بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 3 از 3 اولیناولین 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 29 از مجموع 29

موضوع: امان ازدست دخترها

• 25

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    شوش
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    علوم سیاسی
    راه های ارتباطی

سلام به نتیجه ای که خواستم رسیدم اصولاماعلوم سیاسی ها خوب بلدیم شخصیت دیگرون رو روکنیم وازپشت نقاب خوش خط وخال بیاریم بیرون قابل توجه خانمای توهین کننده اولا این یه سوال بودلطفاظرفیت هاتون روبیاریدبالاوتایه حرفی زده شدفوری ادب روماچ نکنیدوبذارید لب طاقچه ثانیاچیزی که گفته شدیه واقعیت بودحالااگه عصرحجری بوددیگه مشکل مانیست مشکل شماخانمهاست که ماروباتفکراتتون تواون عصرسیرمیدیددرضمن نیازی به فکرکردن نداشت مشاهدات عینی شیش ترم حضورتودانشگاهم بود.

NEGAHEFARDA آواتار ها
    • 605

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته بخش تخصصی ( IT )
    راه های ارتباطی

اوهوممممم من اومدم !!!!
    خوب بریم ببینم چی به چیه ؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط راما نمایش پست ها

هههههههههه هههههه وااااااااااهههههه
    عجب عکسیه این عکسه !!!!! اهههههه خدایششششششش راماجون نمی دونستم بچه گی هات انقدره خوشگل بودی هااا !!!
    ای ول بچه با ادبی هم بودی !!! دست تو مماخت نبوده !!!!! سلام هم بلد بودی!!!
    انقده هم آفرین آفرین هم شیده بودی که ببین چه کیفی هم میکردهده !! چه قررر کمری میده !!! استغفرالله .....

به به ببین کی اومده دو باره با نوشته های عجیب غریبش،بابا من فکر کردم خدایش این مدت روی خود کار کردی پس از ریاضت و سلوک خبری نبود من خوش خیال رو بگو که چی فکر کردم و چی می بینم فکر کردم دیگه جواب نمی دی و ترک کردی ولی نه انگار من خیلی خوش خیالم

ههههه .... دیدی گل خوردی ... دیدی بهمن میگفتی نگاه فردای خوش خیال امیدوار..... همه ببین کی اعتراف کژژژژده ...
    جواب ما عین عبادت است و عبادت ما تضمین بهشت
    ( راما ببین تا حالا حدیث جل نکرده بودیم ببین چی کار به روز ادم میاری ... ) .

، خوب نوشته بودی دلت حسابی برام تنگ شده : جون تو برو خودتی من با این چیزا گول نمی خورم خودشم قبلاً می گفت یادت که می آید،
    هاااا من ؟ اهههههههههه دلم واسه تو .......... حالا یه اشتباه تافی بودااااا .... چرا الکی شایه میسازی ؟ خدا گفته رامای که شایه می سازه : یه روزی ویز ویژژژژ جیز جیز میشه

گول مگه خوردنی ؟ ها !!!!! مزه اش چه طوری ؟ مزه ویژ ویزییی ها تنده ؟

گول دریافتنیه .... نه این که خسیسی همه چی روم یخوای ه جمع کنی این گل خوردن رو هم میخوای بگیری !!!!!!! ( قابل توجه رشته های فیزیک جایز اثبات رو به من بدیداااا )

آها راستی تو هیچ وقت دستت به من نمی رسه ها دلتو خوش نکن که منو ببینی و زد وخورد کنی،

اصلا دیگه دوسِت ندارم !!!!

رفته بود چه دوره ای بگذزنی دوره ی پیشرفته ورزش های رزمی یا کلاسای حاضر جوابی شاید کلاس آشپزی .... کدومشون برادر

ا وااا خواهر : گفتی : رفتم کلاژژژ آژپژی : وایییی نمی دونی که : انقدره خوف بود !!!!
    اتفاخا تو این دوره گروه دخترای لیاچونه زن ... چنیگ چونگفکزن ویژویژای کتک زن و....... رو ودیدم : آقا جونم برات بگه نبودی ببینی این گروه ویژویژا چه بودن !!!!! .... خدا هیچ کسی رو به اینها نندازه !!! واییی زلزله ای بودن : هر یه دونشون برای نابودی کره زمین کافی بود !!!

