بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 3 از 4 اولیناولین 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 31

موضوع: پیشنهادات و نظرات بخش اقتصاد نظری

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    رینه-لاریجان
    شغل , تخصص
    مرغدار
    رشته تحصیلی
    اقتصاد-اقتصادنظری
    راه های ارتباطی

Star

سلام.من همین امروز عضو این سایت شدم.رشته اقتصاد یکی از 3 رشته مهمی هست که کشور های پیشرفته صنعتی در این چند دهه توجه خودشون رومتمرکز کرده اند.(2 رشته دیگر:حقوق و مدیریت)سند این مطلب هم این که باز هم در این چند دهه امار نشان می دهد که 90٪از دانشجوبانی که در دانشگاه های کشور های صنعتی پذیرفته می شن رشته های صنعتی هستند اما 70٪ رشته هایی که خود دانشجویانه موقیم اون کشور در دانشگاه پذیرفته می شن و شروع به خوندن می کنن همون 3 رشته مهمی بود که در بالا گفتم(اقتصاد-حقوق-مدیریت).همه این رشته ها خوب هستند تنها چیزی که هست اینه که ما باید سعی و تلاش داشته باشیم تا در هر چیزی مخصوصا درس هایمان نهایت ان چیز باشیم.رشته اقتصاد هم به علت محبوبیتش در ایران و در دیگر کشور ه مسائل مربوط به خودش رو با سرعت بیشتری در حل ارزیابی و بازنگری هست.نهایت یه کاری بودن !این فرصت رو به ما می ده که در این سرعت از همه بیشتر پیشتاز باشیم.با تشکر از سایتتون.من هم به نوبه ی خودم امیدورم بتونم کاری برای این سایت و مخصوصا ارتقاء سطح این رشته به کمک شما دوستن داشته باشم.راستی می خواستم بگم که رشته اقتصاد در دانشگاه پیام نور نسبت به رشته هلی دیگر کمتر مورد توجه است به خطر همین کتاب های کمتری از پیام نور برای این رشته تالیف شده و ما دانشجویان رشته اقتصاد مجبوریم کتاب ها ی دنشگاه های دیگر را بخوانیم.مثل:علامه-بهشتی-تهران و ....خوب این هم به نوبه خودش مشکلات خودش رو داره.نبود راهنما برای این کتب.مثلا:نظریه و کاربرد اقتصاد خرد2........حرف بری گفتن زیاده.سرتون رو درد نیارم.ببخشید.بازم ممنون.mahmoud.abbasi67@yahoo.com

پیش فرض خرد 1

سلام هفته گذشته خرد 1 رو امتحان دادم.خیلی سخت بود نمونه سوالات 3 سال خیر رو نگاه کردم به این سختی ندیده بودم

donya88 آواتار ها
    • 2,753
    كنترل باشگاه

عنوان کاربری
    كنترل باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط arbabmostafa نمایش پست ها
    سلام هفته گذشته خرد 1 رو امتحان دادم.خیلی سخت بود نمونه سوالات 3 سال خیر رو نگاه کردم به این سختی ندیده بودم
    خسته نباشی . بالاخره باید توسعه پیدا کنه
    O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    اقتصاد نظری
    راه های ارتباطی

سلام دوستان من خیلی جدیدم
    سال 2 ترم 3 رو با هر بدبختیی که شده پشت سر گذاشتم خیلی سخت بود کلان 1 رو هم افتادم ولی با معدل 13.11 مشروط نشدم
    در رفتم عجیب
    یه چیزه دیگه دوستان من بعده این مدتی که درس اقتصاد نظری رو خوندم هنوز نمیدونم اصلا چه جوری باید پایان نامه بدیم در چه موضوعی اصلا چه جوری خیلی واسم غریبه یعنی هیچی نمیدونم در موردش کمکم کنین
    ممنون و موفق باشید :)

donya88 آواتار ها
    • 2,753
    كنترل باشگاه

عنوان کاربری
    كنترل باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط poria125 نمایش پست ها
    سلام دوستان من خیلی جدیدم
    سال 2 ترم 3 رو با هر بدبختیی که شده پشت سر گذاشتم خیلی سخت بود کلان 1 رو هم افتادم ولی با معدل 13.11 مشروط نشدم
    در رفتم عجیب
    یه چیزه دیگه دوستان من بعده این مدتی که درس اقتصاد نظری رو خوندم هنوز نمیدونم اصلا چه جوری باید پایان نامه بدیم در چه موضوعی اصلا چه جوری خیلی واسم غریبه یعنی هیچی نمیدونم در موردش کمکم کنین
    ممنون و موفق باشید :)
    سلام. خوش اومدی
    منظورت از پایان نامه چیه؟ مگه کارشناسی نیستی؟
    O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....

• 7

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    منجیل
    راه های ارتباطی

فک کنم منظورشون اون 3 واحد پروژه هست...
    راستی من ورودی 87 هستم اون سال که سیلابلس رو گرفتم(همون جدولی که خودشون پیشنهادی تو 9 ترم واحد ارائه کردن) تعداد کل واحد ها رو شمردم 135 واحد بود...چند روز پیش که جدیدش رو گرفتم 131 واحد بود...دو درس دوواحدی عمومی معارف از ترم آخر برداشته شده بود!!!
    الان یعنی من باید 131 واحد پاس کنم؟

donya88 آواتار ها
    • 2,753
    كنترل باشگاه

عنوان کاربری
    كنترل باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط reza-nima نمایش پست ها
    فک کنم منظورشون اون 3 واحد پروژه هست...
    راستی من ورودی 87 هستم اون سال که سیلابلس رو گرفتم(همون جدولی که خودشون پیشنهادی تو 9 ترم واحد ارائه کردن) تعداد کل واحد ها رو شمردم 135 واحد بود...چند روز پیش که جدیدش رو گرفتم 131 واحد بود...دو درس دوواحدی عمومی معارف از ترم آخر برداشته شده بود!!!
    الان یعنی من باید 131 واحد پاس کنم؟
    سلام
    سوالتون را اینجا بپرسید سریع جواب می گیرید

سوالات مرتبط با پيام نور(پرسش و پاسخ)
    موفق باشید

dark_boy آواتار ها
    • 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    واحد مهاباد
    راه های ارتباطی

سلام دوستان
    من دانشجوی کارشناسی اقتصادم و این ترم ترم آخرمه.سوال داشتید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
    ممنون از همتون...

• 21

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

كم كم داريم فعال مي شيم من درسته تازه اشنا شدم با سايت اما به همه قول مي دم فعاليت انقدري زياد باشه كه همه لذت ببرن

*bahman آواتار ها
    • 7

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    اقتصاد
    راه های ارتباطی

سلام اینجا چرا تار عنکبوت بسته ؟

برچسب برای این موضوع