سلام
طبق توصیه شما بنده مبلغ رو واریز و مشخصات رو ایمیل کردم اما تا حالا هیچ پاسخی نگرفتم. با توجه به شرایط زمانی(نزدیکی امتحانات)لطفا سریعتر پاسخ بدید.
سلام
طبق توصیه شما بنده مبلغ رو واریز و مشخصات رو ایمیل کردم اما تا حالا هیچ پاسخی نگرفتم. با توجه به شرایط زمانی(نزدیکی امتحانات)لطفا سریعتر پاسخ بدید.
باسلام خسته نباشید نمونه سوالات هندسه نقوش 1 میخواستم با تشکرفراوان![]()
با سلام و خسته نباشید.لطفا راهنماییم کنید که نمونه سوالات درس انسان,طبیعت,طراحی 1 رو چطور میتونم پیدا کنم.ممنون
با سلام
اگه ممکنه نمونه سوالهای آشنایی با هنر در تاریخ 1 و هنر و تمدن اسلامی را به ایمیل من ارسال کنید
با تشکر
با سلام
نمونه سوال آشنایی با هنر در تاریخ 1 نیم سال دوم 88-89 را می خواستم.
سلام من در این باشگاه ثبت نام کردم و رشته هنر پیام نور هستم نمونه سوال هندسه نقوش و مبانی هنرهای تجسمی ۱ را میخواهم دانلود کنم ولی نمیتوانم چه کار کنم
با تشکر
فعلا این رشته در حال بازسازی و تکمیل است و در دسترس نیست به ادرس زیر مراجعه کنید
اطلاعیه ی بازسازی و تکمیل سازی بانک نمونه سوالات باشگاه پیام نور
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام با تشكر از شما نمونه سوالات هندسه نقوش در هنرهاي اسلامي 1 در سالهاي 87تا 90 را درخواست ميكنم.متشكرم به سايت:zhapon_kote@yahoo.comارسال شود![]()
سلام
لطفا نمونه سوالات کتابداری روکامل کنید
جغرافیای سیاسی اطلاعات (آشنایی بامطبوعات ورسانه)
مرجع شناسی اسلامی
آیین نگارش علمی (آشنایی باویراستاری ونشر)
واژه پردازی
لطفابرام ارسال کنید sara1311992@yahoo.com
اگرم ارسال نکردین حداقل یه ایمیل بدین که جواباروگذاشتین بیام ببینم
خیلی ممنون میشم
سلام من همش منتظرایمیل بودم شایددوستان ایمیل زده باشین
متاسفانه الان دیدم ایمیل رواشتباهی یک 3اضافه زده بودم
اگرکسی ایمیل زده لطفایک باردیگه برام ایمیل بفرستین ممنون