بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 3 از 4 اولیناولین 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 40

موضوع: نحوه پذيرش غير حضوري پذيرفته شدگان فراگير كليه مقاطع ورودي نيمسال دوم 90

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    قزوین
    شغل , تخصص
    آزاد
    رشته تحصیلی
    شیمی
    راه های ارتباطی

تبریک به همه دانشجویان جدید

• 5

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام ترو خدا یکی منو راهنمایی کنه!!!
    من هنوز نتونستم ثبت نامم رو تکمیل کنم..یعنی مدارک کاردانیم هنوز اماده نیست...تازه 3شنبه اماده میشه!!بقیه مدارک رو وارد کردم...الان چی کار باید کنم!؟مهلتم تموم میشه دیگه نمیتونم ثبت نام کنم؟با مرکز دانشگاه هم تماس گرفتم اما کسی جوابمو نداد:(

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام بر شما من هم این رشته را قبول شدم،اگه تونستم در حد توان در خدمتان هستم.

soroush.acc آواتار ها
    • 20

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    واحد دماوند
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    حسابداری
    راه های ارتباطی

سلام مجید جان سروش هستم. اگر میزنه اشتباهه هنوز پذیرش نهاییتوو قبول نکردن.باید صبر بکنی.منم تازه الان تونستم برم توش ولی این خطا رو میده که سر ترمامون وارد نشده .بازم باید صبر کرد.مشکلی داشتی تو پیام ازم بپرس
    یا علی
    نقل قول نوشته اصلی توسط majid-r نمایش پست ها
    سلام
    من که نتونستم وارد بشم . میگه کد یا گذرواژه غلطه .
    کسی وارد شده ؟

soroush.acc آواتار ها
    • 20

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    واحد دماوند
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    حسابداری
    راه های ارتباطی

سلام دوست عزیز
    خوب هستی؟
    مدارکی که داریو وارد کن اونی که نداریو تماس بگیر با قسمت اموزش ازشون بپرس باید چیکار بکنی.نگران نباش
    در ضمن من امروز تو اخبار رادیو شنیدم که تا 26 اسفند تمدید شده. پس نگران نباش.بازم سوالی بود بگو من در خدمتتم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط soso_69 نمایش پست ها
    سلام ترو خدا یکی منو راهنمایی کنه!!!
    من هنوز نتونستم ثبت نامم رو تکمیل کنم..یعنی مدارک کاردانیم هنوز اماده نیست...تازه 3شنبه اماده میشه!!بقیه مدارک رو وارد کردم...الان چی کار باید کنم!؟مهلتم تموم میشه دیگه نمیتونم ثبت نام کنم؟با مرکز دانشگاه هم تماس گرفتم اما کسی جوابمو نداد:(

• 3

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام بچه ها من هم ثبت کردم و همین خطا 18 را میده .
    انتخاب واحد نکردم چون خطا میداد . اما قسمت مرخصیش فعال بود از اونجا که نمیتونم این ترم را برم . درخواست دادم . به نظر شما شهریه ثابت الان بریزم به حساب یا اردیبهشت که میخوایم مدارک را باید تحویل بدیم یا تو شهریور قبل از مهر برای ترم جدید ؟؟
    با سپاس

• 6

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

با سلام مجدد
    من مشکل تازه ای برایم به وجود امده!!!!!
    الان انتخاب واحد کردم بالاخره اما مشکل اینجاست که تو گلستان گفه شده بید (پایان ثبت نام ) اعلام گردد اما من نهایتا اعمال تغییرات دارم و چیزی به عنوان (پایان ثبت نام ) نیست
    کسی هست در این مورد کمک کنه ؟

soroush.acc آواتار ها
    • 20

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    واحد دماوند
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    حسابداری
    راه های ارتباطی

سلام متین جان خوبی؟
    اقا تبریک میگم
    انشا الله که موفق باشی.
    در مورد ثبت نام من الان انتخاب واحدم کردم
    ولی گزارش شهریه نمیده.
    داره کم کم درست میشه
    همرم خودخوان انتخاب کردم
    حال کلاس ندارم
    نقل قول نوشته اصلی توسط matinhaj نمایش پست ها
    سلام بچه ها من هم ثبت کردم و همین خطا 18 را میده .
    انتخاب واحد نکردم چون خطا میداد . اما قسمت مرخصیش فعال بود از اونجا که نمیتونم این ترم را برم . درخواست دادم . به نظر شما شهریه ثابت الان بریزم به حساب یا اردیبهشت که میخوایم مدارک را باید تحویل بدیم یا تو شهریور قبل از مهر برای ترم جدید ؟؟
    با سپاس

soroush.acc آواتار ها
    • 20

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    واحد دماوند
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    حسابداری
    راه های ارتباطی

من چیزی ندیدم به عنوان پایان ثبت نام
    شما وقتی انتخاب واحد کردی اعمال تغیرات بکن تموم میشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط donehoann نمایش پست ها
    با سلام مجدد
    من مشکل تازه ای برایم به وجود امده!!!!!
    الان انتخاب واحد کردم بالاخره اما مشکل اینجاست که تو گلستان گفه شده بید (پایان ثبت نام ) اعلام گردد اما من نهایتا اعمال تغییرات دارم و چیزی به عنوان (پایان ثبت نام ) نیست
    کسی هست در این مورد کمک کنه ؟

soroush.acc آواتار ها
    • 20

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    واحد دماوند
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    حسابداری
    راه های ارتباطی

