راه آهن مستحق شکست برابر استقلال نبود
تارتار: گفتهام ديگر شترمرغ به باشگاه نياورند
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: درخواست کردهام براي جلوگيري ازحاشيه، ديگر شترمرغ براي قرباني کردن به باشگاه نياورند.
مهدي تارتار پس از باخت يک بر صفر مقابل استقلال اظهار داشت: ما فيلم چهار بازي استقلال را به خوبي آناليز کرده بوديم و فکر ميکنم در نيمه اول تيم برتر بوديم. نيمه دوم استقلال سيستم خود را تغيير داد و ما هم براي تغيير شرايط روش بازي خود را تغيير داديم.
وي افزود: در مجموع استقلال از تک موقعيت خود استفاده کرد و من به آنها تبريک ميگويم و به شاگردان خود نيز خستهنباشيد ميگويم. آنها اصلاً مستحق باخت نبودند. من از آنها خواسته بودم که برتري خود را در وسط زمين حفظ کنند و در اين راه نيز موفق بودند، فقط در زدن ضربات آخر دقت نداشتيم که اين مسئله به خود من برميگردد و بايد آن را برطرف کنم.
تارتار ادامه داد: در 6 بازي گذشته توانستهايم 8 گل به ثمر برسانيم. ما مشکل گلزني نداريم که بخواهم بازيکن جديد بياورم يکسري نقاط ضعف داريم که بايد آنها را برطرف کنيم.
سرمربي راهآهن با تشکر از هواداران استقلال به دليل تشويق وي پس از پايان بازي در خصوص بحث قرباني کردن شترمرغ توسط باشگاه راهآهن گفت: آقاي نيکجو سرپرست تيم براي باشگاه زحمات زيادي ميکشند که دوست ايشان پرورش شتر مرغ دارند اما من از او خواستم که ديگر شتر مرغ براي قرباني به باشگاه نياورد تا تيم به حاشيه نرود.