من هم یکی از اونا رو کش رفتم : گول به خوردش دادم : گفتم یه عروسک دارم بیا ماله تو گفت کجا است !!!
    گزاشتمش تو کیفم : که ببرم جلوی اوباما اینا : پژ بدم .....
    بگم اهای پی نی کیو : ما اتم نداریم از اینا داریم : بمب ویژا !!

دیگه این کلاس غیبت صغری نمی خواست می گفتی آموزش خصوصی دارم

کلاسات تضمینیه ؟ زودتر به حرف می اومدی !!!
    ها چیه می خوای درسته درسته بندازیم تو چرخ گوشت ؟؟؟!!!
    ازمون کباب نگاه دردست کنی !!!! راستش رو بگو : شاید اومدماااا

من با تو هم دوبرابر حساب میکنم

اهههه چرا اخه ؟ من که خونم رنگی تر نیست : ترخدا زحمت نکش راضی به زحمت نیستمااا !!! تو کلاس بزار اون با من !!! ببینیم آخر کی .....

بازم گفته بودی رفتی خارج از کشور منظورت از خارج از کشور کجاست...؟؟؟؟؟؟؟؟ آها یادم اومد رفته بودی پاکستان به سیل زده ها کمک کنی آخیه چه پسر خوبی می گفتی منم باهات می یومد
    اره پاسکتانی ها از این سیل به عنوان سیل راما یاد می کردند !!!!
    اخهههه جان من تو می اومدی ؟ بیایی اونجا شب و روز بگی مامانم و می خوام !!!!!
    من هم بچه داری بلد نیستمااااا !!! مامانمممممممم اینااااا

تازه دوره شم گذروندما دوتایی می رفتیم صوابم داشت بعدشم که می یومدیم می گفتیم ما از جنوب فرانسه اومدیم جای همتونم اونجا خالی بود (حال واسه من از اونجا چی آوردی نگو هیچی که....)

اخه تو به من بگو جز خراب کاری چیز دیگه ای بلدی ؟
    اخ جنوب فرانشه هم شد کلاس !!!! اینو باش !!! من رفته بودم ؟؟؟ کجا بودم !!! اها یادم اومد همین جنوب فرانسه فکر کنم !!! ( همونای که همش توژ اتلخ قز گج قص یون ) حرفی میزنن !!!
    بعد گفتن از کجا اومدی ؟ گفتم از پشت کوه !!!
    بعد گفتم اونجا یه جویبار دارههه انقدره خوشگله !!! چند مرغ وخروش هم داریم : و..... اونا همشون ازم دعوات نامه خواستن من گفتم جز ویز وزار نمیرن اونجا !!! حسابی دماخشون رو سوزوندیم وبرگشتیم !!!

هدیه هم آوردم : " برای تو . یه دوست عزیز. " کدبانوی ایرانی " رو اوردم !!!! .... صبر کن

راستی داری می ری جایزه نوبلتو بگیری بپا نیوفتدی آبرمون بره کتابتت تمام برگ هش سفیده نه چون تا حالا کسی نتونسته همچین زندگی رو بدون ما تعریف کنه اصلاً تصور کن یک لحظه زندگی بدون ما وایییییییی من، اصلاً تصورشم سخته نمی شه که نمی شه الکیم جایزه گرفتی
    اره والله : دیگه مردا بیکار می موندن !!!! دیگه خدا گفت این مرد بنده خدا که حرفی نمیزنه از بی حرفی می میرن !!!! پس باشه این دخترا که حرفی تو دنیا باشه !!!!! میگی نه :
    پس بدون : همیشه پای یک زن در میان است !!!!

داستانی هم که از اون دخمله (پروژه ای) نوشتی جالب بود ولی آخرش می نوشتی چی شد که بچه ها با اون یکی چهره ی مرد

فداکار آشنا بشند

اهههه : زکی : بچه که بودی ها اون بالاهیه بی ترتر می رگصید این چیه ایشششششششششششششش .....
    هیچی بلد نیستی دیگه این قلم رو فکرش رو نمی کردم که ندونی .......

آقاهههههههه ببین منو هر چقدر هم از این داستانا واسه من نگی من پروژه بیار پیش تو نیستم حال هی از این داستانا می گی که من گول بخورم نه جانم عمراً که من پروژه به تو بدم انجام بدی بعدم با شمار ثابتم بهت زنگ بزنم زهی خیال باطل ای نگاه خوش بینانه اصلاً می دونی چیه تو به من نمی خوری اگه بخوری قل می خوری اون دخترهم فکر می کرده تو نگاه مهربانی ولا...

