بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 37 از 151 اولیناولین ... 2735363738394787137 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 361 تا 370 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هفته سيزدهم ليگ برتر فوتبال
    5 پله صعود فولاد با برتري مقابل شاهين بوشهر

ديدار تيم‌هاي فولاد خوزستان و شاهين بوشهر با برتري يک بر صفر به سود فولاد به پايان رسيد.

ديدار تيم‌هاي فولاد خوزستان و شاهين بوشهر از هفته سيزدهم ليگ برتر فوتبال از ساعت 17:30 در ورزشگاه تختي اهواز و در حضور 2 هزار تماشاگر آغاز شد که در نهايت اين ديدار با نتيجه يک بر صفر به سود فولاد خوزستان همراه شد.
    تک گل اين ديدار را در نيمه نخست، بختيار رحماني در دقيقه 43 براي فولاد به ثمر رساند.
    قضاوت اين ديدار را يدالله جهانبازي بر عهده داشت. وي به عبدالله کرمي از شاهين بوشهر کارت زرد نشان داد.
    فولاد با اين پيروزي 18 امتيازي شد و با 5 پله صعود به رده هفتم صعود کرد و شاهين نيز با 13 امتياز در رده پانزدهم باقي ماند.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هفته سيزدهم ليگ برتر فوتبال
    استقلال با پيروزي مقابل راه‌آهن صدرنشين شد

تيم فوتبال استقلال تهران با پيروزي يک بر صفر مقابل‌ راه‌آهن به صدر جدول ليگ برتر رسيد.

ديدار تيم هاي استقلال و راه‌آهن از ساعت 17:45 در ورزشگاه آزادي در حضور بيش از 20 هزار تماشاگر آغاز شد.
    تيم راه آهن در نيمه اول بيشتر دقايق بازي صاحب توپ و ميدان بود اما موقعيت هاي اين تيم چندان زهر دار نبود.
    از سوي ديگر شاگردان مظلومي نيز برنامه خاصي براي گل زدن نداشتند. تنها موقعيت حساس اين تيم توسط ميلاد ميداودي از دست رفت. ضربه او پس از برخورد به تيرک به بيرون رفت.
    بازي در نيمه دوم شکل متفاوتي به خود گرفت. اين شاگردان تارتار بودند که به خوبي توانستند توپ و ميدان را در اختيار بگيرند و بارها نيز صاحب موقعيت شدند اما درخشش طالب لو در چند نوبت مانع از باز شدن دروازه آبي پوشان شد.
    درحالي که بازي به لحاظ فني به سود راه‌آهن در جريان بود استقلال توسط شوت ناگهاني و زيباي ميلاد ميداودي در دقيقه 56 به گل رسيد تا روند بازي نيز با به ثمر رسيدن اين گل تغيير کند.
    شاگردان مظلومي با به ثمر رسيدن اين گل بازي را در دست گرفته و در ادامه يک موقعيت بسيار خوب را نيز توسط مجيدي از دست دادند.
    از سوي ديگر بازيکنان راه آهن نيز صاحب موقعيتي هايي شدند اما با بي دقتي اين فرصت ها را از دست دادند.
    شاگردان تارتار در اين مسابقه صاحب 11 ضربه کرنر شدند که از هيچ يک از اين فرصت ها نتوانستند درست بهره ببرند.
    بازيکنان دو تيم در دقايق پاياني حملات گهگاهي روي دروزاه هم داشتند اما اين حملات تاثيري در تغيير نتيجه نداشت و استقلال به سه امتياز اين بازي رسيد.
    قضاوت اين مسابقه بر عهده سعيد مظفري زاده بود.وي از استقلال به عمران زاده و فرهاد مجيدي و از راه آهن به محمود امنه و حسن رودباريان کارت زرد داد.
    استقلال با اين پيروزي 24 امتيازي شد و به دليل تعداد گل بيشتر نسبت به ذوب آهن و يک بازي بيشتر از اين تيم در صدر جدول قرار گرفت.
    راه آهن نيز 17 امتيازي باقي ماند.

