بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 3 از 4 اولیناولین 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 32

موضوع: اخبار دربی70

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حاشيه نشست مطبوعاتي دربي 70
    دايي به مظلومي: زودتر مي‌گفتيد تا مريض نشويم

سرمربي پرسپوليس خطاب به مظلومي گفت: زودتر مي‌گفتيد بيمار شده‌ايد تا ما مريض نشويم.

براي اولين بار نشست مطبوعاتي پيش از ديدار تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس عصر امروز در روابط عمومي سازمان ليگ با حضور مربيان و کاپيتان‌هاي دو تيم برگزار شد.
    *علي دايي سوال خبرنگاري را که همواره با وي مشکل داشته بي پاسخ گذاشت و اعلام کرد که منتظر سوال بعدي است.
    *پس از اينکه پرويز مظلومي و منصور پورحيدري اعلام کردند که پس از سفر از عربستان کمي دچار کسالت شده‌اند، دايي به شوخي به مظلومي گفت: زودتر اين موضوع را اعلام مي‌کرديد تا ما مريض نشويم.
    *نشست مسئولان کانون هواداران دو باشگاه نيز پس از اتمام صحبت مربيان در محل روابط عمومي سازمان برگزار شد.
    *شايعه تصادف فرهاد مجيدي در چند روز اخير مطرح شده بود و خبرنگاران پس از مشاهده وي در نشست مطبوعاتي سوالي را در اين زمينه مطرح نکردند.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

در ديدار با استقلال
    4 بازيكن از ليست پرسپوليس خارج شدند

سرمربي پرسپوليس نام 4 بازيکن اين تيم را از ليست ديدار برابر استقلال خارج کرد.
    علي دايي پس از تمرين امروز 20 بازيکن را براي ديدار فردا مقابل استقلال به هتل المپيک فراخواند.
    سرمربي پرسپوليس نام مهدي شيري، جلال اکبري، ابراهيم شکوري و سعيد حلافي را از ليست خارج کرد.
    دايي 20 بازيکن را به اردوي خود براي بازي فردا برده و امشب نام دو بازيکن را از ليست حذف خواهد کرد.
    ديدار پرسپوليس و استقلال ساعت 17 فردا در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آشوبي:‌ مي‌خواهيم بازي رفت را تكرار كنيم

هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: در سه داربي قبلي که به ميدان رفتم، دو بار پيروز و يک بار به تساوي رسيدم و خيلي خوشبين هستم اين روند در روز چهارشنبه هم استمرار داشته باشد.
    فرزاد آشوبي که سابقه بازي در داربي تهران با پيراهن پرسپوليس را نيز داراست، گفت:‌ شرايط استقلال به لطف خدا مطلوب است و همه بي‌صبرانه منتظر آغاز اين مسابقه هستيم. چنانچه بتوانيم همانند بازي رفت تمرکز خودمان را در 90 دقيقه حفظ کنيم، يقين دارم به پيروزي خواهيم رسيد. اين بازي براي هواداران ما بسيار مهم است و تمام تلاش مان را به کار مي‌بنديم تا دل آنها را شاد کنيم. از همين جا به اين عزيزان مي‌گويم که مي‌خواهيم بازي رفت را بار ديگر تکرار کنيم.
    وي ادامه داد: براي حريف احترام خاصي قائل هستم. آنها تيم پرمهره‌اي هستند و در همه پست‌ها نفرات باتجربه‌ و حتي ملي‌پوش را در اختيار دارند. در سه داربي قبلي که به ميدان رفتم، در دو تاي آن پيروز و در يکي به تساوي رسيدم و خيلي خوشبين هستم اين روند در روز چهارشنبه هم استمرار داشته باشد.
    مهاجم اسبق استقلال هم درباره شهرآورد پايتخت گفت: اين بازي براي هر دو تيم يک بازي خاص است چرا که سه امتياز آن به لحاظ رواني مي‌تواند تبعات بسيار مثبتي داشته باشد و شکست در آن منتج به سقوط يک تيم در هفته‌هاي آتي بشود. همچنان که در دور رفت پرسپوليس پس از شکست از استقلال تا همين امروز نتوانسته آن پرسپوليس اول فصل شود و حتي به رکورد باورنکردني پنج باخت پياپي هم دست پيدا کرد!
    محمد مومني عنوان کرد: معتقدم مجموعه استقلال يکدست‌تر از حريف است و پتانسيل بالا‌تري از رقيب دارد. هر چند پرسپوليس به لحاظ مهره تيم کاملي است و در اکثر پست‌ها دو بازيکن بزرگ دارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حضور بازيکنان باتجربه کار مرا راحت‌تر مي‌کند
    مجيدي: هيچ حاشيه‌اي نداريم و كاملا آماده‌ايم

کاپيتان استقلال گفت: براي ديدار فردا کاملا آماده هستيم.

