بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 36 از 117 اولیناولین ... 2634353637384686 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 351 تا 360 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

چند خبر كوتاه از آلمان

به مهمترين اخبار بخش آلماني توجه کنيد:

اينتر شوآيني را مي‌خواهد
    باشگاه اينتر ميلان ايتاليا نيز به جمع تيم‌هايي که علاقمند به استخدام باستين شوآين اشتايگر هستند اضافه شد. آنها در اين راه بايد با رئال مادريد و چلسي رقابت کنند البته اگر رئال وي را آزاد کنند.
    پاسخ منفي اوزيل
    مسعود اوزيل ستاره آلماني رئال مادريد به 15 پيشنهاد تبليغاتي پاسخ منفي داده است. اين بازيکن جوان در اوج محبوبيت قرار دارد اما ...
    فان بویتن مي‌رود؟
    اين احتمال وجود دارد که دانيل فان بویتن مدافع بلژيکي بايرن در ژانويه از اين باشگاه جدا بشود.
    موندراگون در راه نيويورک
    فريد موندراگون دروازه‌بان کلمبيايي اف ث کلن بعد از شکست 4 بر صفر اين تيم مقابل مونشن گلادباخ از جمع هم تيمي‌هايش جدا خواهد شد تا به تيم نيويورک ردبولز بپيوندد.
    ليورپول باريوس را مي‌خواهد
    باشگاه ليورپول به دنبال لوکاس باريوس ستاره جوان بورسيا درتموند است. آنها ممکن است يوانوويچ و بابل را در ازاي اين بازيکن بدهند.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فرگوسن از روياي خود براي حضور در بارسلونا پرده برداشت

"سر آلکس فرگوسن" سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد از روياي خود براي حضور در تيم فوتبال بارسلونا پرده برداشت.

فرگوسن که در سال های اخیر چندین بار از تصمیم خود مبنی بر کناره گیری از فوتبال خبر داده، گفته تنها مربیگری در تیم فوتبال بارسلونا می تواند وی را برای پایان دادن به حضور 24 ساله در اولدترافورد ترغیب کند.
    فرگوسن گفت: کناره گیری برای مردم جوان است. وقتی از شما سن و سالی گذشته، کجا می خواهید بروید؟ من هنوز به پایان راه نرسیده ام مگر اینکه وضع سلامتی ام به من اجازه حضور در فوتبال را ندهد.
    وی در ادامه گفت: همواره دوست داشته ام روزی در نیوکمپ مربیگری کنم. این برای من یک رویا به حساب می آید.
    این مربی 68 ساله اسکاتلندی که که در کنفرانس "اسپایر فور اسپورت" در دوحه قطر حضور پیدا کرده بود، در خصوص جدایی از منچستریونایتد هم گفت: من تصمیم خود را عوض کرده ام.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فرگوسن: در فکر هدايت بارسلونا بودم

مربي باتجربه منچستريونايتد در صحبتهايي اعلام کرده که در گذشته در فکر هدايت بارسلونا بوده است

سرالکس فرگوسن، مربی باتجربه منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که مدتها پیش در فکر هدایت اف سی بارسلونا بوده است.
    مربی شیاطین سرخ در کنفرانسی خبری در قطر در پاسخ به سوال خبرنگاری که نظر او را در مورد قهرمان کنونی لیگ اسپانیا جویا شده بود، اعلام کرد که یک بار شرایط جدایی از نیمکت مربی گری اولدترافورد و هدایت بارسلونا برایش فراهم شده بود.
    فرگوسن که همراه با یونایتد به 11 قهرمانی دررقابتهای لیگ برتر و 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا دست یافته، در صحبتهایی به تمجید از فلسفه موجود در رختکن بارسا پرداخت.
    فرگوسن در صحبتهایی گفت:« بارسلونا مدل مشخصی دارد. چند سال پیش. من در فکر احتمال مربیگری در این تیم بودم.این مدلی برای بازیکنان است و فلسفه خاصی دارد که آن را دوست دارم.این مدلی است که باید از آن پیروی کرد.»
    فرگوسن در کنفرانس خبری بیش از یک ساعت صحبت کرد و در طول این مدت به تمجید از مورینیو ،مربی رئال پرداخت و گفت:« مورینیو مربی بزرگی است و من او را به عنوان یک شخص دوست دارم ، ولی برای من الگوی یک مربی کامل، بابی رابسون است.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ناهار موراتي با لئوناردو ؛مربي برزيلي جانشين احتمالي بنيتس

