بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 32 از 151 اولیناولین ... 2230313233344282132 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 311 تا 320 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حيدري: داوري‌ها هميشه به سود اصفهاني‌ها بوده است

مدافع پرسپوليس گفت: داوري‌ها هميشه به سود اصفهاني‌ها بوده است و آنها نبايد در اين مورد حرفي بزنند.

سپهر حيدري پس از پيروزي 2 بر صفر تيمش مقابل ذوب‌آهن اظهار داشت: غير از 2 فرصتي که داشتيم چند گل هم نزديم و بايد با برد پرگل تري حريف را مي‌برديم.
    وي ادامه داد: فينالست آسيا را شکست داديم، ضمن اينکه به ابراهيم‌زاده و تيمش تبريک مي‌گويم که توانستند فينالست آسيا شوند.
    حيدري خاطرنشان ساخت: مستحق پيروزي بوديم و به چيزي غير از برد فکر نمي‌کرديم.
    وي در مورد اتفاقات داوري اين ديدار گفت: داوري‌ها هميشه به سود اصفهاني‌ها بوده است و نبايد در اين مورد حرفي بزنند.
    مدافع پرسپوليس افزود: اميدوارم اين روند را ادامه دهيم. امروز زحمات زيادي را متحمل شديم و خوشحالم که خط دفاعي رو سفيد شد.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

استيلي: شايد مشكل شاهين من باشم

سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: شايد مشکل شاهين من باشم.

حميد استيلي پس از تساوي خانگي يک بر يک برابر استيل‌آذين در جمع خبرنگاران گفت: ما حتي يک پنالتي را از دست داديم و در نهايت روي اتفاق‌ فوتبالي گل خورديم. بازيکنانم توانستند موقعيت‌هاي زيادي خلق کنند اما آنها از دست رفت. استيل‌آذين حتي در مسابقاتي که 5 گل خورده بود اين همه تحت فشار قرار نگرفت.
    وي ادامه داد: به بازيکنانم افتخار مي‌کنم و نمي‌دانم چرا نمي‌توانيم نتيجه بگيريم، شايد بدشانس هستيم، شايد هم مشکل شاهين من هستم.
    سرمربي شاهين تاکيد کرد: 2 تعويض اجباري داشتيم. ما براي برد به اين مسابقه آمده بوديم و موقعيت‌هاي گل 80 به 20 بود. نمي‌دانم چرا اين همه موقعيت گل را از دست مي‌دهيم.
    استيلي در مورد پنالتي که از دست دادند، گفت: ستار زارع و ايوان پتروويچ پنالتي‌زن‌هاي شاهين هستن. پتروويچ در تمرين‌ها تمام پنالتي‌هايش را گل مي‌کند، اما امروز اين ضربه را از دست داد. حق ما امروز کسب 3 امتياز بود ولي عدالت در فوتبال اجرا نشد.
    وي ادامه داد: هنوز به قولي که داده‌ام پايبندم و تيم شاهين را تک رقمي در پايان فصل تحويل خواهم داد اما بايد بگويم که در اين فصل داوري‌ها به نفع ما نبوده است و من با اين حال اعتراضي ندارم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بختياري‌زاده سرمربي تيم صباي قم شد

کاپيتان مصدوم تيم فوتبال صباي قم به عنوان سرمربي جديد اين تيم انتخاب شد.

‌ عباس مرادي سرپرست تيم صباي قم اعلام کرد: به دليل اينکه تصور مي کرديم نمي توانيم با محمود ياوري به اهداف باشگاه برسيم با ايشان قطع همکاري کرديم. ايشان در زمان حضورشان در باشگاه تلاش زيادي کردند و ما برکناري ياوري را به طور کتبي به اطلاع وي رسانديم.
    وي ادامه داد: قرار شد سهراب بختياري زاده به عنوان مربي - بازيکن و سرمربي جديد هدايت صبا را تا آخر فصل برعهده بگيرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رئيس جمهور بوليوي در تمرينات تيم فوتبال تراكتورسازي شركت كرد

'خوان اوو مورالس آيما' رئيس جمهوري بوليوي عصر دوشنبه با حضور در تمرينات تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز دقايقي با پپراهن اين تيم پرطرفدار همپاي ساير بازيکنان به تمرين پرداخت.