بلا بدوررررررررررر
    پشت دستم رو داغ میکنم .....
    اوهوکی ... چقدر خوش خود تحویل...
    تو با مشاره ثابت زنگی بزنی !!! اههکی !!! اصلا جواب نمیدم شماره ناشناس رو ....
    اصلا تا حالا بهش زنگ نزدم ولی میگم ویژ ویز خودمونیما : دم دست باشیهااا یه وقت ... هوم : اره دیگه جزوه خواستم تو ازش بگیری!!

تو چرا از پیشی ها می ترسی؟؟؟؟؟؟اینو ببین:

این پیشیه : میو میو هم میکنه !!!!
    ببین داره اینو خرش میکنه : همین که سرش رو برگردونه یه لقمه چرب و نرمش میکنه !!!! راما منو داری گول میزنی هاااا : این طوری نزن تو سرم ... سیبیلات هم بکش کنار بشه سیم گیتار... من باهات نمیام که منو بخولییییی ... اههه تو چتگالات زیر دستاتهههه
    اگه برم هاپو منو بخوره با تو هیچ جای نمیایم ..........
    خوببببببب هاپووو بیا منو بخورررر ازد ست راما راهت بشم ........
    هاپیوووو

در ضمن هوا خواهم که داری تا حالا هیچ کس اینقدر هندونه زیر بغلت نداده بود،
    حسود .... واه واه .... خیلی حسودی !!! ها چیه زورت میاد !!!!

نه یه دوست عزیز و مهربان دلت واسه این نسوزه این پسر ویژ ویژیه

اههههههههههه : عجبا !!! خدااااا .... ببین چه طوری داره دو بهم زنی میکنه !!! الهم صل علی مجمد وال محمد و نگاه فردا ...

میگم جسود هرگژنیاسود !!!

تازه مامانشم به من گفته، بببین اینا اعتماد به نفس کاذب بهت می دن بعد می یای واسه من از این چیزا می نویسی راستی ایندفع اسفند دود کردی مواظب باش تو چشت نره باز بگی واسه من گریه کردیا!!!!!!!!!
    من واسه تو گریه کنم !!!
    کار از اسفند گذشته با این چشای که توداری ( هرکی هم بهت چشات قشنگنه اول بهش لبخد بزن بعد براش فاتحه بخون : ها جان!! ) یه قران واسه خودم خریدم ....
    یه کیشه اشفند دود کرده ... شدیم نگاه دودی ...

خوب دیگه بدو برو کمک بناهاتون بعدشم مامانم اینا رو کمک کن آخه چرا از زیر کار در میری می یای اینجا
    اینجا همیشه هست تازه جوابم ندی هیچیت نمی شه به خدا !!!!!!!

خانم معلم اجازه : من پسر خوبی بودم : من در تابستان گذشته به مامان و بابا کمک کردم ! مثل یه فرغون اسباب اساسیه منزل رو جاب جا کردم !!!!
    همه وسایل خودم رو خودم به خانه جدید بردم !!!
    خانم معلم نگاه پنچر شدم الان !!!! پنجری رو چه طوری باید گرفت ؟

پس فعلاً ویژژژژژژژژژژژژژ

بازم گفت ویژژژژ : باز به من میگه ویژژویژژژییی

(خدا آخر این تاپیکم به خیر کنه)
    خوب چشه !!! خوبه دیگه ...

این از اون چشمای که طرف بعدش براش باید فاتحه خواند !!!!

راما ویژ ویژ حالا حالا ها باهم کار داریم ظاهرا ..

پس 2خمل خوفی باش : شیطونی هم نکن !!!

شاد و موفق باشید .

NEGAHEFARDA آواتار ها
    • 605

عنوان کاربری
    راه های ارتباطی

اسم بچم نگاه فرداس

اوااا چه بچه نازی !!!! گوگی پوگلی .... وایی الهییی .

ولی خیلی زشته نمیدونم با این زشتیش چی کار کنم

این دانشمند آینده گمون همون ماجرای بچه اردک زشت باشه !!! بزگتر که بشه درست میشه ... همه دخترا کشته مردش میشن !!! جای هیچ نگرانی نیست !!

