بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 3 از 3 اولیناولین 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 24 از مجموع 24

موضوع: 90

pnugirl
    • n/a

«۹۰» موقتا تعطیل شد!

برنامه «۹۰» شامگاه دوشنبه ـ ۱۳ دی ماه ـ بدون اعلام قبلی پخش نشد.
    علی اصغر پورمحمدی در پاسخ به پرسشی درباره‌ی پخش نشدن برنامه «۹۰» شب گذشته، به روی آنتن رفتن این برنامه را به برگزاری مسابقات لیگ فوتبال کشورمان منوط دانست.
    پورمحمدی خاطرنشان کرد: برنامه «۹۰» به دلیل تعطیلی لیگ پخش نشد و با آغاز لیگ فوتبال، «۹۰» هم پخش می‌شود.
    «توقف بازی‌های لیگ فوتبال» در حالی علت تعطیلی برنامه «۹۰» عنوان شده است که پیش از این هر زمان که قرار بود برنامه «۹۰» با اجرا و تهیه‌ی عادل فردوسی پور با تغییراتی در زمان پخش مواجه شود، این مساله از سوی عادل فردوسی پور و همچنین شبکه سه سیما اعلام می‌شد.
    عادل فردوسی پور در برنامه‌ی هفته گذشته اعلام کرده بود که قرار است در برنامه‌ای ویژه و با حضور نمایندگان موافق و مخالف، طرح انتقال تیم‌های تهرانی به شهرستان‌ها به بحث گذاشته شود.

pnugirl
    • n/a

در برنامه دوشنبه شب 90 علی دایی با کسب 45 درصد آراء بهترین بازیکن دو دهه اخیر فوتبال ایران از نگاه مردم انتخاب شد.
    **علی کفاشیان اولین مهمان تلفنی برنامه نود بود.

او در واکنش به نخستین سوال عادل که پرسید بهتر نبود بازی تیم امید را در شهرستان برگزار می کردید تا تماشاگران از آن استقبال کنند گفت:«من موافقم.باید این بازی ها را در شهرستان ها برگزار کنیم اما چون از قبل محل برگزاری این بازی را تهران اعلام کرده بودیم دیگر نمی توانستیم آن را تغییر دهیم.»
    رییس فدراسیون فوتبال این را گفت تا در ادامه سوال دیگر مجری برنامه نود را این طور پاسخ بدهد.آنجا که فردوسی پور در مورد مطرح شدن نام های مختلف برای هدایت تیم ملی پرسید و گفت که این روزها هر یک از اعضای فدراسون فوتبال یک نام را مطرح می کنند:«نه این طور نیست.ما تیم مشخصی داریم که مشغول مذاکره هستند.ما اعلام کرده ایم که آنها اگر پیشنهادی دارند مطرح کنند تا ما با در نظر گرفتن شرایط آن را بررسی کنیم.در مورد کارلوس کرش هم باید بگویم که تکلیف ما با او مشخص است و فدراسیون ایران او را به عنوان مشاور نمی خواهد.»
    کفاشیان در ادامه در خصوص مذاکره امروز صبحش با مجید جلالی برای هدایت تیم امید گفت:«بله امروز مذاکره کردیم.ایشان یکسری خواسته هایی داشتند که باید مورد بررسی قرار گرفته شود.من گفتم که آقای جلالی خواسته هایشان را مکتوب کنند تا ببینیم چه مقدار از آنها را می توانی برآورده کنیم.»
    رییس فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سوال که شما از طریق اس ام اس جلالی را برای این جلسه دعوت کرده اید گفت:«من چون می دانستم که آن روز و در آن ساعت آقای جلالی تیمشان بازی دارد اس ام اس زدم.به ایشان گفتم اگر در تهران هستید فردا به فدراسیون بیایید که جواب ایشان منفی بود.»
    این اتفاق در حالی افتاد که فردوسی پور هرگز با این جواب قانع نشد و از رییس فدراسیون فوتبال پرسید که شما می توانستید بعد از بازی با جلالی تماس بگیرید و دعوت از یک مربی با اس ام اس چندان جالب نبود که کفاشیان گفت:«اگر اس ام اس بد است چرا شما در برنامه هایتان از اس ام اس استفاده می کنید؟به هر حال ما مذاکره کرده ایم و باید آقای جلالی خواسته هایشان را مکتوب ارائه دهند اما قطعا برای بازی بعد آقای افاضلی روی نیمکت تیم ملی امید می نشیند.»
    **عادل فردوسی پور در حرکتی بی نظیر با به نمایش کشیدن انتقادات امیر قلعه نویی از برنامه 90 این فرصت را به مردم داد تا خودشان در این باره نظر بدهند.