مورالس پس از حضور در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز در قالب تيمي از مديران و مسئولان اجرايي آذربايجان شرقي در مقابل تيم تراکتورسازي به ميدان رفت.
    اين بازي تمريني که با شور وشوق خاصي برگزار شد با نتيجه چهار بر يک به نفع تيم مديران اجرايي استان آذربايجان شرقي به پايان رسيد.
    احمد عليرضابيگي استاندار آذربايجان شرقي دو گل و مورالس از نقطه پنالتي و سندگل ، گل هاي تيم مديران اجرايي استان و پيمان صاحب جمعي مربي تيم تراکتورسازي تک گل اين تيم را به ثمر رساندند.
    محمود چمني فرماندار تبريز، شروين اسبقيان مديرکل تربيت بدني استان، محمد نصرتي، مهدي ثابتي و فراز کمالوند از جمله بازيکنان تيم مديران و مسئولان اجرايي آذربايجان شرقي به همراه رييس جمهوري بوليوي بودند.
    در پايان اين بازي ، مديرعامل باشگاه فرهنگي و ورزشي تراکتورسازي تبريز، پيراهن و لوگوي اين باشگاه را به رئيس جمهوري بوليوي اهدا کرد.
    رييس جمهور بوليوي در نخستين روز از سفر سه روزه خود به ايران، ظهر امروز وارد تبريز شد.
    بازديد از واحدهاي مختلف کارخانه تراکتورسازي و روستاي تاريخي و ديدني کندوان از برنامه هاي سفر وي به تبريز بود.
    سفر رييس جمهوري بوليوي به ايران، دومين سفر او به اين کشور در کمتر از دو سال گذشته محسوب مي شود.
    بوليوي، کشوري محصور در خشکي، در مرکز آمريکاي جنوبي است که حدود 9 ميليون نفر جمعيت دارد.
    پايتخت اين کشور لاپاز است و از شمال و شرق با برزيل، از جنوب با آرژانتين و پاراگوئه و از غرب با شيلي و پرو هم مرز است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كمك 500 ميليون توماني سازمان تربيت بدني به باشگاه استقلال

سازمان تربيت بدني 500 ميليون تومان به باشگاه استقلال کمک کرد.

سازمان تربيت بدني روز گذشته مبلغ 500 ميليون تومان به حساب باشگاه استقلال واريز کرد.
    اين کمک در راستاي توافق باشگاه استقلال با سازمان تربيت بدني در پيش از فصل مبني بر کمک رساني 50 درصدي سازمان به باشگاه صورت گرفت.
    پيش از اين نيز سازمان تربيت بدني دو ميليارد تومان به اين باشگاه کمک کرده بود و سپس مسئولان باشگاه استقلال به همين ميزان پول به باشگاه تزريق کردند.
    مسئولان استقلال با دريافت اين پول قسمتي از پاداش و پيش قرارداد بازيکنان را پرداخت کردند.
    * يک سوم قرارداد دوس سانتوس داده شد
    مهاجم برزيلي جدا شده استقلال در حالي با اين باشگاه فسخ قرارداد کرد که يک سوم پول خود را گرفت.
    دوس سانتوس روز گذشته به صورت توافقي از باشگاه استقلال جدا شد. مسئولان اين باشگاه با اين فسخ قرارداد در حال فراهم کردن مقدمات حضور قادر حسن هستند.
    اين بازيکن سابق دي استردا از نيم فصل دوم مي تواند براي استقلال بازي کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

علي کريمي مقابل پرسپوليس به ميدان مي‌رود

علي کريمي با رفع مصدوميت در بازي روز شنبه مقابل پرسپوليس به ميدان مي رود.

پس از تستي که صبح سه شنبه از علي کريمي به عمل آمد، وي با انجام تمرينات پرفشار دچار هيچ مشکل يا احساس دردي از ناحيه زانو نشد و بدون هيچ مشکلي به تمريناتش ادامه داد.
    بدين ترتيب کادر پزشکي و کادر فني تيم اعلام کردند که اين بازيکن در ديدار روز شنبه آينده برابر پرسپوليس به ميدان خواهد رفت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تلاش سپاهان براي بهبود عقيلي

پزشک تيم سپاهان در مورد وضعيت هادي عقيلي به طور روشن اظهار نظر نمي‌کند و از اعلام زمان بهبودي اين بازيکن خودداري مي‌کند.

محمد جعفر رشادي امروز درمورد مصدوميت هادي عقيلي و وضعيت اين بازيکن اظهار داشت:‌ هادي در بازي‌هاي تيم ملي مصدوم شد و در حين بهبودي به دليل يک اتفاق مصدوميت اين بازيکن افزايش يافت و در حال حاضر تلاش مي‌کنيم که در روند بهبودي اين بازيکن سرعت بخشيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

برهاني بازي با راه‌آهن را از دست داد

مهاجم تيم استقلال به دليل مصدوميت بازي روز جمعه تيمش را از دست داد.