فرهاد مجيدي در نشست مطبوعاتي پيش از بازي استقلال و پرسپوليس درباره حاشيه‌هاي به وجود آمده براي آبي پوشان عنوان کرد: من هم مانند مظلومي تعجب مي‌کنم که مسائل حاشيه‌اي براي تيم را مطرح مي‌کنيد. استقلال هيچ حاشيه‌اي ندارد و براي ديدار فردا کاملا آماده هستيم.
    وي ادامه داد: برخي بازيکنان استقلال مانند وحيد طالب لو، مهدي امير آبادي و امير حسين صادقي در استقلال حضور دارند که تجربه چندين بازي دربي را دارند و اين مسئله وظيفه من را به عنوان کاپيتان تيم سبک‌تر مي‌کند.
    مجيدي خاطرنشان کرد: از تمام تماشاگران درخواست دارم که به ورزشگاه بيايند و فقط تيم خود را تشويق کنند.
    وي درباره مصاحبه منتشر شده در مجله‌اي مبني بر اتفاقات دربي‌هاي گذشته يادآور شد: من هيچ صحبتي با آن مجله انجام نداده‌ام و از آنها شکايت کرده‌ام.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

به شاگردي مظلومي افتخار مي‌کنم
    دايي: نگران نيستم؛ هر اتفاقي بيفتد گردن مي‌گيرم

سرمربي پرسپوليس گفت: به هيچ عنوان نگران بازي با استقلال نيستم.

علي دايي در نشست خبري قبل از ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال که قرار است فردا از ساعت 17 در ورزشگاه آزادي برگزار شود با تبريک سال نو به همه مردم ايران سخنانش را با تسليت به حميد استيلي آغاز کرد و گفت: به خانواده حميد استيلي به خاطر درگذشت جانگداز بردارش مسعود که بازيکن بسيار با اخلاق و يکي از بهترين‌هاي فوتبال ما از تمام جهات بود؛ تسليت مي‌گويم. واقعا حيف بود که مسعود از جمع ما جدا شد.
    وي در مورد شناخت‌اش از اين بازيکن ادامه داد: چندين سال با وي بازي کرده و او را از نزديک مي‌شناختم. باز هم به حميد استيلي تسليت مي‌گويم و اميدوارم خداوند به وي صبر بدهد.