خیلیم دماغو اِ

خوب دستش رو بزاره تو ماغش درست میشه !!! دست بچچها چیه پس ؟ واسه همین کاره دیگه ...

هر چی من حساس این بچه کثیف

خوب چی کارش داری بزار بازیش رو بکنه ... !!!! این طوری باشه خوبه....
    خوب تقصیر خودته دیگه !!! این به رو هشم گذاشتی تو بچهای پسر

هر چی من شیک این بچه بی کلاس

شیک بودن بچه به لباس دماغوایشهااا و اگه فردا بشه با کروبات میگه نه نه من زن میخوام : حالا بیا و درستش کن !!! خدارو شکر کن از ما گفتن بود ...

نمیدونم چی کار کنم دیگه جونم به لبم رسیده

هیچ فقط سخت نگیر !!! بچه به این خوبی دسته گلی ... ماهی نازی دارید ....

بزار بچه از دیوار صاف بالا بره ( بگو آفرین تو یه روز کوهنورد میشی .... :)
    دخترای همسایه رو بزنه موهاشون رو هم بکشه ( بگو تو یه روز یا زنت دعوات شد میدونی چه طوری ... آره دیگه ... : )
    دست وپای عروسک دخترا رو دربیاره ( تا مهندس خوبی بشه )
    .... زنگ درمردم رو با چسپ بچسوبه و فرار کنه ( ابتکار و ریسکش بالابره ) ...
    وقتی رفت پا تخته به خانم معلمش بگه خانم معلم پیف شما بو میدی ... تا خانم هارو راهت بکشه .... این طوری یه پسر موفقی میشه ....

خوش و خرم باشید آرزوی قلبی من لب خند همه عزیزان .

یا علی .

sevenstar آواتار ها
    • 972

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    حسابدار
    رشته تحصیلی
    حسابداری
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط negahefarda نمایش پست ها

اسم بچم نگاه فرداس

اوااا چه بچه نازی !!!! گوگی پوگلی .... وایی الهییی .

ولی خیلی زشته نمیدونم با این زشتیش چی کار کنم

این دانشمند آینده گمون همون ماجرای بچه اردک زشت باشه !!! بزگتر که بشه درست میشه ... همه دخترا کشته مردش میشن !!! جای هیچ نگرانی نیست !!

خیلیم دماغو اِ

خوب دستش رو بزاره تو ماغش درست میشه !!! دست بچچها چیه پس ؟ واسه همین کاره دیگه ...

هر چی من حساس این بچه کثیف

خوب چی کارش داری بزار بازیش رو بکنه ... !!!! این طوری باشه خوبه....
    خوب تقصیر خودته دیگه !!! این به رو هشم گذاشتی تو بچهای پسر

هر چی من شیک این بچه بی کلاس

شیک بودن بچه به لباس دماغوایشهااا و اگه فردا بشه با کروبات میگه نه نه من زن میخوام : حالا بیا و درستش کن !!! خدارو شکر کن از ما گفتن بود ...

نمیدونم چی کار کنم دیگه جونم به لبم رسیده

هیچ فقط سخت نگیر !!! بچه به این خوبی دسته گلی ... ماهی نازی دارید ....

بزار بچه از دیوار صاف بالا بره ( بگو آفرین تو یه روز کوهنورد میشی .... :)
    دخترای همسایه رو بزنه موهاشون رو هم بکشه ( بگو تو یه روز یا زنت دعوات شد میدونی چه طوری ... آره دیگه ... : )
    دست وپای عروسک دخترا رو دربیاره ( تا مهندس خوبی بشه )
    .... زنگ درمردم رو با چسپ بچسوبه و فرار کنه ( ابتکار و ریسکش بالابره ) ...
    وقتی رفت پا تخته به خانم معلمش بگه خانم معلم پیف شما بو میدی ... تا خانم هارو راهت بکشه .... این طوری یه پسر موفقی میشه ....

خوش و خرم باشید آرزوی قلبی من لب خند همه عزیزان .

یا علی .
    بچه جون هر کاریش کنم بازم همونی هست که هست نمیدونم این بچه به کی کشیده وای ی ی خدا ........

