این فراوانیها روی چه حسابی و مطابق با چیست؟
برای اسم من هیچی پیدا نشد و این در حالیه که این اسم توی شناسنامم هست!
این فراوانیها روی چه حسابی و مطابق با چیست؟
برای اسم من هیچی پیدا نشد و این در حالیه که این اسم توی شناسنامم هست!
كسي كه خداوند رستگاري را و راه راست را برايش تعيين كرد.
لطفا کسی در مورد اسمم حدسی نزنه ها
1- (به معني نگاشتن و نگاريدن)؛ نقش، تصوير؛ 2- (به مجاز) معشوق زيباروي (یکی اینو بهم گفته بود باور نکردم )؛ 3- (در قديم) (به مجاز) دختر يا زن زيباروي؛ بت و صنم؛ 4- زيور و زينت؛ 5- نقش نگين؛ 6- (در قديم) رنگين و منقش؛ 7- (اَعلام) نام شهری در شهرستان بردسیر، در استان کرمان.
فراواني:74228
طــــروات زندگـــی در جریان یادگیری است
ذهن های بسته بوی مـــــرگ میدهند...
http://up.pnu-club.com/images/vce8ofsvkn51mo3s63t.jpg
1- (در اديان) موجودي آسماني، عاقل، برتر از انسان و غير قابل رؤيت كه مأمور اجراي اوامر خداوند است
و مرتكب گناه نميشود، مَلَك؛ 2- (به مجاز) شخص داراي اخلاق يا رفتار بسيار نيك و پسنديده؛
3- (به مجاز) دختر يا زن مهربان و زيبا.
فراوانی:206353
محمّدجواد
/m.-javād/
(عربی) از نامهاي مركب، ا محمّد و جواد.فراواني:147787
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
528229 (عربي) 1- (در قديم) نيكوكار، احسان كننده؛ 2- از نامها و صفات خداوند؛ 3- (اَعلام) 1) نام فرزند علي ابن ابيطالب(ع)؛ 2) نام فرزند امام هفتم شيعيان امام موسيالكاظم(ع).
امار زهره رو برای من دربیارینننننننننننننننننن ننننن
زُهره
(عربي) 1- (= ناهید= ونوس) 2- (اَعلام) 1) (در نجوم) دومين سيارهي منظومهي شمسي از لحاظ دوری از خورشید، میان عطارد و زمین، كه از درخشندهترين اجرام آسماني است. [در نزد قدما زهره نماد نوازندگي و خنياگري است]؛ 2) زهره نام رودی در استانهای فارس، کهگیلویه و بویر احمد و خوزستان به طول 490 کیلومتر، که از شمال غربی اردکان در فارس سرچشمه میگیرد و با نام شش پیر به شهرستان ممسنی وارد ميشود و پس از عبور از روستاهای استان فارس و سپس مشروب کردن شهرستان گچساران و روستاهای کهگیلویه و بویر احمد با نام زهره تغییر مسیر میدهد و با نام هندیجان در استان خوزستان به خلیج فارس میریزد.
فراواني:335314