دايي در مورد شرايط بازي فردا گفت: از روز سوم عيد تمريناتمان را آغاز کرديم و ما هم مانند تيم استقلال، همانطور که پرويز مظلومي گفت، تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم. البته جا دارد اين موضوع را بگويم که به شاگردي پرويز مظلومي افتخار مي‌کنم. سال اول در زمان بازيگري‌ام در تاکسيراني و بعدها در تيم صبا شاگرد مظلومي بودم و درست نيست زياد مقابل اين مربي صحبت کنم و نظر بدهم.
    وي افزود: تمرينات منظمي را انجام داده و بازيکنان بسيار با انگيزه هستند. حساسيت دربي بالاست و طرفدار دو تيم نگاه ويژه‌اي به اين بازي هميشه داشته‌اند و حساب جداگانه‌اي روي اين ديدار باز مي‌کنند.
    سرمربي پرسپوليس تصريح کرد: شايد با توجه به نتايج دو تيم برخي‌ها فکر مي‌کنند بازي فردا حساس نيست و نمي‌تواند در مسابقات ليگ تأثيري ايجاد کند اما به هيچ وجه اين طور نيست و از نظر فني اين ديدار در سطح بالا برگزار مي‌شود و حتي اميدوارم از بازي قبلي نيز بهتر شود.
    وي يادآور شد: در تمريناتي که برگزار کرديم بازيکنان را از هر لحاظ آماده کرده و از هواداران مي‌خواهم با حضور در ورزشگاه آزادي تنها تيم خود را تشويق کرده و به مسائل حاشيه‌اي کاري نداشته باشند.
    دايي افزود: فوتبال 90 دقيقه به اضافه وقت‌هاي اضافه است و هواداران بايد تيم را تشويق کنند. صبر و حوصله خوب است و اگر حمايت خوبي از ما شود بازيکنان از لحاظ فني مي‌توانند چيزهايي که از آنها خواسته‌ايم، در ميدان پياده کنند.
    دايي در پاسخ به سؤال خبرنگاري که همواره با وي مشکل داشته است مبني بر اينکه براي بعد از دربي چه برنامه‌هايي دارد گفت: با احترام به همه کساني که در جلسه هستند و منتظر پاسخ من، بايد بگويم در پاسخ به اين سؤال هيچ صحبتي ندارم.
    وي در خصوص بازي رفت دو تيم عنوان کرد: اين ديدار تمام شد اما با اينکه استحقاق باخت را نداشتيم، بازي را واگذار کرده و سه امتياز را از دست داديم. با اين حال آن مسابقه را فراموش کرده و فردا با يک بازي بهتر از دربي قبل فقط به سه امتياز فکر مي‌کنيم.
    سرمربي پرسپوليس در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبني بر اينکه تا چه زمان مي‌خواهد با بازيکنان پرسپوليس نتايج را از دست دهد و اين موضوع که آيا اگر بازي فردا را هم واگذار کند باز هم از بازيکنان پرسپوليس حمايت خواهد کرد گفت: من پاسخگوي همه اتفاقات اين باشگاه هستم چرا که بازيکنان تمام سعي و تلاش خود را مي‌کنند اما برخي اوقات نمي‌توانند موفق باشند آنها مطمئنا اگر 100 درصد تلاششان را نکنند، 95 درصد با تمام وجود به ميدان رفته و با تلاش و با وجدان کار مي‌کنند. فوتبال پستي و بلندي زيادي دارد. يک زمان بازيکنان در شرايط خوبي به سر مي‌برد و امکان دارد همان بازيکن در زمان ديگري در شرايط افت قرار داشته باشد، باز هم مي‌گويم مسئول فني من هستم و همه اتفاقات را به گردن مي‌گيرم.
    دايي تصريح کرد: تا به حال يک مصاحبه از زماني که سرمربي سايپا، تيم ملي و پرسپوليس بوده‌ام از من نديديد که بخواهم اتفاقات را به گردن بازيکنان تيمم بيندازم چرا که همه آنها با غيرت و وجدان کار کرده و به آنها افتخار مي‌کنم.
    وي در مورد تاکتيک پرسپوليس در فردا يادآور شد: بهتر است تا قبل از اين مسابقه صبر کرده تا ببينيد تاکتيک تيم در خطوط مختلف و بخصوص خط حمله چگونه است.
    سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال که آيا نگران داور دربي نيست گفت: در مورد محسن ترکي نظري ندارم که مي‌گوييد نگران باشم. براي اين داور آرزوي موفقيت مي‌کنم.
    دايي در مورد اينکه ايراني‌هاي خارج از کشور نيز اين ديدار را تماشا مي‌کنند و چه صحبتي با آنها دارد گفت: با بازيکنانم صحبت کرده و از آنها خواسته‌ام به تيم داوري و حواشي کاري نداشته باشند. مطمئن باشيد بازي فردا قشنگ‌تر از دربي قبلي شده و ما هم اگر در کنار زمين اعتراضات را کم کنيم بازي بهتر خواهد شد.
    وي ادامه داد: به هيچ عنوان نگران بازي نيستم. مي‌دانم يکسري نگاه‌ها وجود دارد که دوست دارد من موفق نشوم. سالم کار مي‌کنم و نگران نيستم و تا زماني که در اين فوتبال هستم نيز با تمام قدرت کارم را مي‌کنم. باز هم تأکيد مي‌کنم که خيلي‌ها دوست ندارند من موفق شوم. در آن سو نيز بسياري منتظر موفقيت علي دايي هستند.
    دايي خاطرنشان کرد: کاري به اين صحبت‌ها ندارم و با تمام تلاش و وجدان راحت کار مي‌کنم. خوب تمرين کرديم و مي‌گويم با کمک خدا تمام کارهايي را که بايد براي دربي انجام مي‌داديم را انجام داديم. به اين سه امتياز احتياج داريم اما اميدوارم هر تيمي حقش است به آن برسد.
    سرمربي سابق تيم ملي در مورد اينکه اين مربي از ايام عيد خاطره تلخي همراه با اين تيم داشته است گفت: هيچ زماني با احتمالات زندگي نمي‌کنم. فوتبال برد و باخت دارد و من هم عاشق و مديون مردم هميشه هستم. لطف خدا هميشه شامل حالم بوده و به دنبال يک بازي خوب و سه امتياز بازي فردا هستم و اميدوارم با رسيدن به آن دل هواداران را شاد کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

روزنامه‌ها نوشتند شهامت مظلومي باعث پيروزي شد
    مظلومي: به هيچ وجه از جباري استفاده نمي‌كنم

سرمربي استقلال گفت: به هيچ وجه قصد استفاده از جباري را ندارم زيرا حاضر نيستم تيم را فداي نظم و انضباط يک بازيکن کنم.

