بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 3 از 3 اولیناولین 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 29 از مجموع 29

موضوع: چه خبر از کمیته انضباطی؟

pnugirl
    • n/a

پاسخ معاون حقوقي اتحاديه به مجتبي شريفي

در شان فوتبال ماست که رئيس کميته انضباطي از آيين نامه انضباطي فيفا بي خبر باشد؟

ایلنا: احمد رضا براتي، معاون حقوقي اتحادیه باشگاههای فوتبال ایران، در نامه اي سرگشاده خطاب به مجتبي شريفي، رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال، به برخي مواضع و شيوه تصميم گيري در اين کميته ايراد گرفت.
    به گزارش ايلنا، اين نامه پس از آن منتشر مي شود که شريفي گفت در شان فوتبال ايران نيست که پاسخ کساني چون براتي را بگيرد. براتي به راي تکرار بازي ذوب آهن – مس ايراد گرفته بود.
    متن نامه معاون حقوقي اتحاديه باشگاههاي فوتبال ايران به اين شرح است.( اين نامه تنها بازتاب دهنده مواضع نويسنده بوده، و الزاما موضع خبرگزاري ايلنا نيست):

بنده واقعاً متاسف و متاثرم از اینکه مشاهده می کنم افرادی که در رسانه ها و جراید تقلای درس اخلاق می کنند، در پاسخ به انتقاداتی که مطرح می شود اینگونه و با عصبانیت ناشی از خطای آشکار خودشان بر دیگران می تازند .
    1. بنده در خصوص محتوی رای صادره پیرامون تکرار مسابقه ذوب آهن و مس ، با در نظر گرفتن ترکیب خبره و کارآزموده گروه کارشناسان ( آقایان محمدی ، تاج ، نبی و بهروان ) ، تایید کردم که رای صادره خلاف قانون نمی باشد و صرفاً مراتب نگرانی خویش را از اینکه کمیته انضباطی ، با وجود گذشت بیش از دو سال از اصلاح آیین نامه انضباطی فیفا هنوز از اصلاحات آن بی خبر است اعلام کردم .
    2. باز هم می گویم که جای تاسف است که کسی که داعیه ریاست رکن قضایی فوتبال را دارد با وجود گذشت دو سال از تغییر آیین نامه فیفا هنوز از آن بی خبر است و در آیین نامه 146 ماده ای به ماده 151 استناد می کند !
    3. به کسی که گفته در شان فوتبال ما نیست که جواب امثال براتی را بدهیم می گویم که بنده از ایشان سوالی نداشتم و قطعاً اگر سوالی داشته باشم از شخصی می پرسم که مطمئن باشم قادر است پاسخ صحیح را به سوال مطروحه ارایه نماید .
    4. از کسی که می گوید شان فوتبال ما نیست که جواب امثال براتی را بدهیم ، می پرسم آیا شان فوتبال ما است که مسوول کمیته انضباطی اش حتی نداند آیین نامه انضباطی فیفا چند ماده دارد ؟
    5. آیا شان فوتبال ما این است که رییس کمیته انضباطی اش حتی از اینکه باز یکنان ملی دستمزد نمی گیرند و بصورت رایگان و افتخاری در خدمت تیم ملی هستند بی خبر باشد ؟
    6. آیا شان فوتبال ما این است که به آقای گل جهان بگوییم در خصوص فوتبال حرف نزن و مربی باسابقه و ارزشی همچون محمد مایلی کهن را ممنوع المصاحبه کنیم و به معاون حقوقی اتحادیه فوتبال که باید مدافع حقوق باشگاهها باشد و اتفاقاٌ به حکایت سوابق دانشگاهی اش ، متخصص در حقوق فوتبال است نیز اینگونه بتازیم و اظهارات وی یا پاسخگویی به وی را کسر شان فوتبال بدانیم ؟
    7. آیا شان فوتبال ما این است که کمیته انضباطی اش آیین نامه انضباطی تدوین کند که تعداد ایراداتش افزون بر تعداد مواد آن باشد ؟
    8. آیا شان فوتبال ما این است که مدیران با کفایتی همچون جناب آقایان ساکت ، دهکردی ، دلیلی را که از مفاخر ورزش مملکت هستند، صرفاً به بهانه نشر اطلاعیه در سایت باشگاه که قاعدتاً محل اطلاع رسانی است ، همچون متهمان با استعمال لفظ (( احضار )) به کمیته انضباطی فدراسیون فرابخوانید و برعکس در برابر اقدامات اخلاقی و ارزشی متولیان منشور اخلاقی ، مقاومت کنید ؟
    9. تاسف برانگیزتر آنکه در توجيه اشتباه آشکار خود ، در عوض پذيرش اشتباه ، سعي در توجيه و تخطئه منتقدين دارند و باز هم مرتکب اشتباه بزرگتري شده اند و در مصاحبه 11/10/89 خود با خبرگزاری فارس مدعي هستند که در آيين نامه جديد ، ماده 146 جايگزين ماده 151 شده است و اين نشانگر آن است که هنوز هم از مفاد آیین نامه مطلع نشده اند ، چرا که اگر مطالعه می کردند متوجه مي شوند که آنچه جايگزين ماده 151 شده است بند 2 ماده 144 است نه ماده 146 ! در واقع اگر در برابر انتقاد مطروحه سکوت مي کردند آبرومندانه تر بود .
    10. تصور می کنم که حضور مستمر در شش شبکه تلویزیونی و سفر های برون مرزی همراه کاروانهای ورزشی البته به هزینه بیت المال ( که فلسفه آن هنوز نامعلوم است ) ، فرصت مطالعه و روزآمدی را از برخی سلب کرده است .
    • برای آنکه به ورزش دوستان و مدیران اثبات شود که چه افرادی شان این فوتبال را در حوزه مسائل حقوقی ، مخدوش کرده اند به زودی مطالب مفصلی را در اختیار رسانه ها خواهم گذاشت تا افکار عمومی بیشتر با میزان تخصص و توانمندی ایشان آشنا شوند . بنده از مسوولین محترم فدراسیون فوتبال و هیات رسیدگی به تخلفات حرفه ای فوتبال می خواهم که برای اثبات بی طرفی خودشان هم که شده با این موارد برخورد کنند و به برخی یاد آوری کنند که در پاسخ دادن به منتقدین رعایت اخلاق را نموده و به همان زیبایی که درس اخلاق می دهند تکلم کنند تا شان ورزش و فوتبال محفوظ بماند .

pnugirl
    • n/a

انتقاد مدير عامل ذوب‌آهن از رفتار شريفي

مديرعامل‌باشگاه ذوب‌آهن‌‎اصفهان با ابراز ناراحتي از برخورد مسئولان کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: آنها اگر مي‌خواهند محرومم کنند اما حق ندارند با شخصيتم بازي کنند.
    اصغر دلیلی در مورد اینکه قرار بود عصر روز سه‌‍‌شنبه در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال حضور پیدا کند، ضمن بیان مطلب فوق گفت: من به احترام فوتبال کشور و با ماشین شخصی از اصفهان به تهران آمدم تا در نشست کمیته انضباطی شرکت کنم اما یک ساعت و در کنار بازیکنان دسته اولی و دسته دومی پشت در اتاق رئیس کمیته انضباطی منتظر ماندم. حتی یکبار هم شریفی به بیرون اتاق آمد و من به ایشان سلام کردم اما به بنده بی توجهی کرد. وی اضافه کرد: اگر می‌خواهند محرومم کنند، محروم کنند اما اجازه ندارند با شخصیتم بازی کنند. به عنوان نماینده حقوقی و مسئول یک باشگاه بزرگ به نام ذوب آهن اصفهان حفظ صیانت باشگاه از وظایف اصلی‌ام است اما به خاطر احترام به فوتبال ایران یک ساعت پشت در اتاق آقای شریفی منتظر ماندم و پس از بی‌توجهی آنها به اصفهان برگشتم.
    مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه نمی‌داند چه تصمیمی و رایی برایش صادر می‌شود، تاکید کرد: جرم من تنها این بود که بعد از رای فدراسیون با یک خبرگزاری صحبت کردم و گفتم با احترام به رای فدراسیون، وظیفه دارم برای دفاع از حق مسلم تیم این بحث را پیگیری کنم که در آن مصاحبه به کسی توهین کردم.
    وی اضافه کرد: بعد از آن مصاحبه از رئیس فدراسیون گرفته تا کارمند جزء کمیته انضباطی علیه من صحبت کردند و بدون قضاوت، برای من حکم صادر کردند، در حالیکه پیش از اعلام رای و مصاحبه من، بارها و بارها آدم‌های زیادی بحث شکایت به فیفا را مطرح کرده بودند. حتی مدیرعامل مس هم تهدید کرده بود به فیفا شکایت می‌کند.
    دلیلی در خصوص اینکه بحث شکایت شما به فیفا ممکن است تبعات زیادی برای باشگاه ذوب آهن داشته باشد، تصریح کرد: ابتدا خود فدراسیون بحث فیفا را مطرح و اعلام کردند از فیفا استعلام می‌گیریم. من هم اگر بحثی را بیان کردم نهایتا یک ایمیل به فیفا می‌فرستادیم و یک ایمیل دریافت می‌کردیم. وقتی تصمیمی قانونی باشد، نباید از این مسائل واهمه داشت.
    وی اضافه کرد: این واقعا طرز رفتار درست با یک مدیرعامل در کشور نیست. من مدیرعامل باشگاهی هستم که 50-60 هزار ورزشکار دارد و بازی با شخصیت من، بی احترامی به این باشگاه و ورزشکاران است. اینطور رفتارها باعث می‌شود مدیریت کردن برای من در این باشگاه سخت شود.
    مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان در پایان گفت: مهم نیست که چه تصمیم و رایی علیه من گرفته می‌شود، مهم این است که در برخورد با انسان‌ها باید به شخصیت و جایگاه آنها احترام گذاشت.
    اصغر دلیلی که عصر روز سه شنبه در مورد اظهارات اخیر خود در خصوص رای فدراسیون فوتبال مبنی بر تکرار دیدار ذوب آهن و مس کرمان در کمیته انضباطی حاضر شده بود اما به خاطر معطلی یک ساعته پشت درب اتاق مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی، فدراسیون را ترک کرد.

pnugirl
    • n/a

فدراسيون فوتبال :چلنگر مشمول تخفيف در مجازات شد

کميته پزشکي فدراسيون فوتبال با صدور راي نهايي درخواست تعقيب استيناف محمدرضا چلنگر اعلام کرد، محروميت وي از تاريخ پنجم دي‌ماه سالجاري باطل شده است.

احمد هاشمیان، رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال در این باره گفت: وکیل محمدرضا چلنگر در آبان ماه سال 89 درخواستی مبنی بر تعقیب درخواست استیناف موکل خود ارائه کرد.

وی افزود: کمیسیون استیناف آرای دوپینگ پس ازتشکیل سه جلسه و شنیدن اظهارات شهود معرفی شده و بررسی مدارک و مستندات قبلی و جدید ارائه شده به استناد بنده سه ماده 77 از آیین نامه ملی مبارزه با دوپینگ فوتبال، محمدرضا چلنگر را مشمول تخفیف در مجازات دانست و باقیمانده محرومیت نامبرده را از تاریخ 5 دی 89 ابطال کرد.

محمدرضا چلنگر تیرماه سال 1387 پس از آنکه دو بازیکن تیم پاس به نام‌های سعید دقیقی و فاروق اختیاروویچ به علت ارتکاب به عمل دوپینگ محروم شدند از سوی کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال به چهار سال محرومیت از حضور در میادین فوتبال محکوم شد. کمیته پزشکی در آن زمان چلنگر را به علت ترغیب این دو بازیکن به عمل دوپینگ مقصر دانسته بود.

pnugirl
    • n/a

تذكر كتبي كميته انضباطي به محمد خاكپور

محمد خاکپور به دليل "سابقه خوب" و "نکات اخلاقي اش" تنها با تذکر کتبي کميته انضباطي روبرو شد.
    مجتبي شريفي درباره شکايت کميته داوران از محمد خاکپور و تصميم کميته انضباطي گفت: با توجه به اين که خاکپور سابقه خوبي دارد و فرد با اخلاقي است اعضاي کميته انضباطي تصميم گرفت که تنها به او تذکر کتبي بدهد، اما با توجه به بخشنامه‌اي که هفته آينده کميته انضباطي به باشگاه ها ابلاغ خواهد کرد. باشگاه‌ها مکلف هستند از اظهارنظر مربيان مربيان و بازيکنانشان در مورد داوري جلوگيري کنند. ضمن اين که اصولا در شرح وظايف بازيکنان و مربيان نيامده که مي توانند در مورد داوري صحبت کنند. بنابراين در نامه‌اي که هفته آينده به باشگاه‌ها ارسال خواهيم کرد. از آنها خواهيم خواست که اگر اعتراضي نسبت به برخي داوريها دارند با تهيه فيلم و مستندات و هم چنين اخذ نظر کارشناسي آن را به کميته داوران ارايه کنند و مطمئن باشند که نظر کميته داورانش به صورت مکتوب براي آنها ارسال خواهد شد.

شريفي ادامه داد: در نشستي که با عسگري داشتم، مقرر شد که کميته داوران و شخص عسگري که فردي بسيار پاسخگوست به صورت مکتوب پاسخ باشگاه‌ها را بدهند و اگر اشتباهي از سوي داوران مرتکب شد، ابتدا محروميت کوتاه در نظر گرفته شود و در صورت تکرار اشتباهات محروميت داوران اشتباه کننده هم بيشتر شوند و در صورتي که اشتباه‌ها همچنان از سوي يک داور خاص ادامه پيدا کند، تصميم گرفته شود که ديگر از آن داوران استفاده صورت نگيرد.

شريفي در پايان گفت: کميته انضباطي باشگاه ها را مکلف مي کنند که ارکان باشگاه ها از اظهارنظر در مورد داوري پرهيز کنند و تنها با ارايه مستندات و اخذ نظرات کارشناسي و ارايه آن به کميته داوران منتظر پاسخ کميته داوران بمانند و مطمئن باشند که اگر اشتباهي صورت گرفته باشد کميته داوران در مورد داور تصميم گيري مي کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كرار جاسم محمد بخشيده شد

با توصيه معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني و موافقت رييس کميته انضباطي، 'کرار جاسم محمد' بازيکن تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز بخشيده شد.
    ''علي سعيدلو'' عصر روز پنجشنبه با حضور در تمرينات تيم تراکتورسازي در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز ، با سرمربي و بازيکنان اين تيم از نزديک و در مورد مسايل و مشکلات اين تيم صحبت کرد.
    در اين ديدار ، ''فراز کمالوند'' از رييس سازمان درخواست کرد تا به مناسبت ايام الله دهه فجر، به عنوان عيدي ''کرار جاسم محمد'' بازيکن اين تيم را که از سوي کميته انضباطي جمعا شش جلسه محروم شده، مورد عفو قرار دهد.
    سعيدلو هم با بيان اينکه در کارهاي کميته انضباطي دخالتي نمي کند، گفت : در صورتي که مجتبي شريفي رييس کميته انضباطي حاضر به عفو اين بازيکن باشد ، حاضر است تا اين عيدي را به تراکتور سازي و هواداران آن بدهد.
    کمالوند با اعلام اينکه شريفي نيز لغو محروميت اين بازيکن را منوط به پيشنهاد عفو شما کرده خواستار لغو محروميت اين بازيکن کليدي تراکتورسازي شد.
    ''محمد حسين جعفري'' مديرعامل باشگاه تراکتورسازي نيز اعلام کرد: در تماس تلفني که با شريفي در حضور سعيدلو برقرار کرديم ، محروميت کرار لغو شد و اين بازيکن مي تواند در بازي با شاهين بوشهر در روز بيست و چهارم به ميدان برود.
    وي اضافه کرد : لغو محروميت اين بازيکن از سوي رييس کميته انضباطي متعاقبا از سوي وي اعلام خواهد شد.
    گفته مي شود محروميت تمامي بازيکنان ليگ برتري به مناسبت ايام الله دهه فجر بخشيده مي شود.
    رييس سازمان تربيت بدني همچنين با بيان اينکه همواره حامي تراکتورسازي خواهد بود، افزود : نگران مشکلات مالي نباشيد ، سازمان تربيت بدني حمايت مالي لازم را از اين تيم به عمل خواهد آورد.
    سعيد لو گفت: تراکتورسازي مي تواند در عرصه هاي بين المللي تيم شايسته اي براي کشورمان باشد ،از اين رو بايد اين تيم مورد حمايت هاي لازم قرار گيرد.
    در پايان اين ديدار شال تبليغاتي تيم تراکتورسازي تبريز از سوي مديرعامل باشگاه به معاون رييس جمهوري و استاندار آذربايجان شرقي اهدا شد.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

pnugirl
    • n/a

شیث رضایی به کمیته انضباطی احضار شد

کمیته انضباطی فدراسیون اعلام کرد با توجه به تخلف شیث رضایی درخصوص عدم رعایت و مقررات مندرج در اساسنامه فدراسیون فوتبال و مصاحبه جنجالی وی در برنامه نود، این بازیکن روز سه شنبه ۳/۱۲/۸۹ به کمیته انضباطی احضار شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رسيدگي به شکايت نصيرزاده از ترکي
    احضار حقيقي، كمالوند، كرار، كنگاني و نظري به كميته انضباطي

کميته انضباطي دروازه‌بان پرسپوليس، سرمربي و مهاجم تراکتورسازي، مديرعامل شاهين بوشهر و دروازه‌بان تيم فوتسال گيتي پسند را احضار کرد.

به دليل تخلف تماشاگران تيم شاهين بوشهر،کميته انضباطي مدير عامل و رئيس کانون هواداران بوشهر را در تاريخ 17/12/89 احضارکرد.همچنين به دليل رفتار غير ورزشي و برخورد زننده عليرضا حقيقي، دروازبان تيم پرسپوليس اين بازيکن روز سه شنبه 17/12/89 بايد در کميته انضباطي حضور داشته باشد.
    * جلسه رسيدگي به تخلفات تماشاگران تيم ملوان بندر انزلي نيز روز يکشنبه 22/12/89 برگزار مي شود.
    بر همين اساس فراز کمالوند و جاسم کرار نيز که در ديدار تيم تراکتور سازي تبريز با ملوان بندر انزلي تخلفاتي را انجام داده اند ،روز يکشنبه 22/12/89 در کميته انضباطي بايد حضور داشته باشند.

* هوشنگ نصيرزاده از محسن ترکي به دليل عدم رعايت مفاد 23 آئين نامه انضباطي شکايت کرد. بر همين اساس جلسه رسيدگي به اين شکايت روزيکشنبه 8/12/89 برگزار مي شود.
    *کميته انضباطي فدراسيون مصطفي نظري، بازيکن گيتي پسند را روز دوشنبه 16/12/89 به اين کميته احضار کرد.

pnugirl
    • n/a

کميته انضباطي فدراسيون راي هاي خود را در خصوص تيم هاي متخلف صادر کرد.
    به گزارش سایت رسمی فدراسیون، عیسی ترائوره-بازیکن تیم صنعت نفت آبادان جهت ادای پاره ای از توضیحات روز سه شنبه 24/12/89 باید در محل کمیته انضباطی حاضر شود تا در خصوص تخلفاتی که از سوی وی رخ داده،مطالبی را به این کمیته ارائه کند.
    احضار کرار و کمالوند به کمیته انضباطی
    دیدار دو تیم ملوان بندر انزلی و تراکتور سازی تبریز در حالی برگزار شد که از سوی جاسم کرار و فراز کمالوند تخلفاتی صورت گرفت.بر همین اساس بازیکن و سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز روز یکشنبه 15/12/89 باید در کمیته انضباطی حضور داشته باشند.
    جریمه نقدی برای تیم راه ساری
    دیدار دو تیم فوتسال راه ساری و شهید منصوری قرچک از سری رقابتهای لیگ برتر در ساری در حالی برگزار شد که تماشاگران تیم راه ساری مرتکب تخلفاتی شدند.کمیته انضباطی طبق بند 4 ماده 22 و بند 9و10و11 در قسمت "الف " و بند 5 قسمت "ب "ماده 24 آئین نامه انضباطی،تیم راه ساری را پرداخت 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرده و به مسئولین تیم مربوطه ذکر می دهد که در صورت تکرار تخلفات،دیدارهای بعدی بدون تماشاگر و یا انتقال دیدار به استانهای دیگر،اقدام می کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

راي كميته انضباطي درباره بازي راه‌آهن و پاس همدان

کميته انضباطي فدراسيون راي خود را درباره بازيکنان متخلف راه آهن در ديدار برابر پاس همدان اعلام کرد.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، ديدار پاس همدان و راه آهن شهرري در حالي در روز نوزدهم فروردين به ميزباني همدان برگزار شد که تخلفاتي از سوي بازيکنان تيم راه آهن شهرري صورت گرفت. بر همين اساس حامد نورمحمدي و ابوذر رحيمي بازيکنان شهرري به مدت 3 جلسه از همراهي تيم مربوطه و حضور در مسابقات با محروميت تعليقي و هر نفر به پرداخت 30 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.

محروميت تعليقي با تجويز حاصله از تبصره يک ماده 29 آئين نامه انضباطي اعمال و از تاريخ صدور راي به مدت يک سال است و در صورت بروز هر گونه تخلفي در آينده علاوه بر تنبيه مقرر محروميت تعليقي به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد و جريمه مربوطه غير قابل تعليق است.

همچنين درباره رفتار کمال کاميابي نيا در دقيقه 74 که منجر به اخراج وي شد، وي به مدت 4 جلسه از همراهي تيم مربوطه و به پرداخت 50 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.

ابراهيم کريمي بازيکن راه آهن به دليل برخورد زننده با داور مسابقه و اعتراض به تصميم داور با احتساب محروميت ناشي از دستور موقت به مدت 4 جلسه از همراهي تيم مربوطه و حضور در مسابقات رسمي محروم شدکه کميته انضباطي به استناد ماده 29 آئين نامه انضباطي دو جلسه از محروميت وي از تاريخ صدرو اين راي(هشتم ارديبهشت) براي مدت يک سال با تعليق مواجه کرد و در صورت مشاهده هر گونه تخلف از سوي وي در مدت تعليق، محروميت وي را به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد. ضمن اينکه ابراهيم کريمي به پرداخت 50 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.

صفحه 3 از 3 اولیناولین 123

برچسب برای این موضوع