بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 31 از 151 اولیناولین ... 2129303132334181131 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 301 تا 310 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پرسپوليس فيناليست ليگ قهرمانان آسيا را شكست داد

تيم فوتبال پرسپوليس با نتيجه 2 بر صفر مقابل ذوب آهن، فيناليست ليگ قهرمانان آسيا به پيروزي رسيد.

ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و ذوب آهن اصفهان در چارچوب هفته دوازدهم ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي ايران از ساعت 16:30 در حضور حدود 20 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي تهران آغاز شد که اين بازي در نهايت با نتيجه 2 بر صفر به سود پرسپوليس به پايان رسيد.
    گل‌هاي پرسپوليس را در دقيقه 18 هادي نوروزي و محمد نوري در دقيقه 84 به ثمر رساندند.
    همچنين ضربه پنالتي اميرحسين فشنگچي در دقيقه 63 توسط شهاب گردان مهار شد.
    قضاوت اين مسابقه به عهده سعيد مظفري‌زاده بود که به محمدرضا خلعتبري، قاسم حدادي‌فر، شهاب گردان و سيدمحمد حسيني از ذوب آهن و مازيار زارع از پرسپوليس کارت زرد نشان داد.
    علي احمدي با خطا در محوطه جريمه در دقيقه 60 روي هادي نوروزي با کارت قرمز مستقيم از زمين اخراج شد.
    پرسپوليس با اين پيروزي 21 امتيازي شد، اما به دليل اختلاف گل کمتر نسبت به استقلال در رده سوم جدول رده‌بندي قرار گرفت. ذوب آهن نيز با وجود اين شکست، همچنان با 24 امتياز در صدر جدول رده‌بندي حضور دارد.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حاشيه ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و ذوب‌آهن3

محمد نوري قصد داشت پنالتي پرسپوليس مقابل ذوب آهن را بزند ولي با مخالفت دايي،‌ فشنگچي پشت ضربه قرار گرفت و آن را از دست داد.

زمان زدن ضربه پنالتي، علي دايي به محمد نوري اجازه زدن ضربه پنالتي را نداد تا اميرحسين فشنگچي اين موقعيت را از دست بدهد.
    * فرشيد طالبي، مدافع ذوب‌آهن پس از اينکه علي احمدي، هم‌تيمي‌اش اخراج شد، زمين بازي را به نشانه اعتراض ترک کرد که کادر فني مانع از اين حرکت وي شده و او را به ميدان بازگرداند.
    * مربيان ذوب آهن در بين 2 نيمه به سمت مظفري‌زاده، داور بازي رفته و به شدت عليه تصميمات وي اعتراض کردند.
    *برخورد گرم کاشاني و قطبي از نکات قابل توجه بود.
    *هواداران ذوب‌آهن اعتقاد داشتند ابراهيم زاده از دايي بهتر است و اين موضوع را بارها در شعارهايشان يادآوري کردند.
    گفتنی است که پرسپوليس در اين مسابقه با 2 گل ذوب‌آهن را شکست داد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

غلامرضا رضايي با موافقت دايي به گوانگ‌جو مي‌رود

علي دايي پس از پيروزي مقابل ذوب آهن با حضور رضايي در ترکيب تيم ملي اميد براي بازي‌هاي آسيايي گوانگ‌جو موافقت کرد.

در حالي که پيش از اين اعلام شده بود علي دايي با حضور رضايي در تيم اميد موافق نيست، سرمربي پرسپوليس امروز پس از پايان ديدار با ذوب آهن گفت: مشکلي با حضور رضايي در تيم اميد نداريم اما از فدراسيون درخواست کرده‌ايم دو روز قبل از بازي مقابل استيل آذين، رضايي را به ما برگرداند.
    به اين ترتيب غلامرضا رضايي تيم ملي اميد را در بازي‌هاي آسيايي گوانگ‌جو همراهي خواهد کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