پرويز مظلومي در نشست مطبوعاتي پيش از بازي فردا با پرسپوليس عنوان کرد: هميشه شرايط اين بازي حساس بوده و قبل از آغاز ديدار نيز فشار و استرس زيادي روي بازيکنان وارد مي‌شود که باعث مي‌شود مسائل تاکتيکي و فني به نحو احسن در زمين اجرا نشود. به همين دليل است که بازي قدرتي بر مسائل فني غلبه مي‌کند.
    سرمربي استقلال خاطرنشان کرد: تمام تلاش خودم را کرده‌ام تا اين فشار و استرس را از بازيکنان بيرون کنم و اميدوارم که اين امر در بازي فردا محقق شود. به عنوان يک مربي توقع و آرزو دارم که بازي فردا يک ديدار جذاب و تماشايي باشد.
    وي در پاسخ به اين سؤال که آيا شکست در دربي آخرين حضورش در تيم استقلال خواهد بود يادآور شد: تاکنون چنين موضوعي را از سوي مسئولان باشگاه نشنيده‌ام. ما برابر النصر بازي خوبي انجام داديم و موقعيت‌هايي به دست آورديم که متاسفانه نتوانستيم از آنها استفاده کنيم. در 20 دقيقه اول اين ديدار مي‌توانستيم 3 بر صفر پيروز شويم. استقلال خوب بازي مي‌کند اما نمي‌تواند نتيجه بگيرد. من به نيمکت چسبيده نيستم و تا زماني که مسئولان باشگاه مرا بخواهند محکم و با نظم و انضباط به کار خود ادامه مي‌دهم.
    مظلومي درباره حاشيه‌هاي به وجود آمده در تيم استقلال اظهار داشت: استقلال حاشيه‌اي ندارد بلکه برخي‌ رسانه‌ها در جهت حاشيه سازي براي ما فعاليت مي‌کنند. برخي با من و برخي ديگر با استقلال مشکل دارند و هميشه به دنبال مسائل حاشيه‌اي هستند. ما حاشيه‌اي نداريم و من هر بازيکني را بر اساس توانايي در ترکيب تيم قرار مي‌دهم و همچنين با مسائل به وجود آمده در خارج از ميدان نيز برخورد مي‌کنم.
    سرمربي استقلال در پاسخ به اين سؤال که آيا اين تيم محتاط بازي خواهد کرد، يادآور شد، در دربي گذشته که پرسپوليس‌ را شکست داديم روزنامه‌ها تيتر زدند، شهامت مظلومي باعث پيروزي شد. هر مربي بر طبق داشته‌هاي خود از تاکتيک مورد نظر استفاده مي‌کند. ما در برخي از بازي‌ها تدافعي بازي مي‌کنيم و با توجه به شرايط در برخي ديدارها نيز تهاجمي. اين داشته‌هاي تيم است که شرايط را به وجود مي‌آورد.
    وي افزود: تعويض‌ها و تغييرات با مشورت همکاران و کادر فني صورت مي‌گيرد اما حرف آخر را من مي‌زنم. اين درست نيست که مي‌گويند استقلال پس از گل عقب مي‌کشد. ما بازي تهاجمي از خود به نمايش مي‌گذاريم و اگر جزء تيم‌هاي اول در رده گلزن‌ها نباشيم در رده‌هاي دوم و سوم جاي داريم. نمي‌دانم چگونه است که برخي اوقات مرا با شهامت توصيف مي‌کنند و برخي اوقات با لقب ديگري نام مي‌برند.