آرش برهاني که به دليل مصدوميت از زانو در ديدار مقابل تراکتور‌سازي حضور نداشت به دليل مصدوميت ديدار روز جمعه تيمش را از دست داد.
    اين بازيکن اعلام کرد که به مدت 10 روز بايد استراحت کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فتح اله‌زاده: اختيار انتخاب داوران را به عنايت واگذار مي‌كنيم!

علي فتح اله زاده در مورد جدايي دوس سانتوس از استقلال، اعتراض‌ها به داوري‌هاي بازي‌هاي اين تيم و ناراحتي افشين قطبي از او سخن گفت.

سرپرست باشگاه استقلال تهران اظهار کرد: درمورد فسخ قرارداد دوس سانتوس قراري داشتيم که از بين سه بازيکن خارجي تيم خود يک بازيکن را خارج کنيم تا بتوانيم يک بازيکن خارجي ديگر را به ليست تيم اضافه کنيم. استقلال يک بازيکن در پست گوش چپ نياز داشت و تا يکي از اين بازيکناني که در ليست داشتيم را از ليست خارج نمي‌کرديم نمي‌توانستيم از او استفاده کنيم. سرانجام از بين اين سه بازيکن يک نفررا با نظر کادر فني جابه‌جا کرديم.
    وي افزود: درهمين کش و قوس بوديم که فکرمي‌کنم دوس سانتوس خودش متوجه اين موضوع شد، او پيشنهاد داد که هم اکنون به دليل گرفتاري پدرش و همچنين داشتن يک پيشنهاد از تيم‌هاي خارجي قصد دارد از تيم جدا شود. پس از اين مساله ما هم فرصت را غنيمت شمرديم و از حرفه‌اي‌گري اين بازيکن تشکر مي‌کنم.
    سرپرست باشگاه استقلال تهران در پاسخ به اين سوال که آيا استقلال بايد غرامت بپردازد؟ گفت: دوس سانتوس به صورت توافقي از تيم جدا و سپس قراردادش را فسخ کرد. بدين ترتيب هيچ پول اضافي را به او نداديم و اين مساله به خوبي و خوشي حل شد. هر دو طرف توافق‌نامه جدايي را امضا کردند و در تلاش هستيم هرچه سريعتر قادر حسن را که با او قرارداد بسته‌ايم به تيم اضافه شود.
    وي ادامه داد: اين بازيکن فرانسوي هم اکنون درباشگاه‌هاي اسلواکي مشغول به بازي است و در نيم فصل به ليست اضافه خواهد شد. با اين بازيکن و باشگاهش پيش نويس قرارداد امضا شده است و نيم فصل به ايران مي آيد.
    فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال که آيا بازيکن ديگري در نيم فصل به استقلال تهران اضافه مي‌شود گفت: در ليست خود جايي براي اضافه کردن بازيکني نداريم، اما بايد با باشگاه‌هاي ديگر بنشينيم و صحبت کنيم. اگر به توافقي رسيديم مي‌توانيم بازيکنان خود را با آنها جابه‌جا کنيم.
    وي در مورد اعتراضاتي که در هفته‌هاي اخير به نحوه داوري‌ها شده و معترضان مدعي هستند داوران به سود استقلال تهران سوت مي‌زنند، گفت: بازي داربي را همه کارشناسان ديدند. برخي نظر موافق داشتند و برخي نظر مخالف.
    فتح الله زاده يادآور شد: در اين چند روزه نمي‌خواستم جواب بدهم و هيچ تمايلي هم نداشتم، چرا که خودم تبريزي و آذري هستم. تراکتور تيم من است و 2-3 سال عضو هيات مديره اين تيم بودم. با مسولان باشگاه دوست هستم و اين تيم را بسيار دوست دارم، اما اين خوب نيست که از اين موقعيت سوء استفاده کنيم و چيزهايي را بگوييم که ثابت شدني نيست.
    سرپرست باشگاه استقلال تهران گفت: قطعا کميته انضباطي فدراسيون به اين مسايل رسيدگي خواهد کرد. به طورمثال مشخص بود که جاسم کرار تمارض کرد و توپ بايد در اختيار تيم ما قرار مي‌گرفت و او کارت مي‌گرفت و اخراج مي‌شد. داور کارت هم نداد و پنالتي هم نبايد مي‌گرفت. با در نظر گرفتن اين شرايط مي‌بينيم که حق استقلال ناحق شده است. کارشناس برنامه 90 هم اذعان داشت که کرار تمارض کرده است. نمي دانم اين همه هاي و هوي براي چيست؟ فکر مي‌کنم برخي قصد دارند دوستان ما را به صورت عمدي به حاشيه‌ بکشانند.
