اره ديگه من فقط همون روز ميتونم بيام . كلا سام هم خيلي مهمه چون اگه نرم برام غيبت رد مي كنن تازه من به خاطر اين دوروز كلا س از اصفهان مي كوبم ميام تهران هر هفته نميشه نرم ديگه اون موقع نزديك پايان ترم ميشه و ...
حالا به هر حال ببينيم روي چه روزي توا فق ميشه
در كل شايد منم مثل مژي شم اما اگر اومدم با لشگر ميام و تازه هيچ كدومشون هم عضو نيستند
روزگار بعضيا خوش
O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....
باشه دوستان عزيز مانعي نيست.ماكه بخليل نيستم.خانومي ها همراه با دوستانشو بيان تو جسله .مقدمشون به خيرما كه خوشحال ميشيم لشكر هيچ كس رو مي ببنيم ولي به شرطي كه حرفه عمل باشند و حضور يابيد.البته با چوب و چماغ نياييد ديگهمثل دوستي مي گفت انقدر حرصم ميگيره كه بچه درس خون هايي حالا يكي -دو روز بيخيال درس نمي شند گه و بيان نمايشگاه و تو جلسه .منم در ادامه حرفشون ميگم چقدر خوبه حرف عمل باشيم و يكي-دو روز بيخيال درس و كلاس بشيم و بيايم هم نمايشگاه و هم اگر شد بياييد تو جلسهالبته من قصده جسارت نداشتم ها.!
اين حرف حساب ديگه البته اگر قبول كنيد.
واي خدا رحم كنه الان با اين حرفام مورد حمله ي اتحاد قوي..... ميشم
حتما به ما سر بزنيد زرر نمي كنيد
تالار كامپيوتر و اينترنت و فناوري
طراحي گــــرافيك و مالتي مديا
تالار برنامه نویسی و طراحی صفحات وب
حسنت به ازل نظر چو در کارم کرد
بنمود جمال و عاشق زارم کرد
من خفته بدم به ناز در کتم عدم
حسن تو به دست خویش بیدارم کرد
سلام من خیلی وقت بود که به باشگاه سر نزده بودم!
یهو اومدم دیدیم پره خبره!
حالا تاریخه قطعیش کیه؟
من هر سال میرم یکی دو بار تاریخو بگید اگه بشه با شما یکی کنم که بر تعداد لشکر دخترها بیفزایم!
سلام به همه:
اقا طه اگه می خواستید من نیام میگفتید نیا... شوخی کردم
ای کاش تاریخش بود برای 20 به بعد من 19 میانترم اصول دارم استادم اگه نرم سر جلسه یه صفر قشنگ با کمال تشکر و قدردانی به علت عدم حضور و در نتیجه عدم تصیحیح برگه بهم میده..
ولی حیف شد از دیدن یه بچه درسخون و مثبت از اون مخ های پیام نور محروم شدید.
ولی من میام نمایشگاه کتاب انشاا... تو این مدتی که هست....
O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....