من خیلی میترسم! این 6 نمرهه رو یه جورایی گند زدم!!!! یعنی حتی اگه نمره پایانیمم خوب شه بازم با همون 6 نمرهه؟؟؟ مثلا مبانی رو من از 6 گرفتم 2! البته بالاترین نمره ی کلاس 2 و 75 شدا!
وای من نمیدونم با ریاضی1 چیکار کنم تو رو خدا یه راه حلی بدین!!!! به نظرتون بشینم فقط مشتق و انتگرال و قطبیا ر بخونم کافیه؟ منظورم تا فصل 10 بودا....
دوستان گلم از امتحانات نگرانی نداشته باشید
کل کتاب را باید با دقت بخوانید
مخصوصا ریاضی 1 هیچ سئوالی خارج از کتاب نیست.... 80 درصد سئوالات تستی از مثالهای کتاب می آید
پاسکال هم همین طور بیشتر سئوالات تستی و تشریعی از خود کتاب است
زمانی که من این درسها را خواندم و امتحان دادم حتی یک قسمت سئوال هم تغییری نداشت و عین کتاب بود
بنابراین بهتره کتاب را خیلی خوب بخوانید و تمرینات اش را خوب خوب حل کنید و اگر وقت داشتید حتما سئوالات ترم گذشته هم نگاهی بیاندازید مطمئن باشید با نمرات خوبی قبول می شوید
سئوالات عمومی هم اگر بتوانید تا چند سال قبل را مطالعه کنید مطمئن باشید خارج از آن نیست
موفق و پیروز باشید
پری
فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir
در مورد گرفتن 6 نمره (میان ترم) بستگی به استاد داره ... بعضی از استادها امتحان نیم ترم می گیرن ولی بعضی ها هم امتحان نمی گیرن و حضور در کلاس برایشان مهم است
البته بعضی ها را هم می توانی باهاشون صحبت کنی ... قبول می کنند که 6 نمره را بدهند
خلاصه بستگی به خودت داره چطور با استاد رفتار کنی و چطوری بهش نزدیک بشی
بهتره سعی کنی که نمره میان ترم را بگیری خیلی خیلی بهتره... قبلا اگر می خواستی از نمره میان ترم استفاده کنی حتما باید از 14 نمره 7 نمره را می گرفتی
ولی با بخشنامه جدید نیازی نیست 7 نمره را بگیری... خیلی بهتر شده چون گرفتن 14 واقعا سخته
موفق باشید
پری
فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir