بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 3 از 17 اولیناولین 1234513 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 166

موضوع: برنامه نتایج و اخبار فوتبال ایتالیا 2010_2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اخبار کوتاه از ايتاليا

با هم اخبار ايتاليا را مرور مي‌کنيم.
    فیلیپو اینتزاگی: من دوباره به میادین برخواهم گشت.

مارکو ماتراتزی: اینتر با لئوناردو به روند پیروزی‌هایش برمی‌گردد.

پاتو و کاسانو به بازی با کالیاری نمی‌رسند.

فیورنتینا به دنبال خرید لوکا کراینچ است.

ریورپلاته برای فروش لاملا به میلان 18 میلیون یورو می‌خواهد.

رزلا سنسی: می‌خواهیم قرارداد جدیدی به فیلیپ مکسس پیشنهاد بدهیم.

وستهم قیمت والون بهرامی را 6 میلیون یورو تعیین کرد. رم به دنبال اوست.

آلبرتو جیلاردینو شاید در تابستان آینده به یوونتوس برود.

ماسیمو موراتی: اگر امکانش باشد چند بازیکن خواهیم خرید.

یوونتوس به دنبال خرید ادین ژکو است. آنها به لوکا تونی (جنوا) و ماسیمو ماکارونه (پالرمو) هم علاقه دارند.

لاتزیو به خرید روکه سانتاکروس از منچسترسیتی نزدیک‌تر شد.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

خوشامد به خائن بزرگ در اينتر !

لئوناردو در پست مربي گري ميلان بارها از سوي سيلويو برلوسکني تحقيرشد و سرانجام هم نيمکت ميلان را از دست داد .
    اما حالا حضور او در اینتر وقبول مربی گری این تیم بجای رافا بنیتز با عکس العمل شدید پیشکسوتان و هوادارن میلان مواجه شده است .

لئوناردو با استقبال گرم هواداران اینتر مواجه شد و همین موضوع واکنش شدید ستارگان سابق تیم میلان از جمله مارکو فون باستن را به همراه داشت که او را خائن بزرگ نامیدند.اما لئوناردو اهمیتی به این جو سازی ها نمی دهد و می گوید:"

من همیشه تلاش کرده ام تا برای خودم تصمیم بگیرم.من هرگز میلان وهوادارنش را فراموش نمی کنم و ارتباط من با آن باشگاه همیشه باقی می ماند چرا که برای 13 سال در انجا بازیکن ، مشاور ومربی بودم.من دنبال مربی گری نبودم اما این پیشنهادی بود که نمی شد آن را رد کرد چون بزرگترین پیشنهادی است که امکان دارد به یک مربی پیشنهاد شود!
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

pnugirl
    • n/a

موراتي: ما لئوناردو را قبل از بنيتس هم مي خواستيم

ماسيمو موراتي، رئيس باشگاه اينتر در صحبتهايي اعلام کرد که در ماه ژوئن و پس از جدايي ژوزه مورينيو از رختکن اين تيم، نام لئوناردو را کانديد شماره يک هدايت تيمش قرار داده بود.

موراتی گفت:« در فکر این بودم که در ژوئن لئوناردو را به میلان بیاورم ولی زمان پیش نیامد که در این رابطه با او صحبت کنم ، چون او می خواست که پس از کاری که درمیلان انجام داد، اندکی استراحت کند.» البته موراتی در نهایت لئوناردو را به نیمکت مربیگری تیمش آورد .او در این رابطه گفت:« من لئوناردو را بهترین جانشین ممکن برای مورینیو یافتم. او انسان بسیار قدرتمندی است که می تواند چنین فشاری را تحمل کند.زمانی که بنیتس را انتخاب کردیم، فکر می کردیم که تجربه او می تواند به ما کمک کند تا اوضاعمان بهتر شود ولی هرکسی نمی تواند با این استرس و فشار کاری کنار بیاید.»

pnugirl
    • n/a

آندره ا رانوچيا، مدافع جنوا به اينتر پيوست

سايت اختصاصي باشگاه اينتر با انتشار بيانيه اي خبر خريد آندره ا رانوچيا، مدافع جنوا با قراردادي 5 ساله را اعلام کرد.
    در اين بيانيه اي آمده است:" رانوچيا اکنون رسما بازيکن اينتر است. قرارداد اين انتقال بين باشگاه هاي اينتر و جنوا امضا شده است. قرارداد اين بازيکن با اينتر تا 15 ژوئن 2015 خواهد بود و او در اينتر پيراهن شماره 15 را به تن خواهد کرد.
    رانوچيا فردا براي اولين بار در تمرينات تيم در آپينو جنتيله حضور پيدا خواهد کرد."
    باشگاه هاي اينتر و جنوا به طور مشترک مالکيت رانوچيا را در اختيار داشتند و اين بازيکن نيم فصل اول را در تيم جنوا سپري کرد.
    جزئيات اين انتقال منتشر نشده است اما گفته مي شود اينتري ها براي خريد سهم باشگاه جنوا از مالکيت رانوچيا 12 ميليون يورو پرداخت کردند.

pnugirl
    • n/a

آدريانو: مي خواهم تا سال 2013 در رم بمانم

آدريانو ، مهاجم باشگاه رم در صحبتهايي جدايي اش از اين باشگاه را تکذيب کرده است.