منتظر رضايت‌نامه عماد رضا هستيم
    سرپرست باشگاه پرسپوليس:
    ابراهيم‌زاده برنده واقعي اين بازي است
    با دايي ادامه مي‌دهيم
    سرپرست باشگاه پرسپوليس پس از پيروزي مقابل ذوب آهن منصور ابراهيم زاده را برنده واقعي اين ديدار دانست.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حبيب كاشاني در پايان بازي مقابل ذوب آهن گفت: پيروزي ما مقابل ذوب آهن چيزي از شايستگي‌هاي اين تيم خوب و پرتلاش كم نمي‌كند. ما احتياج داشتيم براي اينكه همچنان در كورس قهرماني بمانيم، سه امتياز اين بازي را به دست بياوريم و پس از چند بازي توانستيم به اين مهم دست پيدا كنيم.
    كاشاني در ادامه افزود: دايي تصميم گرفت با وجود ده نفره بودن ذوب آهن در دقايق پاياني، مدافع به تيم اضافه كند تا استرس تيم كم شود و گلي دريافت نكنيم.
    سرپرست باشگاه پرسپوليس درباره‌ي اعتراض ذوب آهني‌ها به داور بازي و اينكه چرا آن‌ها بايد تقاص داربي را پس دهند، گفت: من چه ببريم چه ببازيم هيچ وقت درباره‌ي داوري صحبت نمي‌كنم. كارشناسان بايد نظر بدهند و نظرشان هم محترم است. ضمن اينكه به نظر ابراهيم‌زاده درباره‌ي داوري هم احترام مي‌گذارم.
    كاشاني در ادامه صحبت‌هايش به نهايي شدن توافق با عماد رضا اشاره كرد و گفت: مذاكرات نهايي را انجام داده‌ايم. قرار شده عماد رضا از باشگاه الزمالك رضايت‌نامه را دريافت كند تا هرچه زودتر اين انتقال صورت گيرد. منتظر صدور رضايت‌نامه‌ي او هستيم.
    كاشاني همچنين اظهار كرد: به نظر من برنده واقعي اين بازي منصور ابراهيم‌زاده بود كه در پايان نيمه اول هواداران عصباني ذوب آهن را آرام كرد. من به او و تيمش به خاطر راه يافتن به ديدار پاياني ليگ قهرمانان آسيا تبريك مي‌گويم. آن‌ها در اين ديدار با 10 نفر جوانمردانه بازي كردند.
    كاشاني درباره‌ي هجمه‌هاي صورت گرفته عليه دايي درباره‌ي نتيجه نگرفتن پرسپوليس و شايعه جدايي دايي از نيمكت پرسپوليس گفت: برنامه داريم كارمان را با آقاي دايي ادامه دهيم. با وجود هجمه‌هايي كه هفته‌هاي اخير عليه دايي صورت گرفت، به نظر من نتايج پرسپوليس در هفته‌هاي گذشته به مسائل مختلفي مانند اشتباه‌هاي داوري ارتباط داشت. ان‌شاءالله كارمان را با آقاي دايي ادامه خواهيم داد. البته در فوتبال چيزي قابل پيش‌بيني نيست اما سعي مي‌كنيم با كمترين تغيير به كارمان ادامه دهيم. در اين بازي از بچه‌ها خواستم به خاطر دايي بازي كنند و آن‌ها هم به خوبي حمايت كردند و اين سه امتياز ارزشمند را به دست آوردند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

)اميدوارم ذوب آهن قهرمان آسيا شود
    علي دايي:
    وقفه‌هاي ليگ عامل افت ما بود
    بازي با استيل آذين سخت خواهد بود