NEGAHEFARDA آواتار ها
    • 605

عنوان کاربری
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط sevenstar نمایش پست ها
    بچه جون هر کاریش کنم بازم همونی هست که هست نمیدونم این بچه به کی کشیده وای ی ی خدا ........
    نمی دونم ولی می خواستم بگم این بچه خوارها زیاد شده !!!! همشون هم از جنس این دختران که خوشگل و ناز و شرین دیدن می خوان بخورنش !!!! چاره داشته باشن و سر مادره رو دور ببین قورتش میدن ....
    این ویژویژها هم قاتل سرسخت این نازنینی ها هستن !!! خطرناک ترین و وحشتناک ترین در این دنیا ....
    مواظب باشی ها بی بچه نشیییییییییییی

sevenstar آواتار ها
    • 972

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    حسابدار
    رشته تحصیلی
    حسابداری
    راه های ارتباطی

نمی دونم ولی می خواستم بگم این بچه خوارها زیاد شده !!!! همشون هم از جنس این دختران که خوشگل و ناز و شرین دیدن می خوان بخورنش !!!! چاره داشته باشن و سر مادره رو دور ببین قورتش میدن ....
    این ویژویژها هم قاتل سرسخت این نازنینی ها هستن !!! خطرناک ترین و وحشتناک ترین در این دنیا ....
    مواظب باشی ها بی بچه نشیییییییییییی
    ای ی ی ی ی ی ی وای ی ی ی ی ی
    یکی بیاد من و بچم از دست این نگاه فردا نجات بده
    داره من میکشه وای ی ی ی ی وای ی ی ی ی ی

NEGAHEFARDA آواتار ها
    • 605

عنوان کاربری
    راه های ارتباطی

مامانه نگاه فردا زیاد قصه نخور :
    بچه ات از پس این ویژویژها و... بچه خوارها بر میاد : فقط براش اسپند دود وکنه !!!! چشمم نزننن !!! نه این گکه این ویژویژا چشماشون شورههههههههه بعد می خواد با اون نشون دادن چشاش گول به خوردم بدهههه

sevenstar آواتار ها
    • 972

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    حسابدار
    رشته تحصیلی
    حسابداری
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط NEGAHEFARDA نمایش پست ها
    مامانه نگاه فردا زیاد قصه نخور :
    بچه ات از پس این ویژویژها و... بچه خوارها بر میاد : فقط براش اسپند دود وکنه !!!! چشمم نزننن !!! نه این گکه این ویژویژا چشماشون شورههههههههه بعد می خواد با اون نشون دادن چشاش گول به خوردم بدهههه

راما آواتار ها
    • 313

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    hamedan
    راه های ارتباطی

اوهوممممم من اومدم !!!!
    خوب بریم ببینم چی به چیه ؟؟؟؟
    هیچ خبری نیست همین طور که خوب جواب میدی خوب هم می خوری پس نوش جان کن

هههههههههه هههههه وااااااااااهههههه
    عجب عکسیه این عکسه !!!!! اهههههه خدایششششششش راماجون نمی دونستم بچه گی هات انقدره خوشگل بودی هااا !!!
    ای ول بچه با ادبی هم بودی !!! دست تو مماخت نبوده !!!!! سلام هم بلد بودی!!!
    انقده هم آفرین آفرین هم شیده بودی که ببین چه کیفی هم میکردهده !! چه قررر کمری میده !!! استغفرالله .....

مرسی از کمپلیمانت .... بله دیگه ما اینیمم تازه کجاشو دیدی.... (البته فکر کنم تا همین جاش بسه بیشتر از ببینی زیادیت می شه دیگه ولمون نمی کنی همین به دوران بچگیم اکتفا کن تا ببنیم چه می شه)

ههههه .... دیدی گل خوردی ... دیدی بهمن میگفتی نگاه فردای خوش خیال امیدوار..... همه ببین کی اعتراف کژژژژده ...
    جواب ما عین عبادت است و عبادت ما تضمین بهشت
    ( راما ببین تا حالا حدیث جل نکرده بودیم ببین چی کار به روز ادم میاری ... ) .
    شناسنامه و پاسپورت هم بلدی جعل کنی؟؟؟؟؟؟

هاااا من ؟ اهههههههههه دلم واسه تو .......... حالا یه اشتباه تافی بودااااا .... چرا الکی شایه میسازی ؟ خدا گفته رامای که شایه می سازه : یه روزی ویز ویژژژژ جیز جیز میشه

آره جون خودت اشتباه تایپی خودتی خوب چرا حرفتو راحت نمی زنی ....
    ببین من با تو قهوه نمی خورما از الان بگم ......
    گول مگه خوردنی ؟ ها !!!!! مزه اش چه طوری ؟ مزه ویژ ویزییی ها تنده ؟

