هرچند خیلی دوست نداشتم این بحث ادامه می دادم(بنا به خیلی دلایل) ولی چون که حالا شما پرسیدی می گم واست :
آره دلم پره خیلی هم پر مهندس ..................
حالا می دونی از چی پره از اون چیزی که تو فکر می کنی نه ها (خیانت، بی وفایی، دورغ یک شخص خاص نه )
دل از این جامعه پره از این جامعه که یک زمانی چه قدمتی داشت چه تاریخی عظیمی پشتش ولی الان به کجا رسیده به کجا داره می ره چی می خواد بشه واقعاً ........... واسه این جامعه ای که حتی ماهام قدر خودمون رو نمی دونیم و دچار فقر فرهنگی شدیم !!!!!!!!!!!!!!
دیگه به کمتر مردی می شه اطمینان کرد حتی دخترایی که ارزش خودشون نمی دونند اینقدر سری به هر پسری پا می دن و حد و حریم خودشون رو از یاد می برند به روز نمی کشه عاشق می شن و به ماه نمی کشه پس می زنن یعنی حتی حیف اسم دوستی که روی رابطشون گذاشته بشه و.................................................. ................. خیلی چیزایی دیگه که مطمینم دغدغه خیلی از جوانا است خیلی حرفا که نمی شه اینجا گفت و نوشت .................
ولی سوالت یک قسمت دیگه هم داشت اینکه من خودم تجربه داشتم؟
نه خودم به شخص تجربه نداشتم از دوستی و وابستگی خاص به یک آدم خاص ، با همه راحتم حد و حریم خودمم رو خیلی دارم کمتر کسی می تونه توش قرار بگیره و تا الانم کسی به طور کامل قرار نگرفته!!!!!!!!!!و فکرم نمی کنم حالا حالا قرارکسی بگیره ..............
بیشتر از تجربه های دیگران استفاده کردم و می بینم که واقعاً ره به جایی نبرند بلکه ضربه های عاطفی شدید دیدند خوب چرا خودم دیگه تجربش کنم همچین رابطه هایی رو که توش هیچ ضابطه ای نیست !!!!!!!!!!!!!( حرف روی دوستی ها چند روز است)
ولی یک چیزی که نوشته بودم و خودمم تجربش کردم همین که خیلیا به خاطر یک اسمی رسمی موقعیت اجتماعی خودت یا خانوادت و خیلی از این عوامل دیگه که گفتم خارجین می یان طرفت ولی این طور آدما خیلی زود خودشون رو لو می دن..................
سوالت حل شد کاکو !!!!!!!!!!!!!!
(وای بازم ماها از بحث اصلی تاپیک خارج شدیم اینجا در مورد یک چیز دیگه بحث شده بود sorry بچه ها)