علي دايي پس از پيروزي مقابل ذوب آهن براي اين تيم در فينال ليگ قهرمانان آسيا آرزوي موفقيت كرد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي دايي پس از پيروزي مقابل ذوب آهن گفت: راه يابي ذوب آهن به فينال ليگ قهرمانان آسيا را تبريك مي گويم. ان شاالله فينال را ببرند و قهرمان شوند و اين واقعا آرزوي قلبي من است.
    دايي درباره عملكرد شاگردانش اظهار كرد: با شناخت كافي پا به ميدان مسابقه گذاشتيم. بچه ها با فيناليست آسيا با انگيزه چند برابربازي مي كردند. تيم ما در هر دو نيمه حاكم توپ و ميدان بود. بچه ها خوب كار كردند. ذوب آهن هم به خاطر بازي با الهلال درعربستان خسته بود. اما باز به بچه ها تبريك مي گويم. بعد از مدت ها شمه‌اي از فوتبالي كه دوست داشتم را به نمايش گذاشتند.
    دايي در رابطه با ديدار هفته آينده مقابل استيل اذين گفت: به نظر من تمام بازي ها سخت است. بازي با استيل آذين هم جزو بازي هايي هست كه مطمئنا سخت هواهد بود. استيل آذين مثل ما چند هفته نتايج بدي گرفته است. تمام سعي‌مان را مي كنيم كه دل هواداران را شاد كنيم. تمام تلاشمان را انجام مي دهيم كه افت نكنيم.
    دايي درباره‌ي نتايج پرسپوليس در اين فصل گفت: فصل را خيلي خوب شروع كرديم . متاسفانه وقفه‌هاي طولاني در ليگ و نداشتن بازيكنان كيفيت ما را پايين آورد. در اين بازي كه بچه ها چند روي كنار هم بودند، فوتبالمان بهتر شد و امروز ذوب آهن را برديم.
    دايي درباره‌ي گل خوردن در دقايق پاياني ديدارهاي گذشته گفت: اين مساله ضعف تاكتيكي نيست، شايد روحي باشد. بازيكنان در دقايق پاياني بازي هاي قبل تمركز لازم را نداشتند و صحبت هاي من را در زمين انجام نمي دادند. به آنها گفته بودم لزومي ندارد وقتي بازي را برده ايم باز تيم جلو بكشد و دفاع خالي شود. ديديد كه امروز مقابل ذوب آهن اين كار را نكرديم و گل نخورديم. خدا را شكر مي كنم كه سه امتياز را گرفتيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

pnugirl
    • n/a

سلام دوست عزیز. ممنونم از فعالیتتون و ممنون از اینکه پست ها رو توی تاپیک مربوطه ارسال کردید

pnugirl
    • n/a

منصور ابراهيم‌زاده سرمربي ذوب آهن حرف‌هاي خود در كنفرانس مطبوعاتي را با پاسخ به اظهارنظر جواد خياباني گزارشگر شبكه سه آغاز كرد كه ظاهرا درباره سوابق ملي‌ ابراهيم‌زاده چيزهايي به زبان آورده بود. ابراهيم‌زاده گفت:«من فوتبال را زود كنار گذاشتم و به دنبال گرفتن مدرك مربيگري و دانشگاهي رفتم. به همين دليل من سابقه ملي ندارم چون به دنبال مربيگري رفتم. ايشان به نظرم چندان شناختي از سوابق قبلي من ندارد.»

سرمربي ذوب آهن درباره شكست امروز مقابل پرسپوليس نيز گفت:« طبيعي بود بعد از شرايطي كه ما تجربه كرده‌ايم و مسافرتي كه به عربستان داشتيم، خسته باشيم. ما وقتي به عربستان رفتيم بايد زيارت حج را انجام مي‌داديم و به همين دليل شنبه صبح به تهران برگشتيم. در بازي امروز شرايط ما مطلوب نبود و البته پرسپوليسي‌ها انگيزه زيادي داشتند. من به بازيكنانم گفته بودم كه در دوئل‌هاي تك به تك با توجه به شرايط تيم به آنها مي‌بازيم اما آنها چندان به اين حرف توجه نكردند و ما هر وقت در اين شرايط قرار گرفتيم مجبور به عقب‌نشيني شديم. به نظر من تك تك بازيكنان ما در اين مسابقه خوب نبودند، اما من به آنها تبريك مي‌گويم.»

او درباره 10 نفره شدن تيمش هم گفت:«ما شرايط جسماني خوبي نداشتيم و اين مسأله هم مزيد بر علت شد و شرايط عليه ما سخت‌تر شد. بااين حال خوشحالم كه تماشاگران پرسپوليس و ذوب آهن بازي خوبي ديدند.»

