شرمنده شدم از این همه لطف.تو جستجویی که کثیف شده به یه مورد تمیز و با انصاف بر خوردیم
ممنون
میخواست درسرو حذف کنم.مرصی
شرمنده شدم از این همه لطف.تو جستجویی که کثیف شده به یه مورد تمیز و با انصاف بر خوردیم
ممنون
میخواست درسرو حذف کنم.مرصی
سلام در زمینه نرم افزار گرافیک سوال داشتم مدتیه نرم افزار مایا شروع کردم میخواستم بدونم کلاسهای آموزش مایا وجود داره معرفی کنین بعدش میخواستم بدونم مکس بهتره یا مایا
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
با سلام . pdf فصل 25 از صفحه 348 شروع می شه می خواستم بدونم کامله ؟!
با سلام
دوستان گرامی با توجه به اینکه پیام نور از امسال منبع درس مباحث پیشرفته را از ویرایش ۵ به ویرایش ۷ تغییر داده و فصل بندی و ساختار ویرایش ۷ کتاب پرسمن کلا تغییر یافته است و همچنین با توجه به نزدیک بودن امتحانات٬ لطفا منبع فارسی این کتاب را برای دانلود قرار دهید.
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
سلام.کسی میدونه کل کتاب چند فصله؟؟؟ ما باید برای امتحان کدوم فصل ها رو بخونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
چون هر ترم منبع این درس عوض می شود از نظر تعداد صفحات از طریق لینک زیر این موضوع را پیگیری کنید
وضعيت منابع رشته مهندسی کامپیوتر و ای تی و علوم برای این درس
روزگار خوش
به ادرس زیر مراجعه کنید
با سلام
این طور که معلومه ویرایش هفتم هست و از فصل 24 تا آخر کتابه
فقط یه سوال اینکه لطفا منبع فارسیش رو اگر ممکنه کامل ذکر کنید تا با توجه به اینکه امتحانات جلوتر افتاده ما بتونیم منبع فارسی این کتاب رو خریداری کنیم(اگر از قیمت کتاب هم مطلع هستین بفرمایین)
ممنون از لطفتون
به ادرس زیر مراجعه کنید