    وي درباره اظهار نظر سرمربي پرسپوليس مبني بر قضاوت داور تصريح کرد: من نمي دانم دايي چه حرفي زده است. ما بايد تمام تلاش خود را انجام دهيم و کمک کنيم تا داور ايراني بتواند سربلند از اين بازي بيرون آيد. در ديدارهايي که به ضرر ما سوت زده شده اعتراض نکرده‌ايم. مثلا در بازي برابر سايپا که پنالتي ما گرفته نشد و هيچ اعتراضي نکرديم. کار خود را انجام مي‌دهيم و توجهي هم به مسائل داوري نداريم. اميدوارم روز خوب داوري باشد و عدالت را رعايت کنند.
    مظلومي خاطرنشان کرد: مسائل روحي و رواني در اين ديدار بسيار تاثير گذار است. ما در طول هفته به جزء انجام کارهاي تاکتيکي روي مسائل روحي بازيکنان کار کرديم و از روز سوم که تمرينات خود را آغاز کرديم تمام اين شرايط را در نظر گرفتيم اما ناخودآگاه يک فشار و استرس بيروني قبل از آغاز بازي به بازيکنان وارد مي‌شود. دوستان و آشنايان و هواداران تيم با ارسال پيامک‌هاي خواستار پيروزي در اين ديدار هستند و اين خود فشار بر بازيکنان وارد مي‌کند.
    مظلومي درباره خط خوردن مجتبي جباري از ليست استقلال يادآور شد: من در گذشته حرف‌هاي خود را درباره جباري زده‌ام اما بار ديگر مي‌گويم که او به علت مصاحبه‌هايش در اختيار کميته انضباطي قرار گرفت و کميته تصميم گرفت که وي را جريمه کند. اخراج يک بازيکن در حيطه اختيارات من نيست و کميته انضباطي نيز تصميم گرفت که با جريمه با او برخورد کند. او از سوم فروردين در تمرينات شرکت کرد اما کادر فني تصميم مي‌گيرد که چه بازيکني وارد ميدان شود. من به هيچ وجه قصد استفاده از جباري را ندارم زيرا حاضر نيستم تيم را فداي نظم و انضباط يک بازيکن کنم.
    مظلومي ادامه داد: هر اتفاقي که مي‌خواهد بيفتد رخ دهد اما در شرايط کنوني از جباري استفاده نمي‌کنم و او هم اکنون در اختيار بدنساز تيم است تا از شرايط بدني خارج نشود. در هيچ جاي دنيا بازيکن عليه باشگاه و کادر فني صحبت نمي‌کند و آنها را زير سؤال نمي‌برد. با نظم و انضباط کار خود را ادامه مي‌دهم حتي اگر در اين راه فدا شوم.
    وي درباره قهر منصور پورحيدري از استقلال يادآور شد: همانطور که خود پورحيدري تکذيب کرد هيچ مسئله‌اي وجود نداشت و او فقط پس از سفر عربستان کمي کسالت و نياز به استراحت داشت. قرار نيست هميشه سرپرست در تمرينات حضور داشته باشد، همان طور که مي‌بينيد او در نشست امروز حضور داشت و هيچ مشکلي در اين زمينه وجود ندارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هفتادمين شهرآورد سرخابي ها
    حضور گسترده تماشاگران در ورزشگاه آزادي

در فاصله بيش از 5 ساعت مانده تا آغاز دربي 70 حدود 35 هزار نفر در ورزشگاه آزادي حضور پيدا کردند.

تماشاگران از ساعت هفت صبح امروز (چهارشنبه) براي تماشاي شهرآورد تيمهاي استقلال و پرسپوليس تهران در چارچوب هفته بيست و هشتم ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي کشور در ورزشگاه آزادي حضور يافته اند. بيشتر آنان از درب شرقي ورزشگاه آزادي وارد مي شوند و هم اکنون بر روي سکوها استقرار پيدا کرده اند.
    مسوولان شهرداري منطقه 22 تهران براي تماشاگران شهرستاني يک چادر دوهزار متري آماده کرده بودند تا هواداران سرخابي ها شب قبل از شهرآورد را استراحت کنند.
    از دیشب و ساعات اوليه صبح امروز نيز از نقاط مختلف شهر تهران، طرفداران دو تيم به سمت ورزشگاه آزادي در حرکت هستند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حاشيه‌ دربي70
    اعزام هميار هوادار از سوي سازمان‌ليگ

کميته فرهنگي روابط عمومي سازمان ليگ براي ساماندهي هواداران، هميار هوادار به ورزشگاه آزادي اعزام کرده است.

شماري از هميار هوادار که کاوري به اين نام بر تن کرده‌اند از سوي کميته فرهنگي روابط عمومي سازمان ليگ فدراسيون فوتبال در ورزشگاه حضور دارند. علاوه بر ليدرهاي 2 تيم که مسئوليت هدايت هواداران را بر عهده دارند آنها نيز به ساماندهي هواداران مي‌پردازند.
    * در بيرون ورزشگاه آزادي چند چادر بر پا شده که در آن لوازم اضافي هواداران نگهداري مي‌شود.
    * تعداد زيادي آمبولانس در داخل و بيرون ورزشگاه آزادي مستقر شده است.
    * ماموران نیز برای کنترل در کنار باجه‌هاي بليت فروشي حضور دارند.
    * در راهروهاي طبقه دوم ورزشگاه آزادي تا پيش از ظهر هواداران 2 تيم مشغول استراحت هستند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حاشيه دربي 70
    قدرت نمايي دوربين عنكبوتي براي حضور هواداران

دوربين عنکبوتي در ورزشگاه آزادي آزادي با حرکات خود هواداران استقلال و پرسپوليس را به وجد آورد.

دوربين عنکبوتي مستقر در ورزشگاه آزادي که از ساعت 12 فعاليت خود را آغاز کرده با رفتن به سمت هواداران پرسپوليس و استقلال آنها را به وجد آورد و باعث تحرک و شادي بيشتر آنها شد.
    *تاکنون حدود 40 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي حضور دارند.
    * هواداران پرسپوليس و استقلال از شهرستان‌هاي مختلف از جمله نظر آباد، گيلان‌غرب، مشهد، اهواز، شيراز، کرج، قم، قزوين، خرم‌آباد، انزلي و ... در ورزشگاه آزادي حضور پيدا کردند.
    * اسکوربورد ورزشگاه آزادي تا ساعت 12 خاموش بود.
    * دوربين‌هاي مدار بسته در ورزشگاه آزادي روشن است و اين دوربين‌ها تمامي حرکات هواداران را کنترل مي‌کند.
    * خط کشي زمين ورزشگاه آزادي تازه انجام و چمن نيز کوتاه شده است.
    * قاضي کشيک براي صادر کردن راي در صورت تخلف از سوي هواداران در پايين ورزشگاه آزادي مستقر است.
    * هواداران تيم پرسپوليس پرچم بزرگي با نام حضرت عباس (ع) در دست دارند که بين آنها مي‌چرخد. براي هواداران 2 تيم مولودي از حضرت علي(ع) پخش شد. همچنين دعاي فرج در ورزشگاه آزادي خوانده شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

عبدي: استقلال را با بازي عاقلانه و منطقي شكست خواهيم داد

مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: تيم استقلال را در هفتادمين شهرآورد پايتخت با انجام يک بازي عاقلانه و منطقي شکست خواهيم داد.

حسين عبدي عصر با اشاره به اينکه بازيکنان اين تيم درحال حاضر در وضعيت مطلوب جسماني و ذهني مطلوب قرار دارند، افزود: چنانچه بازيکنان ما بتوانند خود را درون زمين کنترل کنند به طور يقين ما پيروز اين ميدان خواهيم بود.
    وي ادامه داد: به طور حتم بازي فردا پرهيجان خواهد بود اما اميدوارم هر 2 تيم با انجام بازي جوانمردانه دل هزاران هوادار خود را شاد کنند.
    مربي تيم فوتبال پرسپوليس درخصوص شيوه بازي اين تيم نيز گفت: درنظر داريم همانند بازي رفت حاکم برتوپ و ميدان باشيم و از فرصت هايي که بدست خواهيم آورد به نحو مطلوب استفاده و استقلال را در آزادي شکست دهيم.
    عبدي تصريح کرد:خوشبختانه بازيکنان تمرينات را بسيار جدي دنبال کرده و براي بازي فردا از هرنظر آماده هستند.
    وي درخصوص ترکيب احتمالي تيم فوتبال پرسپوليس در بازي مقابل استقلال نيز گفت: کادر فني در کنار دايي تمرينات را به دقت زير نظر دارد و نکات فني را به موقع به بازيکنان گوشزد مي کند اما ترکيب نهايي به طور قطع با نظر مستقيم سرمربي مشخص مي شود از اين رو بايد تا فردا منتظر بمانيم.
    مربي تيم فوتبال پرسپوليس در خاتمه تاکيد کرد: اگر بازيکنان ما فردا تنها از 50 درصد توانايي هاي خود به درستي استفاده کنند شکست استقلال کار دشواري نخواهد بود.
    هفتادهمين شهرآورد پايتخت فردا(چهارشنبه) راس ساعت 17 بين تيم هاي استقلال و پرسپوليس برگزار خواهد شد.

برچسب برای این موضوع