گول دریافتنیه .... نه این که خسیسی همه چی روم یخوای ه جمع کنی این گل خوردن رو هم میخوای بگیری !!!!!!! ( قابل توجه رشته های فیزیک جایز اثبات رو به من بدیداااا )

گول همون چیزیه که تو زیاد ازش استفاده می کنی ولی از اونجایی که من دختر زرنگی هستم هیچ وقت نمی خورمش تا حالا گول زیاد دیدم ولی مال تو انگار از نوع پیشرفتش که مزش واسه تو شیرینو برا من سم .......

اصلا دیگه دوسِت ندارم !!!!

مگه دست خودته... نمی تونی
    خدا از دلت خبر داره پسری ویژویژی

ا وااا خواهر : گفتی : رفتم کلاژژژ آژپژی : وایییی نمی دونی که : انقدره خوف بود !!!!
    اتفاخا تو این دوره گروه دخترای لیاچونه زن ... چنیگ چونگفکزن ویژویژای کتک زن و....... رو ودیدم : آقا جونم برات بگه نبودی ببینی این گروه ویژویژا چه بودن !!!!! .... خدا هیچ کسی رو به اینها نندازه !!! واییی زلزله ای بودن : هر یه دونشون برای نابودی کره زمین کافی بود !!!

من هم یکی از اونا رو کش رفتم : گول به خوردش دادم : گفتم یه عروسک دارم بیا ماله تو گفت کجا است !!!
    گزاشتمش تو کیفم : که ببرم جلوی اوباما اینا : پژ بدم .....
    بگم اهای پی نی کیو : ما اتم نداریم از اینا داریم : بمب ویژا !!

چرا اینقدر دوست داری مشکوک باشی هی این چیزا رو می گی که ذهن منو منحرف کنی و فکر کنم واقعاً رفته بودی جنوب فرانسه و با یکی از اون دخترای چشم آبی مو بور دوست شدی می خوای واسش پروژه کامپیوتر انجام بدی نه بابا شنوده باید عاقل باشه که خدا رو شکر من هستم (ولی اینو بدون که هیچی نمی شن دخترای مشرق زمین با چشم وابرو مشکی "ورزشکار "گول اونا خارجکیا رو رو نخور اونا ایدز دارند وایییییییی من می ترسم ولی حالا اگه داداش داره بزار منم با هاش یک صحبت بکنم خدا رو چه دیدی

کلاسات تضمینیه ؟ زودتر به حرف می اومدی !!!
    آره ایزو هم داره کارمون از تضمین هم گذشته .......
    ها چیه می خوای درسته درسته بندازیم تو چرخ گوشت ؟؟؟!!!

می خوام ازت شیشلیک درست کنم .......

ازمون کباب نگاه دردست کنی !!!! راستش رو بگو : شاید اومدماااا

ولی چون گفتی راستشو بگو راستشو بخوای من اصلاً از ورزش های رزمی واسه دخترا خوشم نمی یاد تازه تیپای خوبی هم ندارند دختراش، من شنا بلدم و یاد می دم
    اگه می خوای دورهای خصوصی و تضمینی غرق کردن توی آبو واست می ذارم یک جلسه هم بیشتر طول نمی کشه سریع بهت می گم (میشه جلسه اول وآخرت)
    یک وقتی هم ژیمناستیک حرفه ای کار می کردم که چون اطرافیان فرمودند قدم کوتاه می مونه دیگه ادامش ندادم رفتم تو تیم بسکتبال تا قد بلد بشم ولی پس از طی این مراحل شنا شد ورزش اصلیم
    حالا بالاخره تو خودت انتخاب کن از بین اینا .....دوست داری با تضمین غرق بشی آره....
    راستی یک خورده هم سوارکاری بلدم (البته نه پیشرفته)اگه دوست داری بیا یک اسب چموشی داریم اونجا تو رو سوار اون می کنم و ولت می کنم تا ببرتت ناکجاآباد هی داد بزنی راما راماااااااااااا منم قاه قاه بهت بخندم و زیر لب بگم بدو اسب عزیز بدو .......

اهههه چرا اخه ؟ من که خونم رنگی تر نیست : ترخدا زحمت نکش راضی به زحمت نیستمااا !!! تو کلاس بزار اون با من !!! ببینیم آخر کی .....
    فکر کنم خون تو ابی باشه !!!!!!!!