سلام دوست عزیز
    نمیدونم مشکلت حل شده یا نه ولی ان شا الله شده.
    اولا تبریک میگم قبولیتونو.ان شا الله که همیشه موفق باشین
    در مورد سوالتون
    ااگر پذیرش نهایی کرده باشین و پرینت گرفته باشید 24 تا 72 ساعت طول میکشه
    یک مقدار مشکل پیدا کرده بود سایت که اعلام کردن تا 26 مهلت دارین
    بازم سوالی بود در خدمتم
    نقل قول نوشته اصلی توسط first_name12 نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان و ادمین عزیز من تو فراگیر اسفند نود پذیرفته شدم و توی همون روز اول ثبت نام کردم ولی تا حالا اونجا که گفته بود بعد 24 الی 72 ساعت کد کاربری میشه :شماره ی دانشجویی و رمز : کد ملی مال من نشده هرکاری میکنم میگه پسورد یا نام کاربری اشتباه است اینطوری وارد میکنم کد کاربری :******90 و رمز عبور هم کد ملی دوستان خواهشا هرچه سریعتر راهنمایی کنید ممنون میشم

برچسب برای این موضوع

فراگیر پیام نور, فراگیرگلستان, فعال فراگیر شماره دانشجویی, من برای انتخاب واحد شماره دانشجویی ندارم, مهلت واریز شهریه پیام نور, مهلت پرداخت شهریه فراگیر نیمسال دوم 90, مهلت حذف واضافه قبولشدگان فراگيرنوبت بيست وسوم, می خام ثبت نام فراگیرکد خطا 1, مراحل انجام پذیرش فراگیر 90, مراحل ثبت پیام نور جدید الورود 90-91, مشکلات انتخاب واحد پذیرفته شدگان جدیدااورود اینترنتی, نمیتونم با شماره دانشجویی فراگیر, نحوه پذیرش نهایی قبول شدگان فراگیر 90, نحوه پذیرشغیر حضوری, نحوه انتخاب واحد ورودی ترم دوم پیام نور, نحوه انتخاب واحد پذیرفته شدگان فراگیر نیمسال دوم, نحوه انتخاب واحد جدید الورود پیام نور نیمه دوم 90, نحوه انتخاب واحد جدیدالورود فراگیر ارشد اسفند 90, نحوه انتخاب رشته پذیرفته شدگان فراگیر ارشد 90, نحوه تعيين واحد ترم اول فراگير, نحوه ثبت نام غیرحضوری فرگیر 90, ويرايش اطلاعات دانشجويان جديدالورود فراگير, گم کردن شماره دانشجویی ارشد فراگیر 91, گزارش 260, گزارش 260 پیام نور نمونه, پیام نور, پیام نور ورودی جدید نیمسال دوم90-91, پذيرش كارشناسي ارشدنيمسال دوم90-91, پذيرش پذيرفته شدگان فراگير كليه زمان, پذيرش غير حضوري فراگیر, پذیرفته شدگان فراگیر پیام نور, پذیرش فراگیر, پذیرش فراگیر90 پیام نور, پذیرش پیام نور جدیدالورود فراگیر گلستان, پذیرش ارشد ترم دوم 90, پرسش و پاسخ در مورد رشته های ارشد غیر حضوری, پسورد پذیرفته شدگان فراگیر, آموزش تصویری پذیرش غیر حضوری, انتخاب واحد كارشناسي فراگير اسفند90, انتخاب واحد پذيرفته شدگان فراگير نيمسال دوم 91-, انتخاب واحد پذيرفته شدگان فراگير نيمسال دوم 91-90, انتخاب واحد پذیرفته شدگان فراگیر, انتخاب واحد پذیرفتگان دوره ی فراگیر نوبت بیست و سوم, انتخاب واحد ارشد فراگیر نیمسال دوم 90 جدیدالورود, انتخاب واحدفراگیر برنامه ریزی شهری, اخبار پیام نور, ادانشگاه پیام نور فراگیرگلستان, ارشد نیمسال دوم90, برای انتخاب واحد فراگیر من نمیتونم وارد سایت بشم, برای انتخاب واحد فراگیر نمیشه وارد سایت بشم, تحصيل نيمسال دوم فراگير 90, ثبت نام ورودی جدید پیام نور انجام نمیشه, ثبت نام دوره کارشناسی ارشد فراگیرنوبت دوم90, ثبت شماره دانشجویی در فراگیر, دانلود فرم های فراگير كليه مقاطع ورودي نيمسال دوم 90, دانشگاه پیام نور, دانشگاه پیام نور فراگیرگلستان, زمان پرداخت شهریه فراگیر ترم دوم 90-91, زمان پرداخت شهریه ارشد فراگیر نیمسال دوم90, زمان انتخاب واحد دانشجویان فراگیر 90-91, سایت دانشگاه پیام نور فراگیرگلستان, شماره کاربری u902 فراگیر خطا می‌گیرد, شماره دانشجویی ورودی فراگیر 90, شماراه دانشجویی ارشد فراگیر, شناسه کاربری u902, شهریه فراگیر پیام نور

نمایش برچسب ها