اسامي بازيکنان استقلال:
    وحيد طالب‌لو، حنيف عمران زاده، اميرحسين صادقي، جواد شيرزاد، پژمان منتظري، کيانوش رحمتي، ميلاد ميداودي(88- مهرشاد مومني)، آندره لوييز( 50- اسماعيل شريفات)، فرهاد مجيدي، ايمان مبعلي(70- دسوزا) ، مجتبي جباري
    سرمربي: پرويز مظلومي

اسامي بازيکنان راه‌آهن:
    حسن رودباريان، بهادر عبدي، ايمان رزاقي راد(77- دسوزا)، ابوذر رحيمي، رودريگر لوپز، ابراهيم کريمي، حامد نورمحمدي، امين متوسل زاده، ميرهاني هاشمي، محمود امنه، کمال کاميابي نيا
    سرمربي: مهدي تارتار

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مظلومي: در استقلال هر بازيكني قهر كند فيكس نمي‌شود

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: اين مسئله که در تيم ما هر بازيکني قهر مي کند، به ترکيب اصلي راه مي يابد، صحت ندارد.

پرويز مظلومي پس از پيروزي يک بر صفر مقابل راه‌آهن اظهار داشت: فوتبال زيبايي از دو تيم شاهد بوديم. 35 دقيقه اول بازيکنان سنگين بودند و راه‌آهن چرخش خوبي روي توپ داشت اما 10 دقيقه پاياني نيمه اول کار را در دست گرفتيم.
    وي افزود: در نيمه دوم تغيير سيستم داديم و به هدفمان که همان کسب 3 امتياز بود رسيديم به تيم راه‌آهن نيز تبريک مي‌گويم که توانسته تيم بهتري شود.
    مظلومي درباره حضور شريفات در اين ديدار عنوان کرد: ما نسبت به بازيکناني که داريم سيستم خود را انتخاب مي‌کنيم. در اين بازي مي‌خواستيم از اميدرضا روانخواه استفاده کنيم و وسط زمين را تقويت کنيم. شريفات هم يکي از بازيکناني است که در حال جا افتادن در ترکيب استقلال است.
    سرمربي استقلال درباره اينکه چه زماني قرار است جايگزين دوس سانتوس انتخاب شود گفت: ما اکنون در تيم خود به فکر سانتر از جناحين نيستيم، هرموقع خواستيم از جناحين سانتر کنيم به فکر مهاجمي که سرزن باشد مي‌افتيم و البته اين را هم بگويم ما هم بازيکناني داريم که همه از ترکيب استقلال دور هستند.
    مظلومي ادامه داد: بايد از تک تک بازيکنان استقلال تشکر کنم که چه در بيرون زمين و چه در درون زمين يکدل هستند. آنها تلاش و دوندگي خوبي دارند.
    سرمربي استقلال درباره دفاع تيمي گفت: تمام سعي و تلاش من اين است که دفاع تيمي را تقويت کنم نه خط دفاع را. وقتي تيمي گل مي‌خورد فقط دروازه‌بان و دفاع مقصر نيستند. ديديد که در همين بازي ميلاد ميي‌داودي در دقايق پاياني بازي يکي از توپ‌هاي راه‌آهني‌ها را گرفت. استقلال اگر بتواند خوب دفاع کند مي‌تواند به هر تيمي گل بزند.
    مظلومي درباره داوري اين ديدار نيز اظهار داشت: داوري بازي مشکلي نداشت که بخواهم از آن صحبت کنم.
    وي در ادامه در پاسخ به اين سؤال که آيا هر بازيکني که از استقلال قهر کند در ترکيب اصلي اين تيم قرار مي‌گيرد، گفت: اصلاً اين‌طور نيست. آنهايي که در اين مدت در کنار تيم بودند مي‌بينند هر بازيکني که حقش باشد در ترکيب تيم قرار مي‌گيرد و اتفاقاً هرکسي که قهر کند از ترکيب بيرون مي‌رود.
    وي در ادامه در پاسخ به سؤال ديگري مبني براينکه گزارشگر اين بازي اعلام کرده وحيد طالب‌لو پس از جلسه با علي فتح‌الله‌زاده به ترکيب استقلال بازگشته است گفت: همه بازيکنان ما پيش مديرعامل مي‌روند. آنکه تصميم‌گيرنده نهايي است من هستم. اکنون که بحث گلرها پيش کشيده شد بايد بگويم بعد از دربي محمدي از ناحيه انگشت دست آسيب ديد و دوباره به وحيد طالب‌لو فرصت داديم و شاهد هم هستيد که طالب‌لو در اين سه بازي عملکرد خوبي داشته است. کار من اين است که از همه بازيکنانم استفاده کنم اگر قرار باشد در طول فصل فقط از 11 نفر استفاده کنم کم مي‌آورم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