اره پاسکتانی ها از این سیل به عنوان سیل راما یاد می کردند !!!!
    اخهههه جان من تو می اومدی ؟ بیایی اونجا شب و روز بگی مامانم و می خوام !!!!!
    من هم بچه داری بلد نیستمااااا !!! مامانمممممممم اینااااا

آره من هرجا برم باران رحمت می یاد تازه باران که در لطافت طبعش خلاف نیست ولی اگه از شانس بعضی ها باشه و با من باشند صاعقه می یاد و بعدشم بارون بارون بارون و بعد از اونم سیل و..... دیگه خدا آخرش به خیر کنه (ولی از شوخی گذشته من عاشق بارونم )
    بچه داریم یادت می دم منم بلد نبود از وقتی تو اومدی وارد شدم آها راستی خودت نوشتی که جوجه اردک زشتی و بچه دماغو اینا یی دیگه تازه حالا بچه است اینقدر جواب می ده بزرگ بشه چه می خواد بشه حتماًجواب کل دخترای کره زمین رو می دی وای وای بلا به دور همون بچه بمون که واسه خودش عالمی داره

اخه تو به من بگو جز خراب کاری چیز دیگه ای بلدی ؟
    تو اون یکی چهره دختر مهربانو ندیدی خراب کاریه چیه

اخ جنوب فرانشه هم شد کلاس !!!! اینو باش !!! من رفته بودم ؟؟؟ کجا بودم !!! اها یادم اومد همین جنوب فرانسه فکر کنم !!! ( همونای که همش توژ اتلخ قز گج قص یون ) حرفی میزنن !!!
    بعد گفتن از کجا اومدی ؟ گفتم از پشت کوه !!!

می گفتی با هلیکوپتر از پشت کوه اومدی بیشتر تحولیت می گرفتن من یک بار این طوری گفتم بهشون واسم فرش قرمز پهن کردند راستی این اوباماست داره ماچات می کنه
    بعد گفتم اونجا یه جویبار دارههه انقدره خوشگله !!! چند مرغ وخروش هم داریم : و..... اونا همشون ازم دعوات نامه خواستن من گفتم جز ویز وزار نمیرن اونجا !!! حسابی دماخشون رو سوزوندیم وبرگشتیم !!!

هدیه هم آوردم : " برای تو . یه دوست عزیز. " کدبانوی ایرانی " رو اوردم !!!! .... صبر کن

این چیه هدیه واسم اوردی من که خودم این هدیه ام تو هم با این کادو اوردنت نخواستیم حداقل یک عطر خوشبو می آوردی واسم تا اونجا رفتی اون کدبانو هم بده مامانم اینا ما نخواستیم

اره والله : دیگه مردا بیکار می موندن !!!! دیگه خدا گفت این مرد بنده خدا که حرفی نمیزنه از بی حرفی می میرن !!!! پس باشه این دخترا که حرفی تو دنیا باشه !!!!! میگی نه :
    پس بدون : همیشه پای یک زن در میان است !!!!

چرا جک می گی آقاههههههه مردا حرف نمی زنند پس این کیه داره با من اینقدر حرف می زنه کیه

اهههه : زکی : بچه که بودی ها اون بالاهیه بی ترتر می رگصید این چیه ایشششششششششششششش .....
    هیچی بلد نیستی دیگه این قلم رو فکرش رو نمی کردم که ندونی ....... [/size]

نه بابا این که داره این حرکات موزون رو انجام می ه اون یکی چهره تو که گفتم من از این فرم رقصیدن خوشم نمی یاد این یکی رو بیشتر ترجیح می دم

بلا بدوررررررررررر
    پشت دستم رو داغ میکنم .....
    اوهوکی ... چقدر خوش خود تحویل...
    تو با مشاره ثابت زنگی بزنی !!! اههکی !!! اصلا جواب نمیدم شماره ناشناس رو ....
    من که گفتم با تو قهوه نمی خورم از پیشنهادت ممنون.....
    اصلا تا حالا بهش زنگ نزدم
    آفرین به تو می گن یک مرد وفا دار نکنی از این کارا .......

ولی میگم ویژ ویز خودمونیما : دم دست باشیهااا یه وقت ... هوم : اره دیگه جزوه خواستم تو ازش بگیری!!