وقتي يكي از خبرنگاران از ابراهيم‌زاده درباره ضعف خط دفاعي اين تيم پرسيد او جواب داد:«سوال شما را متوجه نمي‌شوم. تيم ما به ندرت پنالتي داده و ما هميشه جزو بهترين خط دفاعي‌هاي ليگ از نظر آمار هستيم. اين را هم توجه داشته باشيد كه گل رضايي با يك حركت استثنايي به ثمر رسيد.»

او درباره اعتراضش به كمك داور در نيمه اول هم گفت:«من به صحنه آفسايد اعتراض نكردم و فقط اعتراضم به اين بود كه چرا داور به شهاب گردان اخطار داده در حالي كه او قصد داشت بازيكنان را از كمك داور دور كند. البته تيم داوري هم مي‌خواست آن گل داربي را جبران كند.»

ابراهيم‌زاده ادامه داد:«گنه كرد در بلخ آهنگري/ به شوشتر زدندگردن مسگري.»

اما پاسخ سرمربي ذوب آهن به اين سوال كه آيا ذوب آهن به دليل بازي در آسيا روي ليگ متمركز نيست؟‌:«علت شكست ما خستگي بود نه عدم تمركز. من جدول بازي‌هاي عربستان را ديده‌ام. الهلال در 9 هفته 5 بازي كرده اما ما بعد از باز ي سخت با الهلال خيلي سريع جلوي پرسپوليس با انگيزه ظاهر شديم.»

ابراهيم‌زاده همچنين درباره بخت ذوب آهن در قهرماني آسيا هم گفت:«ما تلاش مي‌كنيم. بقيه‌اش دست خداست البته ذوب آهن قبلا كيفيت و توانايي خودش را نشان داده و اتفاقات زمين ديگر خيلي دست ما نيست.»

pnugirl
    • n/a

تیم راه آهن تهران تنها تیمی است که در این فصل طی 12 بازی فعلا کارت قرمزی در کارنامه اش ثبت نشده است. این تیم که در هفته های اخیر نتایج خوبی گرفته است، در زمینه انضباطی نیز پیشتاز است و تنها تیمی است که بازیکنانش با کارت قرمز مواجه نشده اند. پیکان و نفت تهران دو رقیب تیم راه آهن در این هفته کارت قرمز گرفتند و اکنون راه آهن تنها تیم بدون اخراجی لیگ برتر تا هفته دوازدهم است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

افشين پيرواني: گرفتن يك امتياز بعد از شكست‌هاي سنگين خوب است

مربي تيم فوتبال استيل‌آذين گفت: کسب يک امتياز در بوشهر بعد از شکست‌هاي سنگين خوب است.

افشين پيرواني پس از تساوي يک بر يک برابر شاهين بوشهر در جمع خبرنگاران گفت: بهتر بود بازي عصر آغاز نمي‌شد. هوا در بوشهر بسيار گرم است بااين حال در 20 دقيقه اول مسابقه اصلا خوب نبوديم اما در نيمه دوم بهتر شديم و در کل نتيجه عادلانه بود.
    وي ادامه داد: 6 بازيکن مصدوم داشتيم و حتي يک بازيکن اميد را در دفاع چپ به خدمت گرفتيم. شرايط من با تومباکوويچ زياد فرق نمي‌کند و ايده‌هاي ما نزديک به هم بود. از اينکه بعد از شکست‌هاي سنگين يک امتياز در هواي گرم بوشهر گرفتيم خدا را شکر مي‌کنيم. شاهين در اواخر مسابقه با 3 مهاجم بازي مي‌کرد.
    مربي استيل‌آذين در مورد اعتراض شاپورزاده به تعويضش گفت:‌ من نديدم ولي اگر چنين اتفاقي افتاده باشد با او برخورد خواهم کرد.
    پيرواني در مورد اينکه مربي جواني است و نمي‌‌تواند نتيجه بگيرد، گفت: من از نسلي آمده‌ام که تمام رده‌هاي ملي و باشگاهي بازي کرده است. نسلي که جوياي نام بود و همواره مي‌خواهد موفق شود. تمام تلاشم را مي‌کنم تا نماينده شايسته‌اي براي اين نسل باشم.

برچسب برای این موضوع