استيلي: بركناري‌ام از شاهين شايعه است

سرمربي تيم فوتبال شاهين گفت: برکناري‌ام به هيچ وجه صحت ندارد و با قدرت به کار خود ادامه مي‌دهم.

حميد استيلي پس از شکست يک بر صفر مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: بازي خوبي را مقابل فولاد به نمايش گذاشتيم، اما نتيجه راضي کننده بود. چندين موقعيت گل داشتيم که متاسفانه به گل تبديل نشد.
    وي ادامه داد: مي‌خواستيم از طريق ارسال‌هاي بلند به نتيجه برسيم که مدافعان و دروازه‌بان فولاد در اين مورد خوب کار کردند و مانع حملات ما شدند.
    سرمربي شاهين گفت: تيم ما در اين بازي چند بازيکن اصلي خود مانند عباس پور خسرواني را در اختيار نداشت. اميدوارم در بازي‌هاي آينده با رسيدن نفرات اصلي بهتر نتيجه بگيريم.
    وي در مورد شايعه برکناري‌اش از سرمربيگري شاهين تاکيد کرد: اين موضوع به هيچ وجه صحت ندارد و با قدرت به کار خود ادامه مي دهم. مسئولان باشگاه نيز حمايت کامل را از من و کادرفني دارند.
    استيلي در مورد اعتراض خود به داوري گفت: در اين بازي 6 دقيقه وقت تلف شد که داور 4 دقيقه آن را منظور کرد که من نيز به اين موضوع اعتراض داشتم و مشکل خاص ديگري وجود نداشت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

راه آهن مستحق شکست برابر استقلال نبود
    تارتار: گفته‌ام ديگر شترمرغ به باشگاه نياورند

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: درخواست کرده‌ام براي جلوگيري ازحاشيه،‌ ديگر شترمرغ براي قرباني کردن به باشگاه نياورند.

مهدي تارتار پس از باخت يک بر صفر مقابل استقلال اظهار داشت: ما فيلم چهار بازي استقلال را به خوبي آناليز کرده بوديم و فکر مي‌کنم در نيمه اول تيم برتر بوديم. نيمه دوم استقلال سيستم خود را تغيير داد و ما هم براي تغيير شرايط روش بازي خود را تغيير داديم.
    وي افزود: در مجموع استقلال از تک موقعيت خود استفاده کرد و من به آنها تبريک مي‌گويم و به شاگردان خود نيز خسته‌نباشيد مي‌گويم. آنها اصلاً مستحق باخت نبودند. من از آنها خواسته بودم که برتري خود را در وسط زمين حفظ کنند و در اين راه نيز موفق بودند، فقط در زدن ضربات آخر دقت نداشتيم که اين مسئله به خود من برمي‌گردد و بايد آن را برطرف کنم.
    تارتار ادامه داد: در 6 بازي گذشته توانسته‌ايم 8 گل به ثمر برسانيم. ما مشکل گلزني نداريم که بخواهم بازيکن جديد بياورم يکسري نقاط ضعف داريم که بايد آنها را برطرف کنيم.
    سرمربي راه‌آهن با تشکر از هواداران استقلال به دليل تشويق وي پس از پايان بازي در خصوص بحث قرباني کردن شترمرغ توسط باشگاه راه‌آهن گفت: آقاي نيکجو سرپرست تيم براي باشگاه زحمات زيادي مي‌کشند که دوست ايشان پرورش شتر مرغ دارند اما من از او خواستم که ديگر شتر مرغ براي قرباني به باشگاه نياورد تا تيم به حاشيه نرود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فتح‌الله‌زاده : نگران نباشيد از ايران سهميه‌اي كم نمي‌شود