    فتح اله زاده گفت: از دوستان خود خواهش مي‌کنم که کمي بيشتر سعه صدر داشته باشند. در بازي‌هاي گذشته هم به سود ما سوت زدند و هم به ضرر ما و پنالتي‌هاي زيادي هم نگرفتند. در سالهاي گذشته هم توپ‌هايي را به ضرر ما گرفتند، اما فکر مي‌کنم برخي با افراد ديگري خرده حساب دارند که مي‌خواهند ما را وارد اين حاشيه ها کنند.
    وي ادامه داد: از عنايت رييس کميته داوران مي‌خواهم که اگر استقلال بازي دارد قبل از اعلام نام داور با مديرعامل و سرمربي حريف صحبت کنند و هر فردي را که آنها مدنظر دارند به عنوان داور انتخاب کنند تا شايد به اين وسيله از حقانيت داوري دفاع کنيم، چرا که اين حرف‌ها ظلم به داوري است. به خاطر اين که شبهه از بين برود و نشان بدهيم که اگر استقلال بازي را پيروز مي‌شود به خاطر کادر فني و بازيکنان خوبش است اين خواهش را از فدراسيون فوتبال دارم. اگر اختيار انتخاب داوران با ماست اين مساله را به عنايت واگذار مي‌کنيم اما اگر نيست از او خواهش مي‌کنم قبل از بازي ما هر داوري را که مديرعامل حريف مي‌پسندد انتخاب کند. قول مي دهم استقلال هيچ گونه اعتراضي ندارد.
    فتح اله زاده در مورد ناراحتي افشين قطبي از گفته‌هاي او در مورد جذب سرمربي خارجي براي تيم ملي بزرگسالان گفت: متاسفانه وقتي دوستي اشتباه کوچکي مي‌ کند هم من را و هم سازمان تربيت بدني را به حاشيه مي‌برد. از روز اول هم نگفتم که سعيدلو انتخاب مربي را به من واگذار کرده است. بين من و ما اختلاف بسيار زيادي است. سعيدلو به ما اعضاي هيات رييسه فدراسيون پيشنهاد داد که بنشينيم و کميته‌اي را براي انتخاب سرمربي تيم ملي تشکيل دهيم که قرار شد اين مسئله را در هيات رييسه مطرح کنيم که شايد اصلا عملي نشود.
    وي افزود: پيشنهادي که سعيدلو مطرح کرد براي جام جهاني بود که يک مربي خوب جذب کنيم و نه براي جام ملت‌ها. اين موضوع را به قطبي هم گفته‌ام که ما هدف‌مان جام ملت‌ها نيست. به عقيده من که يکي از کوچکترين افراد ورزش هستم وقتي ايران قهرمان شد و قطبي نخواست مربي ايران باشد آن موقع تکليف چيست؟ به قطبي هم گفته‌ام که با تمام وجود از او حمايت خواهم کرد که در جام ملت‌هاي آسيا موفق شود. سعيدلو، کفاشيان و بقيه دوستان نيز نظرشان همين است که اگر قطبي در جام ملت‌ها ايران را قهرمان کند اولين گزينه ما براي مربيگري است. اگر قهرمان نشديم آن زمان بايد بنشينيم و فکر کنيم. ما بايد آينده‌ نگر باشيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

درخشان سرمربي تيم شهرداري تبريز شد

حميد درخشان سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز شد.

اين مربي پس از توافق با مسئولان باشگاه شهرداري تبريز به عنوان سرمربي جديد انتخاب شد.
    مسئولان باشگاه شهرداري تبريز پس از توافق با اکبر ميثاقيان براي قطع همکاري با درخشان به توافق رسيدند.
    وي از فردا در تمرينات اين تيم حاضر مي شود.
    ظاهرا قرار است دستياران اکبر ميثاقيان با سرمربي سابق پيکان همکاري کنند. اين موضوع در روزهاي آتي مشخص مي شود.
    سيد علي صالح پناه سرپرست شهرداري تبريز با تاييد اين خبر اظهار داشت: آقاي درخشان امروز در باشگاه حاضر شدند و پس از توافق با مسئولان با ما قرارداد بستند.

برچسب برای این موضوع