فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
خداوندا تمام کارمندان پیام نور تمام اساتید پیام نور و تمام کسانی که از پیام نور حمایت میکنن و تمام کسانی که ادعا میکنن پیام نور خوبه را نابود بگردان
آمین یا رب العالمین
الهي آمين
savadam nam keshide nemitonam farsi betypam.sorry
ama ki mige payam noor khobe.? khobe eyne bache madreseia ketab moshakhas darim????hala joda az inke b daneshjo ahamiyat nemidan be shakhsiyate ostadam tohin mishe, bande khoda nemitone entekhab kone che ketabiro tadris kone. mashala hezar mashala hame ketabam k ghalat emlaii daran
man khodam k dg tashrihi emtean dadan yadam rafte,asan dars khondan yadam rafte,balad nistam dg...
kelas k nadarim hichi, hamon kelasaiam k mirim ostada hey menat mizaran ke vazifeye ma FAGHAT RAFEE ESHKALE na DARS DADAN. khob mane badbakht che gonahi kardam k etelaii az sisteme payamnoor nadashtamo vared shodam faghat bekhatere inke namonam poste konkoro hoiseleye pole azad dadanam nadashtam va rahe dooram nemitonestam beram
??????????
rotbam hamchinam daghon nabood, 12000 mantaghe 3 bood to sale 87
vaghean harbar be ayandam fek mikonam ke hichi to daneshga yad nagereftam geryam migire. age nazari pishnahadi darin bem beggin khoshhal misham............
میدونم خیلی وقته از ایجاد این پست گذشته ولی درد به دلم اومد که باید به دوستان بگم...
کاملا با کسی که این تاپیک رو باز کرده موافقم و اون دوستی هم که گفته بود شریف بد بوده و اومده پیام نور واقعا روح منو 15 دقیقست شاد کرده... :)
پیام نور اصلش واسه شاغلین ایجاد شد تا بتونن در کنار کارشون تحصیل کنن ولی الان فقط ما شاغلین هستیم که بیشتر ضرر ها رو کردیم!!
این ترم من خواستم سر یکی از کلاس های تخصصی it شرکت کنم که شانس من از این ترم ساعت درسیه این درس از 30 ساعت به 24 ساعت کاهش پیدا کرده بود. شما فکر کنین یه کتاب 500 صفحه ای رو باید توی 24 ساعت درس بدن. 24 ساعت میشه 12 جلسه که بینش تعطیلی داره و استاد نمیاد و کلاس های دو ساعتی رو یک ساعت و ربع برگزار میکنن و ... فقط استادامون میتونم چند تا فصل اول رو درس بدن بقیش هم مهم نیست، ترم بعد درس میدن :)
توی دانشگاه های دیگه نهایتا 100 صفحه درس میده استاد که بعد نصفشو حذف میکنه، نصف نصفشو میان ترم میگره و بقیه رو پایان ترم.. وقتی بدون کلاس رفتن تونستی یه کتاب 500 صفحه ای رو تستی تشریحی توی 2 روز خوندن امتحان بدی بعد میفهمی که توی چه جهنمی داری درس میخونی!!
استاداش هم که نگو، تازه فارغ التحصیلایی هستن که بار اولشونه درس میدن و ترم بعد هم عوض میشن:))
آره ما مجبور نبودیم بریم پیام نور، ولی وقتی کنسل کردی باید بریم سربازی بعد میفهمی که مجبوری همینجا ادامه بدی تا بالاخره بعد از 5-6 سال درست تموم بشه
خب من در مورد بد بودن کیفیت کتابها موافقم. من قبل از این که بخوام ادامه تحصیل بدم ویراستار ادبی و تخصصی چند تا کتاب بوده ام. فکر کنید الان چه زجری می کشم که مجبورم کتابهایی به این افتضاحی رو بخونم.
در مورد حجم درس ها هم قبول دارم که خیلی زیاده و برای من که شاغلم درس خوندن تو پیام نور خیلی سخته. اما من دانشگاهم رو دوست دارم. نمی دونم چرا..... شاید چون دوستمون مشکلات شریف رو گفت اینقده به اینجا علاقه مند شده ام ;)
واقعا میشه ترمی زیر 6 واحد پاس کرد؟
چرا جواب امتحانا نمیاد راستی؟!!! من از این قضیه شکایت دارم.
اما با همه معضلاتی که شماها گفتین من باز هم فکر میکنم چون کلاس نمی رم پیام نور دانشگاه خوبیه
امیدوارم که در آینده هم بازم دوست داشته باشین دانشگاه رو، چون منم شاغل بودم و واسه همین اینجا رو انتخاب کردم، حالا فهمیدم بیشتر از اونکه کلاس رفتن وقتم رو بگیره، باید درس بخونم تا متوجه بشم که درسامون داره چی میگه!!!!
من کمتر هم پاس کردم تا الان که مشکلی نبوده :دی امیدوارم که در آینده هم مشکلی نباشه;)
به پیام نور توهین نکنید که من شخصا مریدشم انصافا پیام نور بین بقیه دانشگاهها منصفانه و عادلانست اوضاش من خودم 1ساله که به این حقیقت رسیدم
من فعلا در دانشگاه سراسري تحصيل مي كنم...راستش مي خندم به اين معايبي كه بچه ها مي گويند!به اين مي خندم كه همگان اينجا فكر مي كنند دانشگاههاي سراسري چه چيز باحالي هستند!لابد استادها همه توپ....كتابها همه عالي...در و ديوار اصلا ساخته شده براي علم و تحصيل و خبري هم از دلقك بازي مسئولين و كاركنان دانشگاه نيست!!!بچه ها...داداشاي من!!خواهرهاي من!!من در حال تحصيل در يك دانشگاه سراسري در تهران هستم...مشهور است به دانشگاه شهيد عباسپور و برق مي خوانم!تعجب مي كنم كه بچه ها مي آيند و يكسره از تحصيل در پيام نور غر مي زنند و سراسري و آزاد را ستايش مي كنند!!!نه خير...چنين نيست!!شما براي هر درسي يك منبع داريد.!راستي متقاضي شركت در فراگير پيام نور هستم و كتابهاي ترم يك رشته ي مورد علاقم يعني ادبيات انگليسي را هم گرفته ام!فارسي عمومي پيام نور از لحاظ سطح مطالب به قدري بالا و جامع و عاليست كه نظيرش را در هيچ كتاب ادبي ديگري نديدم!چه كسي گفته "كتابهاي بي محتوا؟!"شما چگونه در پيام نور تحصيل مي كنيد و نمي دانيد كه هيچ كتابي از هيچ انتشاراتي اينقدر پرمحتوا نيست؟!شايد بايد يك استاد مي داشتيد كه "حال"مي كند و نمره مي دهد...آن وقت مي ديديد كه چگونه نتمره ي 16 شما تبديل به 6 مي شود!شايد بايد براي هر درسي 4 كتاب غول مي خوانديد تا پي به يك كتاب جامع ببريد!(دانشگاهي كه استاد زبانشناسي اش نيلي پور باشد و دكتر سيف،كتابهاي روانشناسي تربيتي اش را بنويسد و مادر فارغ التحصيل روانشناسي بنده كه مدركش را از دانشگاه علامه گرفته آن را خوانده باشد،سطحش هرگز پايين نيست!)اصلا شما فكر مي كند چه فرقي مابين سراسري و آزاد و غيرانتفاعي و پيام نور است؟!من به طور قطع مي گويم : هيچ !!!!
ببينيد ما در ايران كلا دو جور دانشگاه داريم!يكي دانشگاه تهران و شريف و ديگري مابقي دانشگاهها!!!وقتي كه بخواهيد اپلاي كنيد كسي نمي گويد پيام نور بوده اي يا آزاد يا پاره وقت مدل پودماني تپه هاي تهران شمال!3 چيز را نگاه مي كنند...1:معدل 2 :مقاله و. 3 :نمره زبان!حالا اينجا البته دانشجوي تنبل تهران و شريف هم جايي ندارند!!
من در دانشگاه سراسري تحصيل مي كنم...ايده آل خيلي هاست..مخصوصا شماها پيام نوريهاي گل كه شكايت از استاد بي خاصيت داريد!لابد گمان كرده ايد كه در دانشگاههاي سراسري همه ي استادان خوراكشان مساله حل كردن هست و همه چيز عاليست!تند تند برايتان كلاس حل مساله مي گذارند و از بودن در كلاسهايشان لذت مي بريد!!خير!!چنين نيست!!من تمام درسهاي رشته ي خودم را خودم خواندم!بدون جزوه استاد!بچه هاي سراسري همه مي دانند كه چقدر وضعيت آموزش در كلاسها خراب است و استادان بي خاصيت!آنقدر كه تقريبا همين مدل بي كلاس پيام نور است سيستم ما...
انقدر بالا پايين نكنيد...اگر پيام نور سخت است سراسري هاي تهران سخت ترند!اگر قرار باشد بچه هاي سراسري سفره دلشان را باز كنند شما به پيام نورتان افتخار مي كنيد...هرچه باشد اين اجازه را داده است كه هركس در رشته ي مورد علاقه خودش تحصيل كند...اين چيز كمي نيست...شايد اگر مي آمديد دانشگاه سراسري و درس تنظيم خانواده و انديشه 1 و 2 و تمام عمومي ها را تشريحي مطلق با 10 سوال 2 نمره اي امتحان مي داديد بيشتر به دلتان مي نشست!!!
فقط و فقط به "آدم"است...چه در پيام نور باشد چه در سراسري و چه در هر مدل دلقك بازي ديگر اين كشور!تلاش و علاقه!تمام شد و رفت.و..مكان ها و آدمهاي ديگر را بيندازيد دور!