علي فتح‌الله‌زاده امروز براي تماشاي بازي استقلال و راه آهن به ورزشگاه آمده بود و در پايان مسابقه با قرار گرفتن در مسير تونل خروجي بازيکنان گفت‌وگويي را با رسانه‌ها انجام داد و اکثر خبرنگارها از سرپرست باشگاه استقلال درباره شايعه کاهش سهميه ايران در جام باشگاه‌هاي آسيا مي‌پرسيدند که فتح‌الله‌زاده در جواب سوال همه آنها گفت:«اي اف سي به دنبال تغييراتي در تيم‌هاي حاضر در جام باشگاه‌هاي آسيا است. اما به شما قول مي‌دهم که اين تغييرات شامل ايران نشده و بيشتر مربوط به شرق آسيا و کشورهاي شرقي است و مطمئن باشيد استقلال را با اين همه تماشاگر و پتانسيل حذف نکرده و ما حتما طبق روال سهميه هميشگي در جام باشگاه‌ها حاضر خواهيم بود و اين تغييرات شامل ما نمي‌شود.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جلالي: بازيكنان فولاد خواسته‌هايم را برآورده كردند

سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: بازيکنام در ديدار مقابل شاهين خواسته‌هايم را در زمين برآورده کردند.

مجيد جلالي پس از برتري يک بر صفر مقابل شاهين در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در ابتدا اين پيروزي را به بازيکنان، هواداران و مديريت باشگاه تبريک مي‌گويم. بازي با ظرافت يا درگيرانه 2 راهي بود که امروز ما مي‌توانستيم در نظر بگيريم که راه دوم را انتخاب کرديم و خوشختانه بازي فيزيکي خوبي را برابر شاهين به نمايش گذاشتيم.
    وي ادامه داد: خط هافبک ما در اين ديدار بسيار خوب کار کرد، اما در خط حمله همچنان با مشکل مواجه هستيم.
    سرمربي فولاد گفت: به نظر من تيم ما نسبت به بازي با سايپا بهتر ظاهر شد و بازيکنان به خصوص خط هافبک ما آنچه را که از آنها خواسته بوديم را برآورده کردند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آذرنيا: صبا و قهرماني نسبت به هم ذهنيت منفي دارند

مربي تيم صبا گفت: ما و محسن قهرماني نسبت به يکديگر ذهنيت منفي داريم.

حسن آذرنيا پس از شکست 2 بر يک برابر مس کرمان، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با تصميم مديريت باشگاه در حال حاضر مسئوليت فني صبا را برعهده دارم. پس از اين مسابقه آنها راجع‌به سرمربي تيم تصميم‌گيري خواهند کرد.
    وي در مورد وضعيت مسابقه گفت: در نيمه اول يک تعويض اجباري داشتيم و پس از 2 گلي که مس زد اين صبا بود که فوتبال بازي کرد و مس روي به ضد فوتبال آورد.
    مربي صبا با انتقاد از داور مسابقه گفت: محسن قهرماني نسبت به صبا حساس است. او يک بار در قم گفت تماشاگران صبا به دنبال من بودند. در مجموع داور در اين مسابقه جلوي ضدحملات ما را گرفت. باشگاه صبا و محسن قهرماني نسبت به يکديگر ذهنيت منفي دارند.
    وي گفت: پس از آنکه قهرماني مهرداد پولادي را از مس اخراج کرد براي جبران آن دو بازيکن ما را نيز از ميدان اخراج کرد.
    آذرنيا در مورد شايعه تمارض واعظي براي فرار از تست دوپينگ در اين مسابقه گفت: اين شايعه به هيچ‌وجه صحت ندارد و اگر مي‌خواستيم چنين کاري کنيم به واعظي مي‌گفتم در دقيقه 88 خودش را به مصدوميت بزند نه در دقيقه 22 نيمه اول. بازيکنان صبا پاک پاک هستند و حاضريم هم‌اکنون روي تخت بيمارستان از واعظي تست دوپينگ بگيرند.