عادل فردوسی پور در برنامه دوشنبه شب 90 با پخش کنفرانس مطبوعاتی جنجالی امیر قلعه نویی و انتقادات او از برنامه 90 گفت:« خوشبختانه مد شده هر کسی در این فوتبال می بازد ، گناهش را یا گردن من بیاندازد یا برنامه 90.»
    قلعه نویی پس از پایان بازی تیمش برابر استقلال و تساوی دیر هنگام با این تیم به شدت از عادل فردوسی پور انتقاد کرد.
    ** سید جلال حسینی می گوید که بازیکن استقلال دروغ زیاد می گوید و نباید زیاد حرف بزند.

سید جلال حسینی در برنامه نود و در واکنش به ادعای سید صالحی که گفته بود در بازی استقلال و ذوب آهن سید جلال روی او خطای پنالتی کرده است گفت:«من نظری در این مورد ندارم اما خطایی انجام ندادم.»
    حسینی وقتی با پرسش دوباره خبرنگار و اینکه سید صالحی گفته حسینی او را با آرنج زده است گفت:«او دروغ زیاد می گوید،بهتر است زیاد حرف نزند!»
    **کارشناسان داوری برنامه 90 در تحلیل بازی استقلال و سپاهان تشخیص دادند تیم داوری بازی بیش از سپاهان به استقلال لطمه زده است.

برنامه 90 دوشنبه شب ، فرصتی بود تا کارشناس داوری برنامه این هفته یعنی نادر جعفری و همچنین حسین عسگری سرپرست کمیته داوران درباره اتفاقات این بازی اظهار نظر کنند. قبل از این برنامه ، امیر قلعه نویی که حالا با تیمش در عربستان است و سه شنبه شب بازی حساسی با الهلال دارد گفته بود اگر یک کارشناس داوری بگوید حنیف عمران زاده به خاطر خطا روی ابراهیم توره نباید اخراج می‌شد، از فوتبال خداحافظی می کند.
    او البته در این بازی ادعا کرد که قربانی داوری شده است اما کارشناسان داوری برنامه تاکید کردند حق استقلال بیش از سپاهان در این داربی بزرگ ضایع شده است. جعفری در این باره گفت:« پنالتی استقلال به خاطر خطای حسینی روی سید صالحی بود. همچنین تکل خسرو حیدری روی بازیکن استقلال هم بی شک اخراج داشت. البته خطا روی توره قطعا اخراج داشت.» این نکات را هم عسگری تائید کرد و از قلعه نویی برا انتقاداتش گلایه داشت. او تاکید کرد حق استقلال در این بازی بیش از سپاهان ضایع شده است.
    **فرشید طالبی از فردوسی پور می خواهد تا در کنفدراسیون فوتبال آسیا یک برنامه نود راه اندازی کند.