در صورت جدايي بنيتس از نيمکت مربيگري اينتر،مربي سابق ميلان مدعي اول جانشيني اوست

به نظر می رسد که لئوناردو ،مربی سابق میلان مدعی اصلی جانشینی بنیتس در صورت برکناری اوست.
    شنیده می شود که ماسیمو موراتی، ناهار دیروزش را با لئوناردو صرف کرد.طبق گزارشهای منتشره در مطبوعات ایتالیا، موراتی پس از شروع ضعیف تیمش در رقابتهای این فصل، از مربی اسپانیایی تیمش ناامید شده است.
    طبق این گزارشها، موراتی با بنیتس جلسه ای اضطراری گذاشته تا با او به بحث و بررسی شرایط بپردازد.
    در هر صورت و در صورت برکناری بنیتس،به احتمال قریب به یقین لئوناردو گزینه شماره یک هدایت نرآتزوری خواهد بود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تعليق دو مقام فيفا از راي دادن براي ميزباني جام جهاني

فدراسيون جهاني فوتبال(فيفا) دو مقام خود را از راي دادن به ميزباني کشورها در دو جام جهاني آينده تعليق کرد.

به نقل از آسوشیتدپرس از زوریخ، در پی این تصمیم از سوی فیفا "آموس آدامو" و "رینالد تماری" از اعضای کمیته اجرایی این سازمان از رای دادن درباره کشور میزبان در جام های جهانی 2018 و 2022 تعلیق شدند.
    فیفا ادعا کرده است که این دو مقام در قبال دادن رای به کشورهای میزبان درخواست پول کرده اند. فیفا در نشست خود همچنین به درخواست میزبانی قطر و میزبانی مشترک پرتغال - اسپانیا نیز رسیدگی کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هواداران شيلي براي اعتراض به کناررفتن بيه لسا مشکي مي پوشند

هزاران هوادار تيم ملي شيلي براي ديدار تيمشان مقابل اروگوئه به نشانه اعتراض به کنار رفتن مارسلو بيه لسا سياه مي پوشند

هزاران هوادار تیم ملی شیلی در نظر دارند تا به جای پیراهن قرمز همیشگی، در دیدار دوستانه تیمشان مقابل اروگوئه پیراهن مشکی برتن کنند تا بدین ترتیب اعتراضشان را به کنار رفتن مارسلو بیه لسا نشان دهند.
    100 گلز در گزارشی به این نکته اشاره کرد که ورزشگاه مونومنتال شهر سانتیاگونیمه پر بود وهواداران نارضایتی خود رااز تصمیم رئیس فدراسیون فوتبال کشورشان ابراز کردند. در روز سه شنبه تنها 10هزار بلیط از 47 هزار بلیط بازی فروش رفته بود.
    تعدادی از هوادارانی که برای تماشای بازی رفته بودند،خشمشان را به نشانه برکناری «ال لوکو»، مربی آرژانتینی تیم ملی شیلی با برتن کردن پیراهنهای مشکی، نشان دادند.بیه لسا در کشور شیلی مبدل به یک اسطوره شده است
    از سوی دیگر اسکار تابارس،مربی تیم ملی اروگوئه نیز در صحبتهایی به آسیبهای وارد شده به تیم ملی شیلی پس از برکناری مربی آرژانتینی اش اشاره کرده و گفته:« نمی دانم که آیا زیان، واژه مناسبی است یا نه ولی به نظر من هرکسی جانشین بیه لسا شود، اوضاع بدتر می شود. واقعیت این است که شیلی با بیه لسا،در فوتبال دنیا، خیلی رقابتی است.باز هم تکرار می کنم، نمی دانم که آیا واژه زیان، واژه درستی است یا نه ولی می توانم تصور کنم که زمانی پروسه ای دراواسطش متوقف می شود،فرد دیگری باید کار را از ابتدا آغاز کند.این هم در حالی است که قضاوت قوی ای صورت نمی گیرد.در این هنگام کار بر پایه بدتری شروع می شود و این اتفاقی است که ممکن است در شیلی نیز رخ بدهد.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رونالدو: ال كلاسيكو ارزش 6 امتيازي دارد

مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد، ارزش ال‌کلاسيکو دربي را تا مرز 6 امتياز افزايش داد.

به نقل از مارکا، کريستيانو رونالدو گفت: ال‌دربي بازي بسيار بزرگي است. اگر در اين ديدار بزرگ به پيروزي برسيم، بيش از 3 امتياز را به دست آورده‌ايم.
    وي افزود: وقتي بارسلونا را شکست دهيم، بيش از نيمي از راه قهرماني را پشت سر گذاشته‌ايم. رئال براي قهرماني در لاليگا بايد از سد بارسا بگذرد. اينکه در نيوکمپ بازي مي‌کنيم يا در برنابئو، چندان مهم نيست.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رونالدو: بايد بارسلونا را شكست دهيم

مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد، ارزش ال‌کلاسيکو دربي را تا مرز 6 امتياز افزايش داد.

