سلام.من همین امروز عضو این سایت شدم.رشته اقتصاد یکی از 3 رشته مهمی هست که کشور های پیشرفته صنعتی در این چند دهه توجه خودشون رومتمرکز کرده اند.(2 رشته دیگر:حقوق و مدیریت)سند این مطلب هم این که باز هم در این چند دهه امار نشان می دهد که 90٪از دانشجوبانی که در دانشگاه های کشور های صنعتی پذیرفته می شن رشته های صنعتی هستند اما 70٪ رشته هایی که خود دانشجویانه موقیم اون کشور در دانشگاه پذیرفته می شن و شروع به خوندن می کنن همون 3 رشته مهمی بود که در بالا گفتم(اقتصاد-حقوق-مدیریت).همه این رشته ها خوب هستند تنها چیزی که هست اینه که ما باید سعی و تلاش داشته باشیم تا در هر چیزی مخصوصا درس هایمان نهایت ان چیز باشیم.رشته اقتصاد هم به علت محبوبیتش در ایران و در دیگر کشور ه مسائل مربوط به خودش رو با سرعت بیشتری در حل ارزیابی و بازنگری هست.نهایت یه کاری بودن !این فرصت رو به ما می ده که در این سرعت از همه بیشتر پیشتاز باشیم.با تشکر از سایتتون.من هم به نوبه ی خودم امیدورم بتونم کاری برای این سایت و مخصوصا ارتقاء سطح این رشته به کمک شما دوستن داشته باشم.راستی می خواستم بگم که رشته اقتصاد در دانشگاه پیام نور نسبت به رشته هلی دیگر کمتر مورد توجه است به خطر همین کتاب های کمتری از پیام نور برای این رشته تالیف شده و ما دانشجویان رشته اقتصاد مجبوریم کتاب ها ی دنشگاه های دیگر را بخوانیم.مثل:علامه-بهشتی-تهران و ....خوب این هم به نوبه خودش مشکلات خودش رو داره.نبود راهنما برای این کتب.مثلا:نظریه و کاربرد اقتصاد خرد2........حرف بری گفتن زیاده.سرتون رو درد نیارم.ببخشید.بازم ممنون.mahmoud.abbasi67@yahoo.com