فرشید طالبی بازیکن ذوب آهن که مهمان برنامه نود بود در بین صحبت هایش با فردوسی پور وقتی بحث به انتخاب بازیکنان ایرانی در کنفدراسیون فوتبال آسیا رسید خطاب به مجری برنامه نود گفت:«راستش من کاندید بهترین بازیکن آسیا شدم که خودم هم باورم نمی شد.البته من اگر در آنجا حمایت کسی مثل شما را داشتم شاید به این عنوان می رسیدم.از شما می خواهم به AFC بروید و برنامه ای را در آنجا تشکیل دهید تا از بازیکنان ایرانی حمایت کنید.»
    **علی دایی در برنامه نود حرف های جدید را درباره درگیری اش با لیدر باشگاه پرسپولیس زد.

او که در هفته گذشته با این لیدر درگیری فیزیکی پیدا کرده بود در مورد آن اتفاق گفت:«من نمی دانم با باشگاه قرار داد دارم یا با لیدرهای آن؟مشکل از من نیست.چون متاسفانه در سال های قبل از این نوع درگیری ها با احمد رضا عابدزاده در باشگاه هم به وجود آمده بود.»
    سرمربی پرسپولیس هرچند آن لیدر را به واسطه میانجیگری مسئولان باشگاه بخشیده است اما هنوز دل پری دارد.او می گوید:«من نمی دانم چرا این آقایان فقط در باشگاه داد و بیداد می کنند؟اگر با من مشکل دارند چرا به مغازه من نمی آیند یا در جای دیگری سراغ من را نمی گیرند؟متاسفانه آنها منافع شان به خطر افتاده است و چون دیگر نمی توانند به بازیکنان من نزدیک شوند این حاشیه ها را به وجود می آورند.»
    دایی در ادامه و با بیان اینکه یک بار در این مسئله گذشت کرده است و دیگر کوتاه نمی آید گفت:«من یک بار گذشت کرده ام و مطمئن باشید دیگر این اتفاق نخواهد افتاد.خیلی ها اگر جای من بودند این کار را نمی کردند.من اجازه نمی دهم که یک سری از آدم هایی که دماغشان را بگیری،خفه می شوند برای من قلچماق بازی در بیاورند!»
    در برنامه دوشنبه شب نود وقتی رییس کمیته انضباطی داشت در مورد علی دایی و اینکه او یکی از خبرنگاران را به شخصیت کارتونی در گالیور نسبت داده است حرف می زد شریفی نام «گلان» را به زبان آورد وگفت:«پرونده علی دایی و شکایت آن خبرنگار در حال بررسی است.اما آن شخصیتی که مدام می گفت من می دونم کارمون تمومه،من می دونم و اسمش هم «گلان» بود کلا شخصیت بدی نداشت اما همیشه منفی حرف می زد.به هر حال ما مشغول بررسی این پرونده هستیم.»
    **در برنامه شب گذشته 90 علی دایی با کسب 45 درصد آراء بهترین بازیکن دو دهه اخیر فوتبال ایران از نگاه مردم انتخاب شد.

در این برنامه که شرکت کنندگان در مسابقه پیامکی اش بیش از دو میلیون دویست هزار نفر بودند ، عادل این سئوال را طرح کرده بود که کدامیک از 6 گزینه بهترین بازیکن دو دهه اخیر فوتبال ایران است.
    او خود البته مدام می گفت به دلیل مشکل محدودیت ناچار شده از کنار نام هایی چون نامجو مطلق ، زرینچه و نکونام عبور کند .
    در این نظرسنجی دایی با 45 درصد آرا اول شد، باقری 22 درصد را به دست آورد، عابدزاده که بار قبل بالاتر از حجازی و پروین قرار گرفته بود، این بار سوم شد و در رده های بعدی به ترتیب خداد عزیزی، کریمی و مهدی مهدوی کیا ایستادند

pnugirl
    • n/a

فردوسی پور ساکت را تهدید به شکایت کرد: موارد دلالی ما رااعلام کنید/یه چیزی بگید که به ما بچسبه

عادل فردوسی پور، مجری و تهیه کننده برنامه نود شب گذشته در واکنش به مصاحبه بسیار تند محمدرضا ساکت، در خبرگزاری ایسنا که وی را متهم به دلالی بین دو باشگاه کرده بود، با بازخوانی حرفهای او، از مدیرعامل سپاهان خواست تا برای روشن شدن افکار عمومی حتما موارد اتهامی مطروحه را رسانه ای کند.
    به گزارش سایت گل فردوسی پور دراین باره گفت:« در این چند سال اتهامهای مختلفی به ما زده شده و ما سعی کرده ایم واکنشی در این قبال نداشته باشیم اما این دفعه آقای ساکت حرفهایی زده اند که در آن تهمت ، مطالب کذب و هر چیزی که قابل شکایت باشد وجود دارد. ما و سازمان صدا و سیما حق خود می دانیم که پیگیری های قانونی خودمان را انجام بدهیم.»
    فردوسی پور با اشاره به اینکه موارد مطروحه کاملا خلاف واقع است، خطاب به ساکت گفت:« یه چیزی بگید که به ما بچسبه.»
    گفتنی است که باشگاه سپاهان از اوایل فصل تازه لیگ برتر، مدام با عادل فردوسی پور در کشمکش بوده است.البته آنها در اواخر سال از عادل تقدیر کردند!

pnugirl
    • n/a

هفته سي ام ليگ برتر فوتبال ايران با اتفاقات عجيب و غريبي همراه بود كه سرآمد آن، ديدار جنجالي پرسپوليس و استيل آذين بود. با وجود اينكه سه روز از آن ماجرا مي گذرد، و راي كميته انضباطي نيز در خصوص اين بازي صادر شده ولي هنوز مشخص نيست آيا واقعاً استيل آذين از ليگ كنار كشيده و يا اين 4 بازي باقي مانده را ادامه مي دهد. انتظار مي رود برنامه نود امشب بخشي از ابهامات اين مساله را برطرف كند.
    با توجه به حساسيت موضوع، تصميم گرفتيم برنامه امشب عادل فردوسي پور را لحظه به لحظه دنبال كنيم.
    22 بله! سوال پيامكي 90 به لحظه جنجالي هفته سي ام اختصاص دارد. فردوسي پور از بينندگانش خواهش مي كند كه احساسي راي ندهند. عادل مي گويد نتيجه پيامك ها را هم دير اعلام مي كند كه تاثيري در آراي مردم نداشته باشد. سوال اين هفته 90 در واقع تكرار همان نظرسنجي سايت گل است. آيا كار پرسپوليسي ها درست بود؟

22 عادل نقبي مي زند به سابقه بازي جوانمردانه و عادت بد بازيكنان ايراني كه وقتي توپ را از دست مي دهند، خود را به زمين مي اندازند. نظرسنجي سايت گل 60 به 40 به سود پرسپوليسي هاست. حالا ببينيم نظرسنجي نود چه نتيجه اي به بار مي آورد
    23:06: ايرج نظري مي گويد «فيرپلي» از دوره پارينه سنگي مرسوم بوده ولي در ايران زياد توپ را به بيرون مي زنند
    23:08: كارشناس داوري امشب امير آبادي را مستحق كارت زرد مي داند و محمد محمدي را شايسته اخراج. يك سري دليل هم مي آورد كه كارت زرد براي مدافع استقلال كافي بوده
    23 مهدي تاتار از كميته انضباطي طلبكار است كه چرا به جاي 3 بازيكن، فقط دو تا راه آهني بخشيده شدند. پرويز مظلومي هم شاكي است كه چرا براي راه آهن، جلسه فوري تشكيل شده! ميشه يه روز توي فوتبال مون، مربي غيرشاكي هم داشته باشيم؟!
    23 صداقت خلعتبري ما رو كشته! ميگه اگه داور را فريب دادم و پنالتي گرفتم، از هواداران شهرداري معذرت ميخوام. سعيد دقيقي هم ميگه زرنگي كردم پنالتي گرفتم. چه كنيم با اين همه صداقت؟
    23 ميهمان اين هفته عادل، قاسم حدادي فره. انصافاً يكي از بهترين هاي اين فصل فوتبال ايران بوده. چپ پا، شوتزن، سر بالا و باهوش. هافبكي كه در جام ملت ها، خيلي بهتر از اسمي هاي تيم ملي بود