کريستيانو رونالدو گفت: ال‌دربي بازي بسيار بزرگي است. اگر در اين ديدار بزرگ به پيروزي برسيم، بيش از 3 امتياز را به دست آورده‌ايم.
    وي افزود: وقتي بارسلونا را شکست دهيم، بيش از نيمي از راه قهرماني را پشت سر گذاشته‌ايم. رئال براي قهرماني در لاليگا بايد از سد بارسا بگذرد. اينکه در نيوکمپ بازي مي‌کنيم يا در برنابئو، چندان مهم نيست.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

گفتگو با مسعودشجاعي/ فکرمي کنم بارسا ال کلاسيکو را ببرد

من پستي را که هميشه دوست دارم پشت فوروارد است. دوست دارم آزادي عمل بيشتري داشته باشم اما متاسفانه در اوساسونا و تيم ملي در اين پست بازيکن داريم و من هيچ گاه نمي توانم در پست مورد علاقه ام به ميدان بروم و بيشتر در چپ يا راست بازي مي کنم و تقريبا در اين پست هم جا افتاده ام.

لغو بازی تیم ملی ایران و نیجریه هر چقدر هم که برای بازیکنان تیم های دیگر سخت و عجیب باشد برای جواد نکونام و مسعود شجاعی معنای دیگری دارد. آنها که از اسپانیا این همه مسیر را آمده اند و حال باید با دست خالی و اخبار عجیب و غریب برای مربی و هم تیمی هایشان به آنجا بازگردند. البته این بازی لغو شده بهانه ای شد تا شجاعی که در اسپانیا به هیچ عنوان پاسخ گوی تلفن هایش نیست به سوالات ما پاسخ دهدو از شرایطش در اوساسونا و آخرین اخبار مربوط به خودش بگوید.
    مطمئنا از هیچ جایی به جز لغو بازی ایران و نیجریه نمی توان شروع کرد.
    نمی دانم چه بگویم. خودم از شنیدن این خبر شوکه شدم. به هر حال از این اتفاقات در فوتبال روز دنیا زیاد نیست و شنیدن آن شوکه آور است اما اتفاقی است که افتاده و نمی شود کاری اش کرد.
    به نظرت بازی دو تیم با هم توانست کمکی به تیم کند؟
    این به نظر کادر فنی برمی گردد و حتما آقای قطبی تشخیص داده اند که این بازی می تواند به ایشان و بازیکنان کمک کند.مطمئنا همچین بازی ای نمی تواند جای بازی با تیم ملی نیجریه یا هر تیم خارجی دیگری را پر کند اما در این شرایط شاید این بهترین تصمیم بود.
    مدتی بود که در ترکیب اوساسونا جا افتاده بودی فکر می کنی این رفت و آمدها و دوری از تمرینات می تواند جایگاهت را تهدید کند؟
    مطمئنا این غیبت ها بی تاثیر نیست اما چاره دیگری وجود ندارد. هر بازیکنی دوست دارد که برای تیم ملی کشورش بازی کند و این مساله سختی هایی را هم دارد. مربی تیم ملی هم در فیفا دی این حق را دارد که بازیکنانش را در اختیار داشته باشد.
    دفعه گذشته که به دلیل تاخیر در تمرینات با مسولان اوساسونا دچار مشکل شده بودی به شدت از دست مطبوعات ایرانی و بازتاب اخبارشان ناراحت بودی. قضیه در آن زمان از چه قرار بود؟
    متاسفانه همیشه این مسائل وجود دارد. من زیاد اهل مصاحبه نیستم چون از حاشیه فراری ام اما متاسفانه آنها اخبارشان را از منابعی تهیه می کنند که به هیچ عنوان موثق نیست. در صحبتی که با یکی ، دو خبرنگار داشتم آنها گفتند که خبرشان را از سایت روزنامه های محلی اوساسونا بدست آورده اند. من سوالم این است تا زمانی که سایت باشگاه اوساسونا هست و تمام اخبار را شفاف پوشش می دهد سایت روزنامه های محلی به چه کاری می آیند؟ به هر حال آن زمان سوء تفاهمی میان ما و مدیران باشگاه به وجود آمده بود که با صحبت های مدیربرنامه مان همه چیز حل شد.
    قصد جدایی از اوساسونا را نداری؟ چند پیشنهاد خوب از آلمان و ترکیه داشتی.
    بله دو پیشنهاد داشتم. در آن زمان هم گفتم ترکیه اگر از دو تیم بزرگش پیشنهاد داشته باشم بیشتر به آن فکر می کنم اما تصمیمی برای رفتن به تیم های دیگر ترکیه ندارم و ترجیح می دهم که فوتبالم را در اروپا پی گیری کنم. البته امسال را با توجه به اینکه قرارداد داشتم و مربیان هم من را می خواستند ترجیح دادم که در اوساسونا بمانم و در پایان فصل راجع به پیشنهاداتم جدی تر فکر خواهم کرد.
    از دغدغه بقا در اوساسونا خسته نشدی؟
    خسته که نه. البته امسال شرایط فرق کرده و با این که بازی آخر را باختیم اما در کل شرایط خوبی داریم و فکر نمی کنم که امسال دیگر بخواهیم چنین دغدغه ای داشته باشیم و می توانیم در رده های میانی جدول جای بگیریم.
    از پستت در اوساسونا و تیم ملی راضی هستی یا هنوز احساس ناراحتی می کنی؟
    من پستی را که همیشه دوست دارم پشت فوروارد است. دوست دارم آزادی عمل بیشتری داشته باشم اما متاسفانه در اوساسونا و تیم ملی در این پست بازیکن داریم و من هیچ گاه نمی توانم در پست مورد علاقه ام به میدان بروم و بیشتر در چپ یا راست بازی می کنم و تقریبا در این پست هم جا افتاده ام.
    فوتبال ایران را دنبال می کنی؟
    بله. البته شاید نتوانم بازیها را ببینم اما نتایج و اتفاقات را دنبال می کنم.
    فوتبال ایران روزهای خوبی را نگذراند. ناکامی در تمامی رده ها و حاشیه های معمول و همیشگی. نظرت در این خصوص چیست؟
    متاسفانه این قدر در این خصوص صحبت شده و هیچ اقدامی انجام نگرفته که دیگرحرف جدیدی برای گفتن وجود ندارد. فوتبال ما به برنامه های درازمدت احتیاج دارد تا بتوانیم در رده های نوجوانان و جوانان حرفی برای گفتن داشته باشیم و مثل تیم های اروپایی عمل کنیم. این مسائل در تخصص من نیست و آنهایی که مسئول هستند مطمئنا خودشان بهتر از هر کسی می دانند که برای خارج شدن از این شرایط چه کاری باید انجام داد.
    جام ملت ها را چطور پیش بینی می کنی؟ به تیم ملی در این رقابت ها خوش بین هستی یا نه؟
    مطمئنا خوش بین هستم. بچه های ما ثابت کرده اند هر وقت بخواهند کاری را انجام دهند موفق خواهند شد. در حال حاضر بازیکنان تیم ملی به شدت با هم یکدل هستند و امیدوارم که تیم ملی بتواند شادی آفرین باشد.
    برای آخرین سوال به سراغ ال کلاسیکو برویم. پیش بینی ات از این بازی چیست و دوست داری کدام تیم برنده بازی باشد؟
    همین طور که می بینید هر دو تیم امسال در لالیگا شرایط بسیار خوبی دارند و شاید این بار پیش بینی این که کدام تیم برنده این دیدار خواهد بود مشکل تر از همیشه است. رئال با مورینیو روزهای خوبی را می گذراند و بارسلونا هم با قدرت کار می کند اما فکر می کنم که بارسلونا در این بازی برنده باشد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرنوشت ال کلاسيکو را مسي و رونالدو مشخص مي کنند