بی خود نمی خواد من دور برم از این مهندسا زیادن از اونا واست می گیرم شمارشو پاک کن از تو گوشیت تا اعصبانی نشدم و ....

[/size]

این پیشیه : میو میو هم میکنه !!!!
    ببین داره اینو خرش میکنه : همین که سرش رو برگردونه یه لقمه چرب و نرمش میکنه !!!! راما منو داری گول میزنی هاااا : این طوری نزن تو سرم ... سیبیلات هم بکش کنار بشه سیم گیتار... من باهات نمیام که منو بخولییییی ... اههه تو چتگالات زیر دستاتهههه
    اگه برم هاپو منو بخوره با تو هیچ جای نمیایم ..........
    خوببببببب هاپووو بیا منو بخورررر ازد ست راما راهت بشم ........
    هاپیوووو

نه قربونش من اگه تورو بخورم که پشت سرش باید شربت mg و بارهنگ و کلی از چیزا بخورم که معدم تعجب نکنه و دچار سوء هاضمه نشم من قصدم مهربانی بود ولی تو نگاه نامهربانی نمی تونی اینارو درک کنی

[/CODE]

حسود .... واه واه .... خیلی حسودی !!! ها چیه زورت میاد !!!!

اههههههههههه : عجبا !!! خدااااا .... ببین چه طوری داره دو بهم زنی میکنه !!! الهم صل علی مجمد وال محمد و نگاه فردا ...

میگم جسود هرگژنیاسود !!!

یکی می مرد زدرد بی نوایی یکی می گفت خانم زردک می خواهی.....

من واسه تو گریه کنم !!!
    کار از اسفند گذشته با این چشای که توداری ( هرکی هم بهت چشات قشنگنه اول بهش لبخد بزن بعد براش فاتحه بخون : ها جان!! ) یه قران واسه خودم خریدم ....
    یه کیشه اشفند دود کرده ... شدیم نگاه دودی ...

دلتم بخواد که من نگاه کنم خودتو لو دادی ای نگاه دودی

خانم معلم اجازه : من پسر خوبی بودم : من در تابستان گذشته به مامان و بابا کمک کردم ! مثل یه فرغون اسباب اساسیه منزل رو جاب جا کردم !!!!
    همه وسایل خودم رو خودم به خانه جدید بردم !!!
    خانم معلم نگاه پنچر شدم الان !!!! پنجری رو چه طوری باید گرفت ؟

آفرین پسرم یک کارت صد آفرین واست گذاشتم کنار اگر در نقش فرغون به کارت ادامه بدی می شه هزار آفرین فرغونم که دیگه پنچر گیریی نمی خواد......

بازم گفت ویژژژژ : باز به من میگه ویژژویژژژییی

آره راست میگی قرار بود دیگه بهت نگم ولی هرچه فکر کردم دیدم اسمی بهتر از این واست نیست تازه گفتم دلت نشگنه دیگه چه قلب مهربانی داارم من

خوب چشه !!! خوبه دیگه ...

این از اون چشمای که طرف بعدش براش باید فاتحه خواند !!!!

راما ویژ ویژ حالا حالا ها باهم کار داریم ظاهرا ..
    [QUOTE]گفتم که قهوه.....
    پس 2خمل خوفی باش : شیطونی هم نکن !!!

چون تو می گی باششششششششششه

شاد و موفق باشید .
    تو هم همین طور
    راستی اینم واسه یه دوست عزیز و مهربان :
    عزیز دل همه ی اینا که ما می نویسیم واسه شوخی و خنده است امیدوارم هیچ کس به دل نگیر حتی این نگاه ویژ ویژی.... البته دختر با شعوری هم مثل شما خودش می دونه که این جز مزاح و چند دقیقه خوش بودن چیزی نیست این نگاه فردا هم چون خیلی پسر با ظرفیتیه من باهاش شوخی می کنم والا من با هم کس این طوری حرف نمی زنم و شوخی نمی کنم (مخصوصاً پسرا)شما خودتون بچه های با حالی هستید آدم دوست داره باهاتون یکم شوخی کنه حالا تا یک چند وقتی هم که من اینجام دیگه باید تحملمون کنید بعد از این همه ی اینا می شه خاطرات
    فدای تو یه دوست خوب و مهربان

صفحه 3 از 3 اولیناولین 123

برچسب برای این موضوع