23 حدادي فر مثل مسلسل از همه تعريف مي كند. از نويد كيا و حاج صفي گرفته تا رجب زاده و بقيه ذوبي ها. كاش بعضي از فوتباليست هاي ما، فروتني را از قاسم ياد بگيرن

23 فردوسي پور داره آماده ميشه براي حواشي بازي پرسپوليس و استيل آذين. شايد بهتر باشه عادل حكم عجيب كميته انضباطي رو هم به چالش بكشه. اين حكم بيشتر از همه به نفع فدراسيون بود كه نزديك 200 ميليون عايدش شد. معلوم هم نشد توي اون همه اتفاق، نورمحمدي چرا بايد اينقدر سنگين محروم بشه؟ پرسپوليسي ها حق دارن به اين راي اعتراض داشته باشن
    00 در نقد داوري بازي پرسپوليس و استيل آذين، ، استيل يك پنالتي طلبكار شد. ولي هوش و حواس همه به درگيري هاي پايان بازيه
    00 عادل ميگه: آيا محروميت سوشا مكاني و نورمحمدي بايد مثل هم باشه؟
    00 فردوسي پور صحنه هايي از راه رفتن سوشا مكاني روي اعصاب پرسپوليسي ها گلچين كرده و بعد هم پخش دوباره دعواها... كفاشيان ديروز گفته بود حتي برنامه هاي آشپزي تلويزيون هم كتك كاري ها را نشان دادن!
    00 اين همه بازيكن با هم گردگيري كردن، باز هم معلوم نشد نورمحمدي چرا اينجوري نقره داغ شد؟
    00 شاهكار عادل! اينقدر جريمه كردن كه فدراسيون قسط اول قرارداد كي روش رو پرداخت كنه
    00از مصاحبه هاي بعد از بازي چيزي در نمياد. پرسپوليسي ها ميگن خوب كاري كرديم، استيلي ها ميگن نبايد مي خورديم
    00 در يك حركت خودجوش همه موبايل هاي اعضاي كميته انضباطي خاموش شده. عادل ميگه اگه حكم كميته انضباطي بازي پاس همدان و راه آهن هم اعلام بشه، پول قسط دستيارهاي كي روش هم درمياد!
    00 فنايي آمده روي خط و ميگه سوشا مكاني مي خواسته وقت تلف كنه و دليلي نداره بهش جايزه بدن. اما هوشنگ نصيرزاده ميگه بازي فوتبال خارجي يه، قوانينش خارجي يه، مربي از خارج مياريم تيم ملي، فيرپلي هم اسمش خارجي يه، هم نحوه انجامش خارجي يه.... نصيرزاده ميگه منطق دل خنك كردن و رو كم كردن درست نيست. استپ كردن دروازه بان، توانايي فني يك بازيكنه نه نشونه تحقير
    00 نصيرزاده نقبي مي زند به بازي آرسنال و شفيليد ونزدي كه بازيكنان آرسنال فيرپلي را رعايت نكردن و ونگر درخواست كرد آن بازي تكرار بشه. نصيرزاده ميگه از آقاي گل جهان انتظار مي رفت، آقاي اخلاق جهان هم باشه. فردوسي پور هم از علي دايي نقل مي كنه كه وقتي رفتار بازيكن حريف جوانمردانه نيست، بازي جوانمردانه معني نداره
    00 فنايي ميزنه به يه جاي ديگه. از پول بي حسابي كه فوتباليست ها مي گيرن تا تصميم كميته انضباطي و بخشيدن مكرر بازيكناني كه به داور تعرض مي كنن.... فنايي خيلي داغ كرده
    00 عادل ميگه استپ سينه كردن و خنديدن هاي سوشا مكاني روي اعصاب پرسپوليس ها بوده، نصيرزاده ميگه كاش اين جمله رو از شما نمي شنيدم! بعد هم عابدزاده رو مثال ميزنه كه استاد استپ سينه كردن بود يا محمد محمدي كه اين كار رو انجام ميده. نصيرزاده ميگه بي دليل داريم به رفتارهاي سوشا مكاني بند مي كنيم
    00 نتايج نظرسنجي 90 رونمايي مي شود: 67 درصد موافق هستن و 33 درصد مخالف
    00 نصيرزاده معتقده كه جريمه هاي مالي حكم كميته انضباطي زياده و احتمالاً كميته استيناف اين رقم ها رو كم مي كنه
    00 هدايتي ميگه: فوتبال خداحافظ. هدايتي از اين شاكي يه كه توي روزنامه پرسپوليس بهش گفتن: سران زر و زور و تزوير! يك سري نيش و كنايه مي زنه كه اصلاً معلوم نيست داره به حبيب كاشاني مي زنه!
    00 صادق درودگر مياد روي خط. يه كمي از خدمات باشگاه استيل آذين به فوتبال تعريف مي كنه و از فنايي انتقاد مي كنه كه چرا به باشگاه ها توصيه مي كنه فيرپلي رو رعايت نكنن.... درودگر با زيركي نظر خود عادل رو درباره نظرسنجي مي پرسه، فردوسي پور هم ميگه نظر شخصي من گزينه 2. يعني حركت پرسپوليسي ها درست نبوده
    1:07: فردوسي پور به درودگر تذكر ميده كه ادامه ندادن ليگ هم مصداق رعايت نكردن فير پلي يه.حق هم ميگه. از اين تصميم عجيب استيل، سايپا بيشتر از همه ضرر مي كرد
    1 علي دايي مياد روي خط. ميگه فيرپلي يعني جوانمردي در برابر جوانمردي. عالم و آدم ديدن كه سوشا مكاني وقت تلف مي كرد. از كي تا حالا وقت تلف كردن شده فير پلي؟ دايي معتقده اين برنامه بايد درسي باشه براي فيرپلي
    1 علي دايي بند كرده به مفهوم فيرپلي. و تبريك ميگه به فنايي. راجع به نصيرزاده هم ميگه استقلالي يه، چون هند محمد محمدي رو توي بازي راه آهن، خطا تشخيص نداده...حرف هاي آخر مربي پرسپوليس درباره حكم كميته انضباطي كه ناعادلانه است.
    1 درودگر به علي دايي كنايه مي زنه و ميگه: الحمدلله همه دكتر شدن، از راه دور مي فهمن كي مصدوم بوده، كي نبوده؟ بعد ميگه دست سوشا قدرت نداشت كه توپ رو دورتر بندازه
    1 عادل به درودگر ميگه: خونه خاله نيست كه آقاي هدايتي هر وقت بخواد تيم رو منحل كنه... درودگر هم گير داده به فوتبال دولتي
    1علي دايي ميگه هركسي فوتبال مي فهمه، بايد گزينه 1 رو بزنه. فردوسي پور هم جواب ميده: به اون 33 درصد بايد احترام گذاشت
    1 هنوز دايي و درودگر روي خط هستند.درودگر ميگه در بازي پرسپوليس و پاس، بچه هاي پرسپوليس به دستور شما تمارض مي كردن. دايي ميگه به هيچ عنوان! جنگ مغلوبه شده، فردوسي پور با ميخواد با لفظ «استاد» از طرفين خداحافظي كنه. بحث پرسپوليس و استيل آذين ختم مي شود، بدون اينكه هيچ كدام از طرفين از موضع خودشون كوتاه بيان
