اروم
نوشته اصلی توسط نگاه 20 از تیکه هایی که بکار میبره خوشم میاد نوشته اصلی توسط ستاره ی سهیل 10 خیلی شیطون و بامزه! بالاخره من باید چکمه های نگاه جونو بدزدم شیطون و دیوونه (ببخشید گفتم دیوونه این کلمه سر زبونمه و خیلی بکار میبرمش)
http://up.pnu-club.com/images/jr1pgc64ebezexynvcm.jpg
شاد و دیووونه ( منم دیوونه رو زیاد بکار میبرم ببخشید ) راحت و صمیمی
نوشته اصلی توسط roya 90 شاد و دیووونه ( منم دیوونه رو زیاد بکار میبرم ببخشید ) راحت و صمیمی عیب نداره دیوونه قبولت دارم رویا چتر منو پس بیار تا در مورد تو نگم دزد چترها خیلی خب حالا بریم سر اصل مطلب به نظر میرسه رک باشی
نوشته اصلی توسط alamatesoall شیطون و دیوونه (ببخشید گفتم دیوونه این کلمه سر زبونمه و خیلی بکار میبرمش) وقتی یه روانشناس میگه دیوونه ، باید قبول کرد دیگه چه میشه کرد! درمورد علامت سوال عزیز باید بگم صمیمی و مهربون و جزو معدود مدیران باشگاه که با کاربران عادی راحت و صمیمی هستند دیگه جونم براتون بگه خیلی جیگــــــــــره
نوشته اصلی توسط alamatesoall خیلی خب حالا بریم سر اصل مطلب به نظر میرسه رک باشی دقیقاً . رویا خیلی رک هست بعضی وقتا دیگه شورشو در میاره
با شخصیت و آروم یه کم شوخ
ساکت ملایم جذاب
نوشته اصلی توسط ماه ناز جدی جذبه زیاد خلاصه باکسی اصلا شوخی نداره مرسی نظر لطفته ،درسته تا کسی بام شوخی نکنه اصلا اهل شوخی کردن نیستم چه قشنگ نظرتو گفتی
با اعتماد بنفس بالا
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن