بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 29 از 151 اولیناولین ... 1927282930313979129 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 281 تا 290 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سومين برد پياپي راه‌آهن برابر پاس رقم خورد

ديدار تيم‌هاي راه‌آهن شهرري و پاس همدان با نتيجه 2 بر يک به سود راه‌آهن به پايان رسيد.

ديدار تيم‌هاي راه‌آهن شهرري و پاس همدان از هفته دوازدهم ليگ برتر از ساعت 15:40 در ورزشگاه اکباتان آغاز شد که اين بازي با نتيجه 2 بر يک به سود راه‌آهن به پايان رسيد.
    براي راه‌آهن در اين ديدار رودريگو لوپز در دقيقه 38 و بهادر عبدي در دقيقه 78 گلزني کردند و تک گل پاس را امير محبي در دقيقه 56 وارد دروازه راه آهن کرد.
    داور اين ديدار سعيد بخشي زاده بود که به حسين پاشايي، از راه‌آهن و پويا سيف پناهي و مهدي آقا محمدي از پاس کارت زرد نشان داد.
    وي همچنين هادي رمضاني، بازيکن پاس را در دقيقه 73 با نشان دادن کارت قرمز از زمين اخراج کرد.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حضور بازيكن سابق پرسپوليس و اعتراض راه‌آهني‌ها به گل پاس

بازيکن سابق سابق پرسپوليس با حضور در ورزشگاه اکباتان ديدار تيم‌هاي راه‌آهن و پاس را تماشا کرد.

ديدار تيم‌هاي راه آهن و پاس همدان از هفته دوازدهم ليگ برتر با نتيجه 2 بر يک به سود راه‌آهن به پايان رسيد.
    *محمود شافعي، از بازيکنان سابق پرسپوليس در جايگاه ويژه حضور داشت و بازي را از نزديک تماشا کرد.
    *پس از مدت‌ها جايگاه خبرنگاران از تماشاگران جدا شده و نظم خاصي نسبت به گذشته داشت.
    * اين ديدار به طور مستقيم از شبکه 5 سيما پخش ‌شد.
    * حدود 600 تماشاگر با حضور در ورزشگاه بازي را از نزديک تماشا کردند که 200 نفر از آنها نوجوان بودند.
    * تماشاگران راه‌آهن پرچم سفيد و زرد بزرگي را بر روي سکوهاي مقابل جايگاه نصب کرده بودند.
    * بازيکنان راه‌آهن نسبت به گل تيم پاس به داوري اعتراض داشتند و معتقد بودند که اين گل آفسايد بود.
    * هادي رمضاني بازيکن تيم پاس که در دقيقه 62 بازي به ميدان آمده بود، در دقيقه 73 با دريافت کارت زرد دوم از زمين اخراج شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پرويز مظلومي: بازيكنان در نيمه دوم به حرف‌هايم گوش نكردند

پرويز مظلومي گفت: بازيکنان استقلال نکاتي را که به آن‌ها گوشزد کرده بوديم در نيمه دوم رعايت نکردند

سرمربي تيم فوتبال استقلال پس از پايان ديدار تيمش مقابل تراکتورسازي در چارچوب هفته دوازدهم ليگ برتر، با تشکر از هواداران تبريزي که او و تيمش را هم در اين بازي تشويق کردند، اظهار کرد: به هر حال هميشه بازي کردن در تبريز سخت است. ما در نيمه اول بهتر کار کرديم و توانستيم با استفاده از موقعيت‌هاي خود به گل هم برسيم اما در نيمه دوم با تغييراتي که کمالوند در تيم خود انجام داد، فشار روي دروازه ما بيشتر شد و تراکتورسازي توانست موقعيت‌هاي زيادي را به دست بياورد.
    مظلومي ادامه داد: البته ما هم بر روي ضد حملات مي‌توانستيم صاحب گل شويم اما بازيکنان ما آن نکاتي که به آن‌ها گوشزد کرده بوديم را در نيمه دوم رعايت نکردند. ضمن اين که اخراج فرزاد آشوبي که کمي هم مشکوک به نظر مي‌رسيد، باعث شد که فشار تراکتورسازي بر روي دروازه ما بيشتر شود. البته من نمي‌توانم راجع به اخراج آشوبي اظهارنظر کنم و آن را به کارشناسان داوري واگذار مي‌کنم.
    سرمربي استقلال در مورد گل تراکتورسازي که آفسايد اعلام شد نيز گفت: من نمي‌توانم راجع به آن صحنه اظهارنظر کنم و بهترين کسي که مي‌تواند صحبت کند، کمک‌داور مسابقه است که آن صحنه را پرچم زده است. به هر صورت قضاوت است و شايد اشتباه‌هايي نيز در آن پيش بيايد. البته من هيچ وقت به تيم داوري اعتراض نمي‌کنم و فقط کار خودم را مي‌کنم و اجازه مي‌دهم که آن‌ها نيز کار خود را انجام دهند.
    پرويز مظلومي در پايان گفت: از هواداران خوب تبريزي که در اين بازي علاوه بر تيم محبوب خود ما را نيز تشويق کردند، تشکر مي‌کنم. من شخصا خاطرات خوبي از تبريز دارم و دو سال در اينجا بازي کرده‌ام

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كمالوند: "تركي" گل درست ما را آفسايد گرفت

فراز کمالوند گفت: از نتيجه به دست آمده اصلا راضي نيستم.

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز پس از تساوي يک بر يک تيمش مقابل استقلال با انتقاد از عملکرد محسن ترکي، داور مسابقه اظهار کرد: بازي بسيار خوبي بود و هر دو تيم نمايش خوبي از خود نشان دادند اما من از نتيجه اصلا راضي نيستم چرا که موقعيت‌هاي ما خيلي خوب بود و ما مي‌توانستيم استقلال را شکست دهيم.
    کمالوند ادامه داد: عملکرد ما در نيمه دوم بسيار بهتر از نيمه اول بود و موقعيت‌هاي زيادي نيز در اين نيمه به دست آورديم. به بازيکنانم گفته بودم که اگر استقلال موقعيتي داشته باشد، آن‌ را گل مي‌کند، کما اين که گل ميداودي نيز همين گونه به ثمر رسيد.
    سرمربي تراکتورسازي در مورد داوري بازي نيز گفت: من با وجود احترامي که براي محسن ترکي قائل هستم اما در دو صحنه به عملکرد وي اعتراض دارم. يکي آن صحنه‌اي که کرنر بايد به سود ما اعلام مي‌شد اما اوت گرفته شد و ديگري هم گلي بود که ما به ثمر رسانديم که من بعيد مي‌دانم آن صحنه آفسايد بوده باشد. اگر اين گونه باشد و گل ما درست بوده باشد، دو امتياز را به همين راحتي از ما گرفته‌اند. من انتظار داشتم که داوري امروز، بهتر از اين باشد. ضمن اينکه از هواداران خوب خود که امروز نيز ما را تنها نگذاشتند، تشکر مي‌کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دسته گل قلعه‌نويي براي مرفاوي و پرواز كبوتران زرد بر فراز ورزشگاه

سرمربي سپاهان قبل از آغاز بازي به سرمربي مس دسته گل داد.

قبل از آغاز بازي امير قلعه‌نويي، سرمربي سپاهان به سمت صمد مرفاوي، سرمربي مس رفت و دسته گلي را به وي اهدا کرد. مرفاوي هم که حکم شاگردي قلعه‌نويي را دارد به قلعه‌نويي گل داد.
    *به مناسبت راهيابي تيم سپاهان به جام باشگاه‌هاي جهان امروز (2 آبان) اين روز به نام روز سپاهان نامگذاري شده است.
    به همين مناسبت 45 دقيقه قبل از آغاز بازي، باشگاه سپاهان با حضور هوادارانش، اين روز را جشن گرفت. در اين جشن خواننده‌هاي اصفهاني که سرود سپاهان را خوانده‌اند، آهنگ‌هايي را براي هواداران اجرا کردند.
    همچنين ورزشگاه فولادشهر تزئين شده است.
    *تيم‌هاي مختلف باشگاه سپاهان از جمله تيم‌هاي هندبال، کاراته و ... در رده‌هاي سني مختلف با لباس‌هاي متحدالشکل در ورزشگاه حضور دارند تا بازي 2 تيم از هفته دوازدهم را از نزديک تماشا کنند.
    همچنين تمامي مديران تيم‌هاي مختلف نيز در جايگاه ويژه اين مسابقه را از نزديک تماشا مي‌کنند.
    *اسلاميان، از مسئولان اقتصادي اصفهان همراه با سميعي‌نژاد، مديرعامل کارخانه فولاد مبارکه سپاهان و خدابخش، مديرکل تربيت‌بدني استان اصفهان نيز در جايگاه ويژه حضور دارند.
    *جان‌واريو، خسرو حيدري، رضا عنايتي و مهدي رحمتي از سپاهان براي صمد مرفاوي، سرمربي مس دسته گل بردند و در آن سوي ميدان نيز فراز فاطمي، مهرداد پولادي، پيروز قرباني، فرزاد حسين‌خاني و ادينهو بازيکنان مس براي امير قلعه‌نويي، مربي حريف دسته گل بردند.
    *قبل از آغاز بازي به مناسبت فوت کروندي، داور پيشکسوت اصفهاني يک دقيقه سکوت اعلام شد.
    *تماشاگري در حدود 2500 نفر در ورزشگاه براي تماشاي ديدار سپاهان و مس حضور دارند.
    *کبوتران زردرنگي به مناسبت روز سپاهان از سوي تماشاگران اين تيم بر فراز آسمان فولادشهر به پرواز درآمدند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

/هفته دوازدهم ليگ برتر فوتبال/
    به ثمر رسيدن ‌١٠ گل در ديدار سايپا و فولاد
    شكست ديگر براي پيكان و توقف ملوان بندرانزلي
    هفته دوازدهم رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال با تساوي پرگل سايپا و فولاد، شكست پيكان و توقف ملوان بندرانزلي پيگيري شد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ادامه رقابت‌هاي هفته دوازدهم از ساعت 16 و 45 دقيقه سه ديدار برگزار شد كه طي آن سايپا و فولاد در يك ديدار پرگل با نتيجه 5 بر 5 به كار خود پايان دادند.
    ابراهيم صادقي (19)، مهدي خيري (45)، عباس محمدرضايي (48)، كريم انصاري فر (49 و 60) گل‌هاي سايپا را به ثمر رساندند.
    در ديگر ديدار امروز صباي قم با نتيجه 2 بر يك شكست ديگري را به پيكان قزوين تحميل كرد. محسن بياتي نيا در دقايق 62 و 82 گل‌هاي صبا را به ثمر رساند، عليرضا عباس فرد در دقيقه 32 گل پيكان را وارد دروازه صبا كرد. عباس فرد با كارت قرمز داور از بازي اخراج شد.
    ديدار تيم‌هاي ملوان بندر انزلي و شهرداري تبريز نيز با تساوي بدون گل به پايان رسيد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رکورد جديد مهدي تارتار و شاگردانش در تاريخ 74 ساله باشگاه راه‌آهن

تيم فوتبال راه‌آهن با کسب 13 امتياز در 5 بازي قبلي در رقابت‌هاي ليگ برتر، رکورد جديدي را در تاريخ 74 ساله باشگاه راه‌آهن به جاي گذاشت.

تاکنون در تاريخ 74 ساله تيم فوتبال راه‌آهن سابقه نداشته که اين تيم در 5 بازي متوالي خود در رقابت‌هاي ليگ، 13 امتياز را کسب کند اما مهدي تارتار و شاگردانش در 5 بازي گذشته دست به کار بزرگي زده‌اند و توانسته‌اند رکورد جديدي را به ثبت برسانند.
    پيش از اين تيم فوتبال راه‌آهن دو فصل پيش در زمان سرمربيگري محمود ياوري توانسته بود براي اولين بار در تاريخ باشگاه 3 برد متوالي را رقم بزند. در فصل جديد اما پس از بازگشت مهدي تارتار به کادر فني راه‌آهن، 13 امتياز در 5 مسابقه متوالي رقم خورده است. مهدي تارتار ابتدا موفق به پيروزي خانگي مقابل ملوان شد و پس از آن در بازي خارج از خانه تيم ذوب‌آهن (صدرنشين ليگ) را متوقف کرد، در ادامه مهدي تارتار و شاگردانش توانسته‌اند در 3 بازي اخير خود به 3 برد متوالي مقابل فولاد خوزستان، شهرداري تبريز و پاس همدان دست يابند.

مهدي تارتار پيش از اين، در فصل گذشته توانسته بود با کسب 11 امتياز در 5 بازي (3 برد و 2 مساوي) رکورد شکني کند.

سرمربي راه‌آهن در اين رابطه مي‌گويد: "طبيعي است از کسب موفقيت‌هاي اخير که منجر به صعود تيم از رده هجدهم به رده نهم جدول رده‌بندي شده است خوشحال باشيم. اين برد حاصل زحمات بازيکنان و عملکرد قابل تحسين آنها است و ما نيز سعي کرده‌ايم به وظايف خود به عنوان کادر فني تيم عمل کنيم که خوشبختانه اين زحمت به بار نشسته است، ما در آغاز راهي سخت و طولاني هستيم و بارها به بازيکنان تيم توصيه کرده‌ام بايد به بازي جدي فکر کنند. اين آمار و ارقام هم هرگز باعث کاهش انگيزه‌هاي تيم نمي‌شود اما اميدواريم بتوانيم با کسب نتايج مطلوب در بازي‌هاي آتي اين روند صعودي را ادامه دهيم."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

قرارداد دوس‌سانتوس با استقلال فسخ شد

قرارداد مهاجم برزيلي تيم فوتبال استقلال با اين باشگاه فسخ شد.

اندرسون دوس سانتوس بازيکن بزريلي استقلال صبح امروز به همراه مدير برنامه هاي خود در باشگاه حاضر شد و پس از توافق با مسئولان استقلال، قراردادش را فسخ کرد.
    اين بازيکن که در ابتداي حضور خود در تمرين آبي‌پوشان با مشکل اضافه وزن روبرو بود در ادامه نتوانست به لحاظ فني کمکي به استقلال کند. البته دوس سانتوس مدعي است از يکي از تيم هاي بزريلي پيشنهاد دارد و به دليل مشکلات خانوادگي نمي تواند در ايران بماند.
    اين بازيکن از امروز در تمرينات استقلال حاضر نخواهد شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هافبك تيم استقلال: عليزاده عذرخواهي كرد

هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: 'علي عليزاده' بازيکن تيم تراکتورسازي به خاطر اقدامش در بازي روز يکشنبه از من عذرخواهي کرد.
    '' فرزاد آشوبي '' با تاکيد بر اين که من با ''علي عليزاده '' درگير نشده ام، يادآور شد: درگيري ما زياد جدي نبود و نمي خواهم در اين مورد زياد صحبت کنم چرا که عليزاده در حين بازي از من عذرخواهي کرد و به اين مسئله خاتمه داد.
    وي افزود : در بازي استقلال با تراکتورسازي هر دو تيم براي پيروزي به ميدان آمده بودندو چنان چه بازي هجومي را از دو طرف شاهد بوديم البته تراکتورسازي در نيمه دوم فشار بيشتري براي جبران نتيجه به ما وارد کرد و عملکرد بهتري داشت.
    هافبک تيم استقلال با اعلام رضايت از نتيجه به دست آمده ، تاکيد کرد: بازيکنان استقلال با تمام قدرت در ديدار برابر تراکتورسازي حاضر شدند و تصور مي کنم کسب يک امتياز از بازي دشوار روز گذشته برابر خيل هواداران حريف نيز رضايت بخش باشد.
    آشوبي همچنين اخراجش از مسابقه توسط داور را سخت گيرانه دانست و افزود: به نظرمن '' محسن ترکي ''‌در نشان دادن کارت زرد دوم سخت گيرانه عمل کرد زيرا من پيش از آن يک اخطار داشتم و علاوه بر آن خطاي انجام شده، ساده بود. با وجود اين تصميم داور کاملا محترم است و اعتراضي به آن ندارم.
    وي در ادامه در مورد روند فعلي تيم استقلال گفت: استقلال هفته به هفته بهتر و فاصله ما با صدر جدول کمتر مي شود. رسيدن به صدر جدول و حفظ آن کار ساده اي نيست اما تمام هدف ما در بازي هاي آينده کسب اين عنوان است.
    آشوبي خاطرنشان کرد: بازيکنان استقلال تا چند هفته هماهنگي لازم را نداشتند که خوشبختانه اين مسئله به تدريج برطرف شده است. درک متقابل بازيکنان استقلال از نحوه بازي يکديگر کامل و همين امر باعث بهبود کيفيت کارمان شده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پاداش پيروزي در دربي در حساب بازيكنان

مسئولان تيم استقلال پاداش پيروزي مقابل پرسپوليس را به حساب بازيکنان اين تيم واريز کردند.

مسئولان تيم استقلال صبح امروز پاداش پيروزي اين تيم مقابل پرسپوليس در دربي 69 را به حساب اين تيم واريز کردند.
    طبق قول علي فتح الله زاده به هر يک از بازيکنان تيم استقلال مبلغ يک و نيم ميليون تومان پاداش تعلق گرفت.
    قائم مقام باشگاه استقلال اين خبر را تاييد کرد و از پرداخت پاداش به آبي پوشان خبر داد.
    * آشوبي و اميرآبادي محرومان استقلال
    فرزاد آشوبي با کارت قرمزي که در بازي مقابل تراکتورسازي گرفت عملا بازي با راه آهن را از دست داد. همچنين مهدي امير آبادي با دريافت کارت زرد در بازي ديروز 3 اخطاره شد و از حضور در ديدار مقابل راه آهن شهر ري محروم شد.
    قرار است مسئولان استقلال در خصوص امير حسين صادقي و اينکه آيا اين بازيکن نيز 3 اخطاره شده از سازمان ليگ استعلام بگيرند.
    گفتنی است که تيم فوتبال استقلال عصر امروز از ساعت 16 تمريناتش را در ورزشگاه نوبنياد پيگيري خواهد کرد.

برچسب برای این موضوع