    1 دو تيم موقعيت داشتن، اونا موقعيتاي خوبي داشتن، ما هم موقعيتاي خوبي داشتيم..... جمله هميشگي شاغلام پيرواني بعد از هر بازي. فرقي نمي كنه برنده باشن يا بازنده
    1 مهدي مهدوي كيا مياد روي خط. ميگه از اتفاقايي كه توي بازي افتاده، شرمم مي آيد.مهدوي كيا از فردوسي پور كه گزارشگر بازي بوده، مي پرسه آيا ما در طول بازي حركت ناجوانمردانه اي انجام داديم؟ ...بعد صحنه دقيقه 73 رو ميگه كه ضربه منصوري به صورتش خورده و تا دو روز صورتش درد مي كرده.
    1 مهدوي كيا ميگه به پرسپوليسي ها حق ميدم كه از موقعيتشون استفاده كنن. سوشا هم اشتباه بچگانه اي كرد كه بعد از مصدوميت، زود بلند شد. حرف هاي بعدي مهدي، گله از علي دايي است كه گفته بازيكنان استيل آذين توي زمين راه ميرن و توي اين بازي، به آب و آتيش مي زنن. عادل در مقام وكيل مدافع دايي، جواب ميده منظور علي دايي شما نبودي. مهدوي كيا هم ميگه در حيطه وظايف يك مربي نيست كه درباره بازيكن تيم مقابل صحبت كنه. كدوم بازيكن استيل آذين بي غيرتي كرده؟
    2:01: مهدوي كيا از دايي ناراحته و ميگه در فوتبال حرفه اي، اين حرفها زده نميشه و بعد به ياد دايي مياره كه خودش با تيم بيله فلد به دسته دو سقوط كرد. خودش هم با بوخوم رفت پايين.... حرف مهدي اينه: سقوط كردن يك تيم، به معني كم كاري و بي غيرتي بازيكنان اون تيم نيست
    2:04: مهدوي كيا ميگه همه جنجال ها از حركت اشپيتيم شروع شد كه اداي سوشا مكاني رو درآورد. بعد هم ميگه اين بازيكن درجه 5 خارجي يه و متاسفه براي پرسپوليس و استقلال كه از اين بازيكن هاي سطح پايين خارجي استفاده مي كنن
    2:08: مهدوي كيا از اينكه عادل به استيل آذين لقب «اف سي استيل هاليوود» و «اف سي باليوود» داده، گله داره و ميگه گاهي از يك مجري فراتر مي روي و به استيل آذين توهين مي كني. اما فردوسي پور ميگه در آلمان هم همين لقب رو به بايرن مونيخ دادن و اين توهين نيست
    2 علي دايي دوباره مياد روي خط. ميگه حرفي كه زدم يك «اصطلاح» بوده. به نظر من دوندگي استيل آذين توي اين بازي، نسبت به 3 بازي قبلي شون خيلي بيشتر دوندگي داشتن. بعد هم ميگه اگه بچه هاي استيل آذين ناراحت شدن، من ازشون عذرخواهي مي كنم. آخرش هم از «آقا مهدي» خرده مي گيره و ميگه: ايشون هم نمي تونه بازيكن من رو درجه بندي كنه و بگه اين درجه پنجه!
    2 ركورد دريافت پيامك برنامه 90 بدجوري شكسته شد... بيشتر از سه ميليون و دويست هزار اس ام اس... نتيجه همچنان 67 به 33

2 خدايا اين رئيس فدراسيون رو از ما نگير. ميگه اتفاق «ساده اي» بوده و در هر 50 بازي، يكي احتمال داره از اين اتفاق ها بيافته. از نگاه كفاشيان، اتفاق هاي آخر بازي پرسپوليس و استيل، زياد خاص نبوده. اين هم حسن ختام برنامه 90

منبع: سایت گل

صفحه 3 از 3 اولیناولین 123