سلام.
دوست عزیز...
باز هم لینک های این تاپیک خرابه
http://pnu-club.com/pnu.thread30987.html
ممنون میشم بررسی کنید
سلام.
دوست عزیز...
باز هم لینک های این تاپیک خرابه
http://pnu-club.com/pnu.thread30987.html
ممنون میشم بررسی کنید
با سلام
مشکل نمونه سوال مربوطه رفع شده و برایش لینک کمکی هم درنظر گرفته شد.
دوستان از این به بعد ادامه نمونه سوالات مربوطه به این درس را در ادرس زیر استفاده کنید.
تحليل و طراحي شي گرا يا سيستم هاي شي گرا
نکته:
منیع دو درس متدلوژي ساخت و توليد سيستم هاي اطلاعاتي و تحليل و طراحي شي گرا يا سيستم هاي شي گرا یکی می باشد که همان متدتولوژی ساخت نرم افزار یا RUP می باشد فقط اسم درس ها فرق می کند.
موفق باشید
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
لینک های نمونه سوال های مدیریت استراتپی آی تی همگی خرابه.لطفا پیگیری کنید
خيلي سايت خوبيه من تازه عضو شدم.فقط اگر بشه تمامي سوالات همراه با كليد تستي و سوالاتي كه پاسخنامه تشريحي دارند همراه با پاسخ نامه تشريحي بشه فكر كنم يكي از بزرگترين و بهترين سايت ها براي دانشجويان ميشه.چون بعضي از سوالات پاسخ نامه دارند بعضي ها ندارند.مرسي![]()
ممنون نظر لطف شماست!! ما سعی میکنیم محیط باشگاه رو بر حسب نیاز کاربران و سلیقه انها بکنیم!! در مورد نمونه سوالات هم باید بگم چون کلید نمونه سوالات سری میباشد برای همین پیدا کردن و جمع اوری انها کاری دشوار است!! با این وجود چشم سعی میکنیم از این به بعد بیشتر این موضوع رو مد نظر داشته باشیم!
با احترام مدیریت باشگاه
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
با سلام اول بگم سایتتون خیلی باحاله فقط یه سوال رشته من مهندسی نرم افزار کامپیوتر راستش نمونه سوالات درس مبانی کامپیوتر و برنامه سازی 1 و ریاضی عمومی 1 توی نمونه سوالا(نیمسال اول 90-91) ندیدم حالا یا اشتباه از منه یا با یه اسم دیگه گذاشتین اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
با سلام وخسته نباشید برنا جان من زمان زیادی جه دانلود این نمونه سوالات گذاشتم ولی پس از کلی تلاش وصرف وقت اکروبات ریدر خطا داد که فایلها خراب شد ه لطفاکمکم کنید من به نمونه سوالات مدار الکترونیکی نیاز دارم منتظرم لطفا اونها رو به میلم بفرستید انشالا دعای خیرم بدرقه راهتان هست
![]()
راستی ایمیلمmery1252@yahoo.com
نمونه سوالات هیچ مشکلی ندارن و قبلا تست شده اند مشکل باید از نرم افزاری که باهاش کای میکنید باشه این نرم افزار رو دانلود کنید و با ان باز کنید
دانلود نرم افزار PDF Reader به حجم 2400 كيلوبايت
موفق باشید
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
به ادرس زیر مراجعه کنید