحانش نکردم اما گفته میشه که این اکستنشن برای صفحاتی با کمتر از 15 برگه مناسبه و بعد از اون حجم بالایی از حافظه فایرفاکس رو اشغال می کنه.
Fission یه اکتسنشن دیگه س که کار نمایش پیشرفت بارگذاری یه سربرگ رو انجام میده. یعنی نشون میده که چقدر از صفحه تون تو لحظه، لود شده.
افزونهی Tabx Mix plus یک اکتنشن جالب برای اون دسته از آدماییه که همه ی مشکلات بالا رو یه جا دارن و میخوان همه شون رو یه جا حل کنن. این افزونه، 1 - در کنار هر برگهی باز شده، یه ضربدر مرئی مخصوص همون برگه میذاره، 2 - هر وقت برگهی جدیدی باز کردین، 3 - نشون میده که چقدر از اون صفحه لود شده و هر وقت لود شد، 4 - اون برگه رو با رنگ قرمز نشون میده. در واقع این افزونه، تمام کارهایی رو که دوتای دیگه انجام میدن، انجام میده.