reshtamoon khoobe vali midooni chiye ye seri vahede mozakhraf be dard nakhor tooshe akhe kodoom adami mitooni ba in darsi ke to daneshgah mikhoone ye barname benevise?
reshtamoon khoobe vali midooni chiye ye seri vahede mozakhraf be dard nakhor tooshe akhe kodoom adami mitooni ba in darsi ke to daneshgah mikhoone ye barname benevise?
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
هه...سیدی؟
بابا بخشیدا اون رفیقت کاربدل نیست نون تو کارشناسی ارشد کامپیوتره
از بیکاری بهتره
به نظر من این رشته تو ایران به درد نمی خوره
شاید شیوه تدریسش خوب نیست
اما باید قبول کرد به لحاظ نرم افزاری و برنامه نویسی ایران خیلی از دنیا عقبه
و از دست فارغ التحصیلا هم زیاد کاری بر نمیاد
سلام یه چیز می گم یک دقیقه فکر کنید
من به چه چیزی فکر میکنم ؟......یکم جرات داشته باشیم!!!!!
سلام دوستان
من كه رشته ام را خيلي دوست دارم. تا به حال هم (ترم 8 هستم) موفق بوده ام.
البته در دانشگاه پيام نور خواندن اين رشته بسيار بسيار سخت است، اما يك مزيت بزرگ دارد، اينكه مي تواني قبل از اينكه فارغ التحصيل شوي، از صفر شروع كني.
من ترم اول واقعاً صفر بودم و با كار بايگاني و دسته بندي اطلاعات وارد بازار كار شدم، اما حالا بعد از گذشت حدود 3 سال، كار طراحي بانك اطلاعات انجام مي دهم و فكر مي كنم كه در كارم موفق هستم....
اما اگر دانشگاه سراسري يا آزاد بودم، هنوز صفر بودم...
تحصيل در اين رشته بدون كار و تجربه يعني همان مدرك بي اعتبار و فارغ التحصيل بي كار.
با سلام به همه دانشجویان مهندسی کامپیوتر نرم افزار من خودم چند سالی از این رشته فارغ التحصیل شدم توی یک دانشگاه خوب همه پروژه های زمان دانشجویی را خودم نوشتم زمان دانشجویی روی نمی دونید که چقدر استادام به به چه چه می کردند برام یادم می یاد برنامه نوشتم که استاد یک ماه وقت داده بود من در 4 روزه زمان آن را به پایان رساندم وقتی به استادم نشان دادم گفت خودت ننوشتی اگه راست می گی نت های هارمونی در موسیقی را برو بنویس که گفتم الگوریتمش را بلد نیستم ان توضیح میداد و من با زبان c می نوشتم ترم 5 دعوتم کرد در شرکتشون کار کنم اما بعد از فارغ التحصیلی دیدم.... این رشته اگر بخوای خوب ازش خوب پول در بیاری باید قید زندگی را بزنی و تمرکزت را بذاری روی برنامه نویسی حرفه ای مدتی این کار را هم کردم بعد دچار چشم درد و کمر دردشدم به طوری که چشم پزشکم گفت کاری ندارم خیلی چشمات آسیب دیده و ... همین موجب شد به طرف ترجمه کتاب برم و در کنارش هم هفته ای دو روز در قنادی برم و ...
بهترين رشته دنيا نرم افزاره
اين يه اصله و هيچ جاي بحثي هم نداره