آنخل دي ماريا, بازيکن آرژانتيني رئال مادريد گفت اين دو ستاره که بهترين بازيکنان جهان هستند، براي رقم زدن نتيجه بازي به سود تيم خود خواهند جنگيد

آنخل دی ماریا، هافبک رئال مادرید، معتقد است که نتیجه ال کلاسیکو را آمادگی کریس رونالدو و لیونل مسی مشخص می کند.
    او که در تابستان از بنفیکا به رئال مادرید پیوست، روز 29 نووامبر برای اولین بار فرصت حضور در ال کلاسیکو را پیدا می کند.
    این بازیکن آرژانتینی در مصاحبه با نشریه آس گفت این دو ستاره که بهترین بازیکنان جهان هستند، برای رقم زدن نتیجه بازی به سود تیم خود خواهند جنگید.
    " بازی جذابی خواهد بود. ما می دانیم که رئال چند بازی است که نتوانسته بارسلونا را شکست دهد و برای پیروزی مقابل آنها هر کاری لازم باشد انجام می دهیم.
    مسی و رونالدو بهترین های دنیا هستند و سرنوشت ال کلاسیکو را آنها تعیین می کنند."
    دی ماریا که اولین خرید مورینیو در رئال مادرید بود، در مورد رابطه اش با آقای خاص گفت:" او اعتماد به نفس بیشتری به من داد و کار را برای من ساده تر کرد. او به من یاد داد که چگونه بیشتر در خدمت تیم باشم. او بهر بازیکنی مسئولیتی داده و این فشار را از روی بازیکنان کاهش می دهد."

برچسب برای این موضوع