pnugirl
    • n/a

رئیس کمیته ضد دوپینگ فدراسیون فوتبال با رد شائبه انتقال مهدی واعظی دروازه بان صبای قم به بیمارستان برای فرار از انجام نمونه گیری دوپینگ گفت: وی دچار مصدومیت بود و با مجوز افسر دوپینگ به بیمارستان منتقل شد. احمد هاشمیان ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: در پایان دیدار مس کرمان و صبای قم شائبه ها و ابهاماتی در مورد اینکه مهدی واعظی به جهت فرار از انجام نمونه گیری و به بهانه مصدومیت راهی بیمارستان شده در حالیکه چنین ادعای واقعیت ندارد و انتقال دروازه بان صبا با مجوز افسر کنترل دوپینگ صورت گرفته است. هاشمیان در تشریح جزئیات این حادثه یادآورشد: اولا مصدومیت واعظی در دقیقه 30 مسابقه اتفاق افتاد در حالیکه انتخاب بازیکنان برای نمونه گیری معمولا در بین دو نیمه انجام می شود. ثانیا پس از ویزیت افسر کنترل دوپینگ انتقال بازیکن مصدوم به بیمارستان جهت اقدامات درمانی از سوی افسرکنترل دوپینگ ضروری تشخیص داده شد و ثالثا نام مهدی واعظی جزو بازیکنانی که برای انجام نمونه دوپینگ انتخاب شدند، وجود نداشت و شائبه دوپینگ این بازیکن صحت ندارد. رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال با بیان اینکه برخی ها ماجرای مهدی واعظی را مشابه اتفاقی که منجر به دوپینگی معرفی شدن محمد نیسانی بازیکن تیم شهرداری تبریز شد، تلقی می کنند تصریح کرد: این دو نمونه با دلایلی که عنوان کردم با یکدیگر قابل قیاس نیستند و در ماجرای واعظی تعمدی برای فرار از انجام نمونه گیری وجود نداشته بلکه وی به جهت مصدومیت و با مجوز رسمی به بیمارستان منتقل شد. اضافه نمودن به : del.ici

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بازيكنان تيم فوتبال استقلال ممنوع المصاحبه شدند

بازيکنان تيم فوتبال استقلال تهران جمعه شب پس از ديدار با راه آهن شهرري ممنوع المصاحبه شدند.

منصور پور حيدري سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران در پايان بازي از بازيکنان آبي پوش خواست تا با نمايندگان رسانه ها گفت وگو نکنند، به همين علت هيچيک از بازيکنان اين تيم با خبرنگاران مصاحبه نکردند.
    وحيد طالب لو در گفت وگو کوتاهي با تاييد ممنوع المصاحبه شدن بازيکنان استقلال گفت : تمامي بازيکنان از سوي باشگاه براي گفت وگو با رسانه ها منع شده اند.
    دروازه بان تيم استقلال همچنين از پيروزي مقابل راه آهن شهرري و راهيابي اين تيم به صدر جدول رده بندي ليگ برتر اظهار خرسندي کرد.
    شایان ذکر است، تيم استقلال تهران جمعه شب در هفته سيزدهم ليگ برتر باشگاه هاي ايران با يک گل از سد راه اهن شهرري گذشت و به صدر جدول رده بندي صعود کرد.

برچسب برای این موضوع