این در حالی است که گزارشهای مختلف از احتمال بازگشت او به برزیل خبر می دهند آدریانوی 28 ساله پس از پیوستن به رختکن رم در تابستان سال گذشته میلادی،نتوانست تاثیرگذار ظاهر شود . اخیرا شایعاتی در مورد جدایی او از رم و پیوستنش به فلامنگو به گوش می رسد ولی مهاجم سابق اینتر در صحبتهایی به تکذیب این اخبار پرداخت و اعلام کرد که می خواهد به تیمش وفادار بماند.
    آدریانو گفت:« تمام اخباری که برروی وب سایتها قرار می گیرد، به منظور ضربه زدن به من است و صحت ندارد. به همین دلیل است که من در گذشته از برخی روزنامه ها شکایت کردم. این اولین باری نیست که آنها چنین اخباری را منتشر می کنند.» ستاره برزیلی رم ادامه داد:« من با رم قراردادی دارم که در سال 2013 به اتمام می رسد و قول می دهم که تا پایان قراردادم در رم خواهم ماند.من می توانم اینجا و در رم راضی و خوشحال باشم و حتی سالها پس از اتمام قرارداد کنونی ام اینجا بمانم.» آدریانو معتقد است که اگر فرصت بیشتری برای بازی به او داده شود، می تواند به روزهای اوجش بازگردد:« در سال 2011 از رانیری می خواهم تا مثل بازی قبلی مقابل میلان به من اعتماد کند و بعد از آن می بینید که آدریانوی واقعی به زمین بازگشته است

pnugirl
    • n/a

يوونتوس به دنبال گرت بيل

باشگاه يوونتوس قصد دارد گرت بيل، ستاره ولزي تاتنهام را در تابستان آينده به خدمت بگيرد.
    يوونتوسي ها اين بازيکن را بهترين گزينه براي سمت چپ خط دفاعي شان مي دانند. باشگاه ايتاليايي پيش از اين به دنبال خريد ميشل باستوس، بازيکن برزيلي ليون در پنجره نقل و انتقالات زمستاني بود، اما او پيشنهاد بانوي پير را نپذيرفت.
    با پاسخ منفي باستوس، اکنون توجه يوونتوسي به سوي بيل معطوف شده است. اين بازيکن ولزي در رقابت هاي اين فصل بازي هاي بسيار خوبي در ترکيب تاتنهام به نمايش گذاشته است.
    دل نري در سمت راست ميلوش کراسيچ را دارد و معتقد است که با خريد بيل، توازن تيم در دو سمت برقرار خواهد شد.
    البته يوونتوسي ها براي به خدمت گرفتن بيل کار آساني ندارند زيرا باشگاه هاي زيادي از جمله منچستريونايتد به دنبال او هستند.

pnugirl
    • n/a

ماسميليانو آلگري: كاسانو تحت فشار نيست

ماسميليانو آلگري، سرمربي ميلان، اعلام کرد که هيچ فشاري روي آنتونيو کاسانو، خريد جديد روسونري نيست. اين مهاجم جنجالي که روز گذشته رسما به ميلان پيوست، دو روز قبل در ديدار مقابل الاهلي امارات اولين بازي رسمي اش را براي اين تيم انجام داد.
    سرمربي روسونري تاکيد کرد که انتظار دارد کاسانو اندک اندک شرايط لازم براي بازي کردن را پيدا کند. کاسانو که به دليل درگيري با ريکاردو گارونه، رئيس باشگاه سمپدوريا اين باشگاه جنوايي را ترک کرد، در دو ماه گذشته در هيچ ديداري به ميدان نرفته بود.
    آلگري در مصاحبه با فوتبال ايتاليا گفت:" وقتي بازيکني براي 20 روز بازي نمي کند، از شرايط بازي خارج مي شود. پس تصور کنيد بازيکني که براي دو ماه به تنهايي تمرين مي کند، چه شرايطي خواهد داشت. تمرين کردن به تنهايي اهميت چنداني ندارد اما آنتونيو اکنون شرايط خوبي را سپري مي کند.
    من از نمايش او در تمرينات تيم کاملا راضي هستم."

pnugirl
    • n/a

التيماتوم ادين ژكو به يوونتوس: تا 48 ساعت ديگر من را بخريد وگرنه به سيتي مي روم

ادين ژکو، ستاره باشگاه وولفسبورگ به باشگاه يوونتوس هشدار داد تنها 48 ساعت فرصت دارند تا پيشنهادي رسمي براي خريد او ارائه دهند وگرنه راهي منچسترسيتي خواهد شد.
    در چند هفته اخير شايعات زيادي در مورد اين مهاجم بوسنيايي منتشر شده است و رسانه هاي انگليسي اعلام کرده اند انتقال اين بازيکن به ايستلند در مراحل پاياني قرار دارد.
    اما رسانه هاي ايتاليايي اعلام کرده اند که او ترجيح مي دهد به يوونتوس بپيوندد زيرا علاقه زيادي به بازي در تيم توريني دارد. باشگاه يوونتوس نيز در تابستان قصد داشت او را به خدمت بگيرد اما در نهايت با خريد ميلوش کراسيچ از زسکا مسکو تنها سهميه شان براي خريد بازيکن غير اتحاديه اروپا را استفاده کردند.
    يک منبع نزديک به ژکو گفت:" ژکو بارها اعلام کرد که سري آ ليگ مورد علاقه اوست و دوست دارد براي يوونتوس بازي کند.
    با اين وجود نمي تواند بيش از اين منتظر بماند. ما در مورد يکي از بهترين مهاجمان دنيا صحبت مي کنيم. ادين بايد مانند يک حرفه اي فکر کند.
    او نمي تواند بيش از 48 ساعت صبر کند. همه چيز در دست يوونتوس است اما آنها فقط زمان را هدر مي دهند."
    ژکو که همراه با تيم وولفسبورگ در اردوي زمستاني در مارابياي اسپانيا حضور دارد، در تمرينات ديروز با هيچ يک از هم تيمي هايش صحبت نکرد و اين يکي از نشانه هاي عدم رضايتش از حضور در اين باشگاه آلماني است.
    روبرتو مانچيني، سرمربي منچسترسيتي در آخرين کنفرانس مطبوعاتي اش در مورد پيوستن ژکو به اين باشگاه گفت:" در اين مورد تنها يک چيز مي توانم بگويم. ما با وولفسبورگ به توافق رسيديم اما بعد از بازي مقابل آرسنال در اين مورد صحبت مي کنيم.
    فکر مي کنم ژکو بازيکن خوبي است و همه تيم هاي اروپايي او را مي خواهند."

pnugirl
    • n/a

زامبروتا زانويش را عمل مي کند

طبق اعلام وب سايت رسمي باشگاه ميلان در روز سه شنبه،جيانلوکا زامبروتا، مدافع باشگاه ميلان به زودي زير تيغ جراحي خواهد رفت.

این مدافع 33 ساله، با انجام جراحی آرتروسکوپی، مینسک زانوی مصدومش را ترمیم خواهد کرد و انتظار می رود که این عمل تا چند روز آینده صورت خواهد گرفت. سران باشگاه میلان هنوز اعلام نکرده اند که او دقیقا تا چه مدت از میادین ورزشی دور خواهد بود ولی به نظر می رسد که مصدومیت او دو ماه طول خواهد کشید زامبروتا در رقابتهای این فصل تنها در 13 بازی برای میلان به میدان رفته است.میلان در حال حاضر با 36 امتیاز صدرنشین جدول رقابتهای لیگ ایتالیاست. از سوی دیگر کوین پرینس بواتنگ، روزهای بهبودش را پشت سر می گذارد.او در اردوی زمستانی روسونری در دوبی مصدوم شده بود.

pnugirl
    • n/a

سرمربي جديد تيم اينتر ميلان : من خائن نيستم

لئوناردو سرمربي جديد تيم فوتبال اينتر ميلان ايتاليا روز چهارشنبه اعلام کرد اينکه تنها پس از شش ماه از جدايي از آث ميلان به تيم رقيب پيوسته ، نشان دهنده خائن بودن وي نيست .
    هنگامی که اینتری ها پس از برکناری رافائل بنیتس سرمربی پیشین این تیم در ماه دسامبر اقدام به جذب لئوناردوی برزیلی سرمربی پیشین روسونری ها کردند برخی ابراز ناخرسندی کردند . لئوناردو تنها یک فصل سکان هدایت میلان را در دست داشت و طی این مدت با این تیم به مقام سوم مسابقات سری a ایتالیا رسید و در لیگ قهرمانان اروپا نیز مقابل منچستر یونایتد در مجموع با حساب هفت بر دو شکست خورد .

این نخستین سالی بود که لئوناردو به عنوان سرمربی فعالیت می کرد و در نهایت در پایان فصل از جمع قرمز و مشکی پوشان شهر میلان جدا شد .

وی پیش از این طی سیزده سال با عنوان هایی همچون بازیکن ، تحلیلگر فوتبال و مدیر فنی با آث میلان همکاری کرده بود و در نهایت سکان سرمربیگری را نیز به دست گرفت . با این حال لئوناردو اعتقاد ندارد که پیوستنش به حریف دیرینه میلان یعنی اینتر توهین به همکاران سابق خود است . به گزارش خبرگزاری فرانسه از رُم ، وی در این باره خاطر نشان کرد من کاملا از آنچه که همراه با روسونری ها انجام داده ام آسوده ام .

من می دانم که خائن نیستم و این آرامش به من اجازه می دهد که به قضاوت های دیگران احترام بگذارم و آنها را بپذیرم .

صفحه 3 از 17